עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by malcolmx9,

אני עוד מעט בן 18, ואני רוצה לפתוח חשבון בבנק לנוער, שיכלול גם כרטיס אשראי צעיר. רק שאני לא ממש מבין בתחום הזה ואין לי מושג באיזה בנק לבחור. אני גר בלוד, ויש פה שני בנקים: בנק הפועלים ובנק בינלאומי. למישהו יש עצה אולי איך לבחור בנק שהכי מתאים?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3062239,00.html הגיע הזמן... נקווה רק שיהיה תמיכה יותר טובה בעברית מ GMAIL (שאומנם השתפר אבל עדיין לפעמים עושה בעיות). באמת אין צורך בתיבת דואר בספק אינטרנט היום.. סתם קטן ורוצים כסף על סריקת וירוסים / ספאם... הצעד הזה הוא כנראה בתגובה לכך ש GMAIL יוצא לציבור הרחב ב1 לאפריל (בדיוק באותו תאריך שהוכרז לראשונה, וכולם חשבו שזה בדיחה בגלל התאריך). הממשק לא פשוט כמו GMAIL אבל עדיין, די טוב ולטעמי יותר נוח מ HOTMAIL. בטח HOTMAIL גם יעשו משהו כזה בקרוב

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by yanushka,

למישהו יש הצעות ללהקות מומלצות?

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  4. רציתי לדעת איזו עיר (ישוב) באיזור הקרוב של חיפה הכי טוב. שמעתי שמוצקין וביאליק טובים (מבחינת איכות חיים, זיהום אויר ופשע). יש מישהו שיכול להמליץ לי?

• 72 תגובות
    • 15.4k צפיות
  5. Started by kawaii,

or all hope is lost? :-\

• 7 תגובות
    • 7.2k צפיות
  6. Started by eranmor,

אוקיי חברים, פורים הגיע ואיתו כמובן, תחפושות עכשיו איכשהו עלה הרעיון שאני אתחפש לחשפן... אמרתי למה לא?!.... שנה אחרונה. לפחות נסיים אותה בכיף אז בעיקרון אני רוצה לעשות קטע קצר של חשפנות, ממש דקה שתיים, ואני צריך מוזיקה קצבית מקפיצה המתאימה לאירוע יש למישהו הצעות?

• 29 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לודא שמה שקיבלתי תואם אחד לאחד את מה שהזמנתי. איך אני יכול לעשות את זה? אני מניח שיש מספר תוכנות\אפשרויות פיסיות אז בבקשה תתנו כמה אפשרויות, כדאי שאהיה בטוח. תודה.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Brian Eno - An Ending (Ascent) | Full Length - 4:25 מתוך האלבום Apollo - Atmospheres & SoundTracks שהשתחרר בשנת 1983, אם אינני טועה... פשוט דבר חובה, חובה!

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by ccc,

אני רוצה להתחפש להר... (קטע אישי בבית ספר) איך עושים את זה? מה המצרכים ? אופן ביצוע ? עזרה בתכנון בבקשה... TNX !

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  10. Started by HellBoY,

תגידו מאיפה אני יכול להשיג את כל הפוסטרים היפים האלה של משחקי מחשב,מחשבים,חומרה וכאלה? אני ממשש מת להשיג כאלה אפילו לקנות כמובן... ;D

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  11. כשאתם מקבלים ב-ICQ הודעה ממישהו שלא נמצא ברשימה שלכם, יש כפתור של Report Spam. הסבר עליו יש פה: http://www.icq.com/support/security/icqlite/spam.html#report השאלה היא, מה הם בעצם עושים עם זה ? מישהו יודע? כי פשוט אני חופשי לוחץ את זה על אנשים...

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  12. שלום רב, אני מנסה למלא את טופס הרישום לאוניברסיטת בן גוריון (דבר שמצריך תואר בעצמו), ונתקלתי בקושי מסויים. אני רוצה להירשם להנדסת תוכנה בתור עדיפות שלישית, והבנתי שזו תוכנית דו מחלקתית. השאלה היא מה אני אמור לרשום ב"קוד מחלקה" וב"שם מחלקה"? המחלקה למדעי המחשב, המחלקה למערכות מידע? שתיהן ביחד? באיזה סדר? בתודה מראש, עדי.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  13. אלפה היא המשתנה, X הוא פרמטר (קבוע) אני צריך גזירה של זה והוכחה שהפונקציה עולה\לא משתנה או יורדת\לא משתנה (אני יודע שהיא עולה) בתחום 0-90 מעלות או 0 - פאי-חלקי-2 4.427sqrt(x)*tg alpha ---------------------------- sin alpha תודה רבה למי שיפתור!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אתמול השגתי( :) שיר MP3 שרשום עליו BRYAN ADAMS-BED OF ROSES,הקשבתי לו,שיר מצוין אבל אני בטוח לגמרי שהקול של BON JOVI בכל אופן הרצתי בדיקה בגוגל וגיליתי שגם לבון ג'ובי יש BED OF ROSES אבל זה לא השיר הזה.לבריאן אדמס לא מצאתי שיר עם כותרת כזאת. בכל אופן הנה חלק מהמילים בפזמון שקלטתי(הם לא לגמרי מדויקות אחרת הייתי מוצא את זה בגוגל),תגידו אם מישהו מכיר. i hold you i need you i get down on my knees for you and make everething allright if you were realy gone i love you i please you i'll tell you that i'll never leave you ----------------------------------------- (לא קלטתי) ...if you were realy gone

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  15. אהלן השאלה בכותרת!! להתחמש באמ"לחי פלסטיק ? (אני באמת צריך לדעת)

• 79 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. הי, אבא של חבר שלי (איש בן קרוב ל-65 אבל חכם ואינטלגנט) רוכש מחשב למשרד שלו והוא מחפש מישהו שידריך אותו על נושאים שונים. הוא יודע כבר להפעיל מעט את המחשב, לגלוש באינטרנט (אתרים כמו nana וכו') ואני חושב שגם מעט אופיס. בין הנושאים שהוא רוצה ללמוד: - שליחת מייל - הפעלת סורק - שליחה של חומר סרוק לכתובות מייל שונות - הדפסה - צריבה של קבצים לדיסק הכל לשם העבודה המשרדית שלו. הוא גר בפתח-תקוה ופנוי בד"כ בשעות הערב. אם מישהו מהאיזור ויכול להדריך בצורה יפה, ברורה וסבלנית - אשמח אם תפנו אלי בהודעה פרטית ואני אקשר ביניכם. אני מניח שהתשלום יהיה לפי שעות הדרכה. תודה, מוטי

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  17. אנשים אני זקוק לשמות + תיאור בסיסי (או מורחב, כמה שיותר יותר טוב) אני מתכוון להשאיר את המחשב שלי יום וליל עובד (אני מת על אנימה , אין מה לעשות) ויהיה לי עוד מעט הרבה זמן לשרוף (סוף סוף הגיעה סוף הלימודים , ויש לי עוד 8 חודשים עד הצבא) חוץ מזה אני גם מוריד סדרות מד"ב (גם מכור) (SG1, SG ATLANTIS,FARSCAPE...) אז אנשים תנו לי המלצות, אפשר גם המלצות למד"ב רגיל תודה

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by R0ck,

נדמה לי שדוסקס על כך בפורום בעבר הרחוק, אך עדיין לא הצלחתי למצוא את הסרט. :-\ לא יצא לי לצפות בו מעולם, אבל שמעתי שהוא משובח (אין לי מושג מה השם באנגלית). הסרט הזה שודר בעבר בערוץ 4 (הסרטים, עוד כשהיה ערוץ כזה), שודר בתחנות טלויזיה אמריקקיות ועוד... למישו יש קצה חוט?

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. חברת YES מציעה לנו מכשיר וידאו משוכלל המסוגל לעשות שלל פעולות שונות. מה שמרתיע אותי הוא תג המחיר (2500 ש"ח בערך + 15 ש"ח דמי שימוש חודשיים). מה אתם חושבים על המחיר? האם הוא יירד? האם הכבלים מסוגלים לתת תחרות בנושא? ורשמים (למי שיש את המכשיר).

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני צריך את המנגינה לא חובה את השיר אבל שתיהיה באיכות נורמאלית תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  21. בכותרת.....בבקשה! זה שהיה בארץ נהדרת...... תודה ענקית מראש! איתן

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Subcenter,Shift,Lala נסגרו חבל חבל הם היו אתרים ממש טובים הסתיימו לי מאגרי המידע לכתוביות עבריות מה עושים עכשיו?

• 69 תגובות
    • 6k צפיות
  23. המחירים בחנויות בארץ "קצת" גבוהים בהשוואה לחו"ל , אם תיכנסו לכאן: http://www.pricegrabber.com/home_comp.php/lnk=1 תראו על מה אני מדבר (זה אתר דומה ל ZAP הישראלי), השאלה שלי היא האם כדאי לייבא מחו"ל? האם יש מס על קניית כרטיס מסך X850XT לדוג', או על מעבד AMD64 3500 WINCHESTER BOXשבארץ הזול ביותר בZAP המחיר הוא 1755 ש"ח ואילו בחו"ל ניתן להשיגו ב280 דולר שזה 1230 ש"ח, האם המס שאני אשלם יקפיץ את המחיר ב500 ש"ח? תודה.

• 7 תגובות
    • 6.3k צפיות
  24. לא משנה לי איזה ,העיקר שיהיה ראפ ועדיף שיהיה כזה הרבה יו יו שאפשר לשלב

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אז ככה הסיפור הוא כזה , אני עובד מקדונלדס בקניון חיפה , ומי שעבד איי פעם במק ידוע שבסוף היום צריך לעשות סיבוב זבל ולזרוק את הכל בםח גדול שנמצא בחניה , אז אני וחבר שלי כמו בכל יום הלכנו לזרוק את הזבל והשומר הכלב פתח לנו את המעלית , ירד איתנו למטה ואז נעל אותנו בחוץ . רק לאחר חצי שעה הגיעה האחראית משמרת עם מנהל האבטחה שפתחו לנו את הדלת בחזרה לקניון , הקטע הוא שקיבלנו צעקות ובלה לבה לבה מצב לא נעים . עכשיו אני מעוניין להגיש תלנוה להנהלת הקניון על חברת האבטחה על המאבטח הספציפי הזה שגרם לי ולחבר שלי בעיות בעבודה , ושזאתי היא רשלנות ממעלה ראשונה ושככה לא מתייחסים לבני אדם במיוחד שהוא ידע שאנחנו אמורים לחזור עוד כמה דקות בחזרה .ועוד דבר חשוב , הוא קיבל הוראה ברורה ממנהל האבטחה ל…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים