כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה מלים ממנו... ממ תפתחי את הרגליים..... משהוא עם ערבים... בקיצור שיר נחמד שאין לי מוג מי שר אותו ומה השם שלו.... אז עם משהו יודע... תודה!! ;D
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הניגון של הפסנתר זה בנפרד? יש כזה? אם אין אז איך קוראים לשיר\זמרת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל לעזור לי לזהות את השירים מהמעברונים של MTV שמשודרים מדי פעם בין שיר לשיר. למי שיודע למה אני מתכוון זה אלה עם הקטעים מהשירים האלה למשל: alice in chains - would the ting tings - thats not my name blur - country house יש שם עוד כל מיני שירים מגניבים שאני לא מצליח לזהות, והקליפים האלה לא מופיעים באתר הבית של MTV........
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש כמה שירים יפים שהקלטתי בMP3 שלי ואני רוצה מאוד לדעת מה השם של השיר ומי שר אותם כמובן אז אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד! זה 4 שירים אני מקווה שתזהו אותם... הינה הלינק להורדה: http://www.mytempdir.com/1034645 בהצלחה. :
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כבר שבועיים אני חורש את האינטרנט בלנסות להבין איזה אוטו זה... אבל ללא הצלחה לכן אני פונה אליכם אולי משהוא מכיר.... בכל מיקרה לדעתי העיצוב מדהים...!!!
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ליפני איזה חודש היתי בקולנוע ותמיד ליפני שהסרט מתחיל יש את הפירסומות של הסרטים שיהיו בקרוב. עכשיו היה שם סרט אחד מצוייר עם איזה סופר מן שבהתחלה הוא מנסה ליבוש את החוגרה על המיכנסיים שלו איזה חצי שעה.. משהו כזה ולא מצאתי בשום מקום את זה... תודה לעוזרים :-*
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שלושה שירים על המחשב {ניסוח לא טוב...} שאני לא יודע את שמם ואת שם הזמר/אמן/להקה... הנה השירים. {אלה לא שירים מלאים, אז זה חוקי...} http://forums.ort.org.il/files/30/1759006/1135923.mp3 http://forums.ort.org.il/files/30/1759007/8167173.mp3 http://forums.ort.org.il/files/30/1759011/8013913.mp3 אשמח אם תעזרו לי למצוא את שם השיר + הזמר.... תודה מראש, יאיר
-
שהומר נוסע לכפר ומגדל עגבניות רדיואקטיביות שיוצאות ממכרות כמו טבק נראה לי... מישהו יודע איך קוראים לו ובאיזה עונה הוא?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
http://s10.yousendit.com/d.aspx?id=3GRSQ53KX2DDK3ATF5QLE5M0S1 תודע.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
-
אני זוכר משהו כמו לפני 15 -10 שנים היה משחק כזה שיש מלא יצורים קטנים כאלה שיוצאים ממקום כלשהוא ואתה צריך לכוון אותם להגיע למקום אחר . אתה צריך משהו כמו למשל ש 50 אחוז מהם יגיעו ליעד הזה ויש לך אפשרות לחפור ולבנות מדרגות לפוצץ את עצמם עם היצורים האלה בכדי שה יגיעו ליעד הזה בסופו של דבר. אני אשמח אם מישהו יוכל לזהות את המשחק הזה בשבילי תודה.
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני מחפש שם של סרט ישן בסיגנון :היום שאחרי מחר ,הסרט יצא בשנות ה90 המאוחרות לא זוכר שנה בדיוק . בסרט איזה מתאור פוגע בכדור הארץ ,ומהפגיעה נוצר גל ענקי ,משהו כזה . תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
זה שיר ששמים כל הזמן במסיבות.. הולך בערך ככה (לא באחריות): Ooh Ooh Ooh, Ah ah ah , put your hands up,put your hands up...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה שיר די ישן , ובשיר יש הרבה מילים כמו vip ו hunds up תודה
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שיר ראפ של eazy e אני חושב... שהפזמון זה משהו כמו "gettin high getting blasted"... מישהו יודע מה השם שלו?! תודה!
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הטראק המפורסם של אינפקטד ןסקאזי ביחד איך קוראים לא לא הצלחתי למצוא אותו בגלל שאין לי את השם. השני של סקאזי שבמהלך כל הטראק הוא צועק סקאזי ומדבר בשפה זרה. תודה מראש L.A
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
1) בפרסומת של פלאפון של השידורי ספורט שלהם על הכדורים ("הכדור הוא הכל")? 2) ההאוס שהיה בחדשות ערוץ עשר היום כשהם הראו ארועים מהשנה ממש בסוף. זה האוס שהיה ממש פופולארי לפני איזה חמש-שש שנים... הייתי מכור לזה אני חייב לדעת איך קוראים לו! תודה!
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
ערב טוב שבוע טוב וחג שמח לכולם.... נתקלתי היום בשני שירים שמוכרים לי אבל אינני יודע את שמם. הראשון הוא שיר לפרומו של השיר שלנו 4.. זה כבר לטיפול ה yesניקים והשיר השני הוא בסוף הסרט מת לצעוק2 (scary movie) עם הרוחות רפאים וזה עם הידיים המגעילות. ושאני אומר סוף הסרט אני מדבר על השיר הראשון שהתחילו הכתוביות. אם אני זוכר נכון יש איזה אתר שיש בו את הsoundtrack מתוך סרטים ואפשר לשמוע חלק קטן מכל שיר, אם מישהו מכיר את האתר זה גם יעזור. ד"א אם זה עוזר אז שם הסרט השני בסדרה הוא absolutely hilarious ושמעתי על דוד גוגל אבל גם הוא לא עוזר לי, עם הפרומו הוא בטח לא עוזר והם מת לצעוק הסתבכתי יותר מידי זה גם 4 סרטים ומצאתי רק רשימת שירים בלי השמעה והשם לא כ"כ עוזר לי.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
לצערי בתור גובניק אני לא מכיר את תחמושת זו. [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בזיהוי שם של תמונה מסויימת ושל הצייר שלה... מצטער על האיכות, צילמתי עם הפלאפון - הדיגיטאלית עושה לי בעיות, אני אנסה אחר לצלם עם הדיגיטלית שוב. נ.ב: התמונה עקומה בכוונה, אני מוצא את זה יפה יותר ככה תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
צריך עזרה של זיהוי הסוג של העכביש, מצאתי אותו היום בבית ואני לא יודע אם הוא טוב או לא תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
השיר הוא שיר רוק שמשודר ברדיו (שם שמעתי אותו ) והולך ככה בערך כל הלילה נה נה נה נה כל הלילה במיטה לבדי , כל הלילה נה נה נה נה משהו כזה, אני יודע שזה לא נשמע הכי הכי אבל ......
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
יש לי תרגיל באינטגרלים לא אמיתיים ואני לא מצליח לפתור צריך להוכיח עם הוא מתכנס או מתדר ולהראות את הדרך איך מגיעים לזה. אינטגרל מ 0 עד ln2 של dx -------- e^x -1 ה מינוס אחד לא קשור לחזקה של e תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי שני תרגילים שאני לא מבין איך בתשובות כתוב משהו אחד ואני מקבל משהו אחר f(x)= 1/(4-x)^2 צריך לפתח לטור טיילור סביב X=2 וגם למצוא את תחום התכנסות ותרגיל שני f(x)=1/x^2 לפתח לטור טיילור סביב X=3 וגם למצוא תחום התכנסות TNX
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי למחשב שלי מעבד וזיכרונות חדשים Intel P4 3.0GHz 1MB וזכרונות: 2x256 Samsung 400MHz אך המחשב לא עובד במהירות לה ציפיתי, חשבתי לעצמי לעשות בדיקות למחשב, אך אני לא מבין בתוצאות כמו שאנשים אחרים כן מבינים אז בדקתי את המחשב בתוכנת ה PCMARK וב SISOFT SANDRA האם תוכלו לעזור לי לשפר את ביצועי המחשב שלי או לפחות לבדוק אם באמת הוא עובד לאט מן הרגיל? שני הקבצים נמצאים בתוך קובץ אחד מקובץ כי הם שקלו יותר מידי האחד של PCMARK והשני של SANDRA בתודה, עמית [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-