כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
במו שכולם יודעים יש (שוב) טורניר של קספרוב נגד המחשב המשחק השלישי עומד כרגע במהלך החמישי אפשרי לצפות בו ב ESPN או כמו שאני עושה דרך התוכנה של www.chessclub.com צריך פשוט לעשות להתקין אותה לעשות Login בתור Guest אפילו לא צריך לפתוח יוזר ואז בחלון Console לכתוב observe 1 נ.ב. במשחק הראשון היה תיקו המשחק השני קספרוב היה במצב מעולה עד שהוא עשה טעות קטנה ואז זה הפך לטבח אז הניקוד כרגע עוד על 1.5:0.5 לטובת המחשב
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן... עשיתי משהו בפוטושופ לחבר ושמתי בזה תמונה שבקשו ממני לשים... עכשיו , רציתי לדעת איך קוראים לדמות / סדרה... וזהו בעצם.... תודה, עודד ב. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הינא ההקלטה: תודה רבה לעוזרים. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=707A491916FD0F1A
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אם אפשר כתבות בקשר למעבדי AMD ! הנושא של הכתבות יהיה על הנתח שיש ל AMD בשוק פעם קראתי ש AMD הוא המעבד הכי אהוב (נפוץ) באמירקה אם אפשר כתבות
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות קורס ברמנים על חשבון הפיקדון. יש פה אנשים שיכולים לשתף מידע?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
The bandage was wound around the wound. The farm was used to produce produce. The dump was so full that it had to refuse more refuse. We must polish the Polish furniture. He could lead if he would get the lead out. The soldier decided to desert his dessert in the desert. Since there is no time like the present, he thought it was time to present the present. A bass was painted on the head of the bass drum. When shot at, the dove dove into the bushes. I did not object to the object. The insurance was invalid for the invalid. There was a row among the oarsmen about how to row. They were too close to the door to close it. The buck does funny things when the does …
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היה מאוד מוכר, בקובץ המלודיה המרכזית [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברים של המשפחה שלנו מגיעים מאר"הב בעוד כחודש, ואני שוקל לבקש מהם להביא לי IMAC משם כי הוא משמעותית יותר זול! השאלה היא האם תהיה להם בעיה לצאת איתו משדה התעופה באר"הב או להיכנס איתו לכאן? האם יחייבו אותם במכס ובמע"ם? ובאיזה תירוצים ניתן להשתמש (מתנה, מחשב שחזר מתיקון וכו'.., להחליף לו את האריזה) כדי שיוכלו להיכנס עם המחשב לארץ בלי בעיות ותשלומים נוספים? תודה רבה מראש, סשה!
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה מהר זה כבר מפריע מאוד היתה לי שפעת והיא עברה עכשיו האוזניים שלי סתומות מה אני יכול לעשות ??? תודהה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=9jmaoxYC0Fc איזה סוג מוזיקה זה?,ואם מישהו יכול להביא לי את השם של השיר הזה וגם שם של להקות מהסוג. תודה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי פניות רבות בנושא על כך שמשתמשים עשו לייק לעמוד שהם אפילו לא מכירים. אני בטוח שעוד אנשים נתקלו בתופעה הזאת, ולכן אני כותב לכם את הפוסט הבא: מדובר על אתרי אינטרנט שהגיעו מאחד לשני, כאלה שאומרים לכם לראות סרט סקס של טל חן או דברים כאלה שמעוררים סקרנות ומשיכה, באופן טבעי אני יכול להבין את זה, סקרנות זה טבעו של האדם, כל אדם באשר הוא רוצה לדעת יותר ולכל אחד ואחת יש את הדבר שמעניין אותו, סקס מעניין את כולם בנים ובנות בפרט אז בואו קודם כל לראות על מה מדובר, ישנם אתרי אינטרנט (כולם מזויפים (ויש המון כאלה)) שמגיעים בכמה צורות, האתר הפחות מתוחכם, כזה שבנה האקר מתחיל, אתר כזה ידרוש ממכם לעשות שיתוף אהבתי ופרסום על הקיר שלכם כדי שהתוכן שלו יוצג לכם, רק אחרי שתעשו א…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מאד מבקש שרשור הזה הזה לא יגרר לענייני ט באב. אם אתם מכירים מסעדה שהייתם מוכנים לאכול בה ופתוחה היום בערב המליצו. אם לא שתקו. אני מבהיר: תגובות שהן לא המלצה למסעדה שפתוחה היום לא יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ובפעם הבאה, אתה תחטוף באן. שיהיה לך לילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/builder/ פשש... איזה השקעה! וזה ממש יפה!
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני רוצה להעלות תמונות שלי לאיזשהו אתר ושחברים שלי יכלו גם לראות אותם...למשהו יש אתר כזה?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שיר ראפ משהו כזה: Pumpin like a star pumpin like a ster
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
ילד קטן המנסה להגיד שלאח שלו יורד דם : http://youtube.com/watch?v=-fVDGu82FeQ Bloodua blood Bloodua :lol: :lol: איי זה חזק ;D
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אחותי מחפשת עמותה שהבסיס שלה (ביסל"ח) יוכל לתרום לו מזון וכד' לקראת חג הפסח. מישהו מכיר ויכול לעזור? באופן מפתיע חיפוש גוגל לא ממש עזר בנושא
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, נרשמתי למועד א' אבל אני כבר לא אספיק לסיים את כל החומר, השאלה היא האם אני חייב לגשת למבחן לפחות על מנת להיות זכאי למועד ב'? מצד אחד אני פוחד מכל מיני חוקי בירוקרטיה מסריחים של משרד החינוך, מצד שני זה נראה הגיוני כי תמיד יש מצב שתקבלו שפעת עופות ביום הבחינה ולא תוכלו לגשת פתאום. למישהו יש תשובה בדוקה?
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלומות. כמו שפעם הגעתי אליכם לבקש עזרה בקשר לעבודה בנושא קרינה, עכשיו אני מגיע אליכם באותו נושא רק כמה שינויים. דבר ראשון ,העבודה הוגשה מלפני חודש וסימתי אותה תוך 3 שעות ולפי דעתי, היא העבודה הכי טובה בבית ספר [מי שמעונין לראות אותה שישלח לי הודעה בפרטי] אך המצג שהכנתי לא היה מספיק טוב והצעתי למורה להכין אחד חדש. מה שאני צריך זה להכין בריסטול שעליו יש תמונות וכיתוב או משהו כזה, ושזה יהיה קשור לקרינת רנטגן ובריאות [דגש ענק על נזקי קרינת איקס על גוף האדם] ואני אשמח מעוד לקבל ממכם עזרה משום שעד כה לא עלה במוחי הקטנטן אפילו רעיון אחד... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום אני מזה זמן מה מוטרד ע"י בנאדם באי מייל. כתובת האי מייל שלו היא מוואלה, האם ישנה דרך לגלות פרטים אודות כתובת האי מייל ?
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ראיתי כרגע סרט ב YES ו2 ורציתי לדעת איך אני יכול למצוא איזה שירים התנגנו בו, קיים אתר או מקום שרשום בו את שמות השירים שהיו באותו הסרט?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כרגע בכיתה י'א ובחרתי במגמות כימיה וביולוגיה כמגמות עיקריות (אני מתכנן להיות רופא כשהיה גדול, כמובן שעדיין יהיה לי קשר מסויים למחשבים ) בתחילת השנה החומר הלימודי לא היה קשה מידי, אבל עכשיו אני תחת לחץ אדיר של כמה נושאים שבהם אני עושה בגרות מוקדמת (אנגלית ואולי מתמטיקה) והחומר של כימיה וביולוגיה התחיל לינזול מהאוזן השנייה כאשר הוא ניכנס בראשונה :-[ בקשתי אליכם היא: האם מישהו מכיר כמה אתרים בעיברית שמלמדים כימיה וביולוגיה מהבסיס ובצורה קלה ללמידה? (*אני אשמח אם באותם אתרים יהיה חומר של כימיה וביולוגיה גם של כיתה י' מכיוון שאחי הקטן יהיה שנה הבאה באותן מגמות, נכון לעכשיו ;D ) ככל שהחומר של מיקצועות אלו יהיה קל ללמידה ומוסבר בצורה יעילה יותר, כך זה יעז…
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ומי קבע את זה? אני, אחרי הסרטון הבא: http://www.dumpalink.com/media/1140251493/Most_Patient_Guy_In_The_World לא חראם על המקלדת? היה מביא לי אותה, אני אוסף מקלדות משנות ה-90 המוקדמות.. :screwy:
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-