עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by lev-27,

אחרי שהתאכזבנו פעם אחר פעם משואב אבק ביתי החלטנו לרכוש שואב אבק תעשייתי. כלומר מינימום שטויות. מנוע גרמני איכותי, פלסטיק גרמני עבה מכוער וזהו. העוצמה של השואב נמדדת ביחידות hPa ובסוגריים (Mbar) כמה זה ביחידות WSP? http://www.metabo.com/metabo/com/en/produkte/allpurposevacuumcleaners_specialsuctionunits/1200wattallpurposevacuumcleanerasa1202_6_01202_00.html

• 1 תגובה
    • 8.7k צפיות
  2. Started by oorlevi,

קראתי הרבה מדריכים מסובכים עם אפשרות לכתוביות וזה וזה לא טוב לי. הסרט הוא כבר עם כתוביות בפורמט AVI אניר וצה להמיר אותו ל-SVCD שאני יוכל לראות אותו ב DVD. אני רוצה תוכנה פשוטה שרק תמיר אותו בלי כתוביות וכו' כי יש לי. גם VCD יהיה טוב.. יש תוכנה כזאת? אם יש אשמח לשם שלה או ללינק ואם היא מסובכת אז הסבר פשוט. צריך תשובות בדחיפות תודה.

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by avivlyaviv,

הרבה זמן לא הנחתי תפילים ואני לא זוכר ממש את הסדר של קראת התפילות לפי מה שאני זוכר זה ככה: 1. ברכת השחר 2. עטיפת טלית והנחת תפילין 3. שמע ישראל ותפילת שחרית 4. עמידה 5. תפילת שחרית - עלינו לשבח יש עוד משהו? זה הסדר? וובקשה ובקשה רק תגובות רציניות, את מי שזה לא מעניין אז שלא יגיב...

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by NuKe007,

למישהו יש מושג על אתר טוב שאפשר ללמוד ממנו הסתברות כללית ברמה של אוניברסיטה? יש לי מבחן ביום שישי ואין לי חומר בקושי!!!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  5. פתחתי לי חשבון GMAIL חדש ואני לא יודע איך מעבירים את כל מה שהיה בחשבון GMAIL הישן לחשבון GMAIL החדש הכוונה לכל המיילים ואנשי קשר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. קודם כל תודה לכל מי שיעזור. עכשיו, יש איזה מדריך או מישהו מוכן להסביר לי איך מעבירים קבצים לפלא דרך MPT3 כבר התקנתי אותה ודרייברים והמחשב מזהה את הפלא'. אבל אין לי מושג איך מעבירים ושניסיתי להעביר MP3 הוא כתב לי שהפורמט לא מתאים או משהו בסגנון. והשאלה השנייה - יש אתר שממנו אפשר להוריד דברים חינם ל-C650?

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  7. Started by zzz727,

יש לי i830 וכבל ואת התוכנה iden wad java ואני לא מצליח להעביר מישהו יכול לעזור לי או לשלוח לי מדריך??? ???

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  8. שלום לכולם!! לפני יומיים קניתי את הפלאפון הנ"ל וניסיתי להעביר אלייו שירים דרך האיטונס במחשב..התקנתי את התוכנה הנילויית של מוטורולה ועקבתי אחרי ההוראות להתקנת המכשיר. לאחר מכן חיברתי את המכשיר למחשב..המחשב זיהה אותו ואחר כך האייטונס והתוכנה התחילה לעדכן אותו..אין לי מושג איך העברתי 33 שירים ומאז אני לא יכול להעביר עוד..כל פעם שאני מחבר את המכשיר האייטונס מעדכן אותו ומנתק אותו ככה שאין לי הזדמנות להעביר שירים כמו באיפוד שיש לי.. אם אני גורר שיר לסמל של הפלאפון בתוכנה יש סמל של אין כניסה.. מקווה שהייתי ברור.. תודה..שמעון

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by redti,

אתם מכירים תוכנה פשוטה או משהו שאולי יש על הוינדוס שיכול לקחת תמונה גדולה ששוקל 300-400 להקטין אותה קצת ולשמור על איכות לא רעה תוך כדי שהיא תהיה אחרי זה רק 100 קיי או פחות ?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  10. Started by desert,

יש לי בעיה , יש לי את המודם הכי מסריח שיש שקיים אצל בזק. המודם הוא USB , ALE150 ומחר בא אליי טכנאי של בזק בעקבות הבעיות של המודם מצויין , עכשיו אני רוצה להחליף אותו במודם אחר , אבל להחליף ככה סתם זה עולה 149 שקל , מה שאני לא רוצה לשלם , אז חשבתי על הדרך הכי מקורית איך להחליף אותו וזה להרוס אותו , אבל להרוס אותו לא ככה בזריקה או שבירה , אתם יודעים , בלתת יותר מדי זרם או משהו , כמו שאם גוזרים את החוט של המקלדת ומחברים אז זה שורף את הלוח אם בגלל האובר פקודות שנשלח , אז שיטה דומה , יש למישהו דרך?

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by djdodo,

שלום לכולם אני הורדתי לאחרונה משחק שמפוצל ל50 חלקים כולם מהצורה: game.iso.001-050 מה אני עושה איתם? איך לחבר את הדבר הזה? תודה

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by Jaman,

אני צריך להרשם לתואר כפול להנדסת חשמל ואלק' ופיזיקה. באפשרויות להרשם (דרך פה https://www.ims.tau.ac.il/Md/rishum/smdr000.asp ) אפשר לבחור בהנדסת חשמל ואלק', או בהנדסת חשמל ופיזיקה, בשניהם זה מסמן אוטומטית את אופן הלימוד כ"מורחב". חוץ ממורחב עבור חלק מהמסלולים האחרים אפשר לבחור ב"דו-חוגי". השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי להרשם למסלול המבוקש? מה ההבדלים בין דו-חוגי, תואר כפול, מורחב, ורגיל? בקיצור מה עלי לעשות? נ"ב- הייתי מתקשר אליהם אם הם היו עונים עכשיו, אבל זה די דחוף לי להרשם כמה שיותר מהר, לכן אני שואל פה.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  13. שלום חברים, בסקירה מהירה המצב שלי הוא כזה. איני זכאי לבגרות מלאה, אני זקוק לשיפור במקצועות ספרות, אזרחות, גיאוג' והיסטוריה. את 4 המקצועות האלה אני מחלק למחציות (מועד קיץ וחורף, 2 מקצועות למועד). גם את ציון הפסיכומטרי אני רוצה לשפר (579 לא רע לפעם ראשונה ויש פוטנציאל גבוהה לשיפור). הבעייה היא שלמרות המוטיבציה ולדעתי היכולת שלי לשפר את הציונים באופן ניכר ההרשמה למוסדות להשכלה גבוהה מתבצעת בינואר פברואר! מה שאומר שבמידה ואני נרשם אני נמצא באי ודאות לגבי ההצלחה שלי לעמוד ברף הקבלה, כמובן שהדבר משמעותי עבורי שכן אני בן 23 היום ואם אני ארשם לשנה הבאה אני אתחיל ללמוד בגיל 24 .... איני רוצה להתעכב עוד שנה בשיפור ציונים. רציתי את עצתכם מה עליי לעשות, האם להרשם ולקחת ריזיקה ?…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Raanan30,

היי חבר'ה. לאיודע לאיפה זה שייך אז אשמח אם אחד המנהלים יעביר לפי דעתו... נרשמתי היום לפייפל, הכנסתי כרטיס אשראי, ואחרי ההרשמה הוא אומר לי שהחשבון שלי לא מאושר ואני צריך לאשר את הכרטיס אשראי. יש איזה תהליך שאני נותן להם לחייב אותי ב 2 דולר ואז אני מקבל איפשהו 4 ספרות אחרי 4 ימים וזה מאשר את הכרטיס... מוזר. מישהו יכול להסביר לי מה לעשות בדיוק? איך זה עובד? וכמה זמן יעבור לפני שאני אוכל להתחיל להשתמש (אני צריך פרמיום לרפידשר!) בתודה!

15. עוד חודש ההורים שלי נוסעים לספר ל10 ימים. הם רוצים דרך שהם יוכלו להתקשר אלינו. איזה חברה הכי מומלצת? סה"כ הם ידברו 80 דקות+- תודה מראש

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  16. Started by yigal33,

שלום לכולם צריך את עזרתכם יש לי אינטרט דרך יס ובזק אני מעוניין שכאשר המחשב ידלק יתחבר אוטמטית לאינטרנט אייך עושים זאת? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  17. Started by AK,

אני רוצה להתקין פורום של Yabbse 1.3 ואני לא מצליח,הוא אומר לי להעלות את שני הקבצים yse.ya במצב Binnary ואת הקובץ- install.php במצב ASCII מה שני המצבים האלה אומרים ואיך אני יכול ליישם אותם?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by תינוק22,

שרה את זה אישה וזה הולך בערך ככה : No no no Stay ...... אני יודע שזה נשמע כמו עוד מיליון ואחד שירים אבל זה מתנגן עכשיו מדי פעם בכל מיני מקומות . תודה

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  19. בסוף הפרק של היום היה שיר שהתחיל השליאה וההוא התחילו לעשות אהבה והמשיך כול הזמן של הקרדיטס... מילים מהשיר: Listen to your heart bla bla bla bla bla מישהו יודע איך קוראים לשיר?! ומי המבצעת? תודה לעונים נכונה ולעונים שגויאה

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. היי חברים תוך כדי שאני גולש פה.. נזכרתי בשיר ישן ישן ומאוד מאוד נושן ועם זאת מאוד יפה לשיר קוראים life או לפחות ככה ניראה לי כי המילה לייף נאמרת שמה הרבה מאוד פעמיים זה הולך משהו כמו '' לייף , אוו לייף , אוו לייף , אוווווווווו לייף , טו טו טו טו'' מישהו מכיר ? זה ממש מציק לי ..

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  21. שמעתי קוממיקאי משתמש במנגינה של שיר מוכר ורציתי לדעת מה שם השיר המקורי (בשביל לקנות את האלבום כמובן) של השיר: הינה לינק לחיקוי, ממליץ לשמוע ממש מצחיק גם אם לא תוכל לעזור.. http://rapidshare.de/files/2887471/shimp.mp3.html תודה מראש, אני יודע שזה אמור להיות chimp, קורה.. :-X *עריכה, עוד אחד: http://rapidshare.de/files/2906095/children.mp3.html

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by א אוהל,

שיש כל הזמן בשיר yeah ועם קול מגעיל כזה

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  23. Started by Dante_9,

איזה פונט זה? http://img525.imageshack.us/img525/3826/pinkfloydtshirt1ot.jpg

24. Started by redti,

ttp://www.youtube.com/watch?v=5qkbAg-m0QQ מישהו יודע מי זאת הבחורה בקליפ ? לא הצלחתי למצוא שום פרטים עליה חח ותחסכו ממני את הבדיחות בסגנון "למה אתה רוצה להזמין אותה לצאת ?"

25. טוב היום ראיתי את הדבר המוזר ביותר בחיי. הוא עדיין יושב בתוך חדר המדרגות אבל אני מפחד לצאת לצלם אותו >< אני אנסה לתאר במילים: הוא דומה לפרפר אבל זה פרפר ענק (לא גדול, ענק) בגודל כף יד אולי, יש לו כנפיים אבל אין לי מושג אם הוא עף, יש לו זנבנב קטן, צבוע ירוק כהה. אשמח אם תכוונו אותי למה זה יכול להיות והאם הוא מסוכן. תודה רבה מראש! מצורפת תמונה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.