עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.killsometime.com/Video/video.asp?video=Iraq-News

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  2. מאז שהם מופיעים באתר! P: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  3. פשוט צאו לרכב של אבא ושימו לידכם טסטר אמין

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  4. התווכחנו על משהו שקשור לניהול עסקים יש לו חברת אכוסן אתרים קטנה(ריסלר...) ואני ספק של לדים ממפעל מסויים בחו"ל(לא לשלוח הודעות לא מוכר ליחידים...) עכשיו הויכוח הוא כזה,האם מישהו שמרויח את המשכורת הממוצעת בשוק כאשר הוא יושב כמעט כול היום מול המחשב עם קולה ומזגן דלוק.(אני...) או מישהו שמרויח 200 שקל בחודש אולי קצת יותר אנערף...(הוא...) אני יודע שהתשובה ברורה מאילו אבל הוא מתעקש לשאול...

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by kotel,

שלום אני מחפש כבר בנרות איזה רעיון לדומיין עם שם יפה שיכלול בתוכו את האות O . זה אתר שהולך להיות מצחיק אז איזה שם קולע כזה לאתר כמו למשל LOL זה היה צריך להתלבש לי על האתר בול!!! אבל הוא תפוס והכי חשוב תבדקו אם מה שעלה בראשכם לא יהיה תפוס תוכלו לבדוק אם הוא תפוס בקישור הבא... http://www.namebargain.com/ מי שימצא לי שם טוב ופנוי אני מבטיח לו שבאתר שאני יקים שמו יוזכר בכבוד...אז כדאי ... ;D

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  6. מדהים מדהים מדהים!! (100x) למי שמכיר בחיפה, הלכתי מחורב לכיוון דניה.. וממול (מכוון דניה) מגיעה המכונית הכי יקרה אני חושב שראיתי בחיים שלי (וראיתי הרבה.. בעיקר באיטליה) הקיצר מכיוון דניה יורדת בנטלי קונטיננטל גי.טי. שחורה מדהימה... פאאאאאקק.. תקראו טוב ==> זה מכונית ששווה שני מיליון שקללללללל... רק תגידו את זה... :'( קצת תמונות למי שלא מבין... [glow=red,3,400] 2 מיליון שקל[/glow].. 2,000,000 היא נראה בדיוק ככה: שני מיליון שקל..

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שמעו... אני גר ברמלה...צריך להגיע לבית הספר אורט סינגאלובסקי שנימצא בדרך הטייסים בתל אביב (ליד יד אליהו) מהי הדרך הכי זולה להגיע לשם? מישהו לומד בבית הספר הזה פה?...כי יש לי כמה שאלות בשבילו תנו את כל הדרכים (כרטיס חופשי חודשי....עד איפה אני מגיע...מה אני לוקח...איזה קו, חברה...) תודה

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by ביז'ו המוס,

סה"כ זמן במערכת: 100 ימים, 3 דקות :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: כפול 10! (ושלוש דקות)

• 16 תגובות
    • 997 צפיות
  9. Started by nim901,

קטע קורע, תשימו אוזניות או שתגבירו כי לא שומעים ממש חזק. ואם מישהו יכול להעלות את הקובץ לעוד כמה אתרים בשביל שיהיה גיבוי :-* ואני גם צריך למחוק תקובץ אז שאחרים יוכלו להוריד, מי שמעלה למקום אחר, לשלוח לי הודעה פרטית או לרשום את זה מודגש שאני אוכל להוסיף לפה :-* http://www.execute.proweb.co.il/nim901-mobo/fffffff.mp3

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by OR007,

בעוד יומיים (17.4.05) נערכים שלושת הגיבושים המרכזיים וגיבוש נוסף אחד. כולנו נעלה על רכבות ואוטובוסים, חלקנו לוינגייט (מטכ"ל), חלקנו לבת גלים (חובלים + שייטת 13), וחלקנו קצת דרומה יותר, לגיבוש טיס. בהצלחה לכולם, הכל בראש, והעיקר לא להשבר. \

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://tanetane92.web.infoseek.co.jp/20050116tas2.html תראו איזה שרוטים היפנים האלה שוב הפעם מכוניות חחח איזה יצובים מטורפים!! וואי תראו איפה האגזוז בכמה מכוניות!! חחחחחחחחח :lol: ומזה הטמבון הזה והספוילר המטורף וואי

12. Started by PhP dUdE,

עבד עלי :lol: http://www.travellady.biz/coolstuff/idiot.htm

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  13. יפה או לא זה מהמישחק של אינטר נגד מילאן זמן החזזים הכל כך יפים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. כפי שכתוב בכותרת.. לא משנה לי אם יש משלוחים לארץ, אבל אם בחנות אין משלוחים לארץ -חשוב לי שיהיה משלוחים לארה"ב -כדי שאוכל להשתמש בשירות של MUSTOP. תודה רבה לעוזרים, עמית

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by Rule The Pc,

אהלן בקשר לשאלה 3... לא בטוח תצליח עם החברה שלך וגם אולי תמות ב7 שנים האלה אה כן פטנט מחזיק רק ל100 שנה כלומר אם אתה בוחר באחוזים או להקים חברה משלך תדע שאחרי 100 שנה זה לא יהיה שווה כלום (כאילו אם את חושב על הדורות אחריך)

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום לכולם אני מחפש לאוטו שלי מערכת ורציתי לשאול איזה אתם ממליצים בתקציב של עד 1000 יש לי כבר כיוון נראה לי Pioneer DEHP4750MP אם אתם מכירים אז ספרו לי איך היא וגם אם היא ממולצת או לא ? ומה הכי שווה בתקציב הזה

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. טוב הנה הטבלה לשבוע זה: מספר | משחק ------------------------------------------------------------------------------ 01 |מ.ס. אשדוד - מכבי תל אביב -----------------> 02 |מכבי פתח תקוה - הפועל תל אביב -----------------> 03 |הפועל רעננה - בני יהודה ת"א -----------------> 04 |הכח מכבי רמת גן - בני סכנין -----------------> 05 |מכבי באר שבע - מכבי רמת עמידר -----------------> 06 |מכבי כפר קנא - בית"ר/שמשון ת"א רמלה -----------------> 07 |מכבי שפרעם - הפועל אסי גלבוע -----------------> 08 |בלקבורן - סאות'המפטון -----------------> 09 |מנצ'סטר סיטי - ליברפול -----------------> 10 |פורטסמות - צ'רלטון -----------------> 1…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. תעשו ציטוט ותוסיפו את מה שאתם חושבים שיהיה לפי התמונה ----------------------------------------------------------- 01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 - 08 - 09 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - ----------------------------------------------------- בשבוע שעבר חברי האתר תפסו 8 משחקים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=115099.0 נקווה שהשבוע נתפוס יותר בהצלחה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

19. Started by nehmia,

אני מחפש תוכנה שאני יוכל לשמוע איתך תחנות רדיו ולבחור איזה גאנר של מוזיקה היה פעם ב WMP אבל אני לא מוצא את זה עכשיו...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yanushka,

http://www.ebaumsworld.com/snake-kangaroo.html

• 41 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by INON,

האם ישנם הבדלים משמעותים בין יחידת המחשבים גא"מא(שנמצאת בחיל המודיעין) לבין ממר"ם(שנמצאת בחיל התיקשוב)? ואיזה יחידה יותר מובחרת?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by shuy,

לא מזמן מצאתי חתולה פצועה ברחוב, מסתבר שמישהו דרס את הרגל שלה, אחרי טיפול רפואי שבמהלכו היא איבדה את רגלה (ונשארה עם 3 רגליים) מצבה השתפר וכעת היא מחפשת בית חם ואוהב. לציין שהחתולה *חמודה* להפליא בעלת מזג טוב ומגרגרת מכל מגע ותשומת לב. כאמור היא מחפשת בית חם ואוהב, מי שרוצה יצור פרוותי חמוד ומגרגר (או שיודע על מישהו/מישהי שרוצה) בבקשה להתקשר: 052-8780551 פתחו את לבכם כי מיצי מחכה לכם!

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by MATTAN,

היי מה המצב קיבלתי מנילה ויש לי שם אפשרות לבחור "מנהל תשתיות מערכות מחשב" ורציתי לדעת אם כדאי לי ללכת לשם ,אמרו לי שזה חלק מ"ממרם-יחידת המחשבים של צהל" אז מי שמכיר או יודע משהו על התפקיד שיגיב תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by MasteRoi,

ביחיאת אנשים תגידו לי אם יש סיכוי בכלל חח

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by FARKASH7,

ברוב טיפשותי חשבתי שאני צריך ללכת לירפ"א מחר אבל הייתי צריך להתייצב שם היום מה יקרה ישלחו לי פשוט תאריך חדש?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.