עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TeaTime,

חברה ביפן פיתחה Mech (למי שלא מכיר- טנק הולך)! http://www.sakakibara-kikai.co.jp/products/other/LW.htm אחד הדברים היותר מאגניבים שראיתי בזמן האחרון

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אז מה שיש לי עד עכשיו זה: חורף 73 גבעת התחמושת ירושלים של זהב ירושלים של ברזל שתי אצבעות מצידון בלדה לחובש אנחנו לא צריכים (קשה- שלמה ארצי) באב אל וואד הנסיך הקטן המלחמה האחרונה אנחנו מאותו הכפר אנשי הצפרדע שירו של צנחן הקיץ האחרון (קשור?) שער הרחמים פרח אחי הצעיר יהודה רון מול הר סיני נאצר מחכה לרבין מי שחלם שארם א-שייח עמק דותן מלכות החרמון אין לך מה לדאוג תוספות: הרעות פרחים בקנה מי שיכול לגדיל את הרשימה, אני אודה לו מאוד... אז תודה מראש

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by R0ck,

לברנדי-סו שכימל נמאס להיות דחויה, נמאס לה מהבדיחות מאחורי הגב בבית הספר, ולכן החליטה שכימל בת ה-18 לתבוע מהוריה פיצויים על היותה מכוערת כל כך. הוריה של ברנדי-סו, מילטון וסלסטה, אינם מבינים את הצעד הקיצוני שנקטה ביתם, "אנחנו חושבים שברנדי-סו היא ילדה יפה", סיפרה סלסטה בבכי לכתבים. פרקליטה של ברנדי-סו, נילס פלייס, טוען שההורים, "מכוערים עד כדי כאב וצריך לאסור עליהם להביא צאצאים לעולם. פרצופו של מר שכימל יבהיל גם את השטן בכבודו ובעצמו". לברנדי-סו נגמרה הסבלנות והיא מצפה שהתביעה תסתיים במהירות האפשרית, "הדבר היחיד שאני רוצה זה להיראות נורמאלית, אתה יודע..., כמו גיי לו או בריטני ספירס", אמרה ברנדי-סו, "עם הכסף שאקבל מהורי אני אוכל לעבור ניתוחים פלסטיים, שאיבת שומן וניפוח שפת…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אוקיי אז לבינתיים אני עמוק בבוץ יש לי בגרות במתמטיקה 005 ובפסקל ואני לא בטוח שיגישו אותי בכלל בשניהן. עכשיו נגיד ויש לי כמה בגרויות שלא הגישו אותי ואני רוצה להשלים אקסטרני אחרי י"ב אבל איין לי ממש זמן בגלל הצבא, יהיה לי בערך 4 חודש הפרש. אז יש אפשרות שמבקשים מהצבא לדחות את הגיוס ואז אני משלים את כל הבגרויות שלי ומתגייס ?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by nehmia,

נכון יש את הנוסחה שאם אתה בגובה מסוים אז אתה צריך לשקול במשקל מסוים....מה הנוסחא?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  6. עניין אותי כמה זכרים ונקבות יש פה אז תענו ונראה...

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by PhP dUdE,

www.thejaywalker.com/pages/shit_happens.html

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, ברצוני להודיע שאני נפרד מהפורום לחודש ימים בדיוק. זה יכול לצער רבים ואולי אני יפסיד הרבה דברים טובים.. אבל אני קיבלתי WOW של חבר ואני מפעיל אותו לחודש (שמתם לב שגם את סופרגינימן לא ראינו חודש?) קיצר יש לי כמה בקשות אחרונות תדאגו שתפוחים לא יזיין יותר מדי את השכל, תדאגו שהכל יפעל כמו שצריך בפורום ואם מישהו יכול זה יהיה נהדר אם מישהו יבוא לפה ויאכיל את הכלב.. תודה רבה לכולם על התמיכה

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. היום ב Messenger, בטעות שלחתי את מספר הטלפון שלי לאדם הלא נכון (התבלבלות בשיחות,התכוונתי לשלוח לחבר מהביה"ס), בקיצור הוא אומר לי "שקרן" על כל תירוץ שאני ממציא לו שזה המספר שלי. מה אפשר לעשות כדי למנוע מימנו להתקשר? בוא נומר.. שהוא לא האיש הנכון. מילא חבר טוב.

• 13 תגובות
    • 988 צפיות
  10. Started by STRENGTH,

יש לי כלב בגובה 55 ס''מ בערך והוא בוקסר מעורב [ואין לו פה מעוך כמו לבוקסר] וסתם בא לי לדעת אם הוא יכול לנצח חתולה עצבנית.. כי לפי מה שראיתי חתולה נראת מאד מסוכנת שהיא עצבנית..אז הוא יכול לנצח אותה החתולה לא תנצח אותה בשריטות הקטלניות שלה ?

• 72 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. http://links.qaz.co.il/index.asp משהו נחמד...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. טוב אני מחפש לקנות ציוד בסיסי בתקציב של עד 5000 ש"ח כל עזרה תתקבל בשימחה ואם אפשר (זה ישמע מגוחך) בבקשה איזשהו חומר לקרוא על המערכות ...... תודה מראש לכל העוזרים !

• 13 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by R0ck,

http://corky.net/~dorimani/animations/april.htm :lol:

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by arkadur,

אם אתם עוד לומדים - מה עושים אחרי הלימודים (עובדים, יוצאים לבלות, וכו'..) אם אתם עובדים - אז במה בקיצור מה אתם עושים מגע שאתם קמים - עד שאתם הולכים לישון..

• 92 תגובות
    • 5.6k צפיות
  15. שלחתי מכתב עם סכום כסף גדול אבל ללא בול (שכחתי.... :-\)מה יהיה גורלו של המכתב? האם יש אפשרות לאתר אותו איכשהו? ולא רשמתי את הכתובת שלי מאחורה רק את הכתובת של הנמען....תודה!

• 15 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. אני בונה אתר ללימוד נהיגה ומחפש להכניס עמוד עם לוח תמרורים מלא! חיפשתי כבר את כל הרשת ולא מצאתי אולי למישהו בטעות יש אחד כזה על המחשב או יודע איפה יש? תודה..

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  17. Started by HoT-DoG,

http://www.ebaumsworld.com/pearl.shtml למי שאין כוח לקרוא את ההוראות, כל תור אפשר להוריד כמה פנינים שרוצים משורה אחת, המטרה היא שהשני ייקח את הפנינה האחרונה. אני עוד לא עליתי על העקרון.

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  18. :'( הכל בגלל קצב ה Upload העלוב שיש לנו בארץ הקודש לך תסביר להם את העניין (וזה לא שלא ניסיתי ) היתה התחשבות אבל היום זה נגמר, לא עוד הורדה ב- 180 kb נגמרה החגיגה. הצעות יתקבלו בברכה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Electric Boom,

הכי זול שמצאתי בינתיים הוא זה: http://www.xpcgear.com/bfg6800ultra.html האם יש ביותר זול? האם החנות שנתתי אמינה?....

20. Started by yanushka,

http://www.mailpro.co.il האם כל העסק הזה חוקי? ואם כן, לדעתי, צריך להתקשר אליהם באמצעות הטלפון שהם השאירו ולהגיד להם עד כמה הם חארות, משום שהרשימות הללו מיועדות בד"כ לספאמרים (אמיר גנס).

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  21. היה פה פעם לינק שמישהו מצא עם מעגל שבעזרת זוג מיקרופונים מנטרל רעשים מהסביבה, ובעצם מייצר שקט מלאכותי. אני מחפש אותו כבר 40 דקות בערך ולא מוצא כלום. מישהו יודע איפה זה? אני נוסע באוטובוס מאילת למרכז וחזרה הרבה מאוד והגעתי למסקנה שזה שווה את הכסף (פעם אחרונה, באוטובוס שיוצא מת"א בחצות כמה אנשים לא סתמו את הפה כל הדרך והגעתי לעבודה מת). בקיצור, אם מישהו יודע, שמע, ראה או כל דבר אחר, אני אשמח לתגובה. עריכה: חוק מרפי. ברגע שמוותרים זה מופיע. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=102871.0

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by desert,

בבקשה..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 5.5k צפיות
  24. Started by overload,

כמה שאלות בקשר להתחשמלות, זה קשור לרעיון שיש לי כבר הרבה זמן (לא מזוכיסטי כמו שזה נשמע) . אם אני יקבל זרם חשמלי חזק לכף היד לכמה עשיריות השנייה. איך אני ירגיש את הזרם? רק באזור כף היד או שהוא ישפיע על כל הגוף? ואיך זה ירגיש כמו דקירה\צריבה במקום מסוים או משהו שמרגישים בכל הגוף? אני יודע שאלה שאלות קצת מוזרות אבל בכל זאת... תודה.

• 25 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. בבקשה זה דחוף לי לקבלת החלטה סופית!!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.