כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה לאחר נסיון לחפור קצת בענייני דיני עבודה יצאתי בעיקר מבולבל . רציתי לשאול אם מישהו יודע בוודאות את התשובה המדוייקת לאחת מהשאלות הבאות: 1.האם זכאות לשעות נוספות מותנית בכך שהעובד הועסק במשך חמישה ימים לפחות באותו שבוע? 2.האם יש איזשהו תעריף קבוע לעבודה בשעות הלילה, החל מ 22:00 ואילך? (גם באחוזים נחשב קבוע). 3.כיצד מחשבים שעות נוספות מעבר לעבודה במשמרת לילה? (לדוגמא אם עבדתי בין 10 בלילה ל 6 בבוקר בתעריף לילה ולאחר מכן עוד 5 שעות נוספות עד 11, כיצד יחושבו השעות בין 6-11?) 4.האם נכון שביום שישי כל שעת עבודה מעבר לשעה שביעית נחשבת לשעות נוספות? 5.מהו התעריף לשעת עבודה במוצ"ש. תודה רבה חברים, ייתכן ושאלות נוספות יעלו בהמשך.
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הרגע הזמנתי את המחשב החדש שלי וקיבלתי את המספר הזה, ואין לי מושג מה לעשות איתו ואיפה.
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מילים שזכורות מהשיר (מי שמכיר חייב לזהות): "...zingarella zigarella" (נדמה לי שהכוונה היא ל- Cinderella Cinderella) מחפש את שם האמן ושם השיר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
יחסית ללהקה שלא פרצה יותר מדי בארה"ב.. לא יודע, אולי זה לא מזיז לכם את הפין (ואני יודע שאני אצוטט על זה) אבל לי זה מפריע איפשהו.. לא יודע אם להגדיר את זה כשחצנות, יהירות או טמטום מצידי (מחכה לציטוטים גם על זה).
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי אנשים תודות לכול העוזרים בבחירת המפרט INTEL Core i7 920 GIGABYTE GA-EX58-EXTREME OCZ OCZ3P1600LV3GK 3X1GB 1600MHz OCZ OCZ700GXSSLI 700W WD5000AAKS LGצורב DELL2408-A01 כרטיס מסך זמני 8400GS מארז COSMOS S-1100 שדרוגים בקרוב 295GTX קירור מים חלון לדלת צד החלקים נקנו מקוברה מחשבים שירות מעולה וגם מחירים טובים הזמנתי ביום שלישי וביום רבעי אספתי את כול החלקים קצת תמונות איזה מסך מעולה אין לי כרטיס מסך שיכול לנצל אות החשב אבל איזה כייף לראות בו סרטים HD יצא הפוך רצתי בהתחלה לקנות מארז של Silverstone TJ07 אבל העלות שלו + משלוח לארץ +מיסים יצא לא שווה מארז מעולה הרבה מקום וגם יש אפשרות לשיים רדיאטור בגג זהו מקווה ש…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קצת גס.. אז קטינים.. אני מזהיר מראש... אופסס באמת שלא ראיתי... אני לא מרוכז היום..
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
לעוד מישהו פה יש בעיות עם ה-Gmail ? או שאני היחיד ?
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני לא מאמין שאני לא מצליח למצוא את המנגינה של הסרט. אני לא רוצה להוריד אותה אבל לפחות לשמוע אותה. תודה למי שיעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקבל את התעודת מקצוע סוג 3 ובשביל זה אני צריך למלא טופס מסוים ולצרף אליו את הטופס 825 משהוא יודע איפה אני משיג את הטופס הזה? קצין העיר אולי? זה טופס שכביכול מאשר לי את הותק במקצוע הצבא תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני יודע שזה הופיע בת'רד לפני כמה שבועות, אבל אין לי כח להקפיץ את זה, וזה גם לא ממש קשור..... בכל מקרה: ..... שמעתי כמה דברים טובים על ספיימק, אז החלטתי להצטרף. עכשיו הקטע הוא, שהממשק שלהם די מסורבל (מהשימוש הדי מועט שלי בו), ויש לי קצת בעיה עם שירות האכסון שלהם. אז אני אשמח אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות לגבי ספיימק: 1. האם אפשר להעלות רק תמונות, ורק תמונות שאושרו ע"י מודר? 2. איך אני מעלה קבצים אחרים (לא תמונות) לאתר, אם אפשר? 3. בהודעה שהם שולחים אחרי שאתה מעלה תמונה כתוב שאפשר לדלג על בדיקת המודר אם מגדירים שהתמונה תוצג באוסף הפרטי, אבל גם כשאני מסמן את האפשרות הזאת זה נראה כאילו שלוקח לתמונה המון זמן לעלות לאוסף (לא להטען לאתר-זה איטי בלי שום קשר (...), אלא להופיע ב…
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
נכון יש את הפרסומת הזאת של בנק הפועלים ? עם האישה הזאת שנוסעת במכונית רואה את השלט שכתוב בו משהו ואז הולכת ברחוב ומזהה איזה טקסט על חולצה, ואז אותו הדבר גם בחנות עם איזה שלט. ואז הקריין אומר :" נכון שזה טוב שמזכירים לך בזמן מה לעשות?" ~ או משהו כזה. בכל מקרה זכרתי את המילים כדי לבדוק בגוגל, ואז הלכתי לעשות משהו אחר ושכחתי חלק. זה שיר מוכר ואני בטוח שמכירים אותו. הוא מתחיל בערך ככה:"יום אחד בהיר יצאתי לי לעיר... חיוך ..... שלהבת..לה לה לה לה לה". תודה למי שימצא (או לפחות ינסה)
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
תגידו כמה גירסאות יש למסור 3? אני ראיתי כבר שתי גירסאות מה הולך פה?
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
מענין כמה יצביעו 15 ...כמה מודוריטורים יש ? ;D
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
מכירים את דיילפאד, שנותן להתקשר לאמריקה בחינם??? אני מחפש אתר דומה שנותן לעשות את אותו הדבר אבל לאירופה (הכי חשוב, גרמניה) אבל אני לא מוצא, מישהו מכיר??? ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שבת שלום ושקטה לכולם בקרוב אני מתכנן לקנות מסך LCD 22" והמחשב שלי לא משהו, די חלש..AMD64 3200@ 7800GT 2G זיכרון. עכשיו, לגלישה וקריאת טקסט אני יודע שלא תהיה לי שום בעי והכל ירוץ חלק. אבל,משחקים, לא נראה לי שאני אצליח להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך.. בכל אופן, השאלה שלי אם במשחקים אני אכוון את הרזולוציה על 1280X1024 לדוגמא, אזי המסך יציג עיוות מסויים? דברים יראו גדולים מדי ורחבים מדי? או שהוא יראה את הכל בסדר? נ.ב סרטים, אני אצליח להריץ בצורה חלקה? 720P..
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
חחחח איזה בושות מעריץ מספר 1 של הפינק פלוייד ובנוסף גיטריסט. ולא יודע מה השם שלו חחח לא נורא עזרה.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, להלן אתר של חולצות בעיצוב מיוחד. http://www.shorlak.co.il מה דעתכם על האתר ובכלל?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך להגיע לרמת החייל בתל אביב לרחוב הברזל או משהו בקרבתו. אני מגיע עם רכבת מכיוון צפון וחיפשתי דרך דן ואגד ולא מצאתי קו שיוצא מאחת התחנות שבתל אביב. מצאתי את קו 12 בלבד של דן אך הקו האחרון מתל אביב יוצא בעשר בבוקר ככה ואני צריך יותר מאוחר. מישהו יכול לעזור ולכוון אותי באיזו תחנת רכבת לרדת בתל אביב ואיזה קו אוטובוס עליי לקחת ומאיפה?
-
- 2 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אז הרכבתי את המחשב החדש שלי (ברובו) ואני רוצה להגיד תודה לכל אלו שעזרו לי וענו על כל השאלות שלי בסוף הרכבתי את המפרט הזה : מה שבכחול זה מה שקניתי חדש (אפשר להשים לב להבדל ) INTEL I5 3470 ASUS P8Z77V-LX Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 CPU Cooler Zalman CNPS5X W.D Caviar Green 500GB (ישודרג בקרוב) AMD Radeon Sapphire HD 5670 1GB (ישודרג בקרוב) NZXT APOLLO Monitor : LG Ips231P (23.5inc) -BN נשאר רק המקלדת שאני מתלבט עלייה (DESKTOP3000 VS MK520) והסט מוכן בינתיים המחשב שקט מאוד ועובד מעולה בנוסף לכך שהטמפ של המחשב במשחקים נמוכה (נבדק בMOH והוא היה 29 מעלות) אז תודה לכל מי שעזר לי שמחתי להחכים ואני יחפור לכם שוב כשאני אשתחרר …
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
איזה מעצבן זה החנויות באינטרנט שלוקחות מחירים מופקעים על משלוחים !!! יש את אלה שלוקחים 70 שקל משלוח על מוצר ששוקל 200 גרם ועולה 90 ש"ח שאיתם אני בכלל לא מתעסק. אבל אפילו החנויות ה"נחמדות" שמאפשרות לבוא לקחת את המוצר ומוכנות לשלוח בדואר תמורת 25 שקל, גם הן דופקות אותנו. לאחרונה הייתי צריך להחזיר כרטיס RAID לחנות מסויימת ושלחתי להם בדואר רשום וזה עלה לי 8 שקלים, כאשר כמה ימים לפני כן הם שלחו לי את אותו כרטיס בדואר רשום וגבו ממני 25 שקל על זה...
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אהלן, מישהו פה מוכר במקרה כרטיסים להופעה של Faith No More? תודה... כבר הסתדרתי... נשארו עוד כרטיסים בהדרן...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים...בכ"א אני מחפש בנרות אתרים שאני יוכל להוריד דיסקים בתשלום, כמו amazon mp3 או itunes. הבעיה היא שרוב האתרים פונים רק לקהל בארה"ב או באנגליה (כמו play.co.uk). מישהו שמע או יודע על אתרים נורמליים שאפשר להזמין בלי קשר למיקום?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
זה שיר די ישן , ובשיר יש הרבה מילים כמו vip ו hunds up תודה
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-