עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by OR007,

?! Can some one explain that

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. אני צריך תעזרה שלכם, אני צריך חנות בארצות הברית, שיש לה את המוצרים הבאים: STEELPAD S4-פאד לעכבר CHAINTECH AV-710-כרטיס קול וסנהייסר (אין לי כח לכתוב את זה באנגלית) pc150 החנות לא חייבת לשלוח לארץ, אני שולח את הדברים לניו יורק, אבל היא כן חייבת לקבל כרטיס אשראי ישראלי (מה שNEWEGG לא מקבלת) אם יש חנות שיש לה רק את הSTEELPAD ואת הכרטיס קול גם טוב, האוזניות זה פחות חשוב

3. לא יודע מה איתכם,אבל בא לי בר להיפטר מהבגרות הזאת , ואז נשאר רק לשון! אז..בהצלחה לכולם,אל תילחצו ותגיעו לביה"ס ב-12:30 (אלא אם אתם רוצים להתרוצץ בבית ספר כדי לחפש את הכיתה) בהצלחה לכולם!

• 55 תגובות
    • 4k צפיות
  4. Started by Born2Kill,

אני כרגע מחובר לHOT (בלי התחייבות) אבל אני מעוניין לעבור ל-YES לפני שאני עובר אני צריך שתמליצו לי האם זה מתאים לדרישותיי. דרישות: *מחיר נמוך ל-2 ממירים לערוצים הבאים: כעיקרון הערוצים שהמשפחה הכי צופה: ערוץ 22/10, ערוצי הספורט למיניהם, ערוץ היידע (נשיונל ג'יאוגרפיק וכו'...) וערוצי האוכל.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני אמור להגיע לשם ביום רביעי הבא בסביבות 8:30-9:00. האם יש שם חניה באיזור(אפילו בתשלום)? תודה!

• 5 תגובות
    • 15.9k צפיות
  6. Started by darkman,

אז ככה בדיוק עכשיו סיימתי תפרק האחרון של העונה הרביעית כל השבוע אני חורש על הסדרה זה ארוך... בכל זאת עד שחשבתי שמשהו מסתדר זה נהרס וכמעט קיבלתי התקף לב.... מישהו יודע באיזה תאריך תצא העונה החמישית?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by MoRtZkInG,

היי, שאלה לבעלי הנוקייה הצבעוניים (3510I, 6100 3300 וכו' (כן גם רן עם ה6600... ;D )) יש לכם המלצות על משחקי ג'אווה נחמדים בחינם? יש מאות משחקים, והשאלה היא אם מישהו יכול להמליץ על דברים טובים....

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by HeaT-SinK,

יש לי 2 שאלות - לפי תמונות ולפי הפרסומת עם צביקה פיק (פרסומת מפחידה) הפלאפון אמור לדלוק כאשר משחקים - משהו כזה א- מתי הוא נדלק ככה? זה פאנל מיוחד שצריך לקנות ? ב. על הצג של הפלאפון יש 3 שורות . 1. סלקום 2. סלקום 3. הפרופיל שלי .... אפשר להוריד אחת מהשורות של ה CELLCOME ?! כי זה ממש מציק - אני לא רואה את הרקע יפה !! (בסלקום אמרו לי שלא אבל חייב להיות קוד טכנאי או משהו שאני אוכל להוריד אותו)

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אהלן, רציתי לקבל קצת מידע בנוגע לסורקים בשדות תעופה. מה באמת עושים בעבודה?(זה ברור לי שסורקים את המקום מפני חפצים חשודים וכו'). איך האווירה וכל המסביב, כל מידע יתקבל בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by aerocool,

http://www.iiiiiiii.com/ http://uploads.ungrounded.net/221000/221483_Play.swf http://madbeka.com/ דן

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by TheSlider,

לצוות האתר: משהו חמוד שאתם יכולים להוסיף זה את מספר הצופים הנוכחיים באותו תת פורום. לדומה: תוכנות (54 צופים) תמיכה טכנית (63 צופים) וכן הלאה.. זה יתן לגולשי האתר מדד של כמה זמן יראו את הודעתם ואת רמת הפעילות הנוכחית בפורום שבו הם גולשים כרגע.. (מקווה שאני רושם במקום הנכון היות ולא מצאתי מקום רלוונטי אחר..)

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  12. חברתי ואני רוצים לטוס בסוף אוגוסט ליעד כלשהו באירופה למשך כמה ימים. לצערנו התאריכים לא ממש גמישים. חשבנו על איטליה או גרמניה, אבל ראינו שברומא ממש חם בקיץ (בערך כמו בארץ), ובגרמניה אמנם נעים אבל נוטה לרדת הרבה גשם (במיוחד בקיץ). מישהו היה בגרמניה בקיץ ויכול לחלוק (ובתקווה להפריך את חששותינו)? למישהו יש אולי יעדים אחרים מומלצים באירופה (שאינם צ'כיה, ספרד, צרפת או אנגליה)? תודה! עדכון: החלטנו ככל הנראה ללכת על איטליה. שאלות נוספות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418932.msg3602047#msg3602047

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Hellgrace,

http://www.anywhere.fm/player/ הרעיון פשוט: תעלו מוזיקה,ותשמעו מוזיקה של אחרים (אתם לא חייבים לעלות מוזיקה אם אתם לא רוצים,אין שום רטיו שאתם צריכים לשמור עליו בין כמה מוזיקה העלתם לבין כמה מוזיקה שמעתם או משהו בסגנון) נשמע כמו פרויקט ממש נחמד,אני מתחיל לעלות לשמה שירים. *בינתים אין שמה המון מוזיקה כי זה קיים רק יומיים **למי שיש יוזר בדיג - http://digg.com/music/Anywhere_fm_opens_an_on_line_radio תקפיצו את הסיפור שלי 8) עריכה: כנסו עם היוזר הבא וניצור אלבום משותף: יוזר hwzone סיסמא hwzone

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. ערב טוב לכולם התקבלתי לאונ' תל אביב למדעי המחשב וגם להנדסת חשמל עכשיו.. חוג הנדסת החשמל נמצא בפקולטה של "הנדסה", ואילו חוג מדעי המחשב נמצא בפקולטה של "מדעים מדויקים" (ולא הנדסה).. ככל הנראה אני הולך ללמוד מדעי מחשב.. עכשיו אני שעה מחפש ולא מוצא תשובה האם כשאני מסיים את התואר במדעי המחשב אני יוצא עם תואר מהנדס או לא ? האם משך הלימודים הוא 4 שנים או רק 3 ? תודה מראש :]

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Chymes,

התחלתי ביום ראשון קורס קיץ בכימיה באוניברסיטה. ידעתי שאוניברסיטה זה לא תיכון והמרצים לא לועסים את החומר עבור התלמידים, אבל לעזאזל לא ציפיתי לזה. מגיע מרצה, מראה מצגות, עושה הרצאה וזהו. אין חומר כתוב, אין תרגילים, אין הפנייה לספרים. איך אני אמור ללמוד ככה? הבנות בקורס הכי מעצבנות אותי. הן תופסות את השורות הראשונות וכל ההרצאה מסכמות חומר. דפים על גבי דפים. איך?! אני לא מבין איך הן מצליחות לשמוע, להבין ולסכם. זה לא אנושי. אתמול החלטתי לנצל את אפשרות הקלטת קול ב-iriver clix והקלטתי את הכל ההרצאה. לפחות יש מה לשמוע ברכבת, אבל עדיין מכאן ועד למידה לציון טוב יש דרך ארוכה. למישהו יש טקטיקה? איך לומדים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by זוהר,

שלום ראיתי איזשהו סרטון מצויר על איזה דמות מרוקאית נדמה לי שמדבר בהתחלה רגוע, ואומר מילים כמו "בקארמה טובה" ואחרי זה מתחיל לצעוק ולקלל.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי שירשום כאן את הקישור זה דיי חשוב! תודה מראש זהו ארס שמתחיל עם בחורה בפאב סרטון פלאש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי שאלה בקשר ליס(אני לא דיוע איך זה אצל הוט) הממיר שלהם מתחבר מהחיבור בקיר, בכבל לבן רגיל(כמו הכבלים הישן של הממיר שמתחברים לטלוויזיה) שמעביר גם קול וגם ווידאו על אותו כבל. עכשיו אם אני אחבר לכבל הזה ממיר HD אז השידורים שיוצגו בטלוויזיה יהיו באיכות HD אז למה מאז ומתמיד, לא עשו יציאה של הכבל הזה מהממיר לטלוויזיה? הרי הכבל הזה הוא באיכות HD, והוא החיבור הכי איכותי שיש(אם הוא מעביר HD) כבר במשך שנים.

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by assaf990,

מחשב פשוט שמבוסס על: ‏Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLB9U ‏73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Default.aspx אם לא- מה חסר?

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. שלום, במקצועי אני מאחזק נשק קל(עברתי קורס בבה"ד 20) וכרגע אני משרת בגדוד. עקב קשיי הסתגלות ולאחר מפגש עם קפ"ס ופסיכיאטר הוחלט להוריד לי את הפרופיל ל-64 באופן זמני לשנה, כמו כן הוחלט לרשום לי סעיף של קל"ב בבסיס פתוח(שלמיטב הבנתי הוא קבוע ואינו תלוי בפרופיל). סעיף כלשהו של קה"ס לא נרשם בסופו של דבר. השאלות שלי הן: האם הפרופיל שנקבע לי מוגדר כפרופיל נפשי? האם בכלל יש כזה דבר פרופיל 64 נפשי? האם הוא פוסל לי אוטומטית את המקצוע? מהו התהליך עד לפליטה מהיחידה? הבנתי שאני צריך ללכת עם המסמכים שצורפו לי לרופא היחידה(מחר), משם הוא מפנה אותי לועדה רפואית, ואחרי הועדה הרפואית אני צריך לחזור שוב לרופא יחידה כדי שיאשר את הממצאים הסופיים וישחרר אותי מהגדוד?

• 16 תגובות
    • 15.5k צפיות
  20. התלבטתי אם לכתוב את זה כאן או בפורום תוכנה. אני רוצה תוסף שיתלבש על הפיירפוקס, ויתפקד בדיוק כמו הסרגל של ה- Bookmarks המקורי. אם אפשרות ללינקים מהירים. ניסיתי כמה וכמה תוספות כגון: X-MARKS אבל לא מצאתי משהו מספיק נוח. מישהו מכיר תוסף נוח?

21. Started by zoyaniv,

אני חושב לקנות כמה רכיבים והמחירים שם ממש זולים מישהו יכול להגיד לי איך החנות אם הוא ניסה או שמע האם היא אמינה

22. Started by aeea,

leviavr@gmail.com

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  23. זוכרים תתוכניות "הכוח" הייתי אצל תמי גולדשטיין שזכתה מקום שני,פרטים בפנים... בכל מקרה הייתי אצלה כולי מלא ציפיה שתדע את עברי ואולי את עתידי ומי אני ומה אני בכל מקרה היא לא הסכימה להגיד דבר אחד עלי וכמה דברים בודדים שהיא אמרה היו ממש לא קשורים למציאות אמרתי לה "אז איך בתוכנית הכוח ידעת הכל על בן אדם אפילו ע"י מבט של תמונה בלבד אז היא התחילה להלחץ ולצאת עלי שאני בא כדי לשחק משחקים והייתי ממש רציני איתה לא באתי לשום מטרה משחק היא אומרת לי "אני יכולה רק לטפל בך וזה יקח 3 שנים טיפול של היילינג (פגישה 500 שקל) אבל להגיד לך משהו על עצמץ אני לא יגיד לך כי אתה כבר מכיר אותך" בכל מקרה שמעתי על עוד אנשים שהיו אצלה וממש ממש התאכזבו גם אצל תמי יערי שזכתה מקום שני שהן אומרות דברים שבכל…

• 9 תגובות
    • 6.8k צפיות
  24. Started by Vega,

אהלן, החלטתי לפתוח דיון שבו כל אחד ישים שם של שיר אהבה אחד שהוא חושב שהוא הטוב ביותר (או בין הטובים), בבקשה - אל תשימו יותר משתי שירים למשתמש. 1. תמיד אהבה - עברי לידר 2. ברית עולם - מתי כספי יומטוף.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים