עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אם מישהו זוכר את המולטיפלייר המקורי של הלף לייף... (לא לא CS) זה פשוט Deathmatch (לא Classic DM). אם אתם רוצים תגידו ונכנס יכול להיות כיף! יש שרת אחד שומם פה: 192.114.166.165:27015 של vgames. מי שרוצה שיגיב!

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  2. Started by yoncih,

איפה אני יכול למצוא צייר paint brush מקצועי שיכול לצייר תמונה מורכבת (הרבה צבעים) ??? (כאני אומר מקצועי אני מתקוון לזה לא מישהו שהוא טוב אלה מישהו מצוין למה העבודה הזאת מאוד חשובה ! )

3. Started by aldema,

החלטתי לעשות את הפרוג'קט באנגלית על נושא הענישת פשע עם עונש גזר דין מוות.. תהיתי אם מישהו יכול לעזור לי במציאת חומר על הנושא בכלליות ואפילו על מקרים ספציפיים (אני מכיר רק את TOOKIE..) תודה .

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  4. http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/m/object&id=7132660 מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. (מתוך התכתבות במייל עם חנות בריטית של מוצרי מיסטיקה) אמרו לי שהוא עשוי מ" solid Pewter" אמרתי לה שעופרת(Pewter ) מזיקה לגוף, לא? והיא ענתה לי: "Hi, sorry i forgot to put Lead free pewter" אז ממה זה עשוי אמ..?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by mostwanted,

רואים שמשעמם לו בחיים אבל יפה :xyxthumbs: http://www.break.com/index/rubegold6.html

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by Koss,

שיטטתי לי היום בויקיפדיה וקראתי את הדבר הכי הזוי ומדהים שקראתי בזמן האחרון. אז רציתי לשתף... ישנו דג שנקרא Angler-Fish (חכאי בעברית), דג נורא מכוער, בעל שיניים חדות וארוכות שחי במים עמוקים. לנקבה של הדג יש מחוש שבוקע ממנו אור ובעזרתו היא מושכת וצדה טרף. הזכר לעומת זאת, ופה מתחיל הקטע המעניין, חלש בהרבה מהנקבה, הרבה פחות מפותח ממנה, אין לו את המחוש עם האור, והוא קטן ממנה בכחמישה מונים. מה שכן יש לזכר זה חוש ריח מפותח. ברגע שהוא מגיע לבגרות ודורש כמויות גדולות יותר של אוכל ואנרגיה, שהוא לא יכול לספק לעצמו, הוא מתחיל לחפש נקבה. כשלבסוף הוא מצא אחת, הוא נושך אותה (ולא מרפה) ומפריש אנזים מיוחד שמתחיל לעכל את העור של הנקבה ואת חלל הפה של הזכר. עם הזמן, כלי הדם של השניים מת…

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. רינגטון Depeche Mode-Shake the Disease תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  9. שלום, פעם ראשונה אני טס לשם ורציתי לדעת האם יש אנשים שטסים הרבה ויודעים על מבצעים והנחות שיש לקראת פסח . הכוונה שלי לטוס בערך מתחילת החופשה (שהבנתי שמתחילה ב-19.3 עד סוף החודש ) .. אם זה מגביל את הטיסה אין לי בעיה לקצר בזמן . אני דיי בטוח שלקראת פסח יהיו מבצעים לא ? אני לא בטוח כי מעולם לא שמתי לב לדברים כאלו .. תודה רבה למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by stone cold,

טוב שכל אחד ישלוף את הסרטים המסריחים שהוא ראה כולל קצת הסבר מה מסריח כמובן אני יתחיל American High School טוב אז ככה העטיפה והטרילר של הסרט ניראים נחמדים אפשר לחשוב שזה איזה אמריקאן פאי קלון בפועל מקבלים אמריקאן פאי קלון סוג ז שלא מעורר אף גיחוך הסרט הזה פשוט משעמם -משעמם ברמה כזאת שכבר עדיף לראות איזה תוכנית זבל בטלוויזיה מהסרט הזה בכלל עדיף לעביר את הזמן ביוטיוב ולא להתקרב הסרט הזה מזכיר לי קונסולות סיניות בהשראת קונסולות יפניות כמו VII \ופופסטישן \וזבל אחר השם מזכיר את אמריקאן פאי וגם העטיפה אבל מה שיש בתוכו זה חראה של קרנף חולה בצהבת שהשתין אליו קוף ראדיואקטיבי שדפק בואש בקיצור להתרחק

• 168 תגובות
    • 19.3k צפיות
  11. קישור אני הכי אהבתי את מספר 3

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by uriya,

איזה ספר, חוברת, או אוגדנים אתם הכי אוהבים לקרוא? אני אתחיל: helsing deathnote ועוד כל מיני דברים......... הרשימה עוד הולכת וגודלת כל הזמן

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  13. אז ככה אני כיתה יב והיה לי לעשות פרוייקט 5 יחידות לבנות משחק מחשב בVB(למעוניינים) הנה הוא http://www.mytempdir.com/1210593 תורידו ותהנו כל באג או משהו בבקשה להגיד לי ותנו חוות דעת איך המשחק D= לקח לי חודשים - ארבעה חודשים לעשות את זה(לא זוכר מתי התחלתי..) לכל המתכנתים למיניהם שיחשבו למה המשחק לא נראה טוב יותר בVB אז היה אסור לי להשתמש בDX =\ בגלל זה המשחק לא הכי ברמה

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by dark_zero,

תביאו לי בבקשה חנויות מחשבים טובות באזור הקריות וחיפה חוץ מ-KSP וIVORY

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by Guarding angel,

תוצאות המבחן יאבחנו את סוג האדם שאתם ואיך הסביבה רואה אתכם, מבחן זה משמש חברות כח אדם בארה"ב לאיבחון עובדים לפני קבלתם לעבודה . התשובות צריכות להיות רלוונטיות להיום . הכינו דף ועיפרון , שימו לב ישנם 10 שאלות . תוצאות המבחן מאד מדויקות , בהצלחה לכם ! המבחן : 1. באיזו שעה ביום אני מרגיש במיטבי? א) בבוקר ב) בצהרים ובתחילת הערב. ג) בשעות הלילה. 2. בדרך כלל ההליכה שלי... א) מהירה עם צעדים גדולים. ב) יחסית מהירה עם צעדים קטנים. ג) לא מאד מהירה, עם הראש מורם ומסתכל לכולם בעיניים. ד) לא מאד מהירה עם הגוף מכופף. ה) איטית מאד. 3 . תוך כדי שיחה אני... א) עומד(ת) עם הזרועות שלובות. ב) שומר(ת) על ידיים שלובות. ג) שם(ה) יד אחת או שתיים על המותניים או בכי…

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by LOL,

יש לי עבודה לעשות בסטטיסטיקה, בשבילה אני צריך קובץ נתונים של שני משתנים ולפחות 50 תצפיות אני מחפש משהו מעניין אבל אני לא מוצא יותר מידי, אם למישהו יש רעיון\נתונים אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  17. אנשי טייסת 391 האמריקאית נשלחו לאפגניסטן כדי לנקום על פיגועי ה-11 בספטמבר, במה שהפך לשרשרת הפצצות כאוטית ובלתי צפויה. כך יצאו שני צוותים לגיחה שמתחה את גבול היכולת האנושיתלכתבה

18. אני כבר יומיים בלי טלויזיה ואינטרנט מהיר וזה אמור להמשיך עד יום ראשון. מה לעשות זה משגע אותי?

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  19. מתעניין בכל מה שקשור בתחום, אשמח לאינפורמציה.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  20. שלום לכולם! יש לי מספר שאלות בנושא קידום אתרים, בעיקר בגוגל! 1) האם התהליך לוקח זמן? אני הבנתי שכן, ושהאתר עולה בדירוג במנועי החיפוש לאט לאט. 2) האם קידום האתר הוא לדומיין, או לתוכן האתר? כלומר, אם יש לי דומיין ואני מפרסם בו משהו, ובעתיד אני רוצה לפרסם משהו אחר, האם שיחפשו בגוגל את הנושא החדש, הוא ישר יגיע לדפים הראשונים המנוע החיפוש? 3) האם יש למישהו להפנות אותי למידע בנושא הזה לביצוע באופן אצמאי? 4) ולחילופין לינקים לחברות כאלה? 5) מה סביבות המחירים, ובכלל איך מתבצע התמחור לשירות הזה? זהו לבנתיים! תודה רבה לכולם!

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  21. למישהו יש אתר או משהו שיכול להסביר לי איך עושים בצורה טובה את השיט הזה? יש לציין שגם בטורים רגילים של אינפי הייתי סופר חלש ועכשיו כמובן זה מתנקם בי:-)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מצאתי משהו ואני רוצה להזמין אותו אבל אני לא יודע איך לשלם וכל זה, איך זה מגיע לארץ... אבא שלי לא יתן לי להזמין משם משהו נראה לי חח וגם לא יתן תאשראי מישהו יכול לעזור לי? באיסיקיו... 159369803

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  23. אני מאוד מקווה שלא יעברו פה על חוקי הפורום כי אני נותן לכם כתבה שיש בה תמישפט הזה- אוהבים לגנוב משחקים מהאינטרנט? יתכן שבקרוב תאלצו להיגמל מתחביבכם הנלוז טכנולוגיות חדשות עשויות למגר את התופעה לחלוטין בהתחלה חשבתי שזה על משהו באמת חדש אולי מבוסס פלוג USB או משהו בסיגנון אבל תיראו על מה זה http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=94614 זה מה שקורה שנותנים לאחד שאין לו מושג בפיראטים ליכתוב כתבה על זה אוי StarForce מה אני יעשה כל כך מפחיד :lol:

• 9 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.