עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ac-Boy,

שלום, אני מתעסק לא מעט באתרים כאלה ואחרים למען העסקים, אני מקבל הרבה מאוד מיילים ביום וביניהם גם כאלה שאינם קשורים לעבודה. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני יכול למיין את הדואר שלי בצורה אוט'? זאת אומרת, נניח ועשיתי תיקייה שנקראת "עבודה" איך אני גורם לכך שכל הדואר מאותן כתובות שמוגדרות עבודה נשלח לשם בצורה אוט'? או יותר מזה, יש לי אתר שאני עובד דרכו שכל פעם שולח מייל מכתובות שונות, אבל הכותרת תמיד תכיל את שם האתר, איך אוכל להגדיר שכל דבר שמכיל מילה מסוימת ישליך אותו אוט' לתוך אותה תיקייה? האם זה אפשרי או שזה פרי דמיוני? בתודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  2. זה רק אני או שאף אחד לא יכול לגלוש בזאפ???

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by timac,

מחר יש לי מגן בספרות למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא סיכומים חומר על: ביבר הזכוכית סיפור פשוט

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

היי אני זקוק למחיר עבור קבוצה של 6 או 7 אנשים, הנוסעים לדאלאס, ארה"ב, באמצע אוגוסט. אין צורך במלון. למישהו יש מושג כמה זה אמור לעלות(+-), או שם של סוכנות נסיעות טובה שיכולה לארגן דיל? אין בעיה גם לטוס דרך כמה מקומות שונים כדי להוזיל את המחיר. בתודה.

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by SensatioN,

mms://a1313.l2047353564.c20473.g.lm.akamaistream.net/D/1313/20473/v0001/reflector:53564

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by R-E-L,

מישהו היה היום במופע של "דלה גווארדה"!? מה אתם חושבים על זה? בכל אופן, אני הייתי ובשתי מילים: פשוט מדהים! ממליץ לכולם...

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  7. Started by Guarding angel,

http://news.walla.co.il/?w=//1122966 גדול!!!

• 45 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. כחול - לבן ורוד - __

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ConRoe X Fire,

בחלק מהם אני יודע את הדגם כי הסתכלתי/צילמתי אבל יש גם את הקטע בדגמים שיש E90/E36 (סדרות שונות ותתי סדרות או משהו כזה ואני מסתבך עם זה, וחלק אני לא יודע), רשמתי דגם דומה: 1 - 318i: 2 - 320Ci: 3 - 325i: 4 - 325i: 5 - 328i: 6 - 3 Series Convertible: 7 - 3 Series Sport: 8 - 3000CS: 9 - 320i: 10 - 325i Coupe: 11 - 335i: 12 - E36 318: 13 - E36 320i: 14 - E90: על הדרך, מישהו מכיר את המרצדסים האלה: אמרו לי שזה C אבל לא בטוח על הדגם:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

אני מתלבט בין YES ו HOT וההבדל המשמעותי ביותר ביניהם זה היס מקס. הוא באמת משפר את התמונה בLCD ברמה שכדאי להצטרף בשבילה?

• 68 תגובות
    • 5.9k צפיות
  11. http://news.walla.co.il/?w=/1/1741767 ומה עם פעילי שלום שקיבלו אזרחות לפני כניסת החוק החדש לתוקף, אם הם ישתתפו בפעילויות הומניטריות יש מצב שישללו להם את האזרחות?

12. אני כבר מחפש המון זמן פתרון לזה . יש לי חשבון פרימיום ב- uploaded.net לצורך העניין,ושאני מחפש משהו להורדה ישירה כל העמוד הראשון בחיפוש בגוגל מראה לי ברובו רק אופציות של טורנטים ! אפילו אם אני מצרף להורדה בחיפוש את uploaded.net אני שואל אם יש אפשרות לחפש להוריד משהו מסויים ושהמנוע חיפוש לא יראה לי תוצאות של טורנטים, בקיצורלחסום את המילה טורנט מהחיפוש...האם יש דבר כזה,משהו מכיר??? תודה לעונים !!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by SeaMonster,

טוב , אז עוד שבועיים יש לנו מסיבת סיום וישר אחריה After Party במועדון... ויש לי דילמה גדולה לגבי מה לילבוש.. האפשרויות שלי הן: 1. גינס כחול בהיר כזה, חולצה מכופתרת שחורה ונעליי אלגנט שחורים 2. מיכנס אלגנט בצבע לבן-כרם כזה , החולצה השחורה ונעלי אלגנס שחורים יש גם מצב לעניבה.. מה אתם אומרים?

• 39 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by radioactive,

ניסיתי ביום שישי. מוזר, לא יודע מה להגיד.. מה זה הדבר הזה? מישהו יודע מה זה מכיל?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by TheHungryOne,

נמאס לי כבר שבכל הפרסומות של מילקי תמיד סנדי בר זוכה. מגיע גם לאקי אבני לאכול קצת מילקי. אתם איתי?

16. אם אני כותב חתימה כזאת , זה אומר שאני חסין לתביעות על הוצאת דיבה לשון הרע וכולי ? למשל אם אני משמיץ חנות מחשבים זה אומר שלא יכולים לתבוע אותי על ההשמצה ?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by com,

נאמר יל שבסוף החודש הנוכחי, ביום תחילת 2004 נכנס החוק החדש שקובע חצי שנה מלווה, עם עוד הגבלות מסוימות... נאמר לי גם על שהחוק תקף רק על ילידי 87 ולא על 86... הרבה דברים נאמרו לי. אם משהו יודע זה... אני ישמח.. תודה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. בדקתי פה ודי הופתעתי שלא נפתח פה כבר טופיק על זה. אז ככה - מופע של מיטב האמנים (רובי ויליאמס, סטיבי וונדר, מדונה, פינק פלויד (!) ועוד הרבה) והמטרה היא שראשי מדינות ה G8 (אני חושב שזה ארה"ב קנדה רוסיה יפן אנגליה גרמניה צרפת ואיטליה, ששם גם נערכות ההופעות) יתנו יותר כסף למדינות אפריקה העניות ששם מתים 30000 ילדים ביום (!!!!). מי שרוצה להצטרף לעצומה אפשר באתר www.live8live.com או ב SMS אבל אני מנחש מה אתם מעדיפים... ההופעות עכשיו בערוץ 10 (התחיל בארבע בצהריים ומסתיים בשלוש לפנות בוקר).

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by BrAvE_HeArT,

זה מה שקורה כשמתקינים windows 98 על מטוס- מקבלים מסך כחול

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by 00000,

שמעתי לפני כמה זמן את "העיקר זה הרומנטיקה" של גידי גוב אם אני לא טועה. לא יודע למה, התחלתי לאהוב את הסגנון. זה בלוז? ואם אתם מכירים מוזיקה/שירים בסגנון אל תפחדו להמליץ.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by NAZRAK,

בקרוב אעבור דירה והחלטתי שזה אחד מדברי המותרות שאשקיע בהם במקום טלביזיה. למה? כי אני לא רואה כמעט כלום, והכל מלא זבל. מקסימום רואה קצת את השטויות של מאקו במחשב הנייד כשמשעמם לי. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח (כולל הובלה). חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי כרגע רק חנויות בת"א, הבעיה היא שאני ממטולה הרחוקה ולא אהיה במרכז בזמן הקרוב. מישהו מכיר חנויות קרובות יותר? אם אין אז פשוט אחכה לזמן שאגיע למרכז. אשמח כמובן להמלצה על מותגים מסוימים של ה"א שכדאי להתמקד בהם, האמת שאלה מהעץ נראים לי פחות טובים ומרשימים מאשר אלה מפורמייקה. כמובן שאם אני טועה אז תקנו אותי תודה מראש לכל מי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  22. Started by bm1125,

נתקלתי באתר הזה: www.mp3va.com נראה לכם אמין? 15 סנט לשיר? לא נראה קצת זול ? באמאזון וBUY.com מוכרים ב90 סנט מינימום. עשיתי גם חיפוש בגוגל, לפי מה שראיתי לא הייתה תשובה חד משמעית. מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by shalomelbe,

אני היום בערב נוסע עם חבר לתל אביב אני מחפש מקומות להסתובב בהם חשוב שלא יהיה רחוק מדי.. הכוונה שאם לא יהיה לי טוב אני יוכל לחזור לרכבת במהירות חשוב גם לדעת - מתי השעות הפחות עמוסות ברכבת? כמה רחוק מקס ברנר מהרכבת?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by sto00,

אשמח אם מישהו יעזור למצוא פרטים על המהממת הזאת [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  25. KSP? האם מומלץ לקנות משם מחשב נייד? כל הביקורות הרעות על KSP זה מחשבי שולחן אבל אני מחפש מחשב נייד, וזה מובן שמחשב נייד זה לא מחשב שולחן ומאוד קשה להרכיב אותו או לתקן אותו אז ככל הנראה המחשבים הניידים לא הם(KSP) מרכיבים אלא היבואן, ועוד סיבה ראיתי באתר שלהם שבכל מחשב ניד מותקן כבר VISTA HOME BASIC ומפה מובן שזה100% מוזמן מהיבואן (HP LG וכו') ולא הם מרכיבים אותם. עכשיו הדבר היחיד שיש מה לפחד זה הצרות שהם עושים במקרה של החלפת חלקים. תקנו אותי בבקשה אם מה שאמרתי זה שגוי. והאם זה החלטה טובה בשבילי לקנות מהם מחשב נייד?(4 אלף +-)

• 1 תגובה
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים