כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי מצלמה בEBAY לפני כשבוע והיא צריכה להגיע כל יום אגב זו מצלמת וידאו מדהימה FHD של קנון VIXIA HF10 המצלמה עלתה 890$ כולל משלוח עם נרתיק,תריפוד,בטריה ספייר וכו בארץ היא עולה 7400 שקל משהו בסביבות 4000 שקל הבדל שאלתי היא כמה מס עלי לשלם בבדיקה שעשיתי זה עוד 15% מכס ועוד 15% מע"מ כמה אנשים אמרו לי שעל מוצרי חשמל כגון מצלמה אין מע"מ או משהו בסגנון השאלה היא איך ואיפה אני משלם את המכס???האם בזמן הקבלה שלה??? זה נשלח אלי עם UPS EXPRESS
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
קיבוץ ניר עם, מוקד הבילוי של סטודנטים ממכללת ספיר. הכניסה- חופשית! האירוע בפייסבוק: http://www.facebook.com/event.php?eid=143817389003716
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם , שי לי בעיה . יש לי הארד דיסק ראשי שעליו מותקן הוינדוס ועכשיו חיברתי עוד הארד דיסק שעליו יש מידע שברצוני לשמור , אך אני לא יכול לגשת להארד דיסק כי הוא אומר לי לפרמט אותו. האם יש איזו דרך/תוכנה שבעזרתה אני אוכל לגשת לקבצים שנמצאים על ההארד דיסק השני שלי?? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בעיקר מדבר על פלסטיקות למינהם ולא חלקים פנימיים כמו כרטיסים/מעבדים/לוחות אם. אני מעוניין לעשות איזה פרוייקט מודינג על הנייד שלי, אבל קודם כל צריך להשיג חלקים חלופיים שבהם נתעלל כדי לשמור את החלקים המקוריים עבור האחריות.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
נמאס לי כבר להוציא המון כסף על בשמים ודאודורנטים יקרים, מישהו מכיר מקום זול לקנות בושם בת"א ? איזה מבצע 1+1 מפנק גם יהיה טוב ;D תודה, דור
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה נשמע ? חח . אני שנייי בת 16 . אני אשמח להתקבל לפורום המדליק הזה ;D קיצר רציתי להמליץ על המשחק הכי יפה בארץ 3> ואל תשחקו לי אותה ישן וכאלה .. זה ישן קלאסי , אבל תמיד יישאר בליבינו חיחי . מדובר כמובן על אמפייר !! 3> 3> 3> כמו כן, טאקי חחח . למי שלא יצא לנסות טאקי באינטרנט זה משחק ממכר אש . ואני קורעת שם את דקסטר .. קיצר חפרתי , תגיבו חופשי ואני עוד אחזור ! [:
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני טס יום שלישי ורוצה לדעת כמה סיגריות-פקטים אפשר לקחת איתי לטיסה
-
- 12 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני מתעניין בה כיוון שיש להם סניף בכפר סבא וזה מאוד קרוב למקום מגוריי. איך המחירים? ואיך השירות והאמינות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סוף סוף מצאתי את הE.P - Little Fluffy Clouds של The Orb המדהימים. ה E.P מכיל חמש גרסאות של Little Fluffy Clouds המפורסם ואת גירסת Fountain Of Elisha ל Outlands המשובח (8:05 דקות) פשוט תענוג, תענוג לחזור ולשמוע את הדברים הכ"כ מושלמים האלה. נ.ב, The Orb נמנו בין ההרכבים האלקטרוניים הראשונים שיצא לי לשמוע על נגן התקליטורים הראשון שלי, בסוני FH-B800 הצולעת. 8) למידע נוסף על ההרכב האלקטרוני המדהים הזה ולרשימת כל הרליסים - http://www.global-trance.co.uk/fr_index.html?/Orb.html
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
;D http://www.dumpalink.com/media/1124442863 :lol:
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
HI מצאנו דירה של 6 אנשים וזה עולה לכל אחד 100 שקל ללילה...רק בית עם מטבח וכאלה...בלי ארוחות.... זה נראה לי ממש יקר כי זה לא כולל כלום... אנחנו רוצים לרדת ל5 לילות בערך... יש למישהו רעיון טוב? תודה
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה להקים מעבדה בבית,בדקתי באתר רשות המיסים מהן חובות הרישום שלי ולא מצאתי שום דבר. רציתי לדעת אם אני צריך לשלם מס כולשהו על התיקונים? חבר אמר לי שאני צריך להירשם כ"עוסק זעיר" או משהו בסגנון אבל לא ממש הבנתי. אשמח אם מישהו יכול לעזור בנושא..
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
או המציאות את הקומדיה? קומדיה : מציאות: http://www.mako.co.il/news-israel/education/Article-aa8f99b4e0f5d31004.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=529170498
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום , בשבוע וחצי האחרון מתקשר אליי מספר חסוי וברגע ש אני עונה לשיחה יש כמו מן שקט כזה כאילו שלחצו השתק והשיחה אחרי שניה מתנתקת. ההטרדות האלה מגיעות ל 5 פעמיים ביום והחלטתי שאני מתכוון לשים לזה סוף ואני חושב לפנות למשטרה . האם מישהו מכיר דרך כלשהיא לאתר את מספר הפלאפון שמחייג אליי? ( חברת הסלולר אמרה לי שזה בלתי אפשרי מצידה) תודה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קיבלתי מנילה ונתנו לי בה 3 אופציות : חיל חימוש-אופטיקה,מערך רכב,מכטרוניקה,מערכות חשמל. מערך התקשוב-תקשורת ומחשוב,מערכות תקשורת,תקשורת רדיו,תקשורת מחשבים. חיל האוויר-מערך המטוסים מערך יחידת בקרה,מערך הנ''מ,מערך יחידת התוכנה,מקצועות טכניים,אלקטרוניקה ומחשבים. 2 שאלות: אם נגיד ואני ילך לחיל האוויר אז אני בוחר מתוך הרשימה מה שאני רוצה או שמשבצים לפי איך שהצבא צריך? בתור מקצוע לעתיד לאן הייתם הכי ממליצים ללכת? אני חזק בכיוון של מחשבים.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
-
אני צריך לדעת מי הבעלים של חברה בשם קלתיר kaltir מספר החברה הוא 512693565 מי שיכול לעזור לי אני אודה לו מאד.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הנושא הזה נפתח גם בcarsforum, אך מההסטוריה שלי איתם (או יותר נכון מחוסר ההתייחסות שלהם) אני בוחר לפרסם את זה גם כאן. --------------------- אהלן. פגשתי את הבנאדם, לא נראה איזה פרחח שמחפש למכור את הגרוטאה שלו. מבוגר כזה עם רושם טוב. עשיתי בדיקה ויזואלית לאוטו, נראה יפהיפה עם שריטות קטנות עד לא קיימות. צבע כסוף מטאלי. נסעתי קצת ונוכחתי לגלות בעיות עם הקלאץ' שחרק על כל ס"מ של תזוזה וגם היה קשיח. מנסיון העבר זה מעיד על קלאץ' שבדרכו להסתיים. חוץ מזה אוטו יציב עם כוח בלימה טוב, יחסית למישהו שלא מקצוען בתחום. (אני) הוציא ספר טיפולים שנראה טוב עד לשנת 2008 עם מוסכים מורשים. משם והלאה לטענתו טופל במוסך פרטי שאינו מורשה ולכן חסר קצת תיעוד. טוען שעשה גיר לא מזמן אבל אין לו לבינ…
-
- 29 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
אם אני מכין משהוא קטן שמתחבר פותח דפדפן עם פרסומות גוגל של חברות שונות ומתנתק rasdial "your connection" /disconnect "rasdial "your connectiom" "login" "pass ומפעיל את זה 1000000 שעות זה חוקי?יש מידע על זה?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי עוד חצי שעה חזרה מאוד חשוב ואני צריך להכין מיקס שמעורב עם בלט, דחוף! תודה
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
משאית של אייבורי חונה לי מול הבית והנהג הלך לאן שהוא,שווה לי לשים לו מסמרים מתחת לגלגלים?(אני רציני איתכם אחושילינג)
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
ראיתי את הסדרה אבל שלחו לי למייל את הלינק הזה.. לקט של כמה תוכניות תשמעו.. בחיים שלי לא צחקתי ככה.. פשוט התפוצצתי מצחוק כמו שלא נראה לי צחקתי בחיים.. http://www.youtube.com/watch?v=S5pJ1tAWQ8s פשוט חובה לראות
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
דיברתי עם התכנאי הוא אמר שהבנק לוקחים את הרבית! אז עם אני ישלם תצ'קים אז לא לוקחים רבית? 14 תשלומים כי לוקחים לי בוויזה רבית של 800ש"ח 7200 שקל! המחשב עולה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-