עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IlanF,

זה לא סתם כפתור ALT, הוא עובד קצת שונה, אז למה הוא בעצם משמש?

• 2 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

לא ידעתי איזה כותרת מתאימה לתת אז תסלחו לי... אז הנה הסיפור... לפני כ-4 חודשים בערך "התנתקתי" מבזק בינלאומי ועברתי לנטויז'ן לאחר שבבזק בינלאומי לא הציעו לי חבילה מיודע מה. כמובן שהיה לי חוב של כמה מאות שקלים וסגרתי אותו ע"י הכנסת כסף לחשבון ושלחתי להם פקס כדי להראות להם ששילמתי. אמרתי להם כמובן שעברתי לנטויז'ן ואבקש לנתק אותי. עד כאן חשבתי שהסיפור עם בזק בינלאומי הסתיים, מסתבר שממש לא, קיבלתי לאחרונה מכתבי התראה על תשלום על חודשים שבכלל אני לא כבר מנוי איתם. התקשרתי למוקד הפיננסי שלהם ושם אמרו לי שהמנוי שלי עדיין פעיל והחוב שלי עומד על 485 ש"ח!!! (כולי WTF?!) הם אמרו לי שאצלם במחשב רשום שאבא שלי אמר להם לדבר איתי בנוגע לחוב, רק שאכן דיברתי איתם וסגרתי איתם על תשלום…

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  3. Started by hagay21,

כל המרבה הרי זה משובח

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  4. טוב קודם כל ערכתי חיפוש אז על תתנפלו עלי! עכשיו ככה אני מחפש חנויות מחשבים בתל אביב אשר ניתן לקנות בהם ציוד היקפי(כל מה שלא קשור לחומרה שנמצאת בתוך המארז, רמקולים,עכברים, מקלדות) ונכון לעכשיו ראוטר. עכשיו יש לידי את אייבורי אבל לפי מה שהבנתי פה לא אוהבים אותם.. האם זה מתייחס גם לציוד היקפי? או שאין בעיה לקנות אצלהם? תודה רבה מראש, ושוב ערכתי חיפוש ולא מצאתי תרד דומה, יש מצב שפספתי תרד דומה.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by The Ball,

זה רק אני או שאי אפשר להבין מה הולך שם...? כל העונה השלישית בלאגן אחד גדול (ככה לפחות התחילה)...

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  6. Started by musari,

שעות חיפשתי ואני לא מוצא

7. אני צריך קצת עזרה עם יוטיוב כי יש לי בעיה קטנה.. אין לי מושג איפה אני צריך לפתוח את הנושא הזה אבל אני כבר יסביר מה הבעיה... בעמוד ה Subscriptions המיקום של הסרטונים השתנה. הנה 2 תמונות כדי שתבינו יותר טוב. ככה זה עכשיו http://imageshack.us/photo/my-images/221/subscriptions.jpg/ וזה היה ככה http://techbays.files.wordpress.com/2008/07/20080705-youtube-tags.jpgכלומר, סרטון ליד סרטון ולא ברשימה כזאת.. אני חייב עזרה כי זה משגע אותי. כל שינוי קטן גם במשהו לא כל כך חשוב , אם אני לא יצליח לסדר את זה אני יהיה מודאג לגבי זה במשך חודשים.

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  8. אהלן חברה! אני מתגייס שבוע הבא למוד"ש (19/11) ורציתי לדעת איזה ציוד עלי להביא איתי מהבית, כל מיני טיפים שצריך לדעת בקשר לצבא. אני הולך לעבור טירונות בחורף אז יהיה קר. אגב, מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על התפקיד, על הטירונות שאני יעבור? הפרופיל שלי הוא 72. תודה!

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by hell,

אז כך הגעתי למסכנה שחשוב לי למצוא עבודה שאני אוכל למצוא את עצמי נהנה ממנה בגלל הסביב השלי ולדעתי חברות הסלולר יתאימו לי. עכשיו בתור בנאדם שכל הזמן מנסה לשמור על עצמו מעודכן לגבי מה קורה בעולם בתחום הסלולר ומתעדכן בכל פרט ששווה לדעת בתחום, אין לי מושג איך אני יכול לכתוב דבר כזה בקורות חיים מעבר לידע בתחום הסלולר... ועוד משו אני כרגע עובד ב"חנות"/בסטה של אוכל קיורטוש בקריון (מוצר די טעים שווה לבדוק). אני עושה שם הכל כלומר קופה-עבודה פרונטאלית עם לקוחות, מחסן-סידור,אירגון ויעול השימוש במחחסן, אפיה- מתעסק בכל מה שקשור באפיה מהמאפים עד למוצר העיקרי עצמו קיורטוש. איך אני יכול להוסיף את זה לקורות חיים שלי בלי שזה ישמע מצועצע? האם יש טעם להוסיף את זה? לאור הניסיון הקלוש שלי בתחום…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by pazitush,

לפני כחודש ראיתי באתר של חנות זו עכבר לוגיטק (TRACKMAN) במחיר אטרקטיבי. הטרחתי עצמי וניגשתי אליהם פיזית והזמנתי אותו. שבוע עבר ואיש לא טרח ליצור קשר. יצרתי קשר עימם ולאחר כיומיים נקראתי לחנות. מסתבר שמה שהגיע זה לא המוצר שהזמנתי. חכיתי עוד שבוע ושוב, ביוזמתי, לאחר שהתקשרתי נקראתי לבוא. באתי. ביקשו מחיר כפול ממה שסוכם. לטענם, טעות באתר. סירבתי. לקחתי המקמה ועזבתי. בקיצור, לדעתי גם השירות לקוי וגם האמינות בעייתית. לא מומלץ !!!

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  11. שתי שאלות שלחתי מייל עם התשובות ולא קיבלתי מייל חזור זה בסדר ? רציתי לדעת מתי מסתיימת התחרות כי אני רוצה לרכוש קירור לכרטיסי ופשוט אני מחכה לראות אם אני אזכה ?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  12. לא אפרט יותר מדי מי החברה הספציפית ומה הבעיות שהיא עשתה לי. השאלה שלי היא, איפה אפשר להתלונן בצורה כזאת שבאמת יתייחסו אלי ויתנו לי את השירות והפיצוי המגיע לי? בינתיים רק מפרפרים ומחרטטים אותי. יש למשל את אתר tluna.co.il אבל אני לא סגור עד כמה מתייחסים שם.. תודה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  13. יובנטוס ירדה לסיריה B והופחתו 30 נק' וביטלו לה את 2 האליפיות. לאציו הורדה גם ליגה והופחתו לה 7 נקודות פיורנטינה ירדה גם כן והופחתו לה 12 נק' מילאן נשארה בסיריה A אבל הופחתו לה 15 נק' והיא לא תשחק במפעלים אירופים!! http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=78806&bz=24

14. אורח ברק דהן

מישהו מכיר את האתר הזה שתירגם ומתרגם תוכנות לעברית? אני כבר לא מוצא אותו... חיפשתי פעם בגוגל ומצאתי, עכשיו אני לא מוצא... please anyone?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by redti,

אני צריך להגיע מחר למפקדת מיטב כל מה שידוע לי שהמפקדה נמצאת בבקו"ם/תל השומר אבל לא ידוע לי בדיוק..ועד כמה שזכור לי יש 2 כניסות לתל השומר אני לא יודע לאיזו ללכת אם מישהו יכול להיות אפילו יותר ספציפי ולציין קווים אני מגיע ממסוף אלוף שדה , תודה

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. שלום כולם רציתי לדעת אם שיטת המיסוי החדשה הולכת להשפיע על שוק האופנועים? אם כן אז איך? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  17. איך בודקים תקינות קבל אלקטרוליטי עם מד התנגדות?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. טוב, כאחד שיודע ללכת לאיבוד דיי בקלות, אבל הפעם אני עם מישהי אז חח חבל לעשות לה אבודים, בכול מקרה, אם מישהו יודע, איזה קווים אפשר לתפוס בתחנת רכבת השלום בת''א, (עזריאלי שם), שמגיעים לטיילת בת''א כמובן. חישפתי בדן, ואגד, וכול הקווים שם עושים סיבובים בחולון לפני, קיצר סתם סיפורים, אני מחפש קו פשוט, מ א' ל ב' בלי הרבה בעיות בדרך. ואם ידוע לכן איזה קו אפשר לתפוס משם שמגיע לרחוב רוטשילד ככה קרוב למקס ברנר, ככה יותר טוב. או כמה אמורה בערך לעלות מונית מהטיילת לרוטישלד 40 בערך. תודה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Ewingum,

http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=22&id=199581 תשימו לב לתמונות ולכיתוב, למעלה ולמטה ולחשוב שזה פורטל חדשות רציני

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  20. Started by מישהי D::,

אני לא בטוחה שזה המקום.... יש לי שאלה, איפה הכפתור של הסנכרון באייטונס? כן, זאת שאלה מטומטמת, אבל קיבלתי אייפון רק לפני שבוע

21. לפני כחודש + גנבו לי את האגזוז לחץ מהאופנוע שלי ומאז עוד אין לי אגזוז.. בעופר אבניר נתנו לי הצעת מחיר על אגזוז לחץ של חברה איטלית ב811 שח + מעם שזה יוצא 950.. קצת יקר לי המחיר הזה ולא מצאתי בינתיים אגזוז במוסכים.. אם מישו יכול להמליץ לי על מוסך שמתעסק באגזוזים אפילו לא חייב לחץ רק שיהיה אגזוז נורמלי שירשום לי פה או כל כיוון אחר אם מישו מוכר או משו כזה.. אגב האופנוע זה ג'ילרה ראנר 50 סמ"ק.. תודה מראש בנצי =)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Aurora Borealis,

רק פורסמה רשימת ההופעות של הסיבוב הזה של רוג'ר ווטרס, ושוב קופצת לה שמועה שתיהיה הופעה בישראל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3216197,00.html אני לא אופטימי בקשר לזה... אבל אם זה יהיה... WOOHOO!

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by oritush,

הכל טוב?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by sd1,

חבר שלי מדד לי את הגובה שלי אצלו בבית. שכבתי על בלטות של 30 ס’’מ 6 בלטות של 30 ס’’מ זה 1.80מטר וחבר שלי הראה לי בדיוק לאיפה הגעתי ושאלתי אותו עם באמת הגעתי למקום שהוא מראה לי והוא אמר לי שכן והוא הראה לי שחסר לי רק 5ס’’מ בדיוק. אז אני 1.75 מטר? ואחותי אמרה לי שאני עובר את סבא שלי ממש בטיפה ממש בקצת ושהוא דומה לי בגובה. והיא הראתה לי לאיפה הוא הגיע לי לראש ועברתי את הסימון שהיא הראתה לי ב-2ס’’מ רק בדקתי עם סרגל. גם כשאני הייתי עם קרוקס והוא עם כפכפים עדיין אחותי אמרה לי שעברתי אותו בקצת ושהוא הגיע לי לאותו המקום שהיא הראתה לי וגם שהיינו יחפים אותו הדבר. אז אני מטר 75 וסבא שלי מטר 73? אשמח לתשובות.וסליחה על החפירה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by נריה,

יש לי OfficeJet 4500 הדיו בארץ פשוט שחיטה חיפשתי באייבי ומצאתי דיו שהוא בעצם ממולא מחדש הנה מה שאני רוצה http://tinyurl.com/c64wnnd http://tinyurl.com/c4n836p זה ממולא והשחור שימו לב הוא 22 ml שזה עצום מה אתם אומרים? שווה?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.