עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הגירסה האחרונה היתה 503, כל שנותר הוא להתחיל לחפש שיפורים ותקלות חדשות. 8)

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  2. שלום אתמול בבוקר אני יוצא לי לטייל לשלוש שעות ואיך שאני חוזר אני רואה שגברת יונה החליטה לשגע אותי לא יודע מה היונה לקחה או אבל תוך 3 שעות פתאום צץ לו קן עם שתי ביצים אני אוהב חיות באמת שאוהב... אבל היונה הזאת משגעת אותי אני צריך ליסגור את כל התריסים והחלונות בחדר כדי שלא תיכנס. עכשיו היא דוגרת על הביצים ואני לא מפריע לה אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול להעיף אותה משם (בעדינות כמובן) כי איך שהגוזלים יבקעו אני הולך בכלל להישתגע כי עד שילמדו לעוף יקח זמן הצילו מישהו בבקשה הנה התמונה

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by harry,

יש לי את הפד הזה לעכבר עם ג'ל, אבל לא זה שעשוי מפלסטיק שקוף כזה, יש לי את זה מהמין בד אפור-כסוף כזה ... אבל הבעיה היא כזאת :! עברה שנה מאז קניתי את הפד הזה ונשפכו עליו כל מיני נוזלים , והוא מלא כתמים עכשיו, ואני כמו מטומטם באתי לנקות אותו עם מים והמים עשו כתמים בעצמם! .. מישהוא יודע איך אני מנקה את הפד הזה??? (הוא לא מחזה מלבב במיוחד כרגע..)

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  4. מי שיש לו לינק שירשום פה..

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by yot,

איך עדיין לא נפתח דיון כזה? טו בכל מקרה, בהצלחה למכבים המשחק מתחיל

• 53 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. בין המכוניות הקטנות יותר, איביזה פיג'ו206 פולו וכו.. איזה עדיפה יותר מבחינת מחיר, ביצועים, בטיחות, אחזקה הנאה וכל הפרים החשובים האלה ??

• 54 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. Started by nadaw,

אז יש שביתה או לא?

• 14 תגובות
    • 774 צפיות
  8. שמעתי את זה לראשונה באמצע שנות ה 90 ככה, אך מעולם לא יצא לי לדעת מי המבצע. קבלו דגימה מתוך הקטע המלא. 8) להורדת הדגימה - http://s35.yousendit.com/d.aspx?id=2D7S766KL71O33M5QTOT86OZ21 אחד הדברים.

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  9. אני יודע שנפתח תראד מקודם אבל פה אני רוצה להכין מאגר של פונקציות שימושיות לטיפול בטנ"מ(כגון מחסניות(אני יודע שזה ירד במיקוד אבל זה יכול לעזור),רשימות,עצים,תורים). אם אתם רוצים גם מערכים בכיף(ל3 יחידות הראשונות). אפשר גם בפסקל ובC (ובBASIC מי שעושה אם זה כבר לא נכחד)אני ינסה לתרגם בניהם. תודה

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  10. איך זה שאנשים שאני רואה שאנשים הופכים ממשתמשים רגילים ל אחראי פורום תוך ימים?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  11. מישהו יודע איך מורידים משחקים לפלאפון הזה? אני יודע שאורנג' לא תומכת בזה אז יש דרך אחרת? למשל לפרוץ אותו או משהו?

12. Started by moses_23,

אנשים...אני זקוק דחוף לעזרה! אני שכחתי את כל מה שלמדתי השנה במתמתיקה!! אז הנה בעיה אחת שסרקתי עם תשובות אני לא זוכר איך לעשות את זה. בבקשה תעזרו לי תודה! אשמח גם לקבל הסבר איך מצאתם את תחום ההגדרה של הפונקציות וכל השאר. ושוב תודה! http://img201.echo.cx/img201/2936/q35fs.jpg

• 14 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by ALE-XtaZi,

הכנתי חתימה חדשה כנסו ותנו תגובה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לי ולחבר שלי יוצא 1 והתשובה בספר היא שלושה רבעים... בבקשה תפתרו לי את זה אנחנו נואשים כבר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  15. קודם כל קצת הוראות: התרכז/י בנקודה השחורה שבתמונה למשך חצי דקה-45 שניות ומיד לאחר מכן הסתכל/י בתמונה השניה(הריקה): בעיקרון מה שאתם אמורים לראות זה שהצבעים של העיגול והריבוע שבתוכו התהפכו, כלומר העיגול הפך לכתום והריבוע לצהוב אודה למישהו שיוכל להסביר מה גורם לכך?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. בכותרת.... אה...כמובן בחינם... ממש תודה(זה לאתר של היחידה במחשבים...) איתן

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  17. Started by zvkel,

מי שרוצה כרטיסים לבומבמלה - 50203838 ICQ

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by R0ck,

למי שמטיל ספק, התמונה אמיתית לחלוטין!

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. הנה כתובת האינטרנט של אתר הלוויינים הראשי של NASA ששוחרר לקהל הרחב במטרה להפגין את השיתוף וההנאה שהוא יכול להפיק מהשגי החברה. ניתן לראות כל נקודה ברחבי הגלובוס ממבט הלווין עד לגודל של מטר רבוע באיכות יוצאת מן הכלל. לידע כללי, גודל האתר 170MB. להנאתכם. http://worldwind.arc.nasa.gov בארה"ב הצלחתי לראות עד גודל של מכונית... באזור של האוורסט רואים את התמונה פשוט תלת מימדית בגלל הגובה... ענק!

• 139 תגובות
    • 15.8k צפיות
  20. איך מתחלק אחוזי הניקוד ב5 יחידות לימוד מדעי המחשב ?? כמה "שוקל" החלק הראשון של השני יחידות כמה שוקלת היחידה שנחשבת קלה וכמה נחשבות שני היחידות בחלק ב'(עיצוב תוכנה ומודלים נגיד..) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 6.9k צפיות
  21. כתבה מ 1997, בטאון רכבת ישראל. החלק הראשון : החלק השני : קידמת הגליון : גב הגליון : קריאה מהנה, פשוט יופי של כתבה.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by love-its-my-name,

שלום, אני תלמיד כיתה י' והשנה, כמו שאתם יודעים כנראה, תלמידי כיתות י' עושים בגרויות בהיסטוריה ולשון. רציתי לבקש מכם טיפים, עצות וכדומה בקשר לבגרויות. הינה חלק מהדברים שאני עשיתי במהלך השנה : 1. אגרתי סיכומים שהכנתי בעצמי כל פעם על כל חומר. המורה שלנו לימד אותנו בדרך מאוד טובה לדעתי - פשוט חילק דפים עם שאלות על החומר שהוא יודע שיהיה וככה אנחנו עונים בבית והוא בודק בכיתה ומסכם גם כן הוא. בסך הכול יש לי בערך 40-50 שאלות ולכל שאלה סיכום שמה שבטוח, הוא טוב! קיבלתי בזכותם במבחנים 100 ללא מאמץ בקושי. 2. אני אתחיל להתכונן מעכשיו לבגרות בהיסטוריה [המתכונת ב17 חודש הבא] כל פעם אני אלמד קצת... 3. בלשון אני לוקח מורה פרטי שבודק איתי את כל החומר מתחילת השנה עד סופה ורואה מה אני…

• 26 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. Started by dbx22,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות שרשרת כמו של דיימבג דארל הגיטריסט של פנטרה? אתרים או חנויות או כל הצעה תתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  24. אם יש פה מישהו שמבין בנושא ויכול לעזור לי אני ישמח... אני רוצה לדעת איזה גיטרה ממולץ לקנות בתור התחלה ואיזה ספר לימוד עצמי. (בקשר לתקציב הבנתי שגיטרה למתחילים לא אמורה לעלות יותר מ300-350 שקל אז בסביבות המחיר הזה). תודה מראש...

• 22 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים