עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eegg,

היה לי מתכונת 003 והמורה הורידה לי עז זה שכתבתי ש m=0 האם זאת טעות? ואולי מישהו יודע אם יש מקום שכתוב כמה ועל מה מורידים נקודות בשאלון 003

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  2. Started by Wood-Elf,

בבקשה מחר יש לי מבחן. =( אני צריך עזרה בהרבה דברים. נוסחאות וייטה - לא הבנתי כל כך איך משתמשים בזה.. כלומר הבנתי אבל כל הזמן יוצאים לי שוב ושוב תוצאות הזויות.. אני מניח שאלו רק טעויות טיפשיות, "פלוס-מינוס", אבל אני רק רוצה להיות בטוח שהבנתי... יש לי משוואה ריבועית נתונה. (m-2)x^2 - (m+1)x + 9m-3 = 0 ab = (9m-3)/(m-2) a+b = (m+1)/(m-2) ואז נתון לי: 2a-3, 2b-3 - אלו הם התוצאות של משוואה ריבועית אחרת. "הרכב משוואה ריבועית מהתוצאות האלו.." ואז אני עושה: x^2 - (2a-3+2b-3)x + (2a-3)/(2b-3) "מפשט" את המשוואה, ומציב את הערכים של ה ab ו a+b? זה נכון הנ"ל? ועוד משהו - פרמטרים במשוואות ריבועיות. אני יודע איך לעשות את זה, אני יודע את כל הכללים, אבל אני …

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by Judas Iscariot,

סורי על כל הדיונים, בגרות 006 ביום שני, ויש תרגילים שאני לא מצליח ואין לי כ"כ את מי לשאול חוץ מאותכם "משני ישובים A ו-B יוצאים בו זמנית שני רוכבי אופניים זה לקראת זה. הם נפגשו כעבור שעתיים. רוכב האופניים שיצא מA יכול לעבור 1/4(רבע) מכל המרחק בין A לB בזמן הארוך בחצי שעה מן הזמן הדרוש לרוכב שיצא מB לעבור 1/3(שליש) מהמרחק בין A ל-B. בכמה שעות יכול כל אחד מרוכבי האופניים לעבור את המרחק בין היישובים A וB?" (המהירויות של שני הרוכבים קבועות) המון תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  4. Started by Boy,

שלום, אני חדש בפורום פורום נהדר מקווה להשתלב . אני צריך עזרה במתמטיקה בכמה תרגילים אני מאוד אודה לעוזרים , אם למישהו יש בעיה הוא יכול לפנות אליי ואני ינסה לעזור התרגילים שאני לא מצליח לפתור, אני מבין שישנם כמה אנשים בפורום שמתמטיקה זה בשבילם לא בעיה אז בבקשה אם אתם יכולים תשקיעו 5 דקות מזמנכם ותפתרו לי את התרגילים או לפחות תעזרו לי ותסבירו לי או שתיתנו לי אתר שמתמחה בנושא. תודה רבה . =)

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by קטין על ניקוטין,

במלבן ABCD אורך האלכסון הוא 12 ס"מ והזווית BDC היא בת 34 מעלות א. חשב את צלעות המלבן BC ו- DC ב.חשב את שטח המלבן ג.חשב את הזווית החדה שבין אלכסוני המלבן

6. Started by נעמה קהתי,

בתחילת שנת הלימודים היחס בין מספר התלמידים במגמת אומנות לבין מספר התלמידים במגמת מוזיקה היה 3:5. במהלך שנת הלימודים נוספו למגמת אומנות 7 תלמידים, ואילו 10 תלמידים עזבו את מגמת מוזיקה. בסוף שנת הלימודים היחס בין התלמידים במגמת אומנות למספר התלמידים במגמת מוזיקה היה 5:4. כמה תלמידים היו בכל מגמה בתחילת שנת הלימודים? בבקשה תעזרו, אשמח מאוד

7. Started by amit_amit,

שלום לכולם, אני צריך עזרה במתמטיקה בספר מתמטיקה ו של בני גורן זה הכתום ירוק עמוד 257 שאלות 11 ו12 אני אשמח אם מישהו יכול להעלות פתרון או להדריך אותי כי הגעתי למצב שיש לי את הנתונים אבל אני לא יודע מה עושים תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by sherlock1212,

איך אני פותר את המשוואה הזאת? 2log₃x-log₃(7x-2)=-1 תודה.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by joni,

איזה מספר יותר גדול : שורש של 7+שורש של 5 או שורש של 2 +שורש של 12 ?

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by COca,

שלום. יש לי מבחן בעוד יומיים ואני צריך קצת עזרה. זה התרגיל: משוואה טריגונומטרית: Sin^2 X + Cos X = 1 התשובות בספר הן: 360 מעלות K 90+180K אני יודע איך לפתור תרגילים כאלה אבל רק אם יש רק קוסינוס או רק סינוס . איזה זהות יש שמעבירה בין קוסינוס לסינוס ולהפך? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by elvisalive,

אני צריך לפתור את התרגילים האלה כבר שעתיים אני לא מצליח לפתור הצלחתי את השניים של ההנדסה תעזרו לי מי שיודע

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by dj_horse,

למי שמכם יודע לגזור יש ליסעיף מתרגיל שאני צריך עזרה בו. מצא את משוואת המשיק לגרף הפונקציה שמקביל למשיק הנ"ל. המשיק הוא y=-0.5x+2

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי שאלה שבה שואלים אותי מהו האיבר הראשון אם יש 4n איברים וה-d(הפרש) שווה ל-4 ואומרים לי שסכום האיברים האחרונים של הסדרה גדול פי 7 מסכום האיברים הראשונים בסדרה מצא את האיבר הראשון . וזוהי סדרה חשבונית בבקשה תעזרו לי להגיע לפתרוןןן

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. הנושא: נקודות קיצון מקומיות בפונקיות בעלי שני משתנים בתחופ אינסופי. נתקעתי בשלב ההתחלתי של מציאת נק' הקיצון, עקב מכשול במערכת המשוואות התמונה: http://i47.tinypic.com/jfb053.jpg נ.ב הגזירות הראשונות לא קשורות לתחום הגדרה, פשוט שחכתי להבדיל אותן בסעיף משלהן. תודה.

15. Started by VBMaster,

מה האינטגרל של 4/x2 4 חלקי X בריבוע

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by almogas,

שלום לכולם.. לפני כמה ימים היה לי מבחן במתמטיקה ועכשיו אנחנו צריכים להגיש את המבחן כתיקון מבחן בבית.. שעשיתי את המבחן התרגיל הזה היה לי קל מאוד ועשיתי אותו בין הראשונים ועכשיו שחכתי איך עושים.. אז הדבר היחיד זה שאסור להשתמש במחשבון..כאילו אסור להכניס את כל הנתונים למחשבון ולקבל תשובה.. התשובה יוצאת 0.5 זה התרגיל.. http://img300.imageshack.us/img300/7...5131501lv9.jpg צריך להשתמש רק בחוקי לוגריתמים.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  17. Started by MatanFrenkel,

נניח ורכשתי משהו מבן אדם שהוא יחסית מופשט ( משחק PSN דרך חשבון שייר בPS3 למי שמבין) והבן אדם לא קיים את החלק שלו בעסקה, האם יש דרך בה אוכל להחזיר את הכסף? ניסיתי לפתוח RESOLUTION CENTER אבל רשום שאי אפשר בגלל שכנראה פשוט שלחתי את הכסף

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by שמואלל,

שלום, קוראים לי דוד (שם בדוי). מה שאני הולך לספר הוא דבר שאני נושא אותו מגיל קטן, ואף אחד לא יודע חוץ ממשחפתי. מה שאני הולך לספר הוא אמיתי וקורה כל יום, אז בבקשה ממכם תגובות רציניות ואמיתיות, כי גם ככה קשה לי לספר את זה למרות שזה דרך המחשב. אז ככה כפי שכבר הבנתם אני ילד מוכה בן 17, אבא שלי הוא אדם נורא קשה ואכזרי, שדואג אך ורק לאינטרסים הפרטיים שלו, ותוך כדי שהוא דואג לאינטרים שלו הוא רומס אנשים. אבא שלי נורא אוהב אותי ואני יודע את זה, אבל בכל זאת הוא מכה אותי ואני לא יכול להגיב לו מפני שהוא יותר חזק ממני פיזית וגם מפני שהוא משתמש בחפצים, זה לא נגמר בזה שהוא מכה אותי הוא גם מקלל מעליב מעליב ליד אנשים וצועק אלי. אבא שלי רואה דבר דברים שאני עושה ושהם לא לרוחו הם ישר משתול…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אני רוצה לדעת איזה גירסה היא באיכות צפייה והשמיעה הכי טובה: Rambo.IV.2008.WP.XviD-THS Rambo.R5.XViD-BaLD Rambo.IV.R5-DvDRip.xvid.mp3-ART Rambo.2008.DVDRip.XviD-FLAiTE Rambo.PROPER.DVDRip.XviD.AC3.iNT-DEViSE אם אפשר פירוט מדוע זה יהיה טוב.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  20. אהלן, אני מועסק בחברה שאין יום עבודה קבוע, בד"כ בין 10-12 שעות ביום. כיום לרוב עובדים מא'-ו' כולל. החברה "מחייבת" לעבוד בשישי, למרות שאני עושה משרה מלאה ואף יותר בא'-ה'. מצויין בדיני עבודה ששבוע עבודה הוא 45 שעות שבועיות, שאותן אני עובר כבר ביום הרביעי בשבוע. האם המעסיק יכול לחייב לעבוד בשישי? אם כן, האם אני לא זכאי לקבל את היום השישי כשעות נוספות?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by yacovmateo,

צהריים טובים. משהו מטריד אותי,נכנסתי להזמנה ועבר לא מעט זמן והמוצר עדיין לא הגיע אליי,הנה תמונה מההזנה שמה,זה בסדר?(אנגלית לא משהו) משהו מסריח?,או הכל כשורה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ZorD,

שלום לכולם. לא מזמן עברתי תאונה (קלה, לא לידאוג) הסיפור בקצרה הוא: נסעתי בכביש המהיר במהירות המקובלת (כמובן) כשלפתע איזה רכב מסוג מאזדה חתך שני נתיבים בכדי לצאת ביציאה הדרושה לו, ביזמן החיתוך אני פגשתי בו מקרוב מאד בחלק האחורי של הרכב שלו. עכשיו מיסתבר שהאיש רוצה פיצויים על הרכב שלו ועל עצמו, שלא בצדק.. סיפור שני הוא שדוד שלי מעוניין להיתגרש מאישתו מסיבות שונות וצצים כל מיני דברים שדודי אינו יודע איך להיתמודד איתם, חלוקת הבית רכוש וכו" (הם זוג צעיר) ברצוני לעזור לו במה שאוכל לכן אני שואל אתכם: האם מישהו מכיר אתר טלפון או כל דבר אחר שיעזור בנוגע לשני הנושאים הנל? תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 686 צפיות
  23. שלום, במסגרת לימודי בכלכלה וניהול אני עושה עבודת מחקר על לקיחת סיכונים כלכליים. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו למלא את השאלון המצורף ולשלוח לי אותו בהודעה פרטית או למייל - guyalki2@yahoo.com. תודה מראש גיא [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  24. אני צפוי להתגייס ב4.8 להנדסה קרבית, למרות שבחרתי מקום ראשון מוד"ש. הגיוס למוד"ש הוא ב 28.7. אני מתכוון לסרב פינוי בטענה שאני רוצה ללכת למוד"ש, ורציתי לדעת כמה דברים: 1)האם הסיכוי לקבל את מה שאני רוצה בגלל שזה מעבר מקרבי אחד לאחר הוא גבוה יותר? 2)האם יכול להיות שלא יסכימו להעביר אותי בגלל שהגיוס של מוד"ש התחיל 6 ימים לפני? במידה וכן יסכימו, האם יצרפו אותי לגיוס שהחל כבר או לגיוס הבא? תודה. :>

25. Started by morangal555,

שלום ברשותי DVD קורא DIVX של חברת VERTEX יש לי בעיה בזמן צפייה בסרט מסוג DIVX הקול מפסיק לאחר זמן מה יתכן ומדובר בתקלה אך עוד לפני כן ברצוני לנסות ולבצע עדכון תוכנה השאלה היא האם משהו יודע את כותב האתר או מהיכן ניתן להוריד זאת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 451 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.