עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by R0ck,

זה רק אני או שמדובר באחד השירים הטובים ביותר של הלהקה הזו? שמעתי ופשוט התאהבתי. פשוט שיר משובח.

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  2. שאתה אומר למישהו קבל ח"ח מזה אומר ה ח"ח הזה בבקשה זה דחוף תודה!

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by love-its-my-name,

אני לא יודע מה לבחור... פיסיקה או ביולוגיה? אני בוחר באשכול א' אחד מאלו ובאשכול ב' אני בוחר כימיה. לא למדתי השנה לא פיסיקה ולא כימיה ז"א שאצטרך להשלים אותם אם אעשה 5 יחידות בהם וגם לא בטוח שאני אעשה את שניהם [שאני האשכולים] אלא אולי רק אחד שבו אני אבחר מבין השניים... אם אני עושה שני אשכולים, במה לבחור? ואם אני עושה אשכול אחד, במה לבחור מבין השניים שהצעתם? בתודה מראש, GSD.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  4. אהלן .. אני מחפש את התמונה הזאת : http://img29.echo.cx/img29/4701/avatar1038211jn.jpg בגדול .. אם למישהו יש יהיה פגז תודה רבה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. http://www.storewars.org/flash/

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  6. יהיה זכרם ברוך תעשו ציטוט ותדליקו נר ---------------------------------- לזכר איגל ז"ל שנרצח לפני שנתיים בחדירת מחבל לגדוד 51 גולני הוא נירצח בזמן שישן יחד עם עוד 6 חבריו ולזכר אלמר שנהרג בפיגוע בגן העיר בראשון לציון הוא היה בן 15 אני לא שכחתי ולא ישכח

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

עד היום חשבתי שTDI אבל עכשיו אני לא יודע מישהו פה יודע מה יותר טוב? מה ההבדל בכלל SDI = SUPER DISEL TDI = TURBO DISEL ???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Natan_Rozen,

היי שלום היום הלכתי לעשות קניות לקחתי את העגלה הכל התנהל כרגיל באתי לשים את מה שקניתי בקופה ע"מ לשלם הכנסתי את השקים לתוך העגלה והמשכתי לדרכי פתאום לרגע הורדתי את היד שלי מהפלסטיק של העגלה (הידית מפלסטיק על העגלה* ) ושמתי את היד על הברזל מהצד פתאום הרגשתי כאילו הברזל של העגלה נותן לי מכות חשמל כאלו קטנות ביד ... זה די כואב אבל מכות חשמל קטנות : : מישהו יודע מה פשר הדבר? נשמע לי מאוד מוזר שכזה דבר קורה לי זה הפעם השניה שקורה לי דבר כזה יש כאן מישהו שיכול להסביר את התופעה הזאת? :s05:

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by The UnKnown,

Thinking about getting one.... tell me what do you think . Thnx

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. הגירסה האחרונה היתה 503, כל שנותר הוא להתחיל לחפש שיפורים ותקלות חדשות. 8)

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  11. שלום אתמול בבוקר אני יוצא לי לטייל לשלוש שעות ואיך שאני חוזר אני רואה שגברת יונה החליטה לשגע אותי לא יודע מה היונה לקחה או אבל תוך 3 שעות פתאום צץ לו קן עם שתי ביצים אני אוהב חיות באמת שאוהב... אבל היונה הזאת משגעת אותי אני צריך ליסגור את כל התריסים והחלונות בחדר כדי שלא תיכנס. עכשיו היא דוגרת על הביצים ואני לא מפריע לה אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול להעיף אותה משם (בעדינות כמובן) כי איך שהגוזלים יבקעו אני הולך בכלל להישתגע כי עד שילמדו לעוף יקח זמן הצילו מישהו בבקשה הנה התמונה

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by harry,

יש לי את הפד הזה לעכבר עם ג'ל, אבל לא זה שעשוי מפלסטיק שקוף כזה, יש לי את זה מהמין בד אפור-כסוף כזה ... אבל הבעיה היא כזאת :! עברה שנה מאז קניתי את הפד הזה ונשפכו עליו כל מיני נוזלים , והוא מלא כתמים עכשיו, ואני כמו מטומטם באתי לנקות אותו עם מים והמים עשו כתמים בעצמם! .. מישהוא יודע איך אני מנקה את הפד הזה??? (הוא לא מחזה מלבב במיוחד כרגע..)

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  13. מי שיש לו לינק שירשום פה..

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by yot,

איך עדיין לא נפתח דיון כזה? טו בכל מקרה, בהצלחה למכבים המשחק מתחיל

• 53 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. בין המכוניות הקטנות יותר, איביזה פיג'ו206 פולו וכו.. איזה עדיפה יותר מבחינת מחיר, ביצועים, בטיחות, אחזקה הנאה וכל הפרים החשובים האלה ??

• 54 תגובות
    • 4.6k צפיות
  16. Started by nadaw,

אז יש שביתה או לא?

• 14 תגובות
    • 780 צפיות
  17. שמעתי את זה לראשונה באמצע שנות ה 90 ככה, אך מעולם לא יצא לי לדעת מי המבצע. קבלו דגימה מתוך הקטע המלא. 8) להורדת הדגימה - http://s35.yousendit.com/d.aspx?id=2D7S766KL71O33M5QTOT86OZ21 אחד הדברים.

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  18. אני יודע שנפתח תראד מקודם אבל פה אני רוצה להכין מאגר של פונקציות שימושיות לטיפול בטנ"מ(כגון מחסניות(אני יודע שזה ירד במיקוד אבל זה יכול לעזור),רשימות,עצים,תורים). אם אתם רוצים גם מערכים בכיף(ל3 יחידות הראשונות). אפשר גם בפסקל ובC (ובBASIC מי שעושה אם זה כבר לא נכחד)אני ינסה לתרגם בניהם. תודה

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  19. איך זה שאנשים שאני רואה שאנשים הופכים ממשתמשים רגילים ל אחראי פורום תוך ימים?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  20. מישהו יודע איך מורידים משחקים לפלאפון הזה? אני יודע שאורנג' לא תומכת בזה אז יש דרך אחרת? למשל לפרוץ אותו או משהו?

21. Started by moses_23,

אנשים...אני זקוק דחוף לעזרה! אני שכחתי את כל מה שלמדתי השנה במתמתיקה!! אז הנה בעיה אחת שסרקתי עם תשובות אני לא זוכר איך לעשות את זה. בבקשה תעזרו לי תודה! אשמח גם לקבל הסבר איך מצאתם את תחום ההגדרה של הפונקציות וכל השאר. ושוב תודה! http://img201.echo.cx/img201/2936/q35fs.jpg

• 14 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by ALE-XtaZi,

הכנתי חתימה חדשה כנסו ותנו תגובה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לי ולחבר שלי יוצא 1 והתשובה בספר היא שלושה רבעים... בבקשה תפתרו לי את זה אנחנו נואשים כבר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  24. קודם כל קצת הוראות: התרכז/י בנקודה השחורה שבתמונה למשך חצי דקה-45 שניות ומיד לאחר מכן הסתכל/י בתמונה השניה(הריקה): בעיקרון מה שאתם אמורים לראות זה שהצבעים של העיגול והריבוע שבתוכו התהפכו, כלומר העיגול הפך לכתום והריבוע לצהוב אודה למישהו שיוכל להסביר מה גורם לכך?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. בכותרת.... אה...כמובן בחינם... ממש תודה(זה לאתר של היחידה במחשבים...) איתן

• 10 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.