עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by B0necrack3R,

שלום לכולם, חברים של המשפחה שלנו מגיעים מאר"הב בעוד כחודש, ואני שוקל לבקש מהם להביא לי IMAC משם כי הוא משמעותית יותר זול! השאלה היא האם תהיה להם בעיה לצאת איתו משדה התעופה באר"הב או להיכנס איתו לכאן? האם יחייבו אותם במכס ובמע"ם? ובאיזה תירוצים ניתן להשתמש (מתנה, מחשב שחזר מתיקון וכו'.., להחליף לו את האריזה) כדי שיוכלו להיכנס עם המחשב לארץ בלי בעיות ותשלומים נוספים? תודה רבה מראש, סשה!

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by the king2006,

שלום צריך עזרה מהר זה כבר מפריע מאוד היתה לי שפעת והיא עברה עכשיו האוזניים שלי סתומות מה אני יכול לעשות ??? תודהה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by אמיר יצחקי,

http://www.youtube.com/watch?v=9jmaoxYC0Fc איזה סוג מוזיקה זה?,ואם מישהו יכול להביא לי את השם של השיר הזה וגם שם של להקות מהסוג. תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by Moty_p,

לאחרונה קיבלתי פניות רבות בנושא על כך שמשתמשים עשו לייק לעמוד שהם אפילו לא מכירים. אני בטוח שעוד אנשים נתקלו בתופעה הזאת, ולכן אני כותב לכם את הפוסט הבא: מדובר על אתרי אינטרנט שהגיעו מאחד לשני, כאלה שאומרים לכם לראות סרט סקס של טל חן או דברים כאלה שמעוררים סקרנות ומשיכה, באופן טבעי אני יכול להבין את זה, סקרנות זה טבעו של האדם, כל אדם באשר הוא רוצה לדעת יותר ולכל אחד ואחת יש את הדבר שמעניין אותו, סקס מעניין את כולם בנים ובנות בפרט אז בואו קודם כל לראות על מה מדובר, ישנם אתרי אינטרנט (כולם מזויפים (ויש המון כאלה)) שמגיעים בכמה צורות, האתר הפחות מתוחכם, כזה שבנה האקר מתחיל, אתר כזה ידרוש ממכם לעשות שיתוף אהבתי ופרסום על הקיר שלכם כדי שהתוכן שלו יוצג לכם, רק אחרי שתעשו א…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Nahum2,

אני מאד מבקש שרשור הזה הזה לא יגרר לענייני ט באב. אם אתם מכירים מסעדה שהייתם מוכנים לאכול בה ופתוחה היום בערב המליצו. אם לא שתקו. אני מבהיר: תגובות שהן לא המלצה למסעדה שפתוחה היום לא יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by 666,

ובפעם הבאה, אתה תחטוף באן. שיהיה לך לילה טוב.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by safari,

http://www.pchardware.co.il/builder/ פשש... איזה השקעה! וזה ממש יפה!

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by nehmia,

אני רוצה להעלות תמונות שלי לאיזשהו אתר ושחברים שלי יכלו גם לראות אותם...למשהו יש אתר כזה?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  9. Started by אמיר יצחקי,

שיר ראפ משהו כזה: Pumpin like a star pumpin like a ster

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  10. Started by night-fire,

ילד קטן המנסה להגיד שלאח שלו יורד דם : http://youtube.com/watch?v=-fVDGu82FeQ Bloodua blood Bloodua :lol: :lol: איי זה חזק ;D

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  11. אחותי מחפשת עמותה שהבסיס שלה (ביסל"ח) יוכל לתרום לו מזון וכד' לקראת חג הפסח. מישהו מכיר ויכול לעזור? באופן מפתיע חיפוש גוגל לא ממש עזר בנושא

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי חבר'ה, נרשמתי למועד א' אבל אני כבר לא אספיק לסיים את כל החומר, השאלה היא האם אני חייב לגשת למבחן לפחות על מנת להיות זכאי למועד ב'? מצד אחד אני פוחד מכל מיני חוקי בירוקרטיה מסריחים של משרד החינוך, מצד שני זה נראה הגיוני כי תמיד יש מצב שתקבלו שפעת עופות ביום הבחינה ולא תוכלו לגשת פתאום. למישהו יש תשובה בדוקה?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  13. שלומות. כמו שפעם הגעתי אליכם לבקש עזרה בקשר לעבודה בנושא קרינה, עכשיו אני מגיע אליכם באותו נושא רק כמה שינויים. דבר ראשון ,העבודה הוגשה מלפני חודש וסימתי אותה תוך 3 שעות ולפי דעתי, היא העבודה הכי טובה בבית ספר [מי שמעונין לראות אותה שישלח לי הודעה בפרטי] אך המצג שהכנתי לא היה מספיק טוב והצעתי למורה להכין אחד חדש. מה שאני צריך זה להכין בריסטול שעליו יש תמונות וכיתוב או משהו כזה, ושזה יהיה קשור לקרינת רנטגן ובריאות [דגש ענק על נזקי קרינת איקס על גוף האדם] ואני אשמח מעוד לקבל ממכם עזרה משום שעד כה לא עלה במוחי הקטנטן אפילו רעיון אחד... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  14. שלום אני מזה זמן מה מוטרד ע"י בנאדם באי מייל. כתובת האי מייל שלו היא מוואלה, האם ישנה דרך לגלות פרטים אודות כתובת האי מייל ?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  15. ראיתי כרגע סרט ב YES ו2 ורציתי לדעת איך אני יכול למצוא איזה שירים התנגנו בו, קיים אתר או מקום שרשום בו את שמות השירים שהיו באותו הסרט?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by wow,

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  17. שלום לכולם. אני כרגע בכיתה י'א ובחרתי במגמות כימיה וביולוגיה כמגמות עיקריות (אני מתכנן להיות רופא כשהיה גדול, כמובן שעדיין יהיה לי קשר מסויים למחשבים ) בתחילת השנה החומר הלימודי לא היה קשה מידי, אבל עכשיו אני תחת לחץ אדיר של כמה נושאים שבהם אני עושה בגרות מוקדמת (אנגלית ואולי מתמטיקה) והחומר של כימיה וביולוגיה התחיל לינזול מהאוזן השנייה כאשר הוא ניכנס בראשונה :-[ בקשתי אליכם היא: האם מישהו מכיר כמה אתרים בעיברית שמלמדים כימיה וביולוגיה מהבסיס ובצורה קלה ללמידה? (*אני אשמח אם באותם אתרים יהיה חומר של כימיה וביולוגיה גם של כיתה י' מכיוון שאחי הקטן יהיה שנה הבאה באותן מגמות, נכון לעכשיו ;D ) ככל שהחומר של מיקצועות אלו יהיה קל ללמידה ומוסבר בצורה יעילה יותר, כך זה יעז…

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by RayZ,

ומי קבע את זה? אני, אחרי הסרטון הבא: http://www.dumpalink.com/media/1140251493/Most_Patient_Guy_In_The_World לא חראם על המקלדת? היה מביא לי אותה, אני אוסף מקלדות משנות ה-90 המוקדמות.. :screwy:

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  19. היי יש לי תאריך לטרום ניתוח,שאמורים לתת לי אחרי הטרום את התאריך לניתוח. השאלה היא אם לעשות את זה דרך הצבא(לקבל אסמכתא תקציבית וכו'),או לעשות את זה כבר כשאני אהיה אזרח(עוד 3 שבועות) מבחינת כדאיות,כדאי לי לעשות את הניתוח אולי עוד חצי שנה?,בשביל לקבל דמיי מחלה על הימים שאני מאושפז בבית?,מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?,זה משהו שלא ממש ברור לי כחייל שתכף משתחרר,יש אפשרות לקבל דמיי אבטלה כחייל משוחרר(הבנתי שביטלו,אמת?),או שאם אני נמצא כבר במסגרת עבודה,ומביאים לי מנוחה של שבועיים לצורך העניין,העבודה תשלם לי על הימים האלה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני מזמין את הpsp ועוד כמה משחקים ואביזרים בשבילו. איזה חנות אתם ממליצים כרגע אני חושב על gamestop או ebgames למרות שנראה לי שזה אותו חנות. ויש גם את : newegg bestbuy איזה חנות אתם ממליצים לי זה בעיקר מה שאני קונה: psp daxter edition tekken burnout/nfs rachet and clack size matters ועוד כמה אביזרים

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  21. שלום לכולם מישהו מכיר מעבדה אמינה עם מחירים סבירים באיזור נהריה \עכו שמטפלת בלפטופים שנשפך עליהם קפה או כל חומר נוזלי אחר? אגב, הלפטופ נדלק (ישר כיביתי אותו אחרי זה והוצאתי את הסוללה) אני פשוט רוצה שינקו אותו מקורוזיה.. אני אשמח לקבל המלצה.. די דחוף לי שהתיקון לא ייקח יותר מ-48 שעות.. תודה רבה לעוזרים

22. אני יודע שזה אמור להתפרסם בעיתונים או משהו אבל יש איזה מקום שגם באינטרנט זה אמור להיות? אגב עשיתי 2 מתוך 5 היום.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by Cucilida123,

http://www.imdb.com/title/tt1230526/ http://www.scifimoviepage.com/upcoming/previews/bioshock-movie.html גור ורבינסקי מביים את הסרט תחלקו את תחושותיכם, דעותיכם וכל העולה על רוחכם..

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  24. http://www.bonusonlineprojekt.info/is123786786/ אני קיבלתי את זה מידידה שלי .. האתר כביכול בודק עם משהו חוסם אותך במסנגר ...באותו מעמד לוקח ממך את פרטי המסנגר שלך. לא לתת ! רוב האנשים פה באתר כנראה יודעים שזה מקור לצרות העיקר זה לידע אנשים (חברים שלכם ומשפחה שלכם שלא כלכך מודעים לנושא) בגלל שזה נראה אתר בעברית(מוזרה) נראה מאוד מזמין ולא מאיים אנשים יפה יפלו בפח... מאוד מצחיק שהם רוצים את המספר הצבאי שלך.... נב אין בעייה בגלישה לאתר אלה במילוי פרטים של המסנגר ... וגם עם למשהו יש אנטי ווירוס ורושם את הפרטים שלו וחושב שהאנטי ווירוס יצילו אותו הוא אדיוט מושלם.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by 104952,

הוא עובר מZONE NEWBIE ל ZONE WANNABE!!!!! הנה לך עידן ההודעה הגורלית שתשנה לך את הדרגה!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.