כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
איפה יש בית ספר למשחק בישראל?וכמה זה עולה להירשם לכזה בית ספר?ומאיזה גיל לוקחים לילמוד משחק?ואם כל אחד יכול להירשם לשם? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
רוצים לקבל את כל התוכן שלנו לפני כולם? חדש - הצטרפו לערוץ שלנו בטלגרם: קליק אחד ואתם איתנו > https://telegram.me/hwzone
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שאלה למנהלי הפורום: למה אתם לא מוחקים קישורים לסרטי סנאף, תמונות מביחילות שמראות דם באופן גרפי, תמונות סקס, ואף דיונים על WAREZ ? ובה בעת למה אין הודעה שמגבילה גלישה בפורום לבני 18+ ? (עם תגית PHP לסינון אתרים). למה אני שואל ? כי הייתי אצל לקוח וזה מה שאני רואה אותו עושה. משתמש בhwzone לספק את צרכיו המגעילים ולקבל לינקים לWAREZ. הוא אפילו אומר שאתם כמעט טובים כמו FXP...
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
;D :hi: קנייתי מסך טלביזיה של טושיבה 29D9UXE משהו מדהים הצבתי מול סוני החדשה וסמסונג LG פנסוניק וטושיבה מה זה חד - וגם בתרגום למטה ובמקום הכי זול בארץ אריה מוצרי חשמל בעיר-חיפה מול הכרמלית ההפרשים הגיעו עד לאלף ומתאייםשקל בין היקר ל 500 שקל לזול (לפני אריה)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לקבל את תוכנית הלימודים בפיזיקה בהיקף של 5 יח"ל לימוד, תודה.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי עוד כמה זמן להגיש עבודת הגשה למורה שלי בפסיכו', ניסיתי לחפש מקורות למה שאני מנסה למצוא ולא מצאתי, אולי אתם מכירים אתר טוב? אני צריך לפרש ולפרט את המושגים הבאים: 1. מהו רפלקס? 2.מהו סכמה? איזה סוגי סכמה יש? (סכמה תקראו כמו סחמה) תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
היי. להנאתי אני משוטט לי באיביי בחיפוש אחר flat cable למכשיר המיושן שלי. ואני רואה 2 שירותים חדשים שלא נתקלתי בהם עד כה: 1) eBay Bucks 2) BillMeLater - a Paypal Service אז אפשר הסברים, להצטרף לא להצטרף? מה הקאץ'? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין להזמין כמה מוצרים מהאתר של נייקי. עכשיו הכל הולך חלק עד ההזמנה, בייחוד בקטע של המספר טלפון. כל מספר שאני לא מקיש שם הוא נותן לי שגיאה. יש איזה קידומת מסויימת שאני צריך לתת שם? מישהו פעם הזמין מהאתר שלהם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שנה מנסה לסגור את החשבון לעשות השבת יעני וזה תמיד נותן לי את ההודעת שגיאה הזאת: מה זה אומר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
פשוט אני מחפש דגם מסוים שלהם,ואני רוצה לדעת את מכירו
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדבר הזה ומה הדרגה שלכם??? http://www.slang.co.il/cgi-bin/frt/index.cgi?579706
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מחירים זולים אני מתכוון ל: סמירנוף- פחות מ56 פיג' לינג- פחות מ79 ארגז של xl- פחות מ70 בעיקרון אני צריך 24 סמירנוף 4 פיג'לינג ו-9 קרטונים של אק אל. תודה על כל עזרה, וחוץ מזה זה יכול לעזור לכל אחד שמחפש קצת שתיה בזול
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
רציתי לדעת מתי מתפרסמים ציוני הבגרות האחרים חוץ מאנגלית ומתמטיקה שבהם קיבלתי 96 ו :smile1:100
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתם יוצאים עם מישהי שיש לה ילד או ילדה? בלי שטויות עכשיו של milf hunter וכו'
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
ראיתי את הדיון "אוהב מחשבים ופשוט מיואש לחלוטין, מה כבר אפשר לעשות?" והאמת שזה טיפה הזכיר אותי. אני לא רוצה להספים שם בדיון ולכן אני פתחתי אחד משלי, אני מזהיר כבר עכשיו, זה יכול להיות חפירה. אני כרגע תלמיד בתיכון, כיתה יא', מאז שאני זוכר את עצמי תמיד התעניינתי במחשבים וטכנולוגיה. בכיתה ט' נרשמתי לתוכנית בשם "Net@"שלומדים שם קצת יותר על עולם המחשבים והרשתות ומקבלים תעודה מאת Cisco (לא משהו מיוחד לדעתי), בשנה הראשונה למדתי IT Essentials ויש לי גם תעודה וזה בעיקר על רכיבי המחשב ועוד ציוד נלווה (היה שנה פשוטה, ידעתי הכל), בשנה השנייה למדתי CCNA Discovery 1 שמדבר על רשתות ביתיות ועסקים קטנים גם לזה יש לי תעודה, בשנה השלישית שזה השנה הזאת CCNA Discovery 2 שמדבר על רשתות קטנות-ב…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יש תקו בין קבוצה X לקבוצה Y ו90 דקות לא היו שערים היה זמן הארכה וקבוצה X הבקיעה שער. אז איך הולכת תוצאת ההימור מי שניצח בסוף אחרי כל ההארכות? אני מדבר על משחק רגיל X VS Y כי אני יודע שבאנדר\אובר זה בלי הזמן הארכות. אז השאלה שלי אם השער נחשב במשחק רגיל כן \ לא. כי אני מנסה לעשות את שיטת ההכפלה אז שלא יהיו פאקים
-
- 2 תגובות
- 6k צפיות
-
-
??? newegg.com עושה משלוחים לארץ? ועוד שאלה: כמה עולה בדר"כ משלוח כזה, במקרה שלי אני רוצה להזמין רמקולים 5.1! תודה! עריכה:------------------ זה מה שאני רוצה להזמין: http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=36-116-137&depa=0 *אני יודע שפתחו כבר תרדים על הנושא הזה אבל זה היה מזמן ויכול להיות שעוד אתרים ה"צטרפו" לאלה ששולחים לארץ!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי מבודד עם קורונה בבית לעוד כמה ימים. בת הזוג שלו התחילה והוא נדבק ממנה . הוא לקח חופש מהעבודה כשהיא חלתה (סתם בגלל שבא לו והוא יכול) כדי לשמור על שני הילדים הקטנים שלהם כביכול. בינתיים הוא סיפר לי שניצל את ההזדמנות ושידרג את מכונת הקפה שלו ורכש לעצמו מקינטה. חשבתי על זה רבות אני חובב קפה מאוד , במיוחד קפה משובח, והאמת חשבתי על זה עוד לפני שהחבר סיפר שהוא קנה, ורציתי לקנות לעצמי , אבל חושש יש פה למישהו ניסיון האם זה משרג מאוד את חווית הקפה? כמה התעסקות זה - כי פה למשל : http://www.karmel.co.il/עסקים/לשתות-ולהרגיש-את-הקפה-שאנחנו-מכינים-במו-ידינו-יתרונות-המקינטה כתוב שזה למי שאוהב להיות מעורב בהכנת הקפה. האם זה באמת מעצים את החוויה כפי שאומרים ?שמעתי שכן …
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
- 2 followers
-
-
משהו יכול לפרסם פה ת'מיקוד של שאלון 006 במתמטיקה ?!?!? נ.ב. : שמעתי מחבר שכול נושא הסדרות ירד ... האם זה נכון ?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן.. ב10 ימים האחרונים: בעיות חיבור לאתרים בחו"ל. זאפ לא עובד. הרבה בעיות חיבור לתשתיות של גוגל (שירותים). אמרתי אולי משהו פה.. אולי בעיה בגוגל. ואז נפל לי האסימון על הקמפיינים המטורפים שלהם לאחרונה (חצי מחיר... בלה בלה). עושה עלי רושם שהם הביאו כמה עשרות אלפי לקוחות חדשים.. והנה האינטרנט חרבנה. עוד מישהו?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך מממשים צירוף חיצוני ע"י צירוף גיבוב ? כלומר מה אני צריך לשנות באלג' של צירוף גיבוב כדי לקבל צירוף חיצוני ? וכמה תהיה העלות של זה ? תודה אנשים !!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, צפרא טבא. בעידן שבו כל ילד עם חיבור לאינטרנט הוא קורבן פוטנציאלי לאלפי עברייני מין, נדרש המבוגר להיעזר גם בכלים שהשימוש בהם מעלה שאלות מוסריות. אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית להקלטת פעולות המבוצעות על המחשב האישי שלי, בעיקר, היסטוריית הקלדות. בחיפוש שלי ברשת אני נתקל בתוכנות, שרובן ככולן, מיעדות למטרות של שליפת מידע ממחשבים של "קורבנות" ושליחתו לתיבת אימייל או שרת FTP מרוחק, בעוד אני מחפש את האחת שתחסוך ממני את כאב הראש ופשוט תשמור את המידע על המחשב שלי (15 המילים האחרונות- ציטוט לחתימה, מישהו?). אני מודע לכל אפשרויות בקרת ההורים, חסימות האתרים ו (מתבקש לכתוב כאן "שאר ירקות" כי זה ביטוי נפוץ בפורום הזה, אבל, לא.) יתר הדרכים הקונבנציונליות, אמנם, סיבותי עימי. א…
-
- 2 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
התאריך הראשון שלי היה 8/8 שזה משטרה צבאית, שינו לי את הגיוס ל10/10/07, איזה תפקיד זה?
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-