כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
-
: אני כל היום שומע אותו ברדיו ואני לא מצאתי את השם שלו... תודה מראש install
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
המקום המדהים ביותר שהייתי בו... יותר מניו יורק פריז לונדון קנדה או כל מקום אחד שתרצו. אם אתם מתכננים חופשה בזמן הקרוב ויש לכם כסף... סעו לטוקיו ולא תתחרטו. לא שמתי בפורום צילום כי הכוונה להראות את טוקיו ולא התמונות עצמן בצורה אומנותית. *מצטער על איכות התמונות פשוט ערכתי אותם כדי להעלות הרבה תמונות לכאן.. [attachment deleted by admin]
-
- 45 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום רק למי שמבין בבקשה האם מורידים פרופיל על זה שיש יש לי מידה 1 וחצי במשקפיים או שזה רק סעיף?ואם זה סעיף אז מאיזה מספר מורידים פרופיל תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
היי , תראו , הרצתי חיפוש בגוגל בקשר להשכרת אופנועי ים אבל לא מצאתי תוצאות טובות... מה שאני מחפש זה להשכיר אופנוע ים בלבד , לא איזה משהו עם מדריך או משהו כזה , פשוט להשכיר את הכלי עצמו. אני מודע לעניין של הרשיון(וכנראה יהיה לי אחד כזה בקרוב) , אני רק רוצה לדעת בגדול באיזה אזור של מחירים עולה להשכיר אחד. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום לכול משתמשיי הפורום יש לי בעיה אחת יש לי כתובת אייפי וכתובת של אתר שאני רוצה לדעת אליהם את הפרטים אני זוכר שהיה www.fresh.co.il שירות כזה אבל אני לא מוצא אותו שם האם מישהו מוכן לעזור לי בבקשה תודה לכולם על העזרה
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מישו יודע אולי שיסביר לי בבקשה אני חייב לדעת!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
מישו יודע איפה ניתן להכסן כדי לעלות אותו לחתימה שלי? ואיך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
My comp works 24/7 about 2 weeks, what do you think ?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לצורך העניין - נקח דוגמא מה הייתם מעדיפים מרצדם מודל 2000? או דייהו 2005?
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://toronto.etn.fm:8200 Winamp Ctrl + L, להזין ת'כתובת ולהתחבר.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
טיילתי עם שני אנשים מחו"ל ואני יודע את שמם ושם המשפחה , יש לי דרך למצוא אותם באינטרנט?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז אני רוצה לקנות לרכב רדיו דיסק ורמקולים חדשים.. התקציב שלי הוא די נמוך ( או אפילו מאוד..?) יש לי בערך 400-350 שקל מקסימום לרדיו ועוד 300-350 לרמקולים, אפשר לעשות אם זה משהו<? רמקולים יותר חשובים מהרדיו עצמו לא? אז לא כדאי להשקיע ברמקולים איכותיים ורדיו פחות טוב? אז רציתי לקבל קצת המלצות לדגמים מסויימים.. ובזאפ התסכלתי, אין לי מושג מה טוב ומה לא, אז אני צריך קצת עזרה אם מישהו מבין.. תודה ענקית מראש
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
זה סרט די ישן.. לא חדש או משהו שנקרא אולי אולי אולי "שעת הדמים" או משהו כזה... הקיצר זה על איזה חברה\מאפיה שהיה לה מנהל סיני ולכל השכירים היה כישור מסויים היו סינים היה אחד עם רובה וזה... הקיצר אחד בוגד בהם ואז הוא בורח עם אשתו וכל שאר המאפיה מחפשים אותו ולאט לאט הוא הורג את כולם בסוף יש קטע שהמנהל יורה בו והוא על הרצפה, ואז הוא אומר לעובד שלו לרצוח אותו ואז העובד שלו יורה במנהל ומציל את הבוגד... איך קוראים לזה באנגלית
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
אני לא חושב שיש פורום מתאים לזה אז זה ילך לפה, מקסימום יעבירו... יש לי תרגיל שבו אני צריך לפשט ביטוי בוליאני ואני פשוט לא מצליח אני צריך להגיע מזה : ___ _____ A+B * C(B+A) לזה ___ A+B ויש פה עוד מישהו שיש לו מתכונת ביום שני ?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הודעת התנצלות פומבית מאת :pixelsight לכול חבריי הפורום שלום.ברצוני להתנצל בפנייכם ובמיוחד בפניי ליבי על דיבור לא יפה ולא נאות ולהגיד שכולנו בניי אדם. אני מודה שאני נסחפתי עם הזרם וזרקתי מילים שלא במקום, אני מסכים שזה לא היה יפה מצידי ואני מבקש את סליחתך ליבי, אני מבקש ממך את סליחתך עם העלבתי אותך עם ישירות או בעקיפין זה לא יחזור על עצמו יותר. אני מקווה שאת תסלחי לי על המעשה הטיפשי הזה שעשיתי ושגררתי אחריו עוד חברים. אני מסכים עם ההנהלה שחסמו אותי ונתנו לי באן אבל למה לא לתת לי מילה לא יכולתי להגיב בגלל זה שלא כמו שלא רציתי להגיב אלה בגלל בעיות תכניות עם המחשב שלי .
-
שי לי\לנו להקה ואנחנו מעוניינים להקליט שיר (פרומו\דמו ) באיזור האיכות הסבירה ומחפשים מישהו נחמד שאולי יוכל לעזור לנו... (הסגנון זה מטאל ) יש כאן מישהו שיודע לעשות הקלטות? (אנחנו רוצים גיטרה וקלידים ושירה ותופים שיהיה מכונת תופים .) רצוי מאיזור המרכז _________________________ יש לנו אחד שהסכים לעשות לנו הקלטה הבעיה הוא מהדרום
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום רב, חלקכם ודאי ראיתם את 'ההסחפות' שלי ושל עוד כמה משתמשים, אני רוצה בנושא זה להתנצל כלפיי ליבי שהייתה חלק מבדיחה שסיפרתי, אני אחזור ואומר בשנית שלא התכוונתי להעליב, זאת הייתה בדיחה ואין להסתכל בה בצד הרציני שלה, אך ורק בצד ההומוריסטי. לכן, אני אתנצל בפני ליבי, למרות שלא התכוונתי לפגוע בך, אם פגעתי בך ראי הודעה זו כהתנצלות. אני לא התכוונתי לפגוע באף אחד ! בתקווה שתקבלי את ההתנצלות, אלעד .
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=118958.new#new אני מדבר על הת'רד הזה במיוחד,גם אותו הרסתם?! לדעתי זה ממש מגעיל כל מה שאמרתם על המשתמשת Libby ואני רואה שאף אחד לא פותח ת'רד עם התנצלות (Enc0der ,עשית בשכל). אני לא הייתי במפגש האומנם (אני בן 14) . כל ת'רד שרק נפתח אתם הורסים עם ספאם והדרדרויות נושא. אני יודע,אני יודע טוב טוב שגם אני עשיתי מידי פעם שטויות שגרמו לספאם,אני בניגוד לכם מצטער על זה. הספאם פה חוגג,כבר לא כיף ליהיות כאן.. הרסתם את כל האיכות! כן אני יודע, עכשיו TopGun בטח יגיד "מישהו כמוך מדבר על ספאם? :smile1:" ויצוצו כאן כל מיני הערות. נמאס כבר, אתם לא מבינים שאתם הורסים את הפורום חזק?
-
- 42 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לקחת את כל עניין הכתיבה למקום העבודה הליילי שלי, אז צפו למטר ת'ראדים בסגנון. http://s47.yousendit.com/d.aspx?id=28GJL8FXXYAIO0RRJX5LHRRIE2 כרגיל, הרגישו חופשיים לקטול, לברך וכו'... תודה רבה. :-*
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
שלום כולם אני מחפש שרות חינם שיתן לי גישת shh להריץ קבצים וכמובן אחסון אני מחפש את זה על מנת להריץ באינסי psybnc אז השרת צריך להיות גם מבוסס לינוקס תודה!
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
http://s15.yousendit.com/e.aspx?id=1YAZ1OJYY4IF02SM8II01O2SLC 8)
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-