כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
שלום. מצאתי קפיץ יד בבית בדרגה קשה יחסית ואני מעוניין לעבוד קצת עליו. לא מצאתי מידע בשום מקום, ובשום מקום אין התייחסות מיוחדת למכשיר. אז איך אפשר להתאמן כמו שצריך? תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
http://games.nana.co.il/Section/?SectionID=1842&sid=144 חברה כנסו בכתובת הזאת למשחק אספקה סדירה אם מישהו מצליח לפתור ת זה עוד היום בערב ולפרסם תמונה מלך אני כבר שעתיים עם זה וגם חברים ואף אחד לא מתקרב אפילו
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצערי הרב ,מתוך אילוצים מסוימים אני מתגורר באזור שניחשב שמורת טבע של ארסים מהזן הנחות ביותר . למרות שאני משתדל לשמור מהם מרחק ,היו לי אתם מספר חיכוכים שנסתיימו עד כה רק באיומים מילוליים או פיזיים (גם הספיקו כבר לאיים עלי בכלי נשק קרים ). המשטרה באזור מגורי היא אימפוטנטית ולא מתפקדת. מסקנתי היא שבתכלס אני צריך לדאוג לעצמי מפני שיום אחד המזל יגמר.. אני אצטרך לחיות עוד זמן מה בעיר המסריחה הזאת ,עד שיהיה לי את האפשרות להסתלק ממנה. מהי לדעתכם אומנות הלחימה האידיאלית לתנאי הרחוב העכשוויים: איגרוף תאילנדי \קארטה \ קרב מגע \איגרוף \איקידו \ג"יאוגיצו \טאיקוונדו\ג"ודו \ארניס ?
-
- 99 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
-
יש לי עוד יומיים מתכונת ואני כמעט בטוח שהמתכונת זה הבגרות של שנה שעברה. אז למי שיש קישור לבגרות של שנה שעברה יבורך! לא משנה אם זה קיץ/ חורף והיכ חשוב צריך שזה יהיה לרמה של 5 יח"ל. ואם מישהו מכיר קישור למבחנים של בגרות משנים קודמות תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
משחק ממש מגניב שראיתי באיזה פורום, בואו נתן לזה צ'אנס גם פה. החוקים הם ככה, כל אחד מביא תמונה שמנצחת את התמונה של זאת שמעליו, כלומר, אם אני אביא תמונה של סלע, מישהו יביא תמונה של דחפור, ומישהו יביא תמונה של מפתח שוודי... יאללה! אז היום ברוח המנגל:
-
- 623 תגובות
- 71k צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, יש לי כל מיני שאלות כלליות למינהן, אז חשבתי - למה לא לשאול שאלות כלליות בפורום "כללי"? הרי הן לפניכם: 1. בתור חייל צעיר אחושרמוטה הבנתי שכל זמן שאני על מדים, עליי להסתובב עם חוגר עליי. האם גם שאני על אזרחי חובה עליי להיות עם חוגר? או שלהיות עם ת"ז רגילה/רשיון זה מספיק? 2. לאחרונה אבד לי המטען של הסלולארי שלי(LG KU990 Viewty) וביום ראשון אני סוגר 10 ימים בטירונות(כן, אני צעיר), לכן אני צריך מטען חדש. יש שתי אפשרויות : לקנות מטען ייעודי לטלפון עצמו, או לקנות מטען USB - השאלה היא: א. האם מטען USB יספק את המתח המתאים(את כבל הUSB הייחודי של המכשיר יש לי) או שמא עדיף מטען ייעודי? ב. היכן ניתן לרכוש מטען ייעודי/מטען USB במוצ"ש? אזור ת"א, למרות שאני מ…
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
סליחה על הדיון המטופש, אבל אני חייב לבחון כמה יצירתיות יש לכם. אני הייתי חותך אותו הרבה חתכים קטנים, ומכריח אותו להגיד: "אני יהודי גאה". כל פעם שהוא מסרב אני כורת לו אצבע ומשקה אותו בכוס נפט. בסוף, לאחר שיגיד את המשפט הנ"ל אני אגיד לו: "בגלל שאתה יהודי אתה מיועד להשמדה", ואז אני אחתוך לו את הידים והרגלים עם מסור חשמלי לאט, לאט, אחבוש את האזורים (שלא ימות לי פתאום) ואקרא לשמונה כושים שיאנסו אותו. לאחר מכן, אשים אותו על רכבת הרים לא חגור כלל. אם הוא ישרוד, אני אשלח אותו לחדר טראומה, ולאחר שיתרפא אני ארה לו באשכים, אקשור אותו בחדר מלא ג'וקים אוכלי בשר רעבים, ושיהיה לו יום טוב. ;D *בשביל הפרוטוקול: אני לא סדיסט, אבל היטלר זה היטלר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברצוני להוכיח לאדם כלשהו, שמחשב שבזמנו נקנה בכסף רב, מספר שנים לאחר מכן, כבר לא שווה שליש ממנו, לכן: אבקש מהמומחים פה בתחום, להעריך כמה שווה המפרט הנוכחי, שכתוב בצידי ההודעה הזו. לא ידעתי היכן לפרסם את ההודעה הזו, אז הרגישו חופשי להעביר אותה.
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אמנם זה לא הפורום האידיאלי לשאלה כזו, אבל אני ינסה בכל זאת. בקרוב מאוד נגמרת לי תקופת המלווה ואני מעוניין להביא רכב. ציינתי כבר את התקציב בכותרת, ועכשיו עולות השאלות הבאות: 1) אילו דגמי רכבים מומלצים? 2)מאיזו שנה? 3)על אילו פרמטרים לשים לב ברכישת הרכב (חשובים יותר/פחות)? 4)אילו דברים נוספים יש לקחת בחשבון (ביטוח וכו)? *אני בן 24, כך שביטוח נהג צעיר לא רלוונטי לצורך העניין* הרכב ישמש לנסיעות בעיר ומדי פעם לגיחות לערים אחרות. also, i dont have the need for speed אודה לכל עצה
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תקציב - 300-400 שקל שלא תתפרק, ושלא תתחמם יותר מדי.. שוט... תודה
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
תקשיבו אני רוצה לקנות אוזניות אז אתם יכולים להביא לי בבקשה אתרים ששולחים לארץ ועוד שאלה amazon שולחים לארץ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27804 חנון נגד חנון ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במהלך ניסיון רישום לשירות isracard web התבקשתי להזין מספר רישום ראשוני, שזהו מספר המופיע בפירוט החיובים של ישראכרט הנשלח בדואר (צד שמאל למעלה). הבעיה היא שאני מקבל את הפירוט דרך האתר של ישראכרט ולא דרך הדואר, ושם לא נתקלתי באותו מספר רישום ראשוני. האם המידע קיים בכל זאת באתר או שעלי להזמין חיוב בדואר?
-
- 6 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
http://www.radio-electric.co.il/ תודה
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אף פעם לא הייתי איש FIXER UPPER אבל לאחרונה אני רואה שיש לי צורך בסט כלים, בין היתר לקדיחה בקיר , והתקנת ברגים לתליה וכו' כו' אם אני קונה דרמל, הוא מבצע פעולות כאלה ? או שהוא נועד רק לניסור דיסק ? אני מחפש כלי רב תכליתי כזה, לא רק למודינג למארז, אלא לקדיחה בקירות ושאר ירקות על מה אתם ממליצים ?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא כל כך יודע לאיזה פורום אני אמור לפנות אבל בכל אופן יש ברשותי מחשב p3 733mh 128 ram קשיח 19 גיגה כולל מסך ותוכנת הפעלה xp מקורית ואני מעוניין לתרום אותו ואך ורק לתרום למישהו שצריך אז אם מישהו יכול להפנות אותי לאתר מסוג זה או למישהו ספיציפי אודה לו..
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
היי :] אני מעוניין לעשות קורס פסיכומטרי, חשבתי על קידום אולי. למישהו יש ביקורת עליהם? אני צריך קורס בראשון לציון, קורסים אחרים יתאימו גם הם. תודה =] [עדיף משהו כמה שיותר איכותי עם כמה שפחות ערסים]
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אם אני נוסע עם מלווה מותר לי להסיע יותר מ2 נוסעים?! אלו הוראות שכתובות באתר של משרד הרישוי: לתשומת לבם של הנהגים החדשים הנכם מוגדרים כנהגים חדשים במשך שנתיים < חלה עליכם חובת מלווה למשך 3 חודשים מיום הוצאת הרשיון < ,נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי < לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים, אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה ביצוע עבירות כגון: אי ציות לרמזור, אי מתן זכות קדימה, מהירות יתר < או תאונה עם נפגעים יגרום לעיכוב חידוש רשיון הנהיגה ולמבחני נהיגה .חוזרים והמשך המעמד כנהג חדש לשנתיים נוספות שימו לב לסעיף השלישי- "נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה על…
-
- 44 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
יש לי בבית אינצקלופדיות של תרבות, מכלול , וגם האינצקליפדיה העיברית. יש מה לעשות איתם? יש למי לתרום אותם?
-
- 24 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
Some 7-11 stores here have changed their appearance to look like the Kwik-E-Mart as a promo for the Simpsons movie http://www.cnn.com/2007/SHOWBIZ/Movies/07/02/7.eleven.kwik.e.mart.ap/index.html Pics here: http://flickr.com/photos/rdr07/sets/72157600590001691/ They're actually selling Kwik-E-Mart stuff, like Krusty-O's and Squishees :lol:
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מה שאני מעוניין להשיג זה: כל פעם שיש מידע שמתעדכן בנוגע למילת מפתח שאני כותב אני אקבל התראה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת כרטיס טלויזיה זול לצרכי מחשב HTPC, עכשיו המערכת תיהיה אך ורק לסרטים ואולי לצורכי טקסט לא יותר מזה, עכשיו אני לא יודע כלום בתחום כרטיסי הטלויזיה לכן אני צריך את עזרתכם במציאת הכרטיס שיתאים לצרכים שלי במחיר שלא יעלה ת300 שקל עם אפשר זול יותר זה יהיה מושלם. המפרט של המחשב. מעבד-P4 630 או E2180 לא יודע בנתיים מה יותר טוב לצרכים האלה לוח אם- GA-G31 S2 זיכרון-2X512MB DDR2 667 קירור רגיל של אינטל מארז-HTPC רגיל ביותר ללא שלט ספק כוח-HUNTKEY 550W ספק לא ג'נרי שמספיק לעסק יש גם 400W ג'נרים שעדיין לא החלטתי מה עדיף המערכת תחובר לטלויזה 32 אינטצ' בסלון, החלקים הנ"ל כבר נימצאים ברשותי ומוכנים להרכבה לכן אני מאוד רוצה שתעזרו לי במציאת כרטיס טוב וזול לצרכים שלי, הק…
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חםםםםםםםם חםםםםםםםם יש לי מדחום 47 מעלות בחדר זה לפעמים 50 שאני סוגר את החלון שמתי בקבוק של קרח בחדר (אתם מכירים את זה שזה לא ניתך כמה שעות ) תוך 20 דקות הוא כולו מים!!! הכרטיס מסך שלי על IDLE 70 המסך הענק הזה 22אינץ CRT עושה חום של מנוע מה אני עושה?? יש רעיון ?? (מזגן לא כי ההורים תימנים אז אסור להוציא כסף) תבינו את זה אני ישן בלילה עם מגבת רטובה כדי לא להתייבש עכשיו אני הולך לישון מחר בבוקר (אם אני ישרוד עד אז) אני יראה תגובות
-
- 54 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
פתחתי שרת ftp לקהילת hwzone בשביל שתוכלו להעלות ולהוריד קבצים כתובתו של השרת היא :80.178.43.58 שם מישתמש: hwzone סיסמה: hwzone מומלץ להיתחבר דרך תוכנת ffxp קישור לתוכנה http://www.download.com/FlashFXP/3000-2160-10037696.html?part=dl-FlashFXP&subj=dl&tag=button אני רוצה להודות ל-qtec מהפורום שעזר לי להקים ולבדוק שהכל עובד תודה רבה על העזרה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-