כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
אני כנראה קונה ממש בקרוב מחשב מפנדה מחשבים ויש להם סניפים רחוקים מהבית שלי: קייסרה, חיפה ובאר שבע. אני גר בכפר סבא וכבר די החלטנו לקנות מהם כי אנחנו סומכים עליהם והמחירים סבבה. בכל מקרה, לאמא שלי אין רכב ואבא שלי חוזר מהעבודה רק בסביבות 9-10 בלילה. אז במקרה שיש תקלה במחשב, מה אני יכול לעשות? שאלנו אותם בקשר לזה ואמרו לנו שבמקרה כזה יבוא שליח אלינו הביתה, יקח את המחשב, יתקן ויחזיר, במחיר של 90 שקל. הבעיה היא שאמא שלי קצת מפחדת שהמחשב יהרס כמה פעמים בשנה וכבר זה יוצא איזה 300 שקל רק מתיקונים, למרות שיש ביטוח. מה אתם מציעים?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
רצוי עם קיבוע של 4 ברגים , ולא שרוטה מדי .
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
חבר'ה לאחר שש חודשים(בשבילי) הטעימה הראשונה הגיעה במילה אחד: Kickass!!!!!! תהנו, יש אפילו שניים http://n.ethz.ch/student/spoerrik/tolkien/RotK.html
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ממלחמת ששת הימים על החולות בסיני (שהם נטשו אותן בהמונים כדי לברוח יותר מהר)
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לא ממש ידעתי איפה לפרסם את הנושא הזה אם זה לא המקום אז בבקשה תעבירו... מישהו פה מכיר את isracomp קנה מהם או משהו כזה? איך הם מבחינת אמינות ואחריות?! כי לפי מה שראיתי המחירים שם ממש זולים...
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף לוח כרטיס מסך ומעבד, כמה לדעתכם אוכל לקבל על החלקים האלו, ראו מפרט מחשב.. תודה
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כאילו מה זה הבדיחה הזו?? לא יכולים לשמור על שקט לרגע?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
עדיף משהו מוכן, אבל לא אכפת לי לעשות קצת עבודה שחורה באלקטרוניקה (יש לי חבר שממש מתמצא בזה ואני יכול לנצל את זה בשביל המטרה).. אם מוכרים כאלה דברים *מוכנים* איפה ניתן להשיג אותם? (אשמח אם תוכלו לתת לי שמות של חנויות בירושלים שמוכרות את זה - בהודעה פרטית (אלא אם כן חוקי הפורום מתירים את פרסום השם כאן) בתודה, --Vegtable.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה לקבל מידע על מערכות ואני מחפש אתרים או פורומים שיוכלו לעזור לי האם אתם מכירים כמה ?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ברשותי מספר שאלות אודה לכם אם תוכלו לענות לי עליהן: א. מה המודעות של הורים ברחבי העולם (ארה"ב, אירופה, אוסטרליה וכו') לסכנות של התכתבויות בתוכנות IM (מסנג'ר, אי.סי.קיו וכו') ? ועד כמה הם מודאגים מכך ? האם הם מוכנים להפר את הפרטיות של הילד? ב. האם הם טורחים להתקין תוכנות פיקוח ועיקוב אחרי ילדיהם ? ג. מה היעילות של התוכנות האלו ? (מלבד תוכנות שחוסמות ומתריעות על שימוש באתרי סקס וכו') למשל בהתכתבויות. ד. מה יכולות הסינון של תוכנות כאלה, למשל כשהילד מתכתב עם זר האם הורה יכול לראות זאת בזמן אמת או בדיעבד ? והאם הוא צריך לעבור על כל ההתכתבות של הילד עם הזר ? או שהוא מקבל רק את החלק החשוד ? תודה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי בויקיפדיה שהתוכנית 24 שוחחרה בחינם ובאופן חוקי לצפיה באנטרנט. חיפשתי באתר של פוקס, אבל לא מצאתי צפיה של זה. משהוא יכול לעזור לי למצוא איפו אני יכול לראות את כול הפרקים? תודה מראש, אלון
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
-
נכון ביס וויקנד יש את הסדרה מגרש ביתי? אני מחפש בנרות את השיר פתיח שלה...לפני 2-3 פרקים גם הם שרו בבית קפה של קרן כאילו בלי קשר.... איך קוראים לשיר? או לפחות ללהקה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
ארם, זה לא נותם לי לפרסם את הלינק לסרטון אז תכנסו לאתר ומשם תגיעו לסרטים: http://www.shrekthethird.com/flash/index.html הסרט יוצא ב18 למאי רק שיהיה מצחיק. (לא כמו השני :-X)
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
www.surfplanet.co.il/logic.html משחק חשיבה מאתגר ביותר שמצריך הרבה היגיון, יכול להיות חלקם יודעם איך לעבור שלבים אז לא להרוס. תהנו. הגעתי לשלב 9 אנלא יודע איך מתקדמים
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
טוב http://www.time.com/time/personoftheyear/ לפי הסקר הזה עראפאת מוביל ברוב גדול כאיש השנה של הטיימש ושרון במקום השני. בתור ישראלי אני מציע שכולנו גם שונאי שרון וגם אוהביו נצביע בעד שרון בכדי למנוע מעראפאת נצחון, בעוד מערך תקשורתי. אז תצביעו ותפרסמו את זה!
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
פעם נתקלתי באתר שפותח תמונות שמוסתרות כמו באתר זה: **********האתר צונזר**************** ע"י אחראי הפורום. איך קוראים לאתר הזה.? משהו עם פרוקסי תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אם כן, איך? אם לא, מה אתם מציעים?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מחר עבדכם הנאמן בן 22, ואני כבר מתוסכל מחיפוש המקומות. הדרישות - פינה/ספות ל15 איש אזור המרכז (ת"א, כפר סבא, הרצליה) וכמובן אווירה טובה ואלכוהול טוב נא לא להמליץ על הבלו בר, טמפטיישן ופרנדס. עזרו לי אני כבר מיואש!
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן, אני חדש-ישן פה.. היה לי משתמש בשם אחר והתפוטרתי לאיזה חצי שנה.. רק רציתי את עצתכם בכמה נושאים. למישהו יש ניסיון בשימוש באיביי? איזה מוצרים אפשר להביא מחו"ל שאין בארץ או שהם יקרים בארץ.. אני מדבר בעיקר על אלקטרוניקה.. ואיפה אפשר אולי לקנות N95 יד שנייה?
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שיהיה באתר קניות של מודינג מאוורירים ותאורה תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
באר - השורה הזאת של למשל "USER MSN" דוגמה: http://img199.imageshack.us/img199/7688/fireuser2ok.jpg עכשיו אני צריך של הבאים: HWZONE (אם יש לפורום D:) CONROE NIVDIA ASUS GEFORCE GIGABIT MICROSOFT CREATIVE MAG THERMALTEK כעקרון זהו D: זה סתם יפה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני וחבר שלי התווכחנו בנושא השאלה שלי היא האם קטין מתחת לגיל 18, למשל, נער בן 17 עם ת"ז ורישיון, יכול לקנות רכב ולרשום אותו על שמו? או בקיצור להיות הבעלים החוקיים של האוטו
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-