כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,588 דיונים בפורום זה
-
שלום ביום שישי חטפתי מכות ואיזה 15 ילד שהפילו ובעטו בי אם הרגליים, עכשיו עד היום כל המקומות שכאבו טיפה עברו לי חוץ מהצלעות אז אני רוצה ללכת לעשות צילום רנטגן . השאלה שלי זה אם אני עושה את הצילום לצלעות בצד ימין יכולים לראות שאני מעשן? תודה לעוזרים
-
- 37 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
חשבו מאוד ו... אני שם את זה כי זה חשבו לא כהודעת שרשרת!!! http://www.silvester.10x.co.il/
-
- 37 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
פתחתי את הדיון הזה כדי לספר לכם על משהו מעניין שקראתי היום.. שלחו לנו בבסיס היום אי מייל לכל המחשבים שהולך להיות מבצע מלביש ב21 לחודש , האי מייל כביכול לא נועד לנו אלא לשוטרים הצבאיים , הוא כולל בתוכו יעדים ודרכי ביצוע של המבצע וכן גם מספר הוראות בטיחות . שמתי לב לסעיף שצויין בדגש : "אין לרדוף אחרי חייל שבורח" באותו רגע עלה לי חיוך , אבל האמת המצערת והעצובה שלא מיישמים את ההוראה הזאת ואני תוהה לעצמי מה יקרה אם אותו חייל מסכן יידרס בכביש מה יגידו אותם שוטרים שרדפו אחריו : היה לו שיער ארוך../זקן.. /חולצה בחוץ .. הנושא הזה מאוד מקומם אותי..ואני מניח שמחר אני אצטרך לרוץ קצת אני יהיה בתל השומר ששורץ בחסרי התועלת האלה ואם אפול בשבי אני אכבול אותם על סיכון חיי אדם
-
- 37 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
סתם מעניין לדעת איזה טווח גילאים מסתובב פה באתר.
-
- 37 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מאוד רוצה ללמוד גיטרה. התחלתי לקחתי שיעור אחד היה סבבה(קשה ) אבל שיעור עלה לי 110 שקל! וזה ממש יקר! ניסתי ללמוד לבד אבל אני לא מצליך. האם למישהו יש פתרון? (איך אתם למדתם?)
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הגיע לפני שבוע מארה"ב (יבוא אישי בעזרת חבר) למרבה הצער אין לי מצלמה אז אני נאלץ לצרף צילום מאתר החברה. http://www.macknife.com/images/knives/ssk65.gif. זוהי הסכין היפנית הראשונה שלי (הן בתוצרת והן בתצורה) והיא מצטרפת כשכנה בבלוק לסכיני שף ועזר של ויקטורינוקס ולסכין הפירוק הצרפתיה. ולמה אני פותח שרשור על סכינים פה ולא בפורום "המטבח המשובח" אתם שואלים? ראשית, משום שלרוב מאוד משעמם בפורומי בישול, ושנית משום שכאן כבר יש לי שם משתמש ואין לי כוח להרשם באתר נוסף. בשנים האחרונות גוברת מגמת הבישול הביתי בארץ, תוכניות בישול כבר מזמן חודרות למרכז הבמה ושפים הופכים לכוכבים. מדובר בתחביב נהדר עם תוצאות מוחשיות, ריחניות וטעימות. אבל מאחר וזהו פורום טכנולוגי אני הולך להתמקד בטכנולוגיה ש…
-
- 37 תגובות
- 13k צפיות
-
-
-
שלום היום גנבו לי את הV3X היקר שלי מה אני יכול לעשות? התקשרתי לאורנג' וחסמתי אותו ואמא שלי הגישה תלונה במשטרה. רציתי לדעת אם אפשר לאתר אותו איכשהו כי הוא ממש חשוב לי וחסכתי בשבילו הרבה זמן. אם למישהו יש איזה דרך שאני יוכל לאתר אותו אני אשמח מאוד. תודה רבה :-[
-
- 37 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
יש פה מישהו שיכול להוכיח שהיטלר מת וירה לעצמו בראש ? לא טקסטים לא סיפורים. הוכחות עצמות ד.נ.א הכול. תודה. (אשמח לראות).
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
-
לי אישית התלקל המאורר שהיה לי תלוי על הקיר ועכשיו קניתי מאורר ריצפתי שלא שווה ת'חת. ולשכנע אתם ההורים לקנות מזגן קטן לחדר לא יעזור. וגם להפעיל מזגן גם ככה יקר כל הזמן.
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
חייבים לקרוא! שלום, אינני יודע כמה מכם עושים קניות במתחם קוסמוס (שופרסל ביג) בטירת הכרמל, אבל אולי כדאי שתהיו מודעים לנושא הבא. אני הייתי קורבן של תרמית מתוחכמת בזמן שעשיתי קניות. זה קרה לי וזה יכול גם לקרות לכם. התרמית עובדת ככה: שתי בנות 18 חתיכות ניגשות למכונית שלך בזמן שאתה מעמיס את הקניות לתא המטען. שתיהן מתחילות לנקות את שמשות המכונית עם סמרטוט ונוזל ניקוי, כשהשדיים שלהן כמעט פוקעות מחולצות הטריקו שקטנות עליהן בכמה מידות. לא ניתן להמנע מלנעוץ מבטים. כאשר אתה מודה להן, ומציע להן טיפ, הן אומרות "לא" ושואלות אותך אם במקום זה תוכל לתת להן טרמפ למקום אחר. אתה מסכים, והן עולות למושב האחורי. במהלך הנסיעה הן מתחילות לקיים יחסי מין זו עם זו. אחר כך, אחת מהן עוברת למושב ה…
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זהו נשבר לי סופית ,אני ניפטר מהרכב . הקש ששבר את גב הגמל היה מחיר הדלק שכבר מגרד את ה- 7 ש"ח לליטר. הלך לי ראש המנוע בגולף הישנה וחשבתי לתקנו אבל בהתחשב שצריכת הדלק של רכבים כבדים כמו הגולף שלי , עומדת על 7-8 קילומטר לליטר ( בעיר ) ושהתחזית הכלכלית של המומחים מדברת על כך שבתוך מספר חודשים המחיר יגיע ל-10 ¤ לליטר ,החלטתי שחלס , יש גבול . לא , לא, בהחלט לא מדובר רק על כסף ,מדובר קודם כל בעצבים ,בתיסכול ובהרגשה המשפילה שכול העולם ואשתו מחזיקים אותך בביצים וסוחטים אותך מתי שהם רוצים וכמה שהם רק רוצים . למרות שאני מחשיב את עצמי כאזרח שומר חוק , במציאות של כבישי הארץ ומצב החנייה אי אפשר שלא להיות עבריין במידה מסוימת ולא לקבל דוחות בסכומים גבוהים (שחלקם מוצדקים וחלקם הגדול הם סח…
-
- 36 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
עד כמה לפי דעתכם קשה לפרוץ לפייסבוק ?? והאם הגיוני שילד בן 15 יצליח לעשות את זה??
-
- 36 תגובות
- 6.9k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר כמה חודשים שאני רודף אחרי חנויות ואנשים בתי ספר שרתים של בתי ספר ובאינטרנט כדי למצוא (בתשלום) מקלדת AT ישנה במצב שמור וטוב עם מקשים רעישים(בלחיצה על הכפתור יש רעש כמו הלחצן של הריסט ככה היא בנויה ולא גומי כמו היום) תמונה של מה שאני מחפש אולי אתם תוכלו לעזור להפנות אותי למישהוא הנכון תודה לעוזרים...הינה למטה המיקלדת שאני מחפש עם חיבור AT ישן... [attachment deleted by admin]
-
- 36 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני לומד שנה ראשונה באוניברסיטה בפתוחה לתואר במדעי המחשב כרגע אני עושה קורס " אשנב למתמטיקה " שהוא מעין הכנה למתמטיקה המתקדת שבהמשך התואר . בקצור היום ישבתי ולמדתי הרבה מתמטיקה .... . והיו רגעים שכמעט נגחתי בקירות .... בוא תספרו לנו את החוויות שלכם מאהובת ליבנו -----> המתמטיקה .
-
- 36 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-