כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
אהלן, צילצלו אלי UPS שאלו אם אני רוצה לשחרר את החבילה לבד או שהם ישחררו אמרתי לבד.. הבעיה היא שאף פעם לא שחררתי חבילה מנתב"ג אלא רק ממכס חבילות בחיפה. אשמח אם מישהו יסביר לי איך כול התהליך מתבצע,ולאיפה אני צריך ללכת בנתב"ג תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אולי משהו כמו בסרט יורוטריפ שהוא אומר "יש לך מייל בן ז**ה"
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
משהו כמו Guns N' Roses - Civil War בעצם כל מה שעולה ברוחכם, פרט לאוריינטלי. תודה
-
- 45 תגובות
- 16.7k צפיות
-
-
What do you think about that car ? i am thinking about buying one and i heared its quiet problematic car.. what do you think ? Thank you all...
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן את המכשיר מכשיר ממש טוב ונוח (נוקיה כרגיל..) הוא בא עם כרטיס זיכרון של 32MB ואפשר להחליף לכרטיס אחר לפי מה שאני הבנתי השאלה עד כמה הוא יכול לתמוך.. אם אני קונה למשל כרטיס של 1GB הוא ייקבל אותו? יידע להסתדר איתו והכל? כרטיס MULTIMEDIA MMC משהו כזה.. מישהו יודע? ???
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום שישי, שילשום, שמעתי בשעה 1 בלילה בערך ברדיו (באוטו) שיר שאהבתי מאד מאד אך לא קלטתי את שמו. קרה לכם פעם ששמעתם שיר מסויים איפשהו ונורא אהבתם אותו אך לא הצלחתם לזיכור את שמו וחיפשתם אחריו נואשות? (או שזה רק אני..) ובכן לי זה קרה! השיר בהחלט איך נאמר.. ריגש אותי.. אני יפרט את כל הפרטית המעטים שאני זוכר: זה היה ביום שישי, שילשום, בתחנה 99 בסביבות השעה 1 בלילה (אם זה עוזר למישהו) השיר היה צעקני כזה הוא לא היה שקט! ואם איני טועה רק בנות שרו בו עכשיו אם זיכרוני אינו מטעה בי היה בשיר מעין פיזמון שכזה.. מילים מילים מילים -היי היי היי- ואחר כך זה הישתנה ל פעמיים -היי היי- ה- *היי* הוא לא ההיי שאנחנו אומרים אחד לשני, אם הייתי יודע איך לנקד (אין לי WORD או משה…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
סרטים מפחידים כמו הצלצול 2 ולא סרטי אימה זולים. תודה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
SAMSUNG 640 או LG 810 [או 820] ? כי אני רוצה לקנות פלאפון חדש ולא יודע איזה :-X
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Ozgur Can feat. Nick Beman - Not Even Winds גירסת המקור, אורך מלא - 7 דקות ו 45 שניות. תקין ואיכותי.
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מאמין שרובכם מכירים את זה כבר , אבל למי שלא: www.thelizardman.com
-
אני צריך את השם של שיר הסיום של הסרט CON AIR בקטע שקמרון פוגש את אשתו והילדה בסוף אחרי שכולם מתים ...
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
Before all great storms, an eerie calm overtakes the land. All things take pause from their normal course to reflect on the terror to come, because no matter how strong you are, you cannot stop the storm. The Calm is an all-new EP from the masters of the underground rap scene, Insane Clown Posse. The Calm is 100% written and produced by ICP themselves, drawing on their 13+ years of music knowledge and experience to make a modern masterpiece. The first EP from ICP in nearly a decade, The Calm promises to live up to the reputation of other classic ICP EP's such as Tunnel of Love and Terror Wheel, and is sure to be an instant classic. With the close of the epic Jokers Card s…
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
למישהו יש לינק למשהו טוב ? ובבקשה אל תפנו אותי אל ה "who let the jews out" כי זה כבר נמאס
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ראיתי שמשווקים בחול מעיין קסטה שנכנסת לגיימבוי עם זכרון פלאש שמאפשר להטעין על הקלטת מהמחשב קבצי אמפיי 3 ווידיאו (ועוד דברים שאסור לדון בהם בפורום) למישהוא יש מושג איפה אפשר לקנות את זה בארץ? הנה לינק לאתר של החברה : http://www.gba-fun.de/en/ תודה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/yesno.swf אחד הסרטונים ההזויים ביותר שראיתי, פשוט קורע.
-
אני בארץ, אבל אבא שלי בארה"ב. אני רוצה צורב DVD, והוא מסכים. אני מצאתי אתר ע-נ-ק, הוא נכנס. אני מנסה להרשם, אך אי אפשר. עכשיו ברצינות, איך אפשר להרשם\להזמין בלי להרשם מNEWEGG ? צריך BILLING ADDRESS רק מארה"ב.. מישהו מכיר חנות זולה ואמינה בארה"ב שמאפשרת להזמין עם כרטיס אשראי מהארץ ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב...אז ברוח הת'רדים שמעלי ומתחתי, ויש כאן אנשים שלהפתעתי יצירתיים בצורה מטורפת, מעניין אותי פתאום מה מחשביי "באפס" ירצו לקחת לאי בודד... (שלושת הדברים הקריטים) אז אני רוצה... 1. שימשיה. 2. חבר. 3. מקרר מפוצץ בבירה. זה יעזור לי לשרוד את הימים הראשונים ;D
-
- 43 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני יודע שזה קצת לא במקום לדבר על קורס קצינים במקום שבו רוב החברים עדיין מנסים להיגמל מחלב... אבל משעמם לי! השבוע נסגר בה"ד 12. מקום שחלמתי להגיע אליו בשנתיים האחרונות. ברצוני לכבד את הרגע בכמה NULLים בה"ד 12 הייה מקום שבשנתיים האחרונות, בנות, סיסים ועתודאים עברו ביחד את קורס הקצינים שלהם. "קורס קציני עורף", ככה זה נקרא. אבל כולנו ידענו שזה הבית זו*** של הצבא. קורס כיפי, בערך 10 בנות לכל בן... מה עוד צריך כדי לעבור בצורה חלקה יותר מהאוניברסיטה לחיי הצבא מעכשו נאלץ לעבור את הקורס בבה"ד 1 האפור והקשוח :'(. השאלה שלי זה האם גם במקום החדש ישמרו על אחוות הג'ובניקים ולא יפרקו את הפלוגות המעורבות, והאם המתכונת של הקורס תשתנה? זה דיון רציני, אז למי שאין מוגש על מה אני מד…
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כפי שאתם יודעים, התערוכה תתקיים באותו מקום כמו תמיד, והיא תהייה בתאריכים: 25 לאפריל מתחיל ,וב 28 באפריל נסגרת. משעה 11 עד 10 בלילה. רציתי לדעת עם מישהו מפה הולך לתערוכה? כמו כן אני הייה שם, ואני יכין לכם איזה סיקור קצר על המקום, עם לא יקדימו אותי