כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
היום יש בצוותא 3 את המופע שלו עולה 100 שקל :-X שמעתי שללקוחות ESC יש הנחה.. מישהו יכול לאשר ?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
אני בקרוב עובר לגור בקנדה והאנגלית שלי לא משהו(כיאלו האוצר מילים שלי קטן). אני צריך ורוצה לדעת אנגלית בצורה טובה ומיקצועית ורציתי לדעת אם אפשר לילמוד איך שהוא דרך המחשב בחינם. יש דבר כזה? זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כמו המוזיקה בדיסק החדש שלו (lol). השירים המוכרים משם זה דוטא ובוטן אנה. מי שלא מכיר בדיוק את האמן, הסגנון הוא האוס מלודי לאללה שגובל בדאנס. תודה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך להעביר סכום של כמה עשרות יורו לגרמניה. PAYPAL לצערי לא מתאים הפעם, ולכן אני חייב להשתמש בדרך אחר. בבנק רוצים עמלה של כמעט 150 שקלים, שזה כמעט חצי מהסכום שאני שולח. בווסטרן יוניון שולחים את זה דרך הדואר ולא ישירות אל הנמען הביתה/לחשבון הבנק שלו (כך לפחות הבנתי). הפיתרון היחיד שאני רואה עכשיו הוא לשים את הכסף במזומן במעטפה ולשלוח להם אותו בדואר רשום. מישהו שלח כספים בצורה הזו? ניתקלתם בבעיות כלשהן? כמו כן, האם יש לכם רעיונות כלשהם לדרך אחרת לשלוח את הכסף? תודה, Anatoli.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איזה סוג כרטיס זה ?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
חברה צריך עזרה אני צריך להכניס עוד מחשב לחדר וזה אומר עוד מסך אבל הבעיה זה שהוא CRT וזה די ענק התרגלתי לLCD אין לי ממש רצון להשקיע בנוסף אז אני מצרף כמה תמונות תנסו לעזור לי החדר שלי הוא 220 ס"מ על 300 ס"מ די קטן זה הממד יש לי שולחן גדול אם הLCD , המחשב עצמו ועוד מסך CRT שאני זורק אותו עוד מעט לבני דודים שישרפו להם העניים קצת מהקרינה חשבתי אולי לשים את המחשב מתחת לשולחן ואולי בכלל לחבר אותו לשולחן עצמו מלמטה כיחידה אחת ולעשות איזה מחשב שולחני חח חשבתי להוסיף שולחן מאחורי אבל אז יהיה לי מרווח של מטר +- מהשולחן השני לכיסא זה מספיק אבל אז החדר סגור לגמרי יש לי אפשרות להוסיף אולי מדף שיתחבר לשולחן מצד ימין אבל אני לא יודע אם הוא יחזיק את הCRT ובכלל איפה אני ישים את המקלדת …
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש כל מיני דגמים של פונטו ספייס, יש FUN, יש SX, יש YOUNG ועוד כמה שאני בטח לא מכיר. הייתי רוצה שמי שמבין פה יסדר את המכוניות לפי רמת האבזור והמנוע, קיצר תעזרו לי להבדיל ביניהם. תודה, גדי...
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני צריך לקנות 2 ג'ויסטיקים לפלייסטיישן 1 עכשיו אני כל הזמן רואה שמציינים שזה ל 2? למכשיר הראשון יש ג'ויסטיק מיוחד? אני לפי מה שזכור לי חבר שלי שקנה פלייסטיישן 2 השתמש בג'ויסטיקים של הפלייסטיישן 1 שלו? מישהו יכול להגיד לי חד משמעית?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
-
http://videos.streetfire.net/video/ef4697c3-62fd-44be-85d3-984b01508604.htm בסרטון יש שיר של ליטל ג'ון,המוזיקה הקלאסית שברקע,עשו עליה טראק,אני בטוח ,ואם אני לא טועה הוא היה של infected mushrooms,אני כבר שבוע מחפש אותו ולא מוצא,תודה לעוזרים. אפשר לשמוע את הקטע ללא המילים בדקה ה5:56 .. זה הקטע המדובר.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
מישהו כבר הזמין מהם? ויש להם חנות שאפשר לבוא עליהם או חייבים דרך האינטרנט? תודה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
אתר נהדר נוסטלגיה מהרדיו http://www.shapam.co.il/Index.asp?CategoryID=57 דן
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ראיתי כרגע סרט ב YES ו2 ורציתי לדעת איך אני יכול למצוא איזה שירים התנגנו בו, קיים אתר או מקום שרשום בו את שמות השירים שהיו באותו הסרט?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! מישהו יכול להסביר לי מה זה firewire ולמה הוא משמש????
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני רוצה לשים על הרישיון, תעודת זהות או איך שזה לא הולך. אני רוצה להיות תורם איברים [במידה ואני חס וחלילה נפגע] איפה ואיך אני עושה את זה? מה זה למעשה?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש לי פרוייקט השנה במגמה תעשייה וניהול (אני בביה"ס טכנולוגי) ואני צריך לדעת איזה מפעל ייצור הכי קרוב שכל הקשור במחשבים נמצא קרוב לפתח-תקווה... באזור... כדיי שתבינו יותר טוב הקריטריונים שעומדים פה למה שאני מחפש הם: 1. מפעל ייצור (חובה) 2. מפעל שמייצרים מוצרים בכל הנוגע למחשבים (כגוו: עכבר, מקלדת, מעבד, כרטיס מסך...) זה יכול להיות אינטל, לוג'יטק... 3. באזור המרכז-פתח תקווה תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אשמח אם למשהו יש הערכה בנושא כי אני מחכה בגלל זה עד ינואר.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היום פורסם המיקוד, למישהו יש את האתר של המיקוד או משהו כזה ? ? ? ? חיפשתי בגוגל מצאתי רק של קיץ 2006 אני צריך ת'חורף של 2007. ואני צריך למבחן מתמטיקה 005. תודה מראש לעזורים.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
http://rapidshare.com/files/6161271/LeT_.wma
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז ככה יש אזה שיר יפה מאוד עם סקסופון ניסיתי כמה שיותר ליהיות סקסופון אז ככה זה הולך מקווה שתצליחו לזהות תשיר... שמעתי אותו פעם איפה שהוא לא זוכר. http://www.mytempdir.com/1100911 תיצחקו תחייכו קצת חח ;D רק תזהו תשיר. נישבר לי ממנו כל היום אני מנסה לחקות תסקסופון חח
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-