עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by HaEsrimVeArba,

בטח כבר היה דיון על זה אבל, דם! גופות! אופללללל!! זה פשוט מופלא, עונה נהדרת. טובה עשרות מונים מהעונות הקודמות.

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  2. מתעניין בכל מה שקשור בתחום, אשמח לאינפורמציה.

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  3. הנה דיון שנערך על איך לעבוד על המדפסת. http://www.fixyourownprinter.com/forums/inkjet/23752 איזה סרט הם משתמשים?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by T_C,

שלום, כמה בירורים לגבי משלוח מ-NEWEGG לישראל. קראתי כמה הודעות פה באתר לגבי המדיניות שלהם על כרטיסי אשראי. לא מצאתי בשום מקום באתר שלהם חובת קניה עם כרטיס אשראי שהונפק בארה"ב. אם מישהו הבחין בתנאי הזה באתר שלהם, אני אשמח להפניה. במידה וכן אפשרי לבצע קניה, האם אתרים כמו MUSTOP או EZBUYUS נתמכים על ידם? תודה.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by mei,

מישהו יודע איך פותרים התרגיל הנ"ל ??? אשמח אם תוכלו לרשום פתרון מלא... תודה !

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  6. אהלן... לכל מי שעשה את הטעות, וניגש היום לפסיכומטרי... רציתי לשאול איך היה לכם המבחן? לדעתי המבחן היה ממש קשה, במיוחד באנגלית שהייתה ברמה ממש גבוהה, וגם הכמותי והמילולי היו ממש מעצבנים... בכל מקרה, שתפו את החוויות שלכם.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  7. ראיתי עכשיו(EYES) שידור חוזר של הפרק של "דה טונייט שואו". הפרק עם ביונסה וצ'רלס ברקלי. הוא אמר שם שההוא התבדח באיזשהו משחק על איזה שופט איטלקי זקן והזקן קרא עליו תיגר - מירוץ במחצית של האולסטאר גיים. מיד בסיום התוכנית חיפשתי את המירוץ הזה. קבלו זה אדיר! http://www.youtube.com/watch?v=sJ2LdRwHrAQ

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by dududs,

אני לא מחפש תוכנה ! אלא אתר אינטרנט לחיפוש תמונות הכי מקצועי שיש...יותר טוב מהחיפוש תמונות של גוגל. ( לא מצאתי פורום יותר מתאים לדיון הזה לכן העליתי אותו בתוכנה ) וכן ידוע לי שאני יכול לבצע חיפוש בגוגל ולחפש אתרים כאלה ובטח יש הרבה אבל אני מעדיף המלצה לאתר מקצועי ממישהו שמכיר כבר.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by The Dom,

של רובי וויליאמס. אני זוכר רק כמה מילים.... SHW WILL BE THE..... אני לא זוכר איך זה ממש הולך אבל אני זוכר שזה שיר שקט תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by Devil Servant,

זה מה שקורה שמשעמם בעת ביצוע מודינג

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  11. Started by JHONLEV,

תיבת אימייל חינם http://www.fav.co.il/clicks.php?uid=863&page=19 תיכנסו, תוכלו לבנות לכם אימייל מגניב

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by pavel19,

זה שיר די ישן , ובשיר יש הרבה מילים כמו vip ו hunds up תודה

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  13. Started by sagi_10,

אהלן אני מחפש שם של סרט שנקרא דא ז'ה וו ...או משהו כזה..עם אפשר לכתוב לי את זה באנגלית זה יהיה אחלה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by nahoom,

מנהלים בבקשה לינעול (מצאתי כבר) כדי שלא יגרום לספאם

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by קיקו,

בעבר היה לי במועדפים אתר נחמד עם כל מיני בדיחות, שמות של מאכלים מצחיקים, תמונות מבדרות וכ'ו אבל, המחשב הוחלף, לא שוחזר כראוי והמועדפים נעלמו. מאז אני מחפש את האתר בנרות. אחד הדברים שיש באתר זה תמונות מסרטים עם עיוותים לציטוטים, כמו "i see stupid people" מהחוש השישי. אנא עיזרו וקבלו קופסא של איפוד דור 5.5 מתנה * * ללא האיפוד

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by x-amin,

http://mekusharim.co.il/news_read.asp?tid=80426 אתם מוזמנים לקרוא ולהגיב ד"א אתם מכירים אתרים סטייל יוטיוב וכאלו אבל של סיפורים? ז"א שיתוף סיפורים ברשת?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by kobi_af,

שלום וואלה אני לא ממש מבין בכל מה שקשור ללהקות וסוגי מוזיקה עד שאני שומע שיר זה אולי רק מטקסי בית ספר ששרים שם אז רציתי לדעת מה השם המקביל של מוזיקה ישראלית באנגלית למשל קחו את שי גבסו\הראל סקעת אז באנגלית מה סוג המוזיקה שלהם?ודרך אגב אם אפשר להמליץ להקות וזמרים שקשורים לסוג מוזיקה זה אני ישמח

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  18. אני מחפש אתר שיש בו כל מיני סמפלים של לדוגמא צרחה או של צעדים של נעלי עקב שיהיה ניתן להוריד... מישהו מבין על מה אני מדבר בכלל?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by Reze,

שלום אני מעצב את הספר מחזור של השיכבה שלי ואני צריך עזרה... אני צריך רעיונות לשער של כל כיתה .... ברעיון צריך להיות שתמונה של הכיתה איך שהוא אפשר גם רעיונות של לצייר דברים ... תודה רבה... לעוזרים

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  20. תגידו אני טועה או שיצא אתמול חוק חדש שמחייב !!!! כל באר ,מסעדה לשלם למלצרים ולברמנים משכורת מינימום ואסור לבעל הבית לגעת בטיפים שהם מקבלים מהלקוחות ...? אם כן כל הכבוד

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  21. האם יש כאן מישהו שקרא "נסיכה אפריקנית" שם רם אורן? בבקשה הגיבו כאן... זה חשוב אני צריך לדעת איך קוראים לדמויות המפתח... יש לי סיכום להגיש על זה ואני לא זוכר את השמות \: ולא, אין לי את הספר עכשיו

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by JHONLEV,

לפני ככה 5 שנים הייתה סידרה טלוויזיה שבא מרי קייט ואשלי שיחקו לסירוגין (הן היו קטנות מאד שמה), ובקיצור היו מלא אנשים שגרו בבית אחד , והיה להם כלב, ולמרי קייט היו שתי אחיות גדולות , אחת בת 13 והשנייה קצת שמנמונת , בת ככה 16! אני כלכך אהבתי תסידרה אבל אני לא זוכר תשם שלה ! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  23. Started by MilkMan,

עם היינו נלחמים נגדיהם במילחמה בטוח היינו מנצחים http://www.metacafe.co.il/watch/446680/how_not_to_shoot_an_eryx/

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by The Dom,

חשוב שזה יהיה מקום מהארץ.

• 2 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.