עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני עצבני!!! לפני כשלושה וחצי שבועות הזמנתי אינטרנט מהיר בכבלים מאחת הספקיות לפני שהתחברתי שאלתי את נציגת המכירות אם ניתן לקבל חיבור ללא חייגן והיא ענתה בבטחון שאין בעיה וזה לוקח יומיים-שלושה אחרי החיבור. ביום חמישי חיברו אותי והיום התקשרתי לברר מה קורה עם זה לרוב תדהמתי קיבלתי תשובה שאין אפשרות לקבל חיבור ללא חייגן ביקשתי להתנתק ואמרו לי שגם זה בלתי אפשרי בגלל שיש לי התחייבות לשנה. אני לא בקיא בחוק מספיק ורציתי לדעת אם יש לי עילה לביטול העסקה מכיוןן ש: 1.לא קיבלתי מה שהובטח לי בעת ביצוע העסקה 2."המוצר" רק מספר ימים אצלי (והעסקה היתה טלפונית) תודה

• 37 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ben_amitai,

אתמול חשבתי על זה והגעתי למסקנה שלוקח לי יותר מדיי זמן להרדם לפחות חצי שעה, שעה

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  3. סיפור קצר, הבוס שלי היה צריך לתת לי על כול יוני 1900 סה''כ, לפני שבועים הוא הביא לי אלפיה אחת, היום השותף השני הביא לי תמשכרות, כולה 1900, כנראה השני לא ידע אותו על המקדמה, קיצר איך ההיתם נוהגים? 1) מחזירים כמו צדיקים 2) מעלימים עין, שוחכים גם מהמקדמה וצוחקים כול הדרך על הבנק? ד''א אני החזרתי, כול החברים שלי משם, הסתלבטו עלי שיכולתי לקחת עוד אלפייה בשקט, שיחסית זה הרבה כסף למי שמרוויח 18 שקל בשעה

• 37 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3450729,00.html ניראה לי שזה רק עניין של זמן שיעברו את גיל 120

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  5. אני צריכה עזרה במתמטיקקה [attachment deleted by admin]

• 37 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by Cranchh,

עצומה חדשה. http://www.ipetitions.com/petition/Kilometer לא ניראה לי שצריך להסביר הרבה. כל מי שבעד לשנות את ההגדרה של קילומטר ל 1024 מטר, שיחתום על העצומה ומי שלא, אולי הגיע הזמן לקנות מחשב לא? בכל זאת אתה גולש ב HWZONE..

• 37 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by shuy,

תראו, אין לי בעיה עם קוסמים, זה דבר ידוע שלכל קסם יש הסבר, אבל יש לי בעיה עם מתחזים: קישור לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3342495,00.html קישור לסרטון: http://www.metacafe.com/watch/338564/uri_geller_blending_a_spoon

8. טוב, הכותרת די ברורה. אין סגנון מועדף. אני מעוניין להרחיב את ספריית הDVD שלי. תודה! LazyBoy נ.ב - קודם עשיתי חיפוש ומצאתי 7 עמודים שרובם ספאם טהור.

• 37 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אני נמצא כרגע עם חבר שרוצה לפתוח מעבדה ברחובות והוא מבקש שתעזרו לו איך לתמחר ? ( שרות / חלקים ) או שבכלל לא לעבוד באחוזים לאלתר 100 קניה = 150 מכירה .. וכו' . אני חייב לציין שהוא הולך לפתוח מעבדה קטנה ככה שלא נראה לי ש 10 אחוז רווח זה בשבילו . אני אישית המלצתי לו לעבוד בשיטת זיג זג לתת מדוייק ! סתם דוגמא 46.77 בגלל שהוא קטן ואנשים מצפים ממנו הכי לאמינות. גם אם הוא יקר יותר מאייבורי למשל ואין לו סיכוי להתחרות בהם . קצת טיפים ועזרה תתקבל בברכה .. תודה בשמו .

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by FARKASH7,

קיבלתי תאריך גיוס ל20 בנובמבר הקרוב למה אני מיועד?

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. זהו שירות מאוד יעיל והעיקר לא דורש ממך כלום חוץ מהתעודת זהות שלך,כתובת הדואר שלך ו1ש"ח על החשבון טלפון שלך (שגם זה לא חייב) בעיקרון את ההסבר המלא תוכלו לקרוא באתר אבל אני יסביר בקצרה... אתה שולח הודעת SMS בסך 1 ש"ח (שנתםרם אוטומטית לאירגון ווראיטי ישראל) בשביל להירשם לשירות ואז אתה מתחיל לעשות כסף, אתה מקבל הודעות פרסומות לפלאפון שלך ועל כל הודעה החברה שמה על החשבון שלך אגורה 1, עכשיו הקטע הוא שככל שיותר אנשים רשומים מתחתיכם אתם מרוויחים על כל אגורה שהם עושים אתם גם מרוויחים אגורה 1 וכך הכדור מתגלגל, אתם מוסיפים 5 חברים, כל אחד מה-5 חברים מזמין גם הוא 5, זה כבר 5 כפון 5 אבל מה קורה כשכל אחד מה-5 האלו מזמין עוד -5 ועוד-10 ועוד ועוד ועוד ועל כל אגורה שכל אחד מהם מרוויח …

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. לא אוהב פיימלי גאיי, מכירים משהו אחר בסגנון ?

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by בייגל טוסט,

http://www.planetboredom.net/video.php?id=2944

• 37 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by edeNF,

שלום היום גנבו לי את הV3X היקר שלי מה אני יכול לעשות? התקשרתי לאורנג' וחסמתי אותו ואמא שלי הגישה תלונה במשטרה. רציתי לדעת אם אפשר לאתר אותו איכשהו כי הוא ממש חשוב לי וחסכתי בשבילו הרבה זמן. אם למישהו יש איזה דרך שאני יוכל לאתר אותו אני אשמח מאוד. תודה רבה :-[

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום אני לא ממליץ על חנות או משהו בסגנון (לא מפיר את חוקי הפורום), אך רציתי לשאול איך אנשים פה מזמינים משם? מה הקטע? זה לא אתר בחו"ל? זה אפשרי בכלל? ומה עם משלוח ומיסים וכו'? אשמח לקבל תשובה מאוד ממצה מאנשים שמבינים

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by coldplay,

הנגן שלי (iAudio) נשכח בתוך המכנסיים וכובס ללא רחמים. שכחתי להוציא אותו מהמכנסיים אחרי שחזרתי מהעבודה ואמא שלי לא בודקת בכיסים. הנגן יצא רטוב כמובן וללא רוח חיים. הוא עלה יותר מ 1000 ש"ח ואני ממש כועס על עצמי. יש לי עדיין אחריות עליו אבל על תאונה כזאת לא יתקנו לי אותו או יחליפו בחדש. אני יכול לתת את הנגן לחנות שבה רכשתי אותו ולבקש שיתקנו אותו מתוקף האחריות אבל הם ישימו לב שהתקלה קרתה בגלל נוזל לא? כרגע אני נותן לו זמן להתייבש מתוך איזה תקווה שיתקנו לי אותו, אבל מה אני יגיד לחנות? למישהו יש עצה או רעיון למצב כזה ? תודה לעוזרים

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by pazer005,

כל הזמן יש כתבות באינטרנט על מה יקרה בעולם המחשבים בעוד ככה וככה שנים. אז אני חשבתי על הכנת רשימה של מה לא יקרה. אתם מוזמנים להיות יצירתיים ולהוסיף דברים שלא יקרו עד 2020. 1. אימיול עדיין לא תגיע לגרסא 1.0 2. ICQ לא תכלול עדיין VOIP 3. Windows עדיין תעלה יותר מ-150 דולר 4. לא יהיה יותר מ-2 מגה בהעלאה 5. עדיין לא יגיע חנקן נוזלי לארץ מבחינה מסחרית 6. לינוקס עדיין לא תהיה ידידותית למשתמש 7. עדיין נצפה בשלם וצפה 8. עדיין נראה משחקים באינטרנט ואיכות מגעילה ובסינית 9. ייקח להוריד משחק של 4 ג'יגה תוך חודש מאימיול 10. החבר'ה באבודים עדיין לא יבינו מה יש על האי 11. לא יצליחו להוריד את כוכב נולד / ארץ נהדרת / עודד מנשה מהמרקע 12. יס עדיין לא יצליחו לעשות VOD 14. שמעון פרס עדיין לא…

• 37 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by axe_effect3,

שלום שלום חבר'ה! היום אני כנראה הולך לשכב עם בחורה בפעם הראשונה (ולא! לא שכבתי עם בנים ), ויש לי שתי שאלות... 1. יש לי, נקרא לזה, איבר באורך של 17 ס"מ בערך, איזה קונדומים לקנות? יש גדלים, או שזה "מסתגל"? 2. כאשר אני מוריד לה את החזיה, כולן שונות? או שלכולן הסגר הזה באותו צד? איזו יד להושיט? תודה רבה, סליחה על הניוביות! :

• 36 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. שלום. ברצוני לפנק את המחשב (או אותי) באיזה חלק חדש, שדרוג של חלק ישן או משהו בסגנון, לקראת יציאתו של וינדוס ויסטה. המפרט הנוכחי: E6400 אסוס P5WDH זכרון GSKILL 2GB 800MHZ ATI X1800XT 256MB ספק ליברטי 400 מארז אנטק P180 מסך LCD זה בקצרה המפרט הנוכחי, כמובן שיש הארד דיסקים, צורבים מקלדות ועכברים וכו'... תנו איזה רעיונות לשדרוג, הוספה של משהו... התקציב כרגע לא משנה... יום טוב.

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by zachi27,

היי ח'ברה!!! השתתפתי לאחרונה בתחרות שנערכה באתר של חברת GAINWARD שהפרס בה הינו זוג כרטיסי מסך 7900GS. נבחרתי בין חמשת התמונות המוצלחות ביותר, כאשר עתה התחרות פתוחה להצבעות. התמונה שתזכה במספר ההצבעות הגבוה ביותר, תזכה את המשתתף בזוג כרטיסי מסך 7900GS. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לחבר ותיק בקהילת HWZONE ע"י כך שתצביעו לי. כל שעליכם לעשות הוא להיכנס לכתובת המצויינת מטה ולבחור בי (תמונה מס' 5). כן, זה אני שמצולם ב"עירום" שם... אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לזכות. הנה הכתובת: www.gainward.net/contests

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by Crown,

למי שלא ראה , סרט חובה!! אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בשנים האחרון!! נשפכתי 90 אחוז מהסרט!! ענק! SPEECH LESS! בקיצור, MUST SEE!!! לא רוצה לקלקל אז לא אספר על הקטעים שיש שם, בקצרה בוראט הוא אחד הדמויות של ALI G ובסרט בוראט נוסע לאמריקה כדי ללמוד על התרבות האמריקאית. וזהו בקצרה.

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by VL,

רציתי לדעת אחרי כמה זמן זרע מתייבש? (נגיד על היד) ועם אחרי שהוא מתייבש אפשר להכנס מזה להריון? בבקשה בלי תגובות ציניות זה חשוב לי מאוד.

• 36 תגובות
    • 11.1k צפיות
  23. ??? עריכה: ומה זה חילוף חומרים גבוה? זה משהו שאפשר לשנות? בקיצור אני מעוד מתעניין בדיאטה.. אם יש לכם משהו להוסיף אני ישמח ;D

• 36 תגובות
    • 13.8k צפיות
  24. Started by Street-Fighter,

אהלן חברה. יש לי שאלה שמטרידה אותי: אני עכשיו עולה לכיתה יב. לפני שבוע הייתי בצו הראשון ויומיים לאחר מכן עברתי את המבחנים של צוות אוויר. נאמר לי שעד שאני לא נופל בשלב כלשהו במבחנים של חיל האוויר לא ישלחו לי כלום בנוגע לשאר תפקידים בצבא. בוא נגיד שהגעתי למצב שנפלתי באחד המבחנים הבאים של חיל האוויר (חס וחלילה), כנראה ישלחו לי זימון ליום סיירות או משהו כזה. השאלה שלי היא אם יהיה לי מספיק זמן מאז קבלת הזימון ליום סיירות להתחיל להתאמן (פיזית-ריצות) ליום זה. או שפשוט יום הסיירות הוא תמיד באותו התאריך בשנה(ככה שלא משנה מה אני אתכונן ליום זה-כלומר אני אדע מתי הוא בלי קשר אלי..)? תודה מראש!

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. יש לכם ספר טוב להמליץ עליו? אני אוהב את סדרת הארי פוטר וקראתי כבר כל ספר וגם נהניתי מאוד ממלאכים ושדים וצופן דה וינצ'י. אז אם אפשר שזה יהיה בערך בסגנון של הספרים האלה אני מחפש לקנות ספר טוב.

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.