עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בחודש הבא נגמרת חבילת המבצע שלי באינטרנט זהב ו-HOT, חבילת ה-3 מגה ב-148 ש"ח (אם אני לא טועה). אני מאוד מרוצה באינטרנט זהב, אבל מכיוון שהמבצע נגמר, אני צריך מבצע חדש. לא אכפת לי לרדת במהירות, אבל אני רוצה לשלם פחות מ-150 ש"ח. לא מעוניין לעבור ל-ADSL. מה אתם ממליצים?

2. שלום לכולם, עבדתי 8 חודשים במקום עבודה X וכבר לאחר חצי שנה של עבודה, על פי החוק, הייתה אמורה להיפתח לי קרן פנסיה. הקרן לא נפתחה והמעסיק אכן הודה שהיא לא נפתחה והציע לשלם את הכסף במזומן לאחר סיום העסקתי שם. העניין היותר חמור הוא שזה השפיע לי על הפנסיה במקום העבודה הנוכחי. במקום שהפנסיה תתחיל להיות מופרשת לאחר 3 חודשים (עם הפרשה רטרואקטיבית על אותם 3 חודשים ראשונים), ההפרשה התחילה רק לאחר חצי שנה, כקבוע בחוק, ובכך הפסדתי שישה חודשים * 12% (אחוז הפרשת מעסיק) * כ 4,000 ש"ח שכר בסיס בחודש = כ 2,880 ש"ח. האם ישנה אפשרות לתבוע את המעסיק הראשון (X) שלא פתח קרן פנסיה על הפסד כספי הפנסיה במקום העבודה הנוכחי? תודה לכל העונים, לילה טוב.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Shoko,

אני רואה שם באיביי דוט קום. מחשבים שלמים P4 וכאלה ב- 20-30 דולר...לא כולל משלוח...זה בטוח?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  4. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

המבצע הוא G65. האם מישהו יכול לספק לי מידע על המבצע הזה? לפי מירב הבנתי, בחודש הראשון רואים את כל הערוצים ואחר כך בוחרים חבילות שרוצים ב50%, נכון? אני שואל בשביל לדעת לפני שאני חותם ואני בטוח שהחברה לא מנדבת את כל המידע, אז נשאל אתכם :-) תודה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by kill_b7,

במשרד החינוך כתוב אתם יודעים אם גם ציונים בכימיה וספרות יתפרסמו באמצע יולי?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  6. שלום לכולם אני צריך חווית דעה על מחשב חדש שקניתי לפני חודש מKSP והנה המפרט שלי לוח אם:‏DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E‎ מעבד:E6600 דיסק קשיח:‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ כ.מסך: EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 הערה לא נקנה בארץ אלה נקנה מארה"ב צורבDVD:‏DVD±RW LH-20A1P x20 Black‎ 3מאוורים: שני מאוורים 80MM אחד 120MM מארז זבללללל ATX לבן עם חלון שקוף זיכרון:GB1 TwinMOS TwiSTER CL5‎ מוסיף עוד 1GB בעוד חודש וזהו אני מרוצה מאוד המחשב עובד חזק מאוד מהיר ;D ;D תנו לי חווית דעה על המפרט שלי בתודה [[[חדש פה]]] סה"כ עלה 3K== 3,000 שח

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by Anyboy,

איפה יש בית ספר למשחק בישראל?וכמה זה עולה להירשם לכזה בית ספר?ומאיזה גיל לוקחים לילמוד משחק?ואם כל אחד יכול להירשם לשם? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  8. רוצים לקבל את כל התוכן שלנו לפני כולם? חדש - הצטרפו לערוץ שלנו בטלגרם: קליק אחד ואתם איתנו > https://telegram.me/hwzone

9. Started by shmel,

שאלה למנהלי הפורום: למה אתם לא מוחקים קישורים לסרטי סנאף, תמונות מביחילות שמראות דם באופן גרפי, תמונות סקס, ואף דיונים על WAREZ ? ובה בעת למה אין הודעה שמגבילה גלישה בפורום לבני 18+ ? (עם תגית PHP לסינון אתרים). למה אני שואל ? כי הייתי אצל לקוח וזה מה שאני רואה אותו עושה. משתמש בhwzone לספק את צרכיו המגעילים ולקבל לינקים לWAREZ. הוא אפילו אומר שאתם כמעט טובים כמו FXP...

10. Started by YAIR,

;D :hi: קנייתי מסך טלביזיה של טושיבה 29D9UXE משהו מדהים הצבתי מול סוני החדשה וסמסונג LG פנסוניק וטושיבה מה זה חד - וגם בתרגום למטה ובמקום הכי זול בארץ אריה מוצרי חשמל בעיר-חיפה מול הכרמלית ההפרשים הגיעו עד לאלף ומתאייםשקל בין היקר ל 500 שקל לזול (לפני אריה)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אשמח לקבל את תוכנית הלימודים בפיזיקה בהיקף של 5 יח"ל לימוד, תודה.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by kfirlion,

שלום, יש לי עוד כמה זמן להגיש עבודת הגשה למורה שלי בפסיכו', ניסיתי לחפש מקורות למה שאני מנסה למצוא ולא מצאתי, אולי אתם מכירים אתר טוב? אני צריך לפרש ולפרט את המושגים הבאים: 1. מהו רפלקס? 2.מהו סכמה? איזה סוגי סכמה יש? (סכמה תקראו כמו סחמה) תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by SpEcToR,

1 א איך מתחילים בכלל?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  14. היי. להנאתי אני משוטט לי באיביי בחיפוש אחר flat cable למכשיר המיושן שלי. ואני רואה 2 שירותים חדשים שלא נתקלתי בהם עד כה: 1) eBay Bucks 2) BillMeLater - a Paypal Service אז אפשר הסברים, להצטרף לא להצטרף? מה הקאץ'? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. התקוות לתחרות אמיתית מול NVIDIA ו-AMD בשוק כרטיסי המסך לגיימרים סופגות מכה קשה. דיווחים עדכניים חושפים כי אינטל החליטה לגנוז את כרטיס הגיימינג המצופה "Big Battlemage", ובמקום זאת, היא מסיטה את הסיליקון יקר הערך לשוק תחנות העבודה הרווחי יותר. המהלך מסמן את ההשפעה ההרסנית של עלויות הזיכרון המאמירות וטירוף ה-AI על הצרכן הביתילכתבה

16. Started by avi2014,

שלום לכם. אני מעוניין להזמין כמה מוצרים מהאתר של נייקי. עכשיו הכל הולך חלק עד ההזמנה, בייחוד בקטע של המספר טלפון. כל מספר שאני לא מקיש שם הוא נותן לי שגיאה. יש איזה קידומת מסויימת שאני צריך לתת שם? מישהו פעם הזמין מהאתר שלהם?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני שנה מנסה לסגור את החשבון לעשות השבת יעני וזה תמיד נותן לי את ההודעת שגיאה הזאת: מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אדיוטים.

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  19. פשוט אני מחפש דגם מסוים שלהם,ואני רוצה לדעת את מכירו

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by avi2014,

מישהו מכיר את הדבר הזה ומה הדרגה שלכם??? http://www.slang.co.il/cgi-bin/frt/index.cgi?579706

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  21. מחירים זולים אני מתכוון ל: סמירנוף- פחות מ56 פיג' לינג- פחות מ79 ארגז של xl- פחות מ70 בעיקרון אני צריך 24 סמירנוף 4 פיג'לינג ו-9 קרטונים של אק אל. תודה על כל עזרה, וחוץ מזה זה יכול לעזור לכל אחד שמחפש קצת שתיה בזול

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by eegg,

רציתי לדעת מתי מתפרסמים ציוני הבגרות האחרים חוץ מאנגלית ומתמטיקה שבהם קיבלתי 96 ו :smile1:100

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Rammler1983,

הייתם יוצאים עם מישהי שיש לה ילד או ילדה? בלי שטויות עכשיו של milf hunter וכו'

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by Yaniv,

ראיתי את הדיון "אוהב מחשבים ופשוט מיואש לחלוטין, מה כבר אפשר לעשות?" והאמת שזה טיפה הזכיר אותי. אני לא רוצה להספים שם בדיון ולכן אני פתחתי אחד משלי, אני מזהיר כבר עכשיו, זה יכול להיות חפירה. אני כרגע תלמיד בתיכון, כיתה יא', מאז שאני זוכר את עצמי תמיד התעניינתי במחשבים וטכנולוגיה. בכיתה ט' נרשמתי לתוכנית בשם "Net@"שלומדים שם קצת יותר על עולם המחשבים והרשתות ומקבלים תעודה מאת Cisco (לא משהו מיוחד לדעתי), בשנה הראשונה למדתי IT Essentials ויש לי גם תעודה וזה בעיקר על רכיבי המחשב ועוד ציוד נלווה (היה שנה פשוטה, ידעתי הכל), בשנה השנייה למדתי CCNA Discovery 1 שמדבר על רשתות ביתיות ועסקים קטנים גם לזה יש לי תעודה, בשנה השלישית שזה השנה הזאת CCNA Discovery 2 שמדבר על רשתות קטנות-ב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tulicooli,

אם יש תקו בין קבוצה X לקבוצה Y ו90 דקות לא היו שערים היה זמן הארכה וקבוצה X הבקיעה שער. אז איך הולכת תוצאת ההימור מי שניצח בסוף אחרי כל ההארכות? אני מדבר על משחק רגיל X VS Y כי אני יודע שבאנדר\אובר זה בלי הזמן הארכות. אז השאלה שלי אם השער נחשב במשחק רגיל כן \ לא. כי אני מנסה לעשות את שיטת ההכפלה אז שלא יהיו פאקים

• 2 תגובות
    • 6.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים