עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כולל אותי.. ;D יש פה עוד כאלה?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  2. Started by nehmia,

משהו יכול להסביר לי את כל הקטע הזה ממש לא הבנתי אותו ויש לי השנה בגרות

• 18 תגובות
    • 33.1k צפיות
  3. לכתבה המלאה... http://computers.walla.co.il/?w=/4/702886 לקרוא ולא להאמין:>

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  4. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

בן דוד שלי ניסה את השיטה ויש לו שם בערך 400$... שאלתי אותו איך והוא שלח לי את המכתב: שווה? [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Kenny,

נתחיל מזה שאין לי מושג באיזה ת'רד לשים את זה... אז פשוט תוזיזו. בכל מקרה , אני מקבל פאלם עוד כמה ימים. עכשיו בתור אחד , שיש לו בבית מחשב דיי חזק (תסתכלו למטה) וכמו שהבנתם אני משתמש בו בעיקר למשחקים , אז רציתי לדעת איך הפאלם יכול לעזור לי , כאילו הבנתי שהוא יותר בשביל אנשי עסקים וכל זה.. אבל איך אני יוכל לנצל אותו בשבילי כשאני לא יהיה בבית? (אני לא משלם עליו כלום) 1) משחקים ושירים.. מסוגל להפעיל? 2) אפשר לחבר דבר כזה לאינטרנט? (חייב שיהיה לו את הבלו טוט' הזה לא?) כמה זה עולה בערך לחבר דבר כזה לאינטרנט? 3) סרטים? divx? יכול להפעיל? 4) כמה זמן יכולה להחזיק סוללה אחת במוממצע של דבר כזה? בזמן שהוא במאמץ... (שירים תוכנות ולא יודע מה) 5) כמה הרד דיסק יש לו? או שזה הולך לפי כר…

• 13 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by Mister~Xe,

שלום קודם כל אני חדש בפורומים ברוך הבא לי בקיצור. משבת שאחרי פורים (כן.. כן) אני מרגיש רע.. הבטן מציקה וכל מה שאני אוכל אני מרגיש רע מימנה זה מציק לי וגורם לי ליהיות זרוק. הלכתי לשתי רופאים. אחד אמר: זה וירוס מתמשך. השני אמר: זה מתזונה והרגשת הזריקה היא מעייפות (אני אכן לא יושן מיודע מה בלילה) אבל אני שואל: ה-יתכן? האם גם לכם היה משהו כזה? מחכה לתשובות

• 18 תגובות
    • 889 צפיות
  7. אז קדימה אנשים מהם האלף ואחד דברים שהייתם לוקחים איתכם לכוכב מיושב? ובלי לרמות! כולם יודעים חשבון בפורום מחשבים!

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by aquarius,

אם מישהו לא מביא לי את הדבר הבא למגש אז אני קופץ מהגג שח עזריאלי בלי נדר Cases (Computer Cases, ATX Form) RAIDMAX Samurai Black ATX Mid tower Case With 450W PSU, Model "ATX-901WBP" -RETAIL Item# N82E16811156173 Status: In Stock Save to Buy Later Remove Item $132.50 $132.50 Fans, Heatsinks (Case, CPU, Chipset) ZALMAN RESERATOR 1 Fanless Water Cooling System(Reservoir+Radiator+Water Pump) -RETAIL Item# N82E16835118111 Status: In Stock Save to Buy Later Remove Item $238.99 -$20.00 Instant Rebate $238.99 -$20.00 Instant Rebate **This item may only be returned for a replacement of the same make/model. Masscool Hard Disk Cooler, 130 x 100 x 17 mm,…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ccc,

החומר שהמתאגרפי סומו האלה משתמשים בו... כדורסלנים מרימי משקולות.... האבקה הלבנה הזאת שעפה לכל עבר על הידיים.... זה לא טלק... בדקתי מה זה בדיוק ואיפה משיגים את זה? אם אפשר לינק לקנייה ברשת... תודה

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by PhP dUdE,

אהלן מישהו מכיר חנויות צילום שיש להן גם מצלמות וידאו דיגיטליות,שהן בחו"ל ושולחות לארץ? או פשוט חנות בארץ שיש בה מצלמות וידאו במחיר טוב.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  11. Started by dddd01,

תקראו קרדיט לוואלה ! http://computers.walla.co.il/?w=/4/702868

12. רציתי לדעת אלו תחנות רדיו ONLINE (באיכות של 128 ומעלה), אתם מכירים שמשדרים מוזיקה טובה. אהבתי מאוד את ה VIRGIN RADIO, שזה מעיין גלגל"צ רק עם מוזיקה טובה יותר (כל הלהיטים שם מגיעים אחרי חודשיים בערך לגלגל"צ), אבל בגלל שהם הפסיקו תמיכה ב WINAMP ו FIREFOX, הפסקתי לשמוע אותם. אני מחפש בגדול תחנות באיכות 128 ומעלה, בלי פרסומות (לא הכרחי), ושמשדרות מוזיקה נורמלית (עדיפות לרוק / פופ)...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Libby,

במסגרת אחד הפרוייקטים שלי התבקשתי לחקור את נפלאות יפן. בין היתר דיברתי עם דוד שלי, מתמטיקאי גאון שהיה כבר כמעט בכל נקודה על כדור הארץ. דיברנו בערך שעה וחצי, אני בישראל, הוא בבוסטון, והוא סיפר לי על יפן. אז הינה כמה עובדות שהדהימו אותי הכי הרבה: החל מ-1980 הכניסו היפאנים לבית השימוש רכיבים אלקטרוניים ודיגיטליים. מערכת בית השימוש של חברת מצושיטה, למשל, מציעה מושב שלא רק שוטף ומאוורר את האיברים המוצנעים, אלא גם מברך את המשתמש בתנועות קצובות של המכסה, מודד את משקלו, מחשב את שיעורי השומן בגופו, בודק רמות סוכר בשתן ומנתח את הרכב הצואה - והמידע הזה מוזן למערכת שמספקת עצות תזונתיות. ביפאן יש היום בתי שימוש שזוהרים בחשכה, משמיעים מנגינות מרגיעות ומפיגים ריחות. יש בתי שימוש מדב…

• 41 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

פה תכתבו מה שלושת הדברים שהכי הייתם רוצים בעולם! בבקשה בלי ספאם!

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by yanushka,

http://s31.yousendit.com/d.aspx?id=2IOXMVJNHLDJD05FNXEL0B1GD6 היום אני פחות נלהב ממשחק, כל הקבוצות השונות ומהלכיהם, למרות שבעבר הייתי בטוח נדהם, עד כדי (כן, ככה הייתי מגיב חח) השיר שמתנגן ברקע Linkin Park - A Place For My Head ממש שיר קליט ומגניב.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  16. יש לי בערך 60 כאלו להדפיס כאשר כל אחת צריכה להיות הדפסה של 20X30. מישהו מכיר מקום באיזור המרכז?

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  17. מעבד אינטל P2 266MHZ , בן 10 שנים!! , וביוס אוורד גם בן 10 ... ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 50 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. אורח voodooman

אהה חברה יש פה הרבה חברה שנשארים הרבה זמן מחוברים ובטוח שהם אוכלים וטוחנים... אני למשל מחובר יחסית הרבה טוחן כל יום איזה 4-5 ארוחות אם לא יותר חחח וגם בין הארוחות אני טוחן שוקל 82 וגובה 186 עליתי מ-74 ל-82 ... גם שומן ודם שרירים טוב הגוף לא מצליח לשרוף את כל הכמות שאני אוכל והוא לא מצליח לעצב את כל מה שאני אוכל גם כן חחחח :lol: מה איתכם?!

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  19. Started by White Raven,

נתקלתי במשחק זה: http://www.ripleys.com/games/iq.html אם משהו מצליח לפתור :s05: יש לו הזדמנות להראות איך..... חופשי..... עלי...

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. רציתי לקנות את המצלמה הנ"ל:Panasonic PV-GS150 בארץ היא עולה כמעט 5000 אלף שקל ויצא לי שאם אני קונה אותה בEBAY פלוס מלא תוספות ופלוס משלוחה לארץ זה יוצא לי 2600 שקל(זה בלי מיסים) אז מה אתם אומרים כדי לי לקנות? ומה הסיכוי שזה יתפס במכ"ס וכמה לוקחים בכלל על ציוד כזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  21. יד שניה, כמובן בלי אחריות וואט סו אוור. יותר מ500 ?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  22. שלום, אני רוצה לעשות אוסף של להיטים ישנים טובים, אשמח לקבל עזרה, תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by R0ck,

סוף סוף מתקרב לסיום עם הרימייק שלי לקטע הנפלא של קירסטי האוקשואו (במקור). החלטתי בנקודה זו לשחרר את מה שיצא ואשמח לשמוע את דעתכם. ריזן 2.5 + קונטרולר מעאפן של רולנד. WavLab לעריכת הסאמפלרים והווקאלז. פלאגינים של קיובייס שלא הועילו יתר על המידה. להורדה, תנו אותה בלינק - http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=2JEIXHO0E4ZA8373ANPUEGQ65X כל הערה/הארה תתקבלנה בברכה, תודה רבה! :-*

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  24. Started by ben389,

http://www.yetisports.org/yetisports8/?PHPSESSID=vLWXTeK88hRxBc8BHebdVKBFDMAZBHMXr9nLEzSuN4wCnW4HRS

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  25. קבלו מה אני רואה עכשיו....(יכול להיות שזה נכון...אני פשוט לא מאמין!) אני לא שמעתי שיצא דבר כזה לארץ....

• 3 תגובות
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים