כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בזמן האחרון אני מנסה להתחבר לאתר של גלובס, הכל טוב ויפה עד שאני מנסה להכנס לתיק ההשקעות שלי ואז מופיע לי הודעות שגיאה מוזרות שאני לי מושג מה הן, אשמח עם תעזרו לי האתר והמידע שבפנים חשוב לי נורא בתודה מראש,גל. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
המליצו כאן לא מזמן על הופעות סטנדאפ של Pablo Francisco ראיתי את שתי ההופעות שלו והם היו הדברים הכי קורעים שראיתי! אשמח אם אנשים יוכלו להמליץ פה על סטנדאפים נוספים אבל שיהיו מצחיקים קורעים כי אני לא מכיר הרבה!!!!! אני יכול בינתיים להמליץ לכם על הסטנדאפ: Dave chappelle- For What its worth היא גם קורעת! למי יש עוד?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיר חדש שהמצאתי. תהיו חופשיים להמשיך אותו אי ךשאתה רוצים. אחד מי יודע? אחד אני יודע! אחד מעבד. מעבד, מעבד, מעבד, מעבד, שנמצא עם לוח האם. שתים מי יודע? שתיים אני יודע! שני סטיקי זיכרון.(או כפולי ליבה) אחד מעבר, מעבר, מעבר, מעבר ,מעבר שנמצא על לוח האם. שלושה מי יודע? שלושה אני יודע! 3 מאוררים שני סטיקי זיכרון... לא יודע עכשיו... 13 מי יודע? 13 אני יודע! 13 מכפלה 12 ... איך זה??
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
"לכבוד" פסח, למי שעדיין לא קרא, ניתוח ביקורתי בנוגע ליצאת מצרים - המאמר לקוח מויקופדיה - הגישה הביקורתית עיון במקורות חוץ-מקראיים, במיוחד ברשימות מצריות מאותה תקופה, אינו מגלה דבר אודות יציאה המונית של עבדים עבריים. גם מקורות לא מצריים לא מגלים דבר. יש להניח שאם הייתה מצרים נחלשת, היו פולשים לתוכה עמים שונים, והתרחשות זו הייתה באה לידי ביטוי במקורותיהם. העובדה שאין זכר לכך, וכן ההבחנות שלהלן, פוגעות באמינותם של כתבי הקודש כמקורות היסטוריים. סתירה פנימית בכתובים עצמם. בכמה מקומות בתנ"ך נמנים הדורות ששהו בגלות מצרים, ומתברר שמדובר בשושלות קצרות, למשל בדברי הימים א' ב': יהודה שיורד למצרים מוליד את פרץ שמוליד את חצרון שמוליד את רם שמוליד את עמינדב שמוליד את נחשון נשיא יהודה ב…
-
- 44 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ל"שפר" את המחשב חשבתי על לעבור ל AMD 64 3800 (כן יקר...) לוח אם של DFI NF4 וכרטיס מסך (או 6800GT או X850PRO) אני רוצה להזמין מחו"ל (בתקווה שיצא יותר זול) אני יודע שצריך להוסיף לכל מחיר 17% מע"מ שצריך לשלם לדואר (מיסים רבותי מיסים) יש למישהו המלצה מאיפו לקנות (אתר) נ.ב אני מרכיב הכל לבד + חג שמח
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני פשוט צריך לדעת אחרת אני יחגוג לבד כמו מסכן , זה די דחוף , תודה למי שעוזר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג מדבקות AMD? הנה מדבקה שאני עשיתי לעצמי בינתיים, מישהו יכול להגיד לי איך לעשות אותה מבריקה ? אני לא רוצה לבזבז על זה נייר פוטו. תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
אשמח אם מישהו יגיד לי מאיפה אני יכול להוריד את הפירסומת החדשה של פלאפון (עם השיר voyage voyage ברקע). ממש אהבתי אותה. בכלל זאת בעיה להשיג כל מיני פרסומות...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פסח שמח! אני לא מתכוון להרבות במילים מכוון שאין לי ממש מה לומר,חוץ ממה שאמרתי שורה אחת למעלה. : אני בעיקרון יוצא בכל יום למקום אחר,אני לא אבזבז את פסח בבית.. ואני מקווה שגם אתם לא בקיצור, בואו נצטט מלמעלה, למי שלא קורא משפטים של שתי מילים (כמוני,למשל? : ) חג פסח שמח וכשר שיהיה לכל קהילת HWzone נ.ב ,בבקשה אל תגרמו לנעילת הת'רד ע"י ספאם.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי על זה... ולמה לא להרכיב איזה מחשב לאוטו ככה... לסרטים מוזיקה בלבד.. משהוא אולי יודע איך או ניסה? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר ! הבוקר קמתי שראיתי שמשום מה ממיר הכבלים שלי מכובה. הדלקתי אותו, וגיליתי משהו משמח מאוד.. הלילה HOT עדכנו את מערכת הניווט שלהם. השינוויים הבולטים ביותר ששמתי לב אליהם בינתיים הם: 1. שינוי הצבע של התפריטים מכחול לאדום... 2. מעבר מהיר יותר בין ערוצים 3. גלילה מהירה משמעותית בין ערוצים (גלילה ללא מעבר) 4. אפשרות להצגת פרטים על תוכניות בשעות שונות וערוצים שונים. (לדעתי השיפור המשמעותי ביותר. עד עכשיו היה אפשר להציג רק את הפרטים של התוכנית הנוכחית בערוץ הנוכחי. לחיצה על Info לאחר גלילה לערוץ\שעה אחרת היה תמיד מציג רק את הפרטים על התוכנית הנוכחית המוצגת) אני מוכרח לציין שזה קצת הפתיע אותי (לטובה, כמובן), כי חשבתי שהדברים האלה לחלוטין תלויים בממיר עצמו (יש לי ממיר יש…
-
- 78 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
במשבר הכלכלי שהיה בארה"ב בשנת 1929 האם היה לו השפעות על הכסף לדוגמא אינפלציה וירידה משמעית בערך הדולר? והאם משהו כן שגשג בתקופה זו של המשבר?מניות מסויימות שקשורות לתחום מסויים? זה לעבודה בהיסטוריה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום אבל בכל זאת הורדתי סרט THE ITALIAN JOB עכשיו הסרט מדובב לאיטלקית אבל אני רוצה לשמוע אותו באנגלית מאיפה אני יכול למצוא פסקול לסרט באנגלית????
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן תגידו יש דבר כזה לבטח שרת? יעני אם פורצים ומוחקים הכל הביטוח ישלם לי על כל מה שצריך (יעני לשלם לתכנת או משהו) כדי להחזיר את מה הפורצים עשו?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ביום שלישי (ה-19.4.2005) התפרסמה כתבה בעיתון ידיעות אחרונות במוסף הראשי על גיבוש חובלים, אודה מאוד למי שימצא את אותה כתבה ויעלה אותה לכאן ! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום רב , לא מצאתי מקום לשים את זה, אז שמתי כאן, אם לא מתאים תעבירו. בכל מקרה, אני מחפש מערכת מוכנה לתמונות, שיהיה ניתן לשים בה תמונות (אולי עם קצת פירוט על כל תמונה ותמונה), שתהיה נוחה וקלה לתפעול, מעוצבת ונחמדה. יש חיה כזאת ? תודה מראש, אלעד.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלב א' בקבלה לעתודה הוא ציון הפסיכומטרי בלבד, ומי שעובר את הרף מתקבל. בשלב השני מחשבים את הציון הזה ביחד עם ציון הבגרות והמבחן הפסיכולוגי, משקללים ואז מנפים עוד כמה וכל השאר מתחילים ללמוד. רציתי לדעת - כמה בערך מנופים בשלב השני מאלו שעברו את השלב הראשון? כי את השלב הראשון די בטוח שעברתי, אבל אני רוצה לדעת מה הסיכוי שלי לעבור גם את השני.
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
ציינו את הסידרה/מכשיר, ואם אפשר כמה מילים על המשחק.... הא.. וכן סנייק זה משחק ענק...
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון תפתחו את ה task manager (קונטרול אלט דליט) תכנסו לאתר www.pccool.co.il, תגלשו קצת בין דפים, בעיקר קטגוריות עמוסות כמו תאורה וכו... האם ניצול המעבד קופץ גבוה מהרגיל ? רב תודות
-
- 13 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מישה אמור לינסוע דרך גלילות לכיוון דרום בשעה הקרובה אז שידעו יש שם משטרה שאורת רכבים על ימין ושמאל אך אני יודע-ראיתי דרך המצלמה של מעצ
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
דגדגן אינטרנט 1 http://dok.co.il/calls/sounds/a12.mp3 דגדגן אינטרנט 2 http://dok.co.il/calls/sounds/03.mp3 ועוד אחד מצחיק http://dok.co.il/calls/sounds/a8.mp3 ועוד היספנים http://dok.co.il/calls/sounds/06.mp3
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא המקום אבל אני חייב לדעת במקומות אחרים לא ענו לי אולי כאן [glow=red,2,300]מי שיודע מי זאת מליון אני מביא לו[/glow] [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בחצר נקודה עם חול שכול הזמן גדלים בה עשבים וכל שבוע אני צריך להוציא אותם רציתי לדעת עם מלח יכול למנוע את זה. שמעתי פעם שבמקום ששופכים מלח לא גדל יותר כלום. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-