כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
טוב , אז עוד שבועיים יש לנו מסיבת סיום וישר אחריה After Party במועדון... ויש לי דילמה גדולה לגבי מה לילבוש.. האפשרויות שלי הן: 1. גינס כחול בהיר כזה, חולצה מכופתרת שחורה ונעליי אלגנט שחורים 2. מיכנס אלגנט בצבע לבן-כרם כזה , החולצה השחורה ונעלי אלגנס שחורים יש גם מצב לעניבה.. מה אתם אומרים?
-
- 39 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ניסיתי ביום שישי. מוזר, לא יודע מה להגיד.. מה זה הדבר הזה? מישהו יודע מה זה מכיל?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נמאס לי כבר שבכל הפרסומות של מילקי תמיד סנדי בר זוכה. מגיע גם לאקי אבני לאכול קצת מילקי. אתם איתי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני כותב חתימה כזאת , זה אומר שאני חסין לתביעות על הוצאת דיבה לשון הרע וכולי ? למשל אם אני משמיץ חנות מחשבים זה אומר שלא יכולים לתבוע אותי על ההשמצה ?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
נאמר יל שבסוף החודש הנוכחי, ביום תחילת 2004 נכנס החוק החדש שקובע חצי שנה מלווה, עם עוד הגבלות מסוימות... נאמר לי גם על שהחוק תקף רק על ילידי 87 ולא על 86... הרבה דברים נאמרו לי. אם משהו יודע זה... אני ישמח.. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדקתי פה ודי הופתעתי שלא נפתח פה כבר טופיק על זה. אז ככה - מופע של מיטב האמנים (רובי ויליאמס, סטיבי וונדר, מדונה, פינק פלויד (!) ועוד הרבה) והמטרה היא שראשי מדינות ה G8 (אני חושב שזה ארה"ב קנדה רוסיה יפן אנגליה גרמניה צרפת ואיטליה, ששם גם נערכות ההופעות) יתנו יותר כסף למדינות אפריקה העניות ששם מתים 30000 ילדים ביום (!!!!). מי שרוצה להצטרף לעצומה אפשר באתר www.live8live.com או ב SMS אבל אני מנחש מה אתם מעדיפים... ההופעות עכשיו בערוץ 10 (התחיל בארבע בצהריים ומסתיים בשלוש לפנות בוקר).
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
זה מה שקורה כשמתקינים windows 98 על מטוס- מקבלים מסך כחול
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתי לפני כמה זמן את "העיקר זה הרומנטיקה" של גידי גוב אם אני לא טועה. לא יודע למה, התחלתי לאהוב את הסגנון. זה בלוז? ואם אתם מכירים מוזיקה/שירים בסגנון אל תפחדו להמליץ.
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
בקרוב אעבור דירה והחלטתי שזה אחד מדברי המותרות שאשקיע בהם במקום טלביזיה. למה? כי אני לא רואה כמעט כלום, והכל מלא זבל. מקסימום רואה קצת את השטויות של מאקו במחשב הנייד כשמשעמם לי. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח (כולל הובלה). חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי כרגע רק חנויות בת"א, הבעיה היא שאני ממטולה הרחוקה ולא אהיה במרכז בזמן הקרוב. מישהו מכיר חנויות קרובות יותר? אם אין אז פשוט אחכה לזמן שאגיע למרכז. אשמח כמובן להמלצה על מותגים מסוימים של ה"א שכדאי להתמקד בהם, האמת שאלה מהעץ נראים לי פחות טובים ומרשימים מאשר אלה מפורמייקה. כמובן שאם אני טועה אז תקנו אותי תודה מראש לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
נתקלתי באתר הזה: www.mp3va.com נראה לכם אמין? 15 סנט לשיר? לא נראה קצת זול ? באמאזון וBUY.com מוכרים ב90 סנט מינימום. עשיתי גם חיפוש בגוגל, לפי מה שראיתי לא הייתה תשובה חד משמעית. מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני היום בערב נוסע עם חבר לתל אביב אני מחפש מקומות להסתובב בהם חשוב שלא יהיה רחוק מדי.. הכוונה שאם לא יהיה לי טוב אני יוכל לחזור לרכבת במהירות חשוב גם לדעת - מתי השעות הפחות עמוסות ברכבת? כמה רחוק מקס ברנר מהרכבת?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יעזור למצוא פרטים על המהממת הזאת [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
KSP? האם מומלץ לקנות משם מחשב נייד? כל הביקורות הרעות על KSP זה מחשבי שולחן אבל אני מחפש מחשב נייד, וזה מובן שמחשב נייד זה לא מחשב שולחן ומאוד קשה להרכיב אותו או לתקן אותו אז ככל הנראה המחשבים הניידים לא הם(KSP) מרכיבים אלא היבואן, ועוד סיבה ראיתי באתר שלהם שבכל מחשב ניד מותקן כבר VISTA HOME BASIC ומפה מובן שזה100% מוזמן מהיבואן (HP LG וכו') ולא הם מרכיבים אותם. עכשיו הדבר היחיד שיש מה לפחד זה הצרות שהם עושים במקרה של החלפת חלקים. תקנו אותי בבקשה אם מה שאמרתי זה שגוי. והאם זה החלטה טובה בשבילי לקנות מהם מחשב נייד?(4 אלף +-)
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מצלמה בEBAY לפני כשבוע והיא צריכה להגיע כל יום אגב זו מצלמת וידאו מדהימה FHD של קנון VIXIA HF10 המצלמה עלתה 890$ כולל משלוח עם נרתיק,תריפוד,בטריה ספייר וכו בארץ היא עולה 7400 שקל משהו בסביבות 4000 שקל הבדל שאלתי היא כמה מס עלי לשלם בבדיקה שעשיתי זה עוד 15% מכס ועוד 15% מע"מ כמה אנשים אמרו לי שעל מוצרי חשמל כגון מצלמה אין מע"מ או משהו בסגנון השאלה היא איך ואיפה אני משלם את המכס???האם בזמן הקבלה שלה??? זה נשלח אלי עם UPS EXPRESS
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
קיבוץ ניר עם, מוקד הבילוי של סטודנטים ממכללת ספיר. הכניסה- חופשית! האירוע בפייסבוק: http://www.facebook.com/event.php?eid=143817389003716
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם , שי לי בעיה . יש לי הארד דיסק ראשי שעליו מותקן הוינדוס ועכשיו חיברתי עוד הארד דיסק שעליו יש מידע שברצוני לשמור , אך אני לא יכול לגשת להארד דיסק כי הוא אומר לי לפרמט אותו. האם יש איזו דרך/תוכנה שבעזרתה אני אוכל לגשת לקבצים שנמצאים על ההארד דיסק השני שלי?? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בעיקר מדבר על פלסטיקות למינהם ולא חלקים פנימיים כמו כרטיסים/מעבדים/לוחות אם. אני מעוניין לעשות איזה פרוייקט מודינג על הנייד שלי, אבל קודם כל צריך להשיג חלקים חלופיים שבהם נתעלל כדי לשמור את החלקים המקוריים עבור האחריות.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
נמאס לי כבר להוציא המון כסף על בשמים ודאודורנטים יקרים, מישהו מכיר מקום זול לקנות בושם בת"א ? איזה מבצע 1+1 מפנק גם יהיה טוב ;D תודה, דור
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה נשמע ? חח . אני שנייי בת 16 . אני אשמח להתקבל לפורום המדליק הזה ;D קיצר רציתי להמליץ על המשחק הכי יפה בארץ 3> ואל תשחקו לי אותה ישן וכאלה .. זה ישן קלאסי , אבל תמיד יישאר בליבינו חיחי . מדובר כמובן על אמפייר !! 3> 3> 3> כמו כן, טאקי חחח . למי שלא יצא לנסות טאקי באינטרנט זה משחק ממכר אש . ואני קורעת שם את דקסטר .. קיצר חפרתי , תגיבו חופשי ואני עוד אחזור ! [:
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני טס יום שלישי ורוצה לדעת כמה סיגריות-פקטים אפשר לקחת איתי לטיסה
-
- 12 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני מתעניין בה כיוון שיש להם סניף בכפר סבא וזה מאוד קרוב למקום מגוריי. איך המחירים? ואיך השירות והאמינות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סוף סוף מצאתי את הE.P - Little Fluffy Clouds של The Orb המדהימים. ה E.P מכיל חמש גרסאות של Little Fluffy Clouds המפורסם ואת גירסת Fountain Of Elisha ל Outlands המשובח (8:05 דקות) פשוט תענוג, תענוג לחזור ולשמוע את הדברים הכ"כ מושלמים האלה. נ.ב, The Orb נמנו בין ההרכבים האלקטרוניים הראשונים שיצא לי לשמוע על נגן התקליטורים הראשון שלי, בסוני FH-B800 הצולעת. 8) למידע נוסף על ההרכב האלקטרוני המדהים הזה ולרשימת כל הרליסים - http://www.global-trance.co.uk/fr_index.html?/Orb.html
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
;D http://www.dumpalink.com/media/1124442863 :lol:
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
HI מצאנו דירה של 6 אנשים וזה עולה לכל אחד 100 שקל ללילה...רק בית עם מטבח וכאלה...בלי ארוחות.... זה נראה לי ממש יקר כי זה לא כולל כלום... אנחנו רוצים לרדת ל5 לילות בערך... יש למישהו רעיון טוב? תודה
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה להקים מעבדה בבית,בדקתי באתר רשות המיסים מהן חובות הרישום שלי ולא מצאתי שום דבר. רציתי לדעת אם אני צריך לשלם מס כולשהו על התיקונים? חבר אמר לי שאני צריך להירשם כ"עוסק זעיר" או משהו בסגנון אבל לא ממש הבנתי. אשמח אם מישהו יכול לעזור בנושא..
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-