כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
יש בפזמון Every single day every time i pray ill be missing you.. המנגינה שלו היא של כזאת גיטרה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
Loving you... la la la la la la la la la la la la la la la la la la la הוא היה באיזו פרסומת אני לא זוכר בדיוק איזו וגם באיזה סרטון פלאש כרטיס ברכה כזה באינטרנט טנק אינ אדוונס.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלומות לכולם... חזרתי מארה"ב עם הרמקולים החדשים שלי (X2) ולצערי גיליתי ששום חנות לא מחזיקה שנאי חזק מספיק... אז אולי אתם מכירים חנויות רשת או אפילו חניות רגילות שמוכרות שנאים חזקים מאד, באיזור שבין 650 VA ועד ל 800 VA שזה מאד חזק! לצורך העניין הדבר הכי חזק שמצאתי זה 300 VA... מאד מאד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היה פה באתר ת'רד משחקי מחשב עם שמות ותאריכי יציאה, אני לא מוצא אותו, אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש תוכנית טלויזיה או פרק אחד שהיה בערוץ הילדים ב שנות ה 90 המאוחרות בו ילד שמחליט לעזוב את העיר ויוצא למסע עם הטלויזיה והרדיו שלו ושואב אבק לעיר . והמכשירים שהוא לוקח איתו לעיר נהייהם עצובים . אם מישהו זוכר את זה אני ממש אשמח . תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים, המסיבה ביום שבת ואין לי מושג למה להתחפש.. אני אתן לכם קצת מידע אולי זה יעזור להתאים לי משהו מקורי... אני בן 26, סטודנט.. זאת תיהיה מסיבה גדולה מאוד (אולם חתונות) סוג של נשף פורים כזה של הרבה אוניברסיטאות ומכללות מהאזור. בכל מקרה... כמו שאמרתי, אני סטודנט, משמע אין לי 300 שקל לזרוק על תחפושת ללילה אחד.. חשבתי על משהו שאפשר להכין עם מינימום הוצאות... משהו דפוק.. משהו מצחיק.. מקורי.. אין לי בעיה לעשות צחוק מעצמי ואין לי ממש גבולות.. כל דבר הולך כל עוד ניתן ליישם. תחשבו על דברים הזויים... אבל שבאמת אני יוכל לעשות\לבנות... אם זה משנה משהו, אני 180, גוף ממוצע, שחום, שיער קצוץ! יאללה, תנו רעיונות, כמו שאמרתי, הכל הולך!
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש די דחוף להיות תחקיר שהיה בערוץ 1 (וידאו) שפעם ראיתי שאין באמת בעיית מיים בישראל ויש לנו מיים באקוויפרים וכו' ומתקני ההתפלה זה הכל עניין של כסף וכו'.. אשמח אם מישהו מכיר ישלח לי לינק.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא את השפשפן החמוד של פליי בוי בגדול ?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן,דבר ראשון למי שלא מכיר: http://homokaasu.org/rasterbator תוכנה מצויינת ליצירת פוסטרים ענקיים (אני אוהב דווקא את החילוק לריבועים נפרדים). בכל מקרה, אני מחפש תמונה טובה שתלך על הקיר. חשוב שתהיה ברזולוציה כמה שיותר גבוהה! אני חשבתי על התמונה הזאת: לקוח מתוך הסרט the third man. לצערי לא מצאתי את התמונה הזאת ברזולוציה גבוהה, אבל אם תמצאו אז סבבה. גם תמונות אחרות באותו סגנון של אור בקצה המנהרה יתקבלו בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון יש את הפרסומת של MTV ויש כמו כדורים כאלה שחורים מבריקים.. אז אני רוצה תמונה/רקע שלהם, הרזולוציה לא משנה(זה לאייפון) וגם יש כמו בובות כאלה עם מלא פרווה צבעונית אז אני מחפש גם תמונה/רקע שלהם(גם לאייפון) תודה סהר!
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
דבר ראשון אני מחפש את התמונה של הראש של היטמן שיש על השרת החדש של האתר.... וגם איך אני יכול לקחת תמונה ולהפוך אתה ליותר "פשוטה" כמו זאת של היטמן *אם זה לא המקום המתאים לנושא אנא העבירו.... איתן
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני לא מבין איך לקבל תשובה ומה אני צריך למצוא כשנותנים לי פונקציה לפתח לתור לורן חיפשתי בסיכומים ובויקי ובגוגל אבל אין שם תאכלס אני לא מבין מה צריך למצוא בבקשה תסבירו לי במילים פשוטות שלב שלב מה לעשות דוגמא לתרגיל: פונקציה: סינוס בריבוע Z לחלק לZ לעשות פיתוח לורן עם מרכז Z0=0 דוגמא 2: פונקציה: 2 לחלק לZ בריבוע פחות 1 לעשות פיתוח בטבעת הבאה: 1 > Z+2 > 3 אחד קטן מZ פלוס 2 קטן מ 3 תודה ענקית
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצטער שאני כל יום שואל פה שאלות.. אבל יש לי עוד כמה שאלות סדרות: כדור נזרק לעבר מטרה בשנייה הראשונה הוא עובר חמישה מטרים ובכל שנייה לאחר מכן עשרה מטרים יותר יותר מאשר בשנייה שלפניה. הכדור הגיע למטרה N שניות לאחר זריקתו. בN-4 השניות האחרונות לזריקתו עבר הכדור 100 מטר יותר מאשר בN-2 השניות הראשונות לזריקתו. צריך למצוא את N. אפשר להבין שD שווה ל10 A1 שווה לחמש. השוויתי את הסכום של N-4 לסכום של N-2 ועוד 100 אבל זה לא הצליח לי משום מה מה הבעיה פה? שאלה בהסתברות: בעיר מסויימת חלק מהתושבים, צעירים ומבוגרים, תומכים בבניית גורדי שחקים, והשאר מתנגדים לבנייתם. אם בוחרים באקראי תושב מהעיר, ההסתברות שהוא מתנגד לבנייה היא 0.6. 20% מבין התומכים בבנייה הם צעירים. ההסתברות לבחור תומך בניי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מאמין שאני צריך לבלות תסילבסטר בבית בללמוד למתמטיקה טוב יש לי בעיה עם תרגיל מסוים במשולש ABC נתון: (C (-2,1 הצלע AB מונחת על הישר: Y=-3X+4 והצלע AC מקבילה לציר ה-Y צריך למצוא את שיעורי הקודקוד A הבנתי שאם הוא מקביל לציר ה-Y אז יש להם את אותו X אני צריך למצוא את הצלע AC בהתחלה ובזה אני לא מצליח תודה למי שיעזור ושנה טובה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי מתכונת 003 והמורה הורידה לי עז זה שכתבתי ש m=0 האם זאת טעות? ואולי מישהו יודע אם יש מקום שכתוב כמה ועל מה מורידים נקודות בשאלון 003
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בבקשה מחר יש לי מבחן. =( אני צריך עזרה בהרבה דברים. נוסחאות וייטה - לא הבנתי כל כך איך משתמשים בזה.. כלומר הבנתי אבל כל הזמן יוצאים לי שוב ושוב תוצאות הזויות.. אני מניח שאלו רק טעויות טיפשיות, "פלוס-מינוס", אבל אני רק רוצה להיות בטוח שהבנתי... יש לי משוואה ריבועית נתונה. (m-2)x^2 - (m+1)x + 9m-3 = 0 ab = (9m-3)/(m-2) a+b = (m+1)/(m-2) ואז נתון לי: 2a-3, 2b-3 - אלו הם התוצאות של משוואה ריבועית אחרת. "הרכב משוואה ריבועית מהתוצאות האלו.." ואז אני עושה: x^2 - (2a-3+2b-3)x + (2a-3)/(2b-3) "מפשט" את המשוואה, ומציב את הערכים של ה ab ו a+b? זה נכון הנ"ל? ועוד משהו - פרמטרים במשוואות ריבועיות. אני יודע איך לעשות את זה, אני יודע את כל הכללים, אבל אני …
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
סורי על כל הדיונים, בגרות 006 ביום שני, ויש תרגילים שאני לא מצליח ואין לי כ"כ את מי לשאול חוץ מאותכם "משני ישובים A ו-B יוצאים בו זמנית שני רוכבי אופניים זה לקראת זה. הם נפגשו כעבור שעתיים. רוכב האופניים שיצא מA יכול לעבור 1/4(רבע) מכל המרחק בין A לB בזמן הארוך בחצי שעה מן הזמן הדרוש לרוכב שיצא מB לעבור 1/3(שליש) מהמרחק בין A ל-B. בכמה שעות יכול כל אחד מרוכבי האופניים לעבור את המרחק בין היישובים A וB?" (המהירויות של שני הרוכבים קבועות) המון תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום פורום נהדר מקווה להשתלב . אני צריך עזרה במתמטיקה בכמה תרגילים אני מאוד אודה לעוזרים , אם למישהו יש בעיה הוא יכול לפנות אליי ואני ינסה לעזור התרגילים שאני לא מצליח לפתור, אני מבין שישנם כמה אנשים בפורום שמתמטיקה זה בשבילם לא בעיה אז בבקשה אם אתם יכולים תשקיעו 5 דקות מזמנכם ותפתרו לי את התרגילים או לפחות תעזרו לי ותסבירו לי או שתיתנו לי אתר שמתמחה בנושא. תודה רבה . =)
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במלבן ABCD אורך האלכסון הוא 12 ס"מ והזווית BDC היא בת 34 מעלות א. חשב את צלעות המלבן BC ו- DC ב.חשב את שטח המלבן ג.חשב את הזווית החדה שבין אלכסוני המלבן
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בתחילת שנת הלימודים היחס בין מספר התלמידים במגמת אומנות לבין מספר התלמידים במגמת מוזיקה היה 3:5. במהלך שנת הלימודים נוספו למגמת אומנות 7 תלמידים, ואילו 10 תלמידים עזבו את מגמת מוזיקה. בסוף שנת הלימודים היחס בין התלמידים במגמת אומנות למספר התלמידים במגמת מוזיקה היה 5:4. כמה תלמידים היו בכל מגמה בתחילת שנת הלימודים? בבקשה תעזרו, אשמח מאוד
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה במתמטיקה בספר מתמטיקה ו של בני גורן זה הכתום ירוק עמוד 257 שאלות 11 ו12 אני אשמח אם מישהו יכול להעלות פתרון או להדריך אותי כי הגעתי למצב שיש לי את הנתונים אבל אני לא יודע מה עושים תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איך אני פותר את המשוואה הזאת? 2log₃x-log₃(7x-2)=-1 תודה.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
איזה מספר יותר גדול : שורש של 7+שורש של 5 או שורש של 2 +שורש של 12 ?
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום. יש לי מבחן בעוד יומיים ואני צריך קצת עזרה. זה התרגיל: משוואה טריגונומטרית: Sin^2 X + Cos X = 1 התשובות בספר הן: 360 מעלות K 90+180K אני יודע איך לפתור תרגילים כאלה אבל רק אם יש רק קוסינוס או רק סינוס . איזה זהות יש שמעבירה בין קוסינוס לסינוס ולהפך? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לפתור את התרגילים האלה כבר שעתיים אני לא מצליח לפתור הצלחתי את השניים של ההנדסה תעזרו לי מי שיודע
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-