עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by manganga7,

שלום. משעמם לי ב-MP3 ואין לי מושג מהם השמות של השירים היפים שיש. אז אם מישהוא יכול לכתוב לי שם של שיר שהוא אוהב,יפה וקצבי אז זה ייתקבל בברכה (רצוי מהתקופה האחרונה שלא יהיה משהוא משנות ה-90).

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by BONO,

בסדר בטעות פירסמתי ב 2 מקומות שחכתי אז אתה נועל אחד ומחק תשני?!?!?!?!? מה חכם בזה?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by thatsmyname,

באיזה רזולוציה מדובר שרוצים High Quality בYT? אם אני מעלה רזולוציות ממש גבוהות (יחסית לYT) כמו 1024X768 ו1280X1024 זה עדיין על Standart.. מדובר ברזולוציה ספציפית? או בכלל בקידוד ספציפי? תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  4. Started by pringles,

אך אך איזה הרגשה טובה לחזור לפה!! וואלה תאמינו לי התגעגעתי לפורום לא ידעתי לאן ללכת חחח אבל עכשיו אני שוב פה !!!! שאלה עם קיבלתי באן זה אומר שמתאפס לי החשבון אזהרות עד הבאן הבא?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by tomz,

לא מצאתי מקום אחר לשאול אבל ראיתי בווינדואס שלי, ווינדואס 2000 המסך של ה בניית מחשב הוא כזה ישן והכל כמו בוורד כזה ושניכנסתי בווינדואס אקספי, העיצוב היה יותר יפה והיו יותר אפשרויות למילוי והכל רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות משהו שיהיה לי גם את המסך ה"חדש"

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by MeTaLhAmMeR,

מישהו שמע על בושם לגברים בשם "גפ"? יודע אולי איפה ניתן ליקנות אותו בארץ? יש לו ריח עדין מיוחד משהו. אני חושב שהשם הוא GEP או GAP, מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  7. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

משחק פלאש מהנה, בעל מספר שלבים. http://adverts.freeloader.com/zurich/ תהנו אתה ממש תאהבו את זה!!!!!

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by +Eliran+,

במה אתם עובדים? אני בן 17 וחצי ומת למצוא עבודה אבל שתביא לי לפחות איזה 1000 ש"ח בחודש...אם מישו יודע משו אני פתוח להצעות......אני מחפש אבל באזור המרכז ר"ג ובאזור הזה....

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by NeptuneMB,

מעניין אותי לדעת מהו מחשב החלומות של כל אחד מחברי הפורום...אתכם לא??? :s05: המטרה היא לבנות את מחשב חלומותיכם (בלי הגזמה עולמית...) ללא תקציב מוגבל... כי כמעט כולנו מוגבלים בתקציב (מעצבן) כשרוצים לקנות מחשב חדש. כשאתם מרכיבים תציינו מאיזה אתר הרכבתם את המחשב(גם מחו"ל אפשר),כמה המחיר שלו,ואם זה ב$$$,אז תחשבו את המחיר בשקלים כשאתם מגיעים לחישוב הכללי,כמו כן תסבירו למה בחרתם בכל חלק... אבל לא להרכיב חלקים שעדיין לא שווקו ברחבי העולם!!!! מה שצריך לעשות זה פשוט,... להרכיב מפרט אשר כולל: 1.מעבד 2.לוח אם 3.הארד דיסק (עד 250GB) 4.זיכרון (עד 2GB) 5.כ.מסך 6.כ.קול 7.מארז 8.ספק כוח 9.אמצעי קירור (מארזים/מעבד/כ.מסך/מים/הארד דיסק) 10.מסך (עד 19'/CRT/LCD) 11.מקלדת 12.ע…

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by elad the master,

http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=3713 כ.מסך- asus gforce 5200fx 256mb 128bit כרטיס מסך מאוד נדיר ומאוד חזק- כל משחק עובד לי על גרפיקה גבוהה וחלק!! :'( :'( :'( :'(

11. Started by ashkenazone,

אהלן, אני רוצה לקנות מקרן יד שניה ב2000 שקל, למישהו יש פרטים/המלצות וכדומה?

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  12. מישו יודע איפה ניתן להכסן כדי לעלות אותו לחתימה שלי? ואיך עושים את זה?

13. Started by intel suck,

שלום אני לומד בכיתה ט בקבוצת מתמטיקה א2 כשאני הולך להירשם לתיכון איך מתייחסים לזה כאל קבוצה ב? ואני אלך רק ל-4 יחידות?

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by beeper,

מי שהתקבל לגאמ"א, בוגר גאמ"א או משרת שם כרגע, הייתי שמח לדבר איתכם, אימייל- beeperb@gmail.com מסנג'ר bason10@zahav.net.il

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  15. יש את האתר הזה : http://imageshack.us אבל הלינקים שאני מעלה עליו כל הזמן פג תוגפן. יש איזה אתר חינמי שעושה אולי את העבודה יותר טוב ? תודה מראש!

16. Started by intel suck,

היי אחרי כמה חודשים שאני רץ ודי שחטתי כבר את הnike impax הישנות, הגיע הזמן להשתדרג לנעלי ריצה חדשות, חשבתי על brooks dyad 6 אבל בינתיים אני לא בטוח, יש לי כף רגל קורסת כשאני דורך עליה הקשת פשוט קורסת והרגל נהיית שטוחה איזה נעליים מתאימות למצב כזה? התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח, אם יש פה אנשים שגם הם רצים אני אשמח לעזרה. תודה יום טוב.

17. היי אנשים טובי לב שנהנים לעזור! יש לי ביום שני מתכונת בהיסטוריה ב' ואני מתכונן באינטנסיביות, אך כל זה לא יהיה שווה אם אני לא אדע איך בנויות השאלות ובערך מה יישאל... אני רוצה לבקש מאלה שמוכנים לעזור לי: צלמו 2 מתכונות(בסוף הספר) עם התשובות ועם השאלות בבקשה! (או לסרוק גם אפשר..) שילחו לי בפרטי תצלומים בבקשה!! זה ממש חשוב לי! כתמריץ שולי ולא חשוב: יש לי הזמנה אחרונה לג'וסט(JOOST) וגם יש לי הזמנות לאתרים שמקשרים להורדות שאסור לדון בהם פה עקב העוגן(-אז רק בפרטי בבקשה).. אז מי שיכול לעזור... בבקשה! אני אפילו מוכן להזמין אתכם לג'ימייל! ממש חשוב לי! תודה מראש, דימה. GRACIAS SPOSIBO DANKE THANX SHUKRAN

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  18. איך היה המפגש היום ? ובטוח שמישהו צילם ... אז אם תוכלו להעלות תמונות זה גם יהיה נהדר.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

בסוף הכתבה ציינו שהמידע הראשוני הגיע באימייל האדום, מישהו יודע מה הכוונה? זה איזשהו מושג מוכר שאנשים אמורים להבין? תודה (: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3036117,00.html

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  20. למה אני מקבל הודעת שגיאה לכבות את ה ADBLOCK

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  21. יש לי אתר אינטרנט חדש ועשיתי לו דף בפייסבוק כמובן אם מישהו יכול לתת לי הצעות יעול כאלה ואחרות איך לקדם את הדף והאם בכלל עשיתי אותו נכון וטוב! אשמח לצעות יעול מועילות ,תודה. http://www.facebook.com/pages/mkrzym-lwwynr-sbk-Win1coil/121191821251185?v=app_4949752878&ref=sgm

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by Alina,

http://www.youtube.com/watch?v=eEj7vwrbSSE אני וחבר שלי משועממים

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by Dark_Phantom,

למי שלא מכיר את webshots זה תוכנת נחמדה עם אוסף ענק של תמונות באינטרנט כרקעים למחשב. אני כבר מנוי בה כמה שנים ומה שרציתי לעשות זה לשדרג את החשבון שלי לunlimited. משאני לא יודע אם אני יכול לעשות את זה עם ישראכארט(לא נראה לי בינלאומי) ולכן הייתי רוצה לברר על זה אם מישהו פה יודע. אני מוכן גם לשלם פה את הסכום לכל אדם שמתנדב לשלם עבור זה בכרטיסו, כי זה ממש חשוב לי- אני מעין פריק לתמונות רקע משגעות, זה פשוט מרגיע אותי. תודה מראש אם מישהו מעוניין יכול ליצור קשר איתי בפרטי או באימייל שלי victorsk@netvision.net.il . אני חוזר ומדגיש שזה איזה הודעת מכירה או קנייה ואני גם לא רוצה שאנשים יגיבו על זה, המטרה היא לברר אם אפשר לשלם בכרטיס שברשותי בחו"ל ואילו מישהו שמעוניין לעזור לי יעשה א…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  24. עכשיו אני רוצה לקנות מוצר מסוים בחנות בחו"ל (דרך האינטרנט) ולהורים שלי יש רק ויזה רגילה (+ישראכרד) האם זה אפשרי או שחייבים כרטיס אשראי מיוחד שמאפשר לקנות גם בחו"ל?

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  25. אני בצבא(יש אישור עבודה) ואני מחפש עבודה מישהו יכול לכוון אותי?

• 5 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים