עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tom123,

אני לא מאמין שברח לי השם שלו. מה שאני זוכר ממנו זה אסטרטגיה אני חושב שבונים עיר עם פועלים וצבא וכל פעם עולים תקופות ויש שיפורים ונלחמים. משחק מאוד מוכר.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  2. הייתה סידרה בשנות השמונים אני חושב שקראו לה "כל יכול" או "איש הכל יכול"....יצא מהמחשב כולו בכחול זוהר (שחקן בלונדיני יפיוף כזה) עם הסמן והמכונית המגניבה...איך קוראים לסידרה הזו,ויותר חשוב לי השם באנגלית. עריכה: לא משנה מצאתי!! Automan חחחחחחחחחחח גדול.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by ילד-hw,

היי אני צריך שם של סרט המתאר אדם שמן מאוד שמוריד את המשקל שלו בהמון על ידיי ספורט ומראה לכולם מי המלך! תגידו לי עם אתם מכירים שם של סרט כזה! ותודה מראש לעוזרים ;D

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  4. Started by IG,

אני זוכר לפני איזה שנה הייה פרומו לאיזה סרט, ובפרומו הראו איזה בחורה גיקית מתעוררת ביומולדת שלה ותוקעת לעצמה דילדו מתחת לשמיכה, ואז כל המשפחה שלה נכנסת לחדר... מה השם של הסרט הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by ModChiP,

סרט שסיפרו לי עליו, שמתחיל שטייס זורק בקבוק של קולה מהחלון, שנופל על ראש של איזה כושי,שמתחיל ללכת מכות עם הבקבוק וככה מתחיל הסרט משהו בסגנון של עולם משוגע או משהו כזה, לא מצאתי את הסרט, אשמח לעזרה, תודה!

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  6. Started by MandariNa,

זה שיר קצבי כזה.. סוג של דאנס/האוס (לא יודע תהבדל) שבשיר בחורה (אני חושב) שרה.. והפזמון הולך משהו עם finaly na na na na na.. oh yeah גם בקשר לזה לא בטוח.. זה פשוט מתנגן לי בראש ואני לא מצליח למצוא תשם שלו

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by BetZeFer,

http://www.youtube.com/watch?v=YiRnGpcwnZY&mode=related&search= תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by FARKASH7,

חבר שלי מחפש איזה שיר הוא תיאר לי אותו כמין רמיקס ששרים בו גבר ואישה. בחלק של האישה זה כול מה שהוא זוכר what a feeling ,feel belliving בחלק של הגבר in a world made of steal משהו כזה. זה לא הרבה אבל ראיתי כבר שיש פה אנשים כשרוניים, תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  9. שלום לכולם. נתקלתי באיזה וידיו בעודי משוטט ביו-טוב ונפלתי על וידיו עם שיר טוב (על תיתייחסו לוידיו) מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה השם של השיר המתנגן ? הינה הלינק: *זה לא איזה שיר אחד מאחד המטריקסים ? Help

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  10. ממש אין לי מושג של מי הוא, הוא מתוך סירטון של מרדונה אני הירשום כמה מילים מתוכו זה מין שיר ואז אחרי זה מוזיקה כזאת. "Thank you for your freindship and thank you for your love' thank you for the special moments i know thet is a gift from heven above" אחרי זה באה המוזיקה מצטער על שגיעות הכתיב אם יש הנוסח הוא משהו בסגנון תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  11. היי, יש איזה שיר אחד שפעם שמעתי וכל החיים שלי אני מת לדעת איך קוראים לו.. אם אני לא טועה שמעתי אותו לפני איזה 4 שנים ברדיו באוטו של GTA SA בקיצור זה שיר רוק כבד כזה באנגלית, והפזמון שלו מתחיל ככה: And I'm feeling, I'm feeling..---->אלה המילים And I'm fee(hi)leeheng... ---->ככה זה נשמע אשמח אם תעזרו לי! נ.ב צריך לעשות שתהיה אופציה להקליט צליל לתוך פורום.. במקום להקליד אני יכול ללחוץ "Record", מקליט מה שאני רוצה ואז "Stop", ויהיה סמל כזה של רמקול שניתן ללחוץ עליו ולשמוע את ההקלטה.. לא רעיון גאוני?

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by ccc,

יש בפזמון Every single day every time i pray ill be missing you.. המנגינה שלו היא של כזאת גיטרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by ORrrr,

Loving you... la la la la la la la la la la la la la la la la la la la הוא היה באיזו פרסומת אני לא זוכר בדיוק איזו וגם באיזה סרטון פלאש כרטיס ברכה כזה באינטרנט טנק אינ אדוונס.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by shibby15,

שלומות לכולם... חזרתי מארה"ב עם הרמקולים החדשים שלי (X2) ולצערי גיליתי ששום חנות לא מחזיקה שנאי חזק מספיק... אז אולי אתם מכירים חנויות רשת או אפילו חניות רגילות שמוכרות שנאים חזקים מאד, באיזור שבין 650 VA ועד ל 800 VA שזה מאד חזק! לצורך העניין הדבר הכי חזק שמצאתי זה 300 VA... מאד מאד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  15. Started by yossi21,

היה פה באתר ת'רד משחקי מחשב עם שמות ותאריכי יציאה, אני לא מוצא אותו, אשמח לעזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום,אני מחפש תוכנית טלויזיה או פרק אחד שהיה בערוץ הילדים ב שנות ה 90 המאוחרות בו ילד שמחליט לעזוב את העיר ויוצא למסע עם הטלויזיה והרדיו שלו ושואב אבק לעיר . והמכשירים שהוא לוקח איתו לעיר נהייהם עצובים . אם מישהו זוכר את זה אני ממש אשמח . תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי אנשים, המסיבה ביום שבת ואין לי מושג למה להתחפש.. אני אתן לכם קצת מידע אולי זה יעזור להתאים לי משהו מקורי... אני בן 26, סטודנט.. זאת תיהיה מסיבה גדולה מאוד (אולם חתונות) סוג של נשף פורים כזה של הרבה אוניברסיטאות ומכללות מהאזור. בכל מקרה... כמו שאמרתי, אני סטודנט, משמע אין לי 300 שקל לזרוק על תחפושת ללילה אחד.. חשבתי על משהו שאפשר להכין עם מינימום הוצאות... משהו דפוק.. משהו מצחיק.. מקורי.. אין לי בעיה לעשות צחוק מעצמי ואין לי ממש גבולות.. כל דבר הולך כל עוד ניתן ליישם. תחשבו על דברים הזויים... אבל שבאמת אני יוכל לעשות\לבנות... אם זה משנה משהו, אני 180, גוף ממוצע, שחום, שיער קצוץ! יאללה, תנו רעיונות, כמו שאמרתי, הכל הולך!

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. אני מחפש די דחוף להיות תחקיר שהיה בערוץ 1 (וידאו) שפעם ראיתי שאין באמת בעיית מיים בישראל ויש לנו מיים באקוויפרים וכו' ומתקני ההתפלה זה הכל עניין של כסף וכו'.. אשמח אם מישהו מכיר ישלח לי לינק.

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by KoM,

איפה אני יכול למצוא את השפשפן החמוד של פליי בוי בגדול ?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אהלן,דבר ראשון למי שלא מכיר: http://homokaasu.org/rasterbator תוכנה מצויינת ליצירת פוסטרים ענקיים (אני אוהב דווקא את החילוק לריבועים נפרדים). בכל מקרה, אני מחפש תמונה טובה שתלך על הקיר. חשוב שתהיה ברזולוציה כמה שיותר גבוהה! אני חשבתי על התמונה הזאת: לקוח מתוך הסרט the third man. לצערי לא מצאתי את התמונה הזאת ברזולוציה גבוהה, אבל אם תמצאו אז סבבה. גם תמונות אחרות באותו סגנון של אור בקצה המנהרה יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. נכון יש את הפרסומת של MTV ויש כמו כדורים כאלה שחורים מבריקים.. אז אני רוצה תמונה/רקע שלהם, הרזולוציה לא משנה(זה לאייפון) וגם יש כמו בובות כאלה עם מלא פרווה צבעונית אז אני מחפש גם תמונה/רקע שלהם(גם לאייפון) תודה סהר!

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  22. דבר ראשון אני מחפש את התמונה של הראש של היטמן שיש על השרת החדש של האתר.... וגם איך אני יכול לקחת תמונה ולהפוך אתה ליותר "פשוטה" כמו זאת של היטמן *אם זה לא המקום המתאים לנושא אנא העבירו.... איתן

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  23. Started by pringles,

אני לא מבין איך לקבל תשובה ומה אני צריך למצוא כשנותנים לי פונקציה לפתח לתור לורן חיפשתי בסיכומים ובויקי ובגוגל אבל אין שם תאכלס אני לא מבין מה צריך למצוא בבקשה תסבירו לי במילים פשוטות שלב שלב מה לעשות דוגמא לתרגיל: פונקציה: סינוס בריבוע Z לחלק לZ לעשות פיתוח לורן עם מרכז Z0=0 דוגמא 2: פונקציה: 2 לחלק לZ בריבוע פחות 1 לעשות פיתוח בטבעת הבאה: 1 > Z+2 > 3 אחד קטן מZ פלוס 2 קטן מ 3 תודה ענקית

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by intel suck,

מצטער שאני כל יום שואל פה שאלות.. אבל יש לי עוד כמה שאלות סדרות: כדור נזרק לעבר מטרה בשנייה הראשונה הוא עובר חמישה מטרים ובכל שנייה לאחר מכן עשרה מטרים יותר יותר מאשר בשנייה שלפניה. הכדור הגיע למטרה N שניות לאחר זריקתו. בN-4 השניות האחרונות לזריקתו עבר הכדור 100 מטר יותר מאשר בN-2 השניות הראשונות לזריקתו. צריך למצוא את N. אפשר להבין שD שווה ל10 A1 שווה לחמש. השוויתי את הסכום של N-4 לסכום של N-2 ועוד 100 אבל זה לא הצליח לי משום מה מה הבעיה פה? שאלה בהסתברות: בעיר מסויימת חלק מהתושבים, צעירים ומבוגרים, תומכים בבניית גורדי שחקים, והשאר מתנגדים לבנייתם. אם בוחרים באקראי תושב מהעיר, ההסתברות שהוא מתנגד לבנייה היא 0.6. 20% מבין התומכים בבנייה הם צעירים. ההסתברות לבחור תומך בניי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by intel suck,

אני לא מאמין שאני צריך לבלות תסילבסטר בבית בללמוד למתמטיקה טוב יש לי בעיה עם תרגיל מסוים במשולש ABC נתון: (C (-2,1 הצלע AB מונחת על הישר: Y=-3X+4 והצלע AC מקבילה לציר ה-Y צריך למצוא את שיעורי הקודקוד A הבנתי שאם הוא מקביל לציר ה-Y אז יש להם את אותו X אני צריך למצוא את הצלע AC בהתחלה ובזה אני לא מצליח תודה למי שיעזור ושנה טובה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.