עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Jaman,

אני צריך להרשם לתואר כפול להנדסת חשמל ואלק' ופיזיקה. באפשרויות להרשם (דרך פה https://www.ims.tau.ac.il/Md/rishum/smdr000.asp ) אפשר לבחור בהנדסת חשמל ואלק', או בהנדסת חשמל ופיזיקה, בשניהם זה מסמן אוטומטית את אופן הלימוד כ"מורחב". חוץ ממורחב עבור חלק מהמסלולים האחרים אפשר לבחור ב"דו-חוגי". השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי להרשם למסלול המבוקש? מה ההבדלים בין דו-חוגי, תואר כפול, מורחב, ורגיל? בקיצור מה עלי לעשות? נ"ב- הייתי מתקשר אליהם אם הם היו עונים עכשיו, אבל זה די דחוף לי להרשם כמה שיותר מהר, לכן אני שואל פה.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  2. שלום חברים, בסקירה מהירה המצב שלי הוא כזה. איני זכאי לבגרות מלאה, אני זקוק לשיפור במקצועות ספרות, אזרחות, גיאוג' והיסטוריה. את 4 המקצועות האלה אני מחלק למחציות (מועד קיץ וחורף, 2 מקצועות למועד). גם את ציון הפסיכומטרי אני רוצה לשפר (579 לא רע לפעם ראשונה ויש פוטנציאל גבוהה לשיפור). הבעייה היא שלמרות המוטיבציה ולדעתי היכולת שלי לשפר את הציונים באופן ניכר ההרשמה למוסדות להשכלה גבוהה מתבצעת בינואר פברואר! מה שאומר שבמידה ואני נרשם אני נמצא באי ודאות לגבי ההצלחה שלי לעמוד ברף הקבלה, כמובן שהדבר משמעותי עבורי שכן אני בן 23 היום ואם אני ארשם לשנה הבאה אני אתחיל ללמוד בגיל 24 .... איני רוצה להתעכב עוד שנה בשיפור ציונים. רציתי את עצתכם מה עליי לעשות, האם להרשם ולקחת ריזיקה ?…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Raanan30,

היי חבר'ה. לאיודע לאיפה זה שייך אז אשמח אם אחד המנהלים יעביר לפי דעתו... נרשמתי היום לפייפל, הכנסתי כרטיס אשראי, ואחרי ההרשמה הוא אומר לי שהחשבון שלי לא מאושר ואני צריך לאשר את הכרטיס אשראי. יש איזה תהליך שאני נותן להם לחייב אותי ב 2 דולר ואז אני מקבל איפשהו 4 ספרות אחרי 4 ימים וזה מאשר את הכרטיס... מוזר. מישהו יכול להסביר לי מה לעשות בדיוק? איך זה עובד? וכמה זמן יעבור לפני שאני אוכל להתחיל להשתמש (אני צריך פרמיום לרפידשר!) בתודה!

4. עוד חודש ההורים שלי נוסעים לספר ל10 ימים. הם רוצים דרך שהם יוכלו להתקשר אלינו. איזה חברה הכי מומלצת? סה"כ הם ידברו 80 דקות+- תודה מראש

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  5. Started by yigal33,

שלום לכולם צריך את עזרתכם יש לי אינטרט דרך יס ובזק אני מעוניין שכאשר המחשב ידלק יתחבר אוטמטית לאינטרנט אייך עושים זאת? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  6. Started by AK,

אני רוצה להתקין פורום של Yabbse 1.3 ואני לא מצליח,הוא אומר לי להעלות את שני הקבצים yse.ya במצב Binnary ואת הקובץ- install.php במצב ASCII מה שני המצבים האלה אומרים ואיך אני יכול ליישם אותם?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by תינוק22,

שרה את זה אישה וזה הולך בערך ככה : No no no Stay ...... אני יודע שזה נשמע כמו עוד מיליון ואחד שירים אבל זה מתנגן עכשיו מדי פעם בכל מיני מקומות . תודה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  8. בסוף הפרק של היום היה שיר שהתחיל השליאה וההוא התחילו לעשות אהבה והמשיך כול הזמן של הקרדיטס... מילים מהשיר: Listen to your heart bla bla bla bla bla מישהו יודע איך קוראים לשיר?! ומי המבצעת? תודה לעונים נכונה ולעונים שגויאה

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. היי חברים תוך כדי שאני גולש פה.. נזכרתי בשיר ישן ישן ומאוד מאוד נושן ועם זאת מאוד יפה לשיר קוראים life או לפחות ככה ניראה לי כי המילה לייף נאמרת שמה הרבה מאוד פעמיים זה הולך משהו כמו '' לייף , אוו לייף , אוו לייף , אוווווווווו לייף , טו טו טו טו'' מישהו מכיר ? זה ממש מציק לי ..

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  10. שמעתי קוממיקאי משתמש במנגינה של שיר מוכר ורציתי לדעת מה שם השיר המקורי (בשביל לקנות את האלבום כמובן) של השיר: הינה לינק לחיקוי, ממליץ לשמוע ממש מצחיק גם אם לא תוכל לעזור.. http://rapidshare.de/files/2887471/shimp.mp3.html תודה מראש, אני יודע שזה אמור להיות chimp, קורה.. :-X *עריכה, עוד אחד: http://rapidshare.de/files/2906095/children.mp3.html

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by א אוהל,

שיש כל הזמן בשיר yeah ועם קול מגעיל כזה

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  12. Started by Dante_9,

איזה פונט זה? http://img525.imageshack.us/img525/3826/pinkfloydtshirt1ot.jpg

13. Started by redti,

ttp://www.youtube.com/watch?v=5qkbAg-m0QQ מישהו יודע מי זאת הבחורה בקליפ ? לא הצלחתי למצוא שום פרטים עליה חח ותחסכו ממני את הבדיחות בסגנון "למה אתה רוצה להזמין אותה לצאת ?"

14. טוב היום ראיתי את הדבר המוזר ביותר בחיי. הוא עדיין יושב בתוך חדר המדרגות אבל אני מפחד לצאת לצלם אותו >< אני אנסה לתאר במילים: הוא דומה לפרפר אבל זה פרפר ענק (לא גדול, ענק) בגודל כף יד אולי, יש לו כנפיים אבל אין לי מושג אם הוא עף, יש לו זנבנב קטן, צבוע ירוק כהה. אשמח אם תכוונו אותי למה זה יכול להיות והאם הוא מסוכן. תודה רבה מראש! מצורפת תמונה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by moonjib,

http://s13.yousendit.com/d.aspx?id=1KZ6LHKEXLR8V0NBHF86SZRJZ1 אם תוכלו לעזור לי למצוא את השם של הרצועה הזאת זה יהיה....סבבה

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  16. Started by PeaS,

הקלטתי את הסאונד של הסרטון מטומ'ז הארדוור עם ההמהרה ל5 ג'יגה-הרץ+ (הקולות רקע זה של החנקן הנוזלי וכל אלה). קובץ WMA מכווץ בRAR http://briefcase.walla.co.il/data/p/r/o/x/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200401221951338191/200401221959077887/rectest.rar

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by avidan28,

שלום כבעל מסך דק אני אשמח לדעת איפה לרכוש את הדבר הזה.הלכתי לקופה חולים כללית וראיתי על המסכים שלהם מאחורה מודבק מעין כבל מנעול בשני חורים והמתקן של החורים היה מודבק למסך בנייר דבק דו צדדי.כמו מנעול לאופניים דק שהיה מושחל במיתקן עם שני חורים שהיה צמוד מאד חזק למסך.... אין לי מושג איך להגדיר אותו.

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by roadrunner,

היום בלכתי באיזור הבורסה בר"ג ראיתי אישה (אני לא בטוח אבל לא היה לי נעים להסתכל) עם משהו על הראש ספק פאה ספק תמיסת גומי שחורה שיובשה על הראש בצורת שיער , זה נראה כמו כובע ים שחור אבל דק מאוד ועם תבליט של שיער (או שהיה שיער אמיתי מתחת) מישהו ראה \יודע מה זה לעזאזל ,לא נראה לי שמישהו ילך אם זה מרצונו החופשי לכן הסקתי שזה משהוא רפואי אבל לך תדע, אולי מישהו חושב שזה יפה.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by benboom,

ניתקלתי ברשת בצמיד הזה: http://www.dynomighty.com/product_detail.php?d=database%2Fjewelry%2F03-DY-003%2FDY-003.php# מה שמיוחד בו זה שהוא כולו עשוי ממגנטים [יש להם הרבה תכשיטים ממגנטים לחברה הזאת] סירטון הדגמה: אז כימעט שהזמנתי ואז בדיוק ראיתי את הסירטון הזה שטוען שאפשר ליקנות את המגנטים האלה בהרבה יותר זול בתור סתם מגנטים למקרר!: בסירטון הזה הוא מראה את המגנטים האלה למקרר, אני לא זיהיתי-מישהו מזהה את המוצר הזה? יודע איפה אפשר להשיג אותו?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  20. Started by timac,

רק לאלה שרואים הירוס . בפרק 10 השוטר שקורא מחשבות עוצר בצד אחת עם פרארי שחורה.. מישהו יודע את הדגם במקרה?? תודה.

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by dbx22,

לפני שמשדרים משחקים בליגה בספרדית בספורט 5 או 5+, אז יש תמיד סרטון ויש מנגינה בסגנון פלמנקו מישהו יכול להגיד לי מאיזה שיר זה?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  22. Started by Sifo Jen,

היי!, ברקע של הטריילר של XMEN LAST STAND קיימת מנגינה שאני חייב לדעת את השם שלה. בסוף הטריילר אין קרדיטים אז אני לא יכול להוציא משם. שלפתי החוצה את המנגינה אשמח אם תוכלו להאזין ולזהות לי אותה, תודה! נ.ב אי אפשר לצרף MP3 אז קיבצתי את זה... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  23. Started by mt_nro,

מנגינה שמזוהה עם הצרפתים... יש אותה בפרסומת לביטוח ישיר, ואם זכור לי נכון גם ב Psychonauts בשלב עם פרד (ווטרלו) מישהו יודע על מה מדובר?

24. Started by taimor,

....

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  25. ידוע שהוא עבד על אטארי וזהו בערך... אשמח לעזרה אם תצליחו [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.