כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
למי שמכם יודע לגזור יש ליסעיף מתרגיל שאני צריך עזרה בו. מצא את משוואת המשיק לגרף הפונקציה שמקביל למשיק הנ"ל. המשיק הוא y=-0.5x+2
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה שבה שואלים אותי מהו האיבר הראשון אם יש 4n איברים וה-d(הפרש) שווה ל-4 ואומרים לי שסכום האיברים האחרונים של הסדרה גדול פי 7 מסכום האיברים הראשונים בסדרה מצא את האיבר הראשון . וזוהי סדרה חשבונית בבקשה תעזרו לי להגיע לפתרוןןן
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הנושא: נקודות קיצון מקומיות בפונקיות בעלי שני משתנים בתחופ אינסופי. נתקעתי בשלב ההתחלתי של מציאת נק' הקיצון, עקב מכשול במערכת המשוואות התמונה: http://i47.tinypic.com/jfb053.jpg נ.ב הגזירות הראשונות לא קשורות לתחום הגדרה, פשוט שחכתי להבדיל אותן בסעיף משלהן. תודה.
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. לפני כמה ימים היה לי מבחן במתמטיקה ועכשיו אנחנו צריכים להגיש את המבחן כתיקון מבחן בבית.. שעשיתי את המבחן התרגיל הזה היה לי קל מאוד ועשיתי אותו בין הראשונים ועכשיו שחכתי איך עושים.. אז הדבר היחיד זה שאסור להשתמש במחשבון..כאילו אסור להכניס את כל הנתונים למחשבון ולקבל תשובה.. התשובה יוצאת 0.5 זה התרגיל.. http://img300.imageshack.us/img300/7...5131501lv9.jpg צריך להשתמש רק בחוקי לוגריתמים.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
נניח ורכשתי משהו מבן אדם שהוא יחסית מופשט ( משחק PSN דרך חשבון שייר בPS3 למי שמבין) והבן אדם לא קיים את החלק שלו בעסקה, האם יש דרך בה אוכל להחזיר את הכסף? ניסיתי לפתוח RESOLUTION CENTER אבל רשום שאי אפשר בגלל שכנראה פשוט שלחתי את הכסף
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, קוראים לי דוד (שם בדוי). מה שאני הולך לספר הוא דבר שאני נושא אותו מגיל קטן, ואף אחד לא יודע חוץ ממשחפתי. מה שאני הולך לספר הוא אמיתי וקורה כל יום, אז בבקשה ממכם תגובות רציניות ואמיתיות, כי גם ככה קשה לי לספר את זה למרות שזה דרך המחשב. אז ככה כפי שכבר הבנתם אני ילד מוכה בן 17, אבא שלי הוא אדם נורא קשה ואכזרי, שדואג אך ורק לאינטרסים הפרטיים שלו, ותוך כדי שהוא דואג לאינטרים שלו הוא רומס אנשים. אבא שלי נורא אוהב אותי ואני יודע את זה, אבל בכל זאת הוא מכה אותי ואני לא יכול להגיב לו מפני שהוא יותר חזק ממני פיזית וגם מפני שהוא משתמש בחפצים, זה לא נגמר בזה שהוא מכה אותי הוא גם מקלל מעליב מעליב ליד אנשים וצועק אלי. אבא שלי רואה דבר דברים שאני עושה ושהם לא לרוחו הם ישר משתול…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה גירסה היא באיכות צפייה והשמיעה הכי טובה: Rambo.IV.2008.WP.XviD-THS Rambo.R5.XViD-BaLD Rambo.IV.R5-DvDRip.xvid.mp3-ART Rambo.2008.DVDRip.XviD-FLAiTE Rambo.PROPER.DVDRip.XviD.AC3.iNT-DEViSE אם אפשר פירוט מדוע זה יהיה טוב.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אהלן, אני מועסק בחברה שאין יום עבודה קבוע, בד"כ בין 10-12 שעות ביום. כיום לרוב עובדים מא'-ו' כולל. החברה "מחייבת" לעבוד בשישי, למרות שאני עושה משרה מלאה ואף יותר בא'-ה'. מצויין בדיני עבודה ששבוע עבודה הוא 45 שעות שבועיות, שאותן אני עובר כבר ביום הרביעי בשבוע. האם המעסיק יכול לחייב לעבוד בשישי? אם כן, האם אני לא זכאי לקבל את היום השישי כשעות נוספות?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צהריים טובים. משהו מטריד אותי,נכנסתי להזמנה ועבר לא מעט זמן והמוצר עדיין לא הגיע אליי,הנה תמונה מההזנה שמה,זה בסדר?(אנגלית לא משהו) משהו מסריח?,או הכל כשורה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן עברתי תאונה (קלה, לא לידאוג) הסיפור בקצרה הוא: נסעתי בכביש המהיר במהירות המקובלת (כמובן) כשלפתע איזה רכב מסוג מאזדה חתך שני נתיבים בכדי לצאת ביציאה הדרושה לו, ביזמן החיתוך אני פגשתי בו מקרוב מאד בחלק האחורי של הרכב שלו. עכשיו מיסתבר שהאיש רוצה פיצויים על הרכב שלו ועל עצמו, שלא בצדק.. סיפור שני הוא שדוד שלי מעוניין להיתגרש מאישתו מסיבות שונות וצצים כל מיני דברים שדודי אינו יודע איך להיתמודד איתם, חלוקת הבית רכוש וכו" (הם זוג צעיר) ברצוני לעזור לו במה שאוכל לכן אני שואל אתכם: האם מישהו מכיר אתר טלפון או כל דבר אחר שיעזור בנוגע לשני הנושאים הנל? תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, במסגרת לימודי בכלכלה וניהול אני עושה עבודת מחקר על לקיחת סיכונים כלכליים. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו למלא את השאלון המצורף ולשלוח לי אותו בהודעה פרטית או למייל - guyalki2@yahoo.com. תודה מראש גיא [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני צפוי להתגייס ב4.8 להנדסה קרבית, למרות שבחרתי מקום ראשון מוד"ש. הגיוס למוד"ש הוא ב 28.7. אני מתכוון לסרב פינוי בטענה שאני רוצה ללכת למוד"ש, ורציתי לדעת כמה דברים: 1)האם הסיכוי לקבל את מה שאני רוצה בגלל שזה מעבר מקרבי אחד לאחר הוא גבוה יותר? 2)האם יכול להיות שלא יסכימו להעביר אותי בגלל שהגיוס של מוד"ש התחיל 6 ימים לפני? במידה וכן יסכימו, האם יצרפו אותי לגיוס שהחל כבר או לגיוס הבא? תודה. :>
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברשותי DVD קורא DIVX של חברת VERTEX יש לי בעיה בזמן צפייה בסרט מסוג DIVX הקול מפסיק לאחר זמן מה יתכן ומדובר בתקלה אך עוד לפני כן ברצוני לנסות ולבצע עדכון תוכנה השאלה היא האם משהו יודע את כותב האתר או מהיכן ניתן להוריד זאת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות חוץ מללכת עכשיו לחברה אין לי זמן וראש לטירטורים בשביל לאפס את הסיסמה. יש איזה קוד ? או משהו כזה , ידוע לי שיש קודים שמאפסים סיסמה/מראים את הסיסמה בפלאפונים..האם יש אחד כזה גם לדגם שלי ?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי חברים, רציתי לדעת איזה קו/אוטובוס צריך לקחת מתחנת רכבת שלום בתל אביב,ולהגיע לדיזינגוף סנטר? או להיפך, איזה קו לקחת מדיזינגוף סנטר ולהגיע לתחנת רכבת השלום? תודה חבר'ה,שבת שלום :]
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות נעליים שהמחיר שלהם הוא 80$ + 25$ שיפינג המוכר מוכן לשתף פעולה על כל דרך להפחית מיסים.. מה אני יכול לעשות?? הבנתי שמוצר עד 50$ פטור ממס, אני יכול להעביר פשוט 30$ לשיפינג?? לשלוח כמתנה עוזר??
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני מקשה בהבנה של איך לשרטט פונק' של ערך מוחלט. לדוגמה הפונק': g(x)=|x-1|-|x-5| כדי לשרטט אותה מה שעשיתי הוא: 1. הפרדה של כל חלק לפונק' בפני עצמה. 2. שרטוט של שני הפונק' על אותו גרף 3. חלוקה לתחומים. 4. חיבור של הפונק' בכל תחום (או בעצם במקרה הזה, חיסור, מאחר ויש שם חיסור בינהם) ומציאת ערך הפונק' המשותפת (g) בתחום. הבעיה: א. עשיתי את זה ע"י חיקוי של שיטת פעולה של המרצה שלנו, לא הסבירו על זה כלום. ב. אני לא ממש מבין מה עומד מאחורי זה. ג. נראה לי שיש שיטה יותר פשוטה. חיפשתי חומר על זה בספר של בני בני ילד רע, אבל לא מצאתי. האם מישהו יכול להסביר לי טיפה על העניין? תודה
-
- 3 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
ירדתי לשלוש יחידות במתמטיקה ואני צריך קצת עזרה למשהו האתר של משרד החינוך לא עובד לי ורציתי לדעת מה המיקוד לטופס 001 וטופס 002 לשלוש יחידות ואם אפשר דוגמאות למבחנים כי אני פשוט לא מוצא תודה לעוזרים אני שונא מתמטיקה
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
=IF((D2<=8),D2*33,if((d2<=10),ABS(8-D2)*41.25+8*33),2*41.25+8*33+abs(10-d2)*49.5)) עושה לי שגיאה, המטרה היא לחשב שכר לשעות עבודה(33 לשעה שעתיים נוספות 125% והיתר 150&) תודה
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם נחשפתי לפורום הזה היום לראשונה והאמת שאני צריך עזרה קצת בנושא RFID. אני מחפש לדעת אם אני מעוניין מחר בבוקר לקנות RFID TAGS ולכתוב אליהם , מה הדרך לבצע זאת? דבר שני כמובן זה איך קוראים את זה עם הRFID Reader? באיזה שפות תכנות כותבים לדבר הזה . איפה ניתן לקנות בארץ RFID Tags וRFID Readers ? אני מדבר על הRFID Tags בכלל גם הפשוטים ביותר וגם המתקדמים ביותר אם אפשר הרחבה בנושא של מה מומלץ נגיד לRFID TAGS לטווח של נגיד עד 2 מטר וגם טווח של כמה ס"מ. תודה רבה מראש לכם
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אשמח אם תמצאו דרך ל2 האינטגרלים? 1. (x^0.5)dx/(x^2-4x) אין לי איך לכתוב שורש אז רשמתי בחזקת חצי 2. dx/ e^x-4 תודה
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי בעיה "מציקה".. כל פעם שחברה שלי יושבת עלי או מצרפתת אותי יש לי זקפה.. (טיפה לא נעים..) מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה.. וחסוך לי את הבושה?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
של איזה שיר המנגינת רקע הזאת: http://www.televideos.com/america.htm תודה.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנט לכלכלה ומנהל עסקים, ובדו חוגי לתקשורת אינטראקטיבית. באחד הקורסים בכלכלה-שיווק דרך האינטרנט (או במדיה דיגיטלית) יש לנו עבודת גמר על נושאים שנבחרו. אני בחרתי לעשות עבודה על פרסומות במשחקי מחשב, כאן אבקש עזרה מחברי הפורום: אם מישהו יודע או נתקל בפרסומות במשחקי מחשב מסוימים נא נא הבהירו את עיניי : *הבחירות המובנות מאליו הן- משחקי ספורט (מרוצים/כדורגל/כדורסל) בהם יש שלטים של חברות ספונסרים וכו'... *עוד דוגמה שצדה את עיניי היא הBATTLE FIELD HEROES שיבוסס כולו על תזרים מזומנים מפרסומות שיוצגו במהלך המשחק.. *דוגמה נוספת היא לפני כל משחק שרשרת הלוגואים (INTEL INSIDE וכו'...) אם יש למישהו דוגמאות קונקרטיות לפרסומות (גלויות או סמויות- כשהסמויות יותר "פיקאנ…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-