כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
-
כנסו ל-Ana.co.il בשביל הוירוס המדובר...גם תומך Xp בשביל מי שמתעצל לכתוב: www.ana.co.il מוגש כשירות מטעם: AaaBb
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אם תספיקו לראות ..... האתר סובל התעללות קשה בזמן האחרון, כל כך קשה עד שהוא ירד עד להודעה החדשה. האם כל כך קל להרוס ולהשחית אתר ? והאם יש מה לעשות בנדון ?! לפי מה שאני יודע הפורץ לאתר HW נתפס ולכן הפסיקו הפריצות אך מה היה קורה אם לא ? האם זה היה יכול להגיע לרמה של האתר FILENEXUS ?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש מכשיר כושר ביתי לאימון במטרה להרזות קצת. אני מבקש מאוד לא להציע לי ללכת לחדר כושר, או להתאמן ולרוץ בחוץ - מסיבות אישיות זה בלתי אפשרי בשבילי. האם יש למישהו הצעה/המלצה אישית למכשיר כושר איכותי (כזה שלא יישבר אחרי כמה ימים של שימוש) שיוכל לעזור לי במאמץ לרזות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מחפש את האתר של אומינטק, מי שנותן שירות ל VIEWSONIC מישהו מכיר? כי לא מצאתי...
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
צבעתי את החדר הכול ניהיה צבע מה מוריד ?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יצא ל T.I. בתחילת החודש אלבום חדש שנקרא : T.I.P. VS. T.I. , שמעתי אותו , ואני חושב שזה אלבום גדול !!! מעניין אותי - מה אתם חושבים עליו? http://www.youtube.com/user/TIvsTIP
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת: בכל פורום (באתר הזה) כשיש הודעות חדשות בפוסטים מסויימים זה לא מודגש לי, בצורה כזו. מה הולך כאן? בטעות לחצתי בפורום מפרטים לפני כמה ימים על הכפתור "סמן כנקרא" שמופיע בצד ימין למעלה שם, ומאז זה ככה, בכל פורום... כל כך מעצבן :-X
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
הלכתי לאיבוד...... מה הדרך היעילה והפשוטה ביותר לשלוח תמונות במילי? בסביבות 50 תמונות למייל אחד. התמונות כבדות כי אין לי תוכנה שמכווצת אותן תודה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה לרוב בשעות הבוקר בין 6-7 האתר לא עולה לי ,ואם כן הוא עולה אז הוא נופל אחרי מספר שניות. וכמו היום[שבת] עד השעה הנוכחית 10:00 האתר עלה מידי פעם בערך ב8:00 הוא לא עלה כלל. אין לי מושג אם זה רק לי אבל זה מרגיז בקשר לשעה המוקדמת אני פשוט מתחיל לעבוד מוקדם ואין לי זמן אחר עד הערב לרוב להיות באתר. האתרים האחרים עובדים מצוין.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך אפשר לשדר דרך האינטרנט שירים? אמרו לי שצריך שרת רדיו שעולה כסף אפשר גם בלי? או יש בחינם? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
Dear Lucky Winner, We are delighted to inform you of your prize release on Saturday January 13th 2007 from the United Kingdom International Lottery programme. Which is fully based on an electronic selection of winners using their e-mail addresses. Your name was attached to ticket number; ******* serial number ****/** This batch draws the lucky numbers as follows *-**-**-**-** bonus number **, which consequently won you the lottery in the second category. You hereby have been approved a lump sum pay of 1.5,000,000GBP.(I.5 MILLION GREAT BRITAIN POUNDS) in cash credit file ref: ILP/HW *****/** from the total cash prize of 1.5,000,000.00GBP All participant were selected thr…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
זה עתה פרשתי מפורום כללי גדול מאוד (הייתי בדרג בכיר) מקווה שיהיה מעניין פה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להשכיר שרת כמה זה יעלה לי לחודש ,איזה חברות מומלצות ,וכו ? :s05:
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
פשוט לא יאמן רוקי בלבואה ! Is back in business to kick some asses old school style http://vod.walla.co.il/?w=//1009317 אז מה אתם אומרים יצליח ? .... לי זה דווקא נראה דיי מעניין, יותר מסופרמן לפחות ושאר החרא הממוחזר שיוצא בזמן האחרון כדי לסחוט עוד כמה טיפות דולרים אחרונות
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לילה טוב, יש לי את הרקע הזה: http://wallpaperstock.net/announcement_wallpapers_8012_1440x900_1.html אני מחפשת משהו מקורי לרשום בתוך השלט. משהו שקשור למחשבים. בהתחלה סתם חשבתי שזה יהיה נחמד לרשום את השם שלי אבל זה נראה לי "פשוט" מידי. אשמח לרעיונות...[רציניים....]. תודה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אין עליו תיראו איזה קרוע הוא!!! קבל ח"ח האמצעי למי שלא שם לב תעשו לו דברים בפוטושופ כמו עם בני סלע...בזמנו מקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3400042,00.html [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי בחופשה קצרה מאז יום שבט והיום כשחזרתי שמעתי על שביטה כללית על החלפת השעון קיץ לשעון חורף ועוד... מישהו יכול להגיד לי האם היום בשעה 12 בחצות מחליפים את שעון הקיץ לשעון חרף? ואם אפשר גם אז על מה בידיוק תשפיעה השביתה הגדולה מחר? (תחבורה, בתי ספר, וכו"?) אני לא נימצא שלושה ימים ותיראו כמה דברים קורים.
-
- 11 תגובות
- 682 צפיות
-
-
זה הולך כך: Its wonderfull woderfull world אני לא זוכר את ההמשך אבל זה שיר ישן. תודה
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ראיתי את זה לפני שבועיים שלושה ואני לא מוצא את זה עכשיו זה בן אדם שנלחם בפרה ,בסגנון של מטריקס , אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את זה תודה .
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר או יודע משהו על התואר גרפיקה ממוחשת או עיצוב (לא בטוח איך בדיוק נקרא התואר) ? יש תואר כזה באחת מהאוניברסיטאות, או שזה רק מכללות וקורסים שונים? האם יש מקום מומלץ ללימודים הנ"ל ? ומהם בדר"כ תנאי הקבלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה דעתכם? האם שילוב כזה רצוי ומה לדעתכם קורה בפועל כרגע? יש רק 7 אוניברסיטאות בארץ כשהיתי בתיכון חשבתי שרוב האקדמיה בישראל שמאלנית עד שמאלנית לא שפויה אבל הנה הגעתי לטכניון ולהגיד תאמת ממש הופתעתי לטובה מהאוניברסיטה פה א-פוליטית לחלוטין והמרצים כאן ברובם בלי דעה מובהקת פוליטית וגם אגודת הסטודנטים היא א-פוליטית יש מרצים דתים ערבים דרוזים חרדים ימנים שמאלנים(מעט מאוד) ועוד אבל כולם מנסים לשמור על פרופיל נמוך מי שיש לו מידע על אונברסיטאות אחרות שיכתוב פה
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות איגואנה. עם כל הציוד אני לא רוצה להשקיע יותר מ- 800. אפשרי? מה עוד צריך לדעת על החיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-