עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. bios?? מהו ההבדל העיקרי שקיים בין iMac ל-?PC

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by BEN903,

http://www.spikedhumor.com/articles/53150/Family_Guy_Prostate_Exam.html :kopfpatsch: :kopfpatsch: :lol:

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש את האתר של אומינטק, מי שנותן שירות ל VIEWSONIC מישהו מכיר? כי לא מצאתי...

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  4. באיזה אתר אני יכול להעלות מסמך HTML בחינם??? (חוץ מנענע) תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  5. Started by or0126,

אני רוצה להתחיל במודינג (לא כמו ילד בן 10) אבל אין לי את הזמן לקרוא את המאמרים או את הכסף להוציא על חלקים למודינג אז עם יש מישהו שיוכל ללמד אותי או שלא יזיק לו עוזר שישלח לי תגובה בפרטי או באשכול ד"א אני גר ביהוד ואני בן 16 אז עם יש מישהו קרוב זה יהיה נחמד

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  6. Started by mrbig,

אתה נוסע בכביש דו מסלולי עם קו הפרדה לבן. באמצע הנתיב מדוושת באיטיות רוכבת אופניים. האם תיבחר לנסוע אחריה במשך 3 הקילומטרים הבאים או שתעבור על החוק ותעקוף את האופניים למרות קו ההפרדה הלבן ? מהי הבחירה הנכונה? גלול למטה.. . למה לקחת סיכונים מיותרים ולעבור על החוק ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  7. זה קליפ דאנס שמבוסס על השיר equador של Sash ציטוטים מהשיר: c'mon and move you body your body and you soul the music....bla bla bla take control ואז בסוף היא אומרת משהו עם the power to the groove בקיצור זה שיר נפוץ כזה, אבל אני לא יודע איך קוראים לו...

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  8. נתחיל בזה שכרגע אני לומד בבית הספר הטכני של חיל האוויר בחיפה במגמת אלקטרוניקה בכיתה י"ב, אח"כ אני כנראה אמשיך להנדסאים (י"ג-י"ד) או שפשוט אתגייס. לפני מספר ימים קיבלתי מכתב מחיל המודיעין בקשר לפרוייקט סיגמא, עדיין לא ברור לי במה מדובר, אך חבר שקיבל את המכתב אמר שבעצם בפרוייקט סיגמא עושים י"ג-י"ד בחיל המודיעין. בקיצור, אשמח לקבל חוות דעת בקשר לחיל המודיעין (גם יחסית לחיל האוויר) - לא לשכוח להתייחס לקריירה העתידית שלי.

9. Started by KKK,

שלום אם יש לי קובץ במחשב ,אני מעלה אותו לאתר WAP ואני מוריד אותו דרך האינטרנט שבפלאפון,האם זה עולה לי כסף? תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  10. אני צריך להתייעץ בקשר להצעת מחיר כלשהי.

11. Started by Component,

מי בא? איפה אתם? איך היה? יש מישהו בניצנים? ג'ניה, נא להגיב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ciauai,

מחפש אתר לעשות באר יש איזה אתר שעושה באר מסמנים בוי את הבארים שרוצים והוא מוסיף אותם לכמו חתימה כזו למי שלא הבין באר= זה החתימה הדקה הזו שרשום למשל Call Of Duty Player וכל זה

13. אני שוקל לקנות מכשיר DVD שמקליט ורוצה לדעת שזה יהיה כדאי. האם קיימת האופציה הזו בממיר? האם לא, האם אפשר להתגבר על המגבלה הזו? תודה מראש.

14. כל מילה מיותרת

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  15. מה עוד אפשר עוד לעשות עם מחשב, גאוני לא??? Take a look: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1012270 תגיבו....

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by Skid,

http://www.flix.co.il/myFlix.asp?id=1040868

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  17. שלום לכולם ! מחשבים תמיד עיניינו אותי ומשכו אותי, בייחוד אחרי שגיליתי את עולם התיכנות (ואת המשכורות שלהם תמיד רציתי לראות את עצמי יושב איפשהו ומתכנת עבור איזה חברה בעלת שם, חושב על רעיונות חדשים לפתח, שיקדמו את העולם בדרך זו או אחרת.. אולי קצת הגזמתי.. אבל מה שאני מנסה להגיד הוא שזה מעין חלום שכזה.. כמו ששואלים ילד בן 10 מה הוא רוצה להיות שהוא יהיה גדול.. והרוב עונים אסטרונאוט.. אז החלום שהיא הוא פיתוח, בעל חשיבות, בעולם המחשבים.. טוב אני חושב שהרקע הזה מספיק.. עכשיו אחרי שסיימתי את התיכון קיבלתי את ההזדמנות להגשים את חלומי הקטן.. קיבלתי הזדמנות ללמוד באוניברסיטה את המקצוע: אינפורמטיקה - תיכנות. רציתי לשאול אתכם מה בידיוק אלמד שם? האם יש מתמטיקה ברמה גבוהה? (למה …

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  18. פשוט גועל נפש. חילקו לנו בבית ספר משלוחים לראש השנה שהיינו אמורים לחלק לקשישם בשכונה, וילד אחד בשיכבה שלי (שלא אציין את שמו) פשוט לקח את המשלוח לעצמו ואכל אותו!!!. אני מזועז עד עכשיו, פשוט אין מילים בפה. לא מבין איך היה לו לב לעשות את זה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by MeTaLhAmMeR,

בערוץ 22 יש פרסומת של קסטרו ואני רוצה לדעת מה השם של השיר שמתנגן שם... משהו משנות ה80 אבל מה הוא ??? תודה =)

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  20. מישהו מכיר אתרים ?? תודה.

• 2 תגובות
    • 439 צפיות
  21. איזה אחד התחפש לסופרמן באמצע שיעור ואז הלך להציל את א' מידי משה קצב. זה כאן http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=26497&OrderBy=2&Page=1&spType=1&backCat=11 טוען שיש עוד הרבה ושהוא יפרסם בקרוב. בתכלס לדעתי כדאי לתת לו קצת קרדיט ולהכנס ולתת לו דירוג טוב כי זה באמת קורע ואני רוצה לראות את ההמשך.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by Kurt,

מסתבר שאני מועמד למסלול הזה ואין לי מושג מה זה. עשיתי פה חיפוש אבל קיבלתי הרבה מושגים וחילות מבלבלים אז אם מישהו יבאר לי את המסלול הספציפי הזה בנוגע לאופי התפקיד ולתרומה באזרחות, אני אשמח תודה דוד

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by amitaihasnes7,

תשמעו בדיחה ששמעתי ניראה לי שהיא נחמדה,אני לא בטוח ב-100% שאני לא עובר על חוקי הפורום אז אם כןלנעול. תגידו לי מה אתם חושבים עליה. יום אחד בא בן לאבא שלו ושואל אותו-אבא איזה סוגי ציצים יש. האבא מופתע ונבוך עונה לו-בני ישנם שלושה סוגםי ציצים בעולם. האחד זה לימונים חמודים ושפיציים שהם עוד צעירות. השני זה אגסים מלאים ובשלים כשהם בגיל העמידה ומה הוא הסוג השלישי אבא? האב-בצלים הילד-בצילם? כן בני להיסתכל ולבכות

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by ofeky1,

השאלה שלי אם זה בסגנון PAYPAL? והאם אני יכול לבצע רכישה לא בארץ? למשל לקנות PRIEMUM ב RS או משהו בסגנון? ואם כן אז תתנו לי רקע והסברים על איך זה עובד בבקשה כי אני חדש בעניין! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  25. כהכנה ללימודים אקדמאים... כל עזרה תתקבל בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.