כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
או המציאות את הקומדיה? קומדיה : מציאות: http://www.mako.co.il/news-israel/education/Article-aa8f99b4e0f5d31004.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=529170498
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום , בשבוע וחצי האחרון מתקשר אליי מספר חסוי וברגע ש אני עונה לשיחה יש כמו מן שקט כזה כאילו שלחצו השתק והשיחה אחרי שניה מתנתקת. ההטרדות האלה מגיעות ל 5 פעמיים ביום והחלטתי שאני מתכוון לשים לזה סוף ואני חושב לפנות למשטרה . האם מישהו מכיר דרך כלשהיא לאתר את מספר הפלאפון שמחייג אליי? ( חברת הסלולר אמרה לי שזה בלתי אפשרי מצידה) תודה
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
קיבלתי מנילה ונתנו לי בה 3 אופציות : חיל חימוש-אופטיקה,מערך רכב,מכטרוניקה,מערכות חשמל. מערך התקשוב-תקשורת ומחשוב,מערכות תקשורת,תקשורת רדיו,תקשורת מחשבים. חיל האוויר-מערך המטוסים מערך יחידת בקרה,מערך הנ''מ,מערך יחידת התוכנה,מקצועות טכניים,אלקטרוניקה ומחשבים. 2 שאלות: אם נגיד ואני ילך לחיל האוויר אז אני בוחר מתוך הרשימה מה שאני רוצה או שמשבצים לפי איך שהצבא צריך? בתור מקצוע לעתיד לאן הייתם הכי ממליצים ללכת? אני חזק בכיוון של מחשבים.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
-
אני צריך לדעת מי הבעלים של חברה בשם קלתיר kaltir מספר החברה הוא 512693565 מי שיכול לעזור לי אני אודה לו מאד.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הנושא הזה נפתח גם בcarsforum, אך מההסטוריה שלי איתם (או יותר נכון מחוסר ההתייחסות שלהם) אני בוחר לפרסם את זה גם כאן. --------------------- אהלן. פגשתי את הבנאדם, לא נראה איזה פרחח שמחפש למכור את הגרוטאה שלו. מבוגר כזה עם רושם טוב. עשיתי בדיקה ויזואלית לאוטו, נראה יפהיפה עם שריטות קטנות עד לא קיימות. צבע כסוף מטאלי. נסעתי קצת ונוכחתי לגלות בעיות עם הקלאץ' שחרק על כל ס"מ של תזוזה וגם היה קשיח. מנסיון העבר זה מעיד על קלאץ' שבדרכו להסתיים. חוץ מזה אוטו יציב עם כוח בלימה טוב, יחסית למישהו שלא מקצוען בתחום. (אני) הוציא ספר טיפולים שנראה טוב עד לשנת 2008 עם מוסכים מורשים. משם והלאה לטענתו טופל במוסך פרטי שאינו מורשה ולכן חסר קצת תיעוד. טוען שעשה גיר לא מזמן אבל אין לו לבינ…
-
- 29 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
אם אני מכין משהוא קטן שמתחבר פותח דפדפן עם פרסומות גוגל של חברות שונות ומתנתק rasdial "your connection" /disconnect "rasdial "your connectiom" "login" "pass ומפעיל את זה 1000000 שעות זה חוקי?יש מידע על זה?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי עוד חצי שעה חזרה מאוד חשוב ואני צריך להכין מיקס שמעורב עם בלט, דחוף! תודה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
משאית של אייבורי חונה לי מול הבית והנהג הלך לאן שהוא,שווה לי לשים לו מסמרים מתחת לגלגלים?(אני רציני איתכם אחושילינג)
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ראיתי את הסדרה אבל שלחו לי למייל את הלינק הזה.. לקט של כמה תוכניות תשמעו.. בחיים שלי לא צחקתי ככה.. פשוט התפוצצתי מצחוק כמו שלא נראה לי צחקתי בחיים.. http://www.youtube.com/watch?v=S5pJ1tAWQ8s פשוט חובה לראות
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
דיברתי עם התכנאי הוא אמר שהבנק לוקחים את הרבית! אז עם אני ישלם תצ'קים אז לא לוקחים רבית? 14 תשלומים כי לוקחים לי בוויזה רבית של 800ש"ח 7200 שקל! המחשב עולה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
-
קודם כל המלצה שלי frou frou - holding out fora hero שיר מדהים מהפס קול של שרק 2 אולי לא יצירה אומנותית אבל מיחוד ויפה מאוד חבל לא לבדוק, לא כל יום שומעים מוזיקה כזאת. עכשיו לשאלה- מישהו מכיר את הזמרת\להקה המעולה הזאת frou frou? אם כן אפשר לקבל את השם של הדיסק האחרון שלהם\שלה?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ערוץ ישראלי שבו בובה שמנסה להביא טיעונים בעד ליגלזציה של גראס.
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
כעת אני בכיתה ט' והתחלתי קצת לחשוב על מגמות בתיכון וכדומה , הבעיה היא שאני גר בקרית אונו והתיכון שם ( בן צבי ) אינו עוסק ברמה גבוהה במחשבים . כמו כן שמעתי על כל מיני פרויקטים של תיכונים שבהם עושים 15 יחידות במדעי המחשב ( שבזה אני מעוניין ) אז עשיתי בירור על שני תיכונים ובשניהם הלימודים מתחילים כבר מט' לא מי' אז מישהו מכיר או נמצא שיגיד לי . אה ועוד שאלה אם יש תיכון שהלימודים בו מתחילים מכיתה ט' עדיין ניתן להתקבל בכיתה י' והאם זה יהווה קושי . נ.ב אני יודע שזה דיי מצחיק שאני חושב על כבר עכשיו אבל עדיין :-\ .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה??? היא הייתה עם הקול הטי טוב ומיוחד שם!! היא וחובי סטאר.. קהל דפוק
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשנת 2003/4/5 ראיתי בזמן הגלישה פרסומת כזו מוזרה, שהראתה כמה אנשים נראה לי בשדה תעופה מחכים למזוודות(אל תתפסו אותי במילה) + בשחור לבן. או שהיו שם כמה אנשים שחיכו בתור. והיה שם איש באדום שלבש מעיל(לא זוכה אם היתה לו חולצה אדומה או שרק צבעו אותו קצת באדום). בטוח צבעו אותו באדום, נראה לי המעיל שלו היה שחור, כמו כן התמונה הייתה בשחור לבן. והיה רשום שם מלמטה- בואו פשוט נשנא את האיש הזה, ואם אני לא טועה עוד כמה מילים כל זה שחשוב להיות מאוחדים ובלי לשאול שאלות. אני מת לראות את הפרסומת הזו עוד פעם או לפחות לדעת מי עומד מאחוריה. הפרסומת לא הייתה באנר, אלא פרסומת מרובעת יחסית גדולה, אני לא בטוח אם זה היה חלון קופץ. תודה רבה למי שיוכל לשפוך אור.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
- 1 follower
-
-
ישנה תמימות דעים כי מאמזון עצמה ניתן להזמין רק ספרים דיסקים וקלטות. נשאלת השאלה מה קורה עבור קנייה מכאלו שמוכרים דרך אמאזון. מצד אחד לפי ה-HELP באתר, ישראל לא כלולה במדינות מחוץ לארה"ב מהן ניתן להזמין לארץ http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=537734&#outside, מצד שני נתקלתי לא אחת בתגובות של אנשים שקנו מאמאזון (לא ספרים), אך איני מכיר כאלו אישית. אז אפשר או אי אפשר?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
ע
-
- 12 תגובות
- 80.1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני וכמה חברים מעוניינים ליסוע בחופש לאחד מהפארקים הללו מה שמוביל לשאלות הבאות: 1. האם אלו 2 הפארקים היחידים בסיגנון הנ"ל בארץ? 2. מי לדעתכם כדאי יותר אם אנו מחפשים פאר עם מתקנים מפחידים/מעוררי אדרנלין ככל האפשר?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים אז ככה אני מתכנן טיול לדרום אמריקה בחודש וחצי - חודשיים הקרובים איך שהזכרתי זאת בפני הורי האשכנזים כל התכונות האשכנזיות יצאו להן החוצה רק חלק מהתגובות ששמעתי הן "זה מסוכן\הורגים שם אנשים\אתה לא קורא חדשות?" וכו' איך להניע אותם מזה? מדובר בשתי הורים שגם לחץ הדם שלהם הוא לא הכי טוב שיש יש למישהו רעיון?
-
- 37 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, בנוב' 2012 קיבלתי SMS ממספר שאני לא מכיר והוא היה פרסומי ומסחרי לחלוטין. בסוף הSMS היה כתוב "להסרה השב עצור". שלחתי להם "עצור". חודשיים אחרי קיבלתי עוד SMS מאותו מספר (ינואר השנה). חודש שעבר קיבלתי אחד והיום גם קיבלתי עוד אחד. הבנתי שיש את האופציה של לתבוע אותם. איך ניגשים לעניין? צריך עו"ד או שמספיק בית משפט לתביעות קטנות? תודה, Zinger777.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום רב!... בקרוב אתחיל ללמוד MCITP וכמו שכבר הבנתי 300 + שעות לא כל כך יוכלו לעזור לי אז רציתי לדעת איכן אוכל למצאו חומר ללימוד עצמי עדכני נכון ליום זה אני לא מדבר רק על חומר באינטרנט אלא על דיסקים וספרים שניתן לקנות (בקשר לאינטרנט ... לינקים ללימוד עצמי יוכלו לעזור משמעותית ). ד"א המרצה שלנו אמור להיות זאב שניידר אשמח לשמוע אליו יותר תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-