כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את השם של השיר מהפרסמות של רנואר בערוץ 22. אני חושב שזה שיר ישן של gwen stefani. תודה.
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
מאוד פשוט: איך קוראים לשיר ברקע של הפרסומות ל"פלאספורט" תודה!!
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אנשים צריך עזרה בזיהוי בשיר של רגב הוד - "בתלם אוהבים" א. מי המלחין\ המלחינה? ב. מאיזה אלבום לקוח השיר? ג. מי כתב? תודה!
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום רב! אני מחפש את השיר מהקטע של המועדון בהתחלה של "שם קוד: דג-חרב" אולי מישהו יודע את שמו?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הוא תקוע לי בראש כבר איזה שבוע ואין לי מושג מה השם שלו / של המבצע כתבתי מידי רעוע בעשר דקות מתוך הזיכרון, זה בטח לא אחד לאחד http://virtual2002.tau.ac.il/users/www/58389// sdf1_3.mid
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אהלן.. הייתי שבוע בטורקיה לא מזמן והיה שם בדיסקו של המלון את השיר summer jam להפתעתי המילים היו בספרדית והמקצב של המילים היה קצת שונה אבל המוזיקה ממש אותו דבר למישהו יש מושג איך קוראים לשיר ? אני מתקשה למצוא אותו
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום שלוםםםםם אני צריך עזרה בזיהוי שיר סגנון MTV פופ כזה.. הולך בערך : it makes you wanna scream.... such a beautiful face... אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי שם , שמעתי גם שבקליפ יש ג'ינג'ית ששרה... :-\ תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפיזמון נשמע כך " I want to feel connectted i want to be affected - my heart is beckonig .. beckoning for u .." לא מצליח למצוא דרך גוגל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי, אשמח אם מישהוא יוכל לומר לי מה שם השיר המתנגן ברקע פה: http://video.google.com/videoplay?docid=-8053490738907634935&q=galactica
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שמעתי איזה שיר בפרסומת לארץ נהדרת.. זה הולך ככה.. i dont know why i love you..but i love youu חח זה לא ממש סימפטום לזיהוי אבל אולי בכל זאת..
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
כל מה שאני יכול להגיד עליו זה שהוא די מזכיר לי את השיר של ALIEN ANT FARM-Smooth Criminal ... צעקות די דומות וקצב מהיר, משמיעים הרבה ברדיו, אני יודע שאלו קצת פרטים אבל אולי למישהו יש רעיון? תודה בכל מקרה
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שמעתי לא מזמן איזה דאנס שהמילים שלו הולכות בערך ככה: Feel the vibe, inside...when the sun goes down זה בערך מה שאני זוכר, ואני זוכר ש-when the sun goes down חזר על עצמו הרבה בשיר מישהו מכיר או יודע במה מדובר? :
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום! יש את הפרסומת של השחקן ההוא לא זוכר את שמו (הכדורגלן מ"החברה הטובים") שהולך בעיר ערבית עם חולצה של "קרבי זה הכי אחי" ונפגש עם חבר שלו (שכנראה ערבי) והם מתחבקים ובלה בלה.. אז יש ברקע שיר, איך קוראים לו?! :s05:
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני לא יודע אם השיר קיים באמת למרות שהמילים שלו שהקצב שלו מוכר לי.. שמעתי אותו בשיר שלנו זה דרמה מוזיקלית בyes ההתחלה היא ככה .."מבין אשפת הרחובות מצאת איזה דלת אחורית.." הפזמון מתחיל ככה "מה עוד ביקשת ? לקחת וגם ירשת .. מה עוד ביקשת? רצחת וגם ירשת" אם מישהו צופה בסדרה ורוצה מידע קצת יותר ספציפי אז רני ושמש שרים את זה ביחד באיזה פרק קטע די קצר
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש איזה שיר של זמרת , אני חושב שזאת מירי מסיקה, שאני לא מוצא, המילים שאני זוכר בערך - מאמי, אני עוזבת עכשיו, זה לא משחק או חלום, אני .... בבקשה
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אחותי הפאקצה הזאת רוצה את השיר הזה: http://rapidshare.com/files/44177554/_L7M4V30.mp3 מישהו יודע איך קוראים לו?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם! הגיע לידי קטע קצר "משיר" מאוד נחמד.. ניסתי לחפש לפי המילים, אבל לא מצאתי כלום. העלתי את הקטע לאתר, אם מישהו מכיר אז אשמח לדעת את השם. תודה מראש Install [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
קול נשי, גבוה, איטי ושקט... השיר היה גם בפרסומת לסדרה של ההומואים בערוץ יס סטארז לפני כמה חודשים. המלים שהצלחתי לקלוט מהפזמון (אבל לא מצאתי את השיר כשחיפשתי בגוגל לפי הליריקס): i have to tell you everything by saying nothing tell me nothing או משהו כזה.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מחפש שם של שיר שמושמע עכשיו הרבה ברדיו.. השיר בסגנון של בוב מארלי כזה .. והקטע של השיר הוא שאיזה זמר אפריקאי לקח את הלחן של אחד השירים של זוהר ארגוב וכתב לו מילים באנגלית שהם: Do you remember where you are coming from? מישהו מזהה ?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
אז ככה יש אזה שיר יפה מאוד עם סקסופון ניסיתי כמה שיותר ליהיות סקסופון אז ככה זה הולך מקווה שתצליחו לזהות תשיר... שמעתי אותו פעם איפה שהוא לא זוכר. http://www.mytempdir.com/1100911 תיצחקו תחייכו קצת חח ;D רק תזהו תשיר. נישבר לי ממנו כל היום אני מנסה לחקות תסקסופון חח
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
http://www.file2host.com/437089 איך קוראים לשיר?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
משתגע כבר מלחפש אותו חיפשתי אותו בעבר ללא הצלחה ועכשיו מישהו ביקש ממני לחפש את זה והוא שלח לי קטע מהשיר. יש לי חשד גדול שהשיר הזה הוא של הסקורפיונס. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
דבר ראשון אני ממש אודה למי שיצליח להבין לשיר שאני מתכוון אליו. 1)זה שיר בלי מילים , רק מנגינה והוא מוכר לכולם ! פשוט אין בנאדם שלא שמע את זה .. 2)אני זוכר שכשראיתי את הקליפ של זה ביוטיוב (המנגינה ברקע ויש סתם קליפ לא קשור) היה שם צילום של ים ! אני זוכר שהיה ים .. לא היו עוד דברים חוץ מזה. 3)השם של המלחין\יוצר או שם השיר היה משהו עם X .. אני כמעט בטוח בזה ! 4) זה סאונד טראק חלש כזה .. לא משוגע מידיי אבל אני פשוט לא מצליח להיזכר ביותר מזה.. עריכה- לא יודע אם זה ממש עוזר - אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי היה פסנתר בשיר (אוליי לפחות בהתחלה ) אבל אל תתפסו אותי במילה .. תזרקו כל מה שעולה לכם לראש ! ממש ממש תודה למי שיצליח להבין למה אני מתכוון .. אני פשוט חייב את המנגינה הז…
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
זהו שיר באנגלית , קצבי עם מילים (יכול להיות שאני יטעה קצת בהגייה שלהם) ... המילים הם : i have to be .... by your side תודה
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-