עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כמה זה עולה? האם אני אספיק לסדר את זה כבר לקיץ הקרוב?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  2. אמא שלי הביאה לי מחו"ל, מבן-דוד שלי, פלאפון נוקיה שהיה זרוק אצלו. בפלאפון יש מצלמה רגילה/ווידאו, אפשר לנגן בו שירים, יש בו bluetooth, אינפרה אדום ודברים כאלה... אז אפשר כבר לדעת שהוא לא ישן... רק איך אני מגלה את השם המדוייק שלו? כתוב עליו רק NOKIA! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by B0necrack3R,

האם מישהו אולי מכיר פונט כזה או דומה לו כמו של האותיות האפורות במסמך שאני מצרף לכאן? תודה רבה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  4. הכול בכותרת תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת מה דעתכם על שתי החברות באלה KSP או ivory איו משתי החברות אני יקבל מחיר טוב ושירות טוב וגם שיש להם מבחר גדול של חלקים למחשב תודה לכול העונים

6. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

מומלץ לנסות בבית.. http://www.funny.co.il/files/src/1366.swf

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הפרסומת שבה ההורים לבד בבית, האב עם השפם, הילדים נכנסים והאם מורידה לבעלה את השפם המודבק.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  8. היום עשיתי תאונה קטנה עם רכב אחר והוא עשה לי נזק לרכב שלי וזה לא נזק קטן. עצרתי להחליף פרטים והוא ברח לי , הצלחתי לרשום את המספר שלו ואני רוצה לברר עליו פרטים. כתובת או טלפון או משהו.. אם יש למישהו דרך לברר בבקשה שיפנה אלי בפרטי או יגיד לי מה לעשות. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Djx,

http://i.euniverse.com/funpages/cms_content/4232/freddie3.swf שבת שלום לכולם

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

.

• 42 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. מה שכתוב בכותרת. תודה!

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  12. איך קוראים לטרק שבמקור הוא MONEY FOR NOTHING של DIRE STAIRS?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nehmia,

אם למשהו יש זה ממש יכול לעזור...

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  14. מישהו יודע ?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  15. שלום, הייתי מעוניין לקנות נגן MP3 מהחנות הבאה: http://www.advancedmp3players.co.uk/shop/ אבל, עם מחירים כאלה סבבה, ומשלוח לישראל, קצת מוזר בעיניי שאף אחד לא המליץ לקנות משם פה. אז הייתי רוצה לדעת אם מדובר בחנות רצינית, או חנות חאפרים שיחייבו לי את הכרטיס בלי לשלוח כלום? אקדים תודה, pMor עריכה: טעות שלי, זה היה על UK POUND CURRENCY וחישבתי את זה לפי היורו.. ככה שזה יוצא מחירים לא משהו מיוחד.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  16. ביל גייטס [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by MATTAN,

היי מה המצב אני רוצה ללכת למפגש אבל אני לא אלך לבד ואני רוצה ללכת עם מישהו , ורציתי לדעת עם מישהו מהקריות או אזור חיפה הולך למפגש אני מקרית מוצקין

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  18. מדובר באתר עם אנימציות של "אנשי מקלות" שרוצחים אחד את השני בדרכים מקוריות, למשל יש סדרה שלמה של מאין איש-בהמה כזה שהוא תותח על שפשוט פושט על כולם. זה כאילו עולם כזה שיש אנשים ירוקים ואנשים כחולים והם כל הזמן רוצחים אחד ת'שני, אז נגיד הכחולים תפסו ת'בהמה הקטלנית הזאת אז הם שיחררו אותה בעיר של הירוקים ואז הבהמה רוצחת מלא ירוקים... זה אחד האתרים החזקים ביותר שאני מכיר ברשת.. פשוט קורע מצחוק, קצת אכזרי, אבל זה לא נורא כי זה בסה"כ דמויות חד ממדיות כאלה (כמו ציור של ילד בכיתה א' של בן אדם, אבל בפלאש/צייר). בקיצור תהנו, אני די חרשתי על כל האתר הזה כבר לפני כמה שנים, אבל נזכרתי בו לאחרונה. www.stickdeath.com

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  19. יש עוד מישהו שקיבל הזמנה לגיבוש צנחנים? יש פה מישהו שהיה בגיבוש ויודע מה עושים שם? אני התחלתי ללכת לחדר כושר השבוע כי הרגשתי את זה מתקרב, אבל אני אשמח לדעת על מה לשים דגש באימון.

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by STRENGTH,

סליחה שאני שואל פה כי אני יודע שרק פה אני יקבל הרבה תגובות.. טוב אז ככה.... הורדתי מאמיול קובץ של 2 GB.. והייתה לי בדיוק הפסקת חשמל [DARN IT] ועכשיו שאני פותח את האימיול אני לא רואה את ההורדות..אבל מה שאני כן יודע שהם עדיין נמצאים ב-תיקיה TEMP והם עדיין תופסים מקום מישהו יודע איך אני מחזיר אותם להורדה? זה דחוף... תודה מראש

21. Started by yakir8,

שלום בדקתי באתר האינטרנט שלהם ורוב החלקים שאני לוקח למחשב שלי לא נמצאים שם. רציתי לדעת אם אני הלך לסניף שלהם הם יסיגו לי את החלק שאני צריך גם אם הוא לא נמצא באתר שלהם תודה לכול העונים

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by gbox,

שלום רב חבר נתן לי שרת פרטי עם אין סוף שטח ותעבורה ואין לי מה לעשות איתו מה דעתכם מה לעשות איתו? להקים אתר? אם כן איזה? מישהו צריך אותו למשהו אני יכול להביא לו בתנאים מסוימים קיצר מה עושים איתו? תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by Electric Boom,

חהחהחהחה, תראו: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  24. http://www.fat-pie.com/thechildthatsmeltfunny.htm

25. Started by Rule The Pc,

אהלן איך קוראים לשיר שהולך ככה איי פינד יו ורי אטראקטיב ווד יו גו טו בד וית' מי? אין פורום מוזיקה אז שמתי פה... אין דביק לזיהוי שירים אז שמתי פה....

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.