עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, אני בעל רישיון A2 טרי. אני כרגע עובד בעבודה במשרה חלקית, ואני מחפש עוד תעסוקה. יש לי רישיון A2 חדש, וחשבתי לעבוד במשלוחי מזון. כרגע, אין לי קטנוע משלי, וגם אם יהיה, אני אעדיף לא לעבוד עליו. חיפשתי בבורגראנץ', הבנתי מהם שהם משלמים שכר מינימום, וגם מצפים ממני לעשות עבודות כלליות כשאין משלוחים להוציא. בנוסף, המראיין בעצמו הודה שהטיפים נמוכים יותר מפיצריות כיוון שהם לוקחים כסף בעבור המשלוח. אמרתי לו שאחזיר לו תשובה בהמשך השבוע. אני מחפש לעבוד רק במקומות שנותנים קטנוע. מישהו יודע באיזה רשתות שמחפשות שליחים כדאי לעבוד?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by minnymoony,

שלום, מחקתי.סליחה.מי שמעוניין שיצור עימי קשר נ.ב. למקרה של אני לא יודע מה אז אני לא אחראי

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  3. Started by Koko Ben Hamin,

שלום רב, האם צריכה מוגברת של חלבונים ושינה ארוכה יותר גורמת לצמיחה טובה יותר ? ואם לא,מה כן? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by OuTsIDe,

אני מגיעה...אני רק צופה ;D מי מישתתש? מי צופה?

5. Started by shon,

אהלן, אם משהו מכיר פורום בנושא טאבים או תווים, באנגלית או עברית לא משנה, אשמח מאוד לקבל קישור זקוק לזה דחוף תודה!!!!!

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  6. נתונות שתי פונקציות f ,g שמוגדרות מ N ל N ( מספרים שלמים וחיובים ) ידוע כי לכל n E N ו n>=2 מתקיים fog(n)=n-1 הוכח שהפונקצייה f היא על ( כלומר לכל איבר בטווח יש מקור , כלומר לכל y קיים x כך ש f(x)=y תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מישהו יודע איך קוראים לשיר הפתיחה ממלקולם באמצע? אם יש בכלל כזה....

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  8. יש לי 2 שאלות, ואני זוכר שיש כמה אנשים בפורומים שהתנדבו ומתנדבים במד"א ואולי הם יוכלו לענות לי (אני כמובן אנסה ליצור עם מד"א קשר מיד עם תחילת שבוע הבא: 1. האם מד"א מגייס מתנדבים בשביל 4 וחצי חודשים (אני מתגייס בנובמבר, ואני מעוניין להתנדב למד"א). 2. האם קורסי הכשרת מתנדבים עובדים גם בימים אלה? או שמירב המאמצים של מד"א מופנים לטפל בפצועים? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  9. יש לי חבר שטס לסין, חשבתי לבקש ממנו להביא לי LCD (כמובן משהו מוכר, אל תיבהלו מהמילה "סין"). יש כמה דגמים ספציפיים שחשבתי עליהם, מ17 ועד 19 אינטש, כמובן שהם עולים יותר מ200$ ולכן חייבים במכס. בדקתי באתר של המכס, המבחר שם לגבי פריטים ספציים הוא ממש דליל, אז חיפשתי איזשהו כלל לגבי מסכים בכלל, ולא מצאתי.. מישהו יודע כמה משלמים מכס על מסך..?? עוד שאלה - במקרה והוא עובר "בטעות" במסלול הירוק ונתפס, כמה הוא הקנס? תודה רבה לכל העוזרים. נדב.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  10. שלום, אני מחפש מן אתר כזה שאפשר לראות דרכו את החלל/ירח וכו'.... (החיפוש הוא בשביל חבר). תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני טס בעוד שבוע לאירופה לאוסטריה ומינכן. יש שם חנויות מחשבים? בטוח שכן. אני רוצה לקנות משהו למחשב, מה כדאי? HD RAM? מקלדת? כרטיס מסך? מעבד? רמקולים? כרטיס קול? יחסית זול באירופה? כדאי לקנות מקדלת בדיוטי פרי? תמליצו לי, אם כדאי לפתוח אשכול בתת קטגוריה אחרת תגידו לי. תודה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by sherlock1212,

אני מתחיל ללמוד אורגן ואני מחפש אתר או תוכנה שיש בה תווים של שירים מהארץ ומהעולם. מישהו מכיר משהו כזה? תודה

13. אהלן, אני וחברים אוהבים כל שישי לשבת אחהצ במקום נחמד ולעשות איזה פק"ל....... אנחנו מכירים כל מיני מקומות נחמדים באזור נחל ציפורי, פסל אלכסנדר זייד ועוד אבל מחפשים לגוון קצת. אז מי שמכיר מקומות נחמדים לשבת, אולי ליד איזה מעיין, או סתם נוף יפה באזור הצפון בעיקר אזור העמק - טבעון,יקנעם וכו'. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  14. Started by Kukishin,

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by sambusak,

שלום. אני רוצה להיות אנימטור FREE LANCER. מישהו יודע כמה אנימטור תלת מימד לוקח לשעה? ???

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שמתם לב לשינוי בתגובות ביוטיוב? זה פשוט נורא. מעכשיו חייבים לפתוח פרופיל גוגל פלוס בשביל להגיב. ואם פעם התגובות שבטופ היו אלה שקיבלו הכי הרבה לייקים, אז היום מחוללת שם אנדרלמוסיה שלמה: http://whathot.co.il/%D7%94%D7%AA%D7%92%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A6%D7%97%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%99%D7%95%D7%98%D7%99%D7%95%D7%91/ לא יהיה יותר כזה : (

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Meir787,

למי יש ? זרקו לינק פה, נעשה איזה מאפיה ישראלית שלי: http://opion.deviantart.com/

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מקווה שיש פה מישהו שיודע את התשובה ויוכל לעזור לי. קיבלתי מכתב מיחידת האיתור של חיל מודיעין שמבקש ממני למלא שאלון כדי לבחון את התאמתי למסלולים שחקים, חבצלות וגאמ"א עכשיו, הדבר אליו אני מכוון בצבא הוא פרויקט תלפיות (עדיין לא קיבלתי זימון למיונים או בקשה למלא שאלון או משהו כזה) עד עכשיו התכנון שלי היה להתמיין במקביל גם לתלפיות וגם לגאמ"א (שגם די מעניין אותי) כך שבמידה ואני לא אצליח להתקבל לתלפיות יש לי סיכוי להגיע לתפקיד אחר שגם מעניין אותי. עכשיו כשקראתי את המכתב שמתי לב שכתוב בסוף "חשוב לציין כי המועמדות למסלולים 'שחקים' ו'חבצלות' הינה התנדבותית ונעשית במקביל למיונים אחרים בחמ"ן ומחוצה לו.." וזה גרם לי לדאוג כי לא מצוין אותו דבר על גאמ"א. לכן קיוויתי שיש פ…

• 2 תגובות
    • 5.9k צפיות
  19. Started by bykeking,

מה המשמעות של "חוסך שיבטו שונא בנו"? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  20. פירסתי אתזה פעם אבל הפרסם שוב : סנובורד(גלישה) ראיתי את הסרטון הזה לפני איזה שבוע וזה היה הדבר הכי מטורף שראיתי. אל כנראה שלא ריאיתי הרבה My new dream

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  21. בחופש הגדול אני יוצא עם המשפחה לטיול של חודש בארה"ב.... חשבתי ללכת לאיזה מופעה. אני חולה על מטאליקה! וגם RHCP חזקים והם מתאימים לכל המשפחה. נכסתי לאתר של מטאליקה ראיתי שכל ההכרטיסים להופעות עד ל30/7/09 נמכרו! פאק?! איך אני אמור להשיג כרטיס במיוחד שהטיול עדיו לא מתוכנן ככה שאני לא יודע על תאריך מדויק ומדינה מדי שניהיה... לRHCP בכלל לא מצאתי מידע על הופעות עתידיות... מישהו יכל לעזור לי!?

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  22. שיר נוסף שלי את ואני - תמיר בן נעים

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by overload,

אני מחפש צליל של מכונית שעוצרת עם חריקת צמיגים. לא משנה איזה. אני לא מליח למצא.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by X-BLADE,

אני יודע שהיא לא קשה אבל אני פשוט לא מצליח ! צריך להוכיח [ע"פ הגדרת הערך המוחלט, ואי שוויונות המשולש] כי לכל שני מספרים המקסימום והמינימום שלהם נתונים ע"י: max(x,y)=(x+y+|y-x|)/2 min(x,y)=(x+y-|y-x|)/2 ניסיתי להפריד מקרים [לגבי מקסימום] והצלחתי להוכיח זאת רק עבור x,y שווי סימן,ע"י שימוש באי שיוויון המשולש ההפוך. במקרים האחרים אני פשוט לא מצליח... אשמח לערזה, ותודה מראש.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by Ecalips,

אני רוצה מדבקות יפות של להבות כאלו למחשב ועוד דברים כאלו למחשב חוץ ממה שיש פה באתר להורדה. :)

• 2 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.