כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
ראיתי עכשיו את הפרק החדש של סאות'פארק[אחרי הפסקה ממושכת] הפרק עוסק בתסמונת טורט וכבנאדם עם תסמונת טורט[שאגב, מוצגת פה בהקצנה כל כך גדולה] מאוד מאוד נהנתי לצפות בפרק, אחד הכי מצחיקים שראיתי. מומלץ בחום ! כמה קללות בפרק אחד ... http://www.imdb.com/title/tt0995582/ נ.ב לא, אני לא מקלל בקול רם, או כל דבר אחר מהדברים שהוצגו בפרק...
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משחק מטורף! - www.break.com/articles/turkeyshot.html כרגע השיא שלי 8900 ועכשיו הוא 10450!!!!!!!!! השיא של NICO -8200 השיא של Nitrous90 10200- !!!
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתעייצו לי עם מה להשתמש לניקוי המחשב, פשוט השתמשתי בפאן והוא התקלקל, יש לכם פיתרון יותר טוב?
-
- 28 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יאללה מי שבא לו שיגיד וישאיר לי מייל בפרטי אחלה אתר..מה15 יהיה אפשר להזמין דברים לישראל P: בהצלחה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי שאלה אני לא מבינה כל כך בכרטיס האשראי אז ככה יש לי כרטיס אשראי עכשיו המסגרת שלי הוא עד 1000₪ ואני צריכה לקנות דחוף משהו שעולה 2400₪ השאלה אם אני יכולה לקנות את המוצר בתשלומים כך שירד לי כל חודש מהחשבון אשמח לתשובה והסבר דחוף בנושא הזה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים אבא שלי טס לארגנטינה עם חברת התעופה Air Europa. המזוודות איחרו בכיומיים (לאחר שנשארו במדריד - באשמת חברת התעופה), ואבא שלי נאלץ לקנות בגדים למשך הזמן ששהה שם ללא המזוודות שלו. הוגשה תביעה, על עלות הבגדים, לחברת התעופה, שמצידה טוענת שאבא שלי צריך להוכיח את העובדה שהוא אזרח ישראלי ושהוא אכן מתגורר בישראל. רקע קצר - אבא שלי יליד ארגנטינה והתגורר שם עד גיל 33 (לפני 24 שנים), אז החליט לעשות עלייה ומאז הוא גר בישראל באופן רציף, חוץ ממספר יציאות לתקופות שלא עלו על חודש וחצי. האם ישנה דרך נוספת להשיג אישור זה חוץ ממשרד הפנים (והתורים הארוכים שבו)? תודה ולילה טוב.
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מי קובע כמה ספורטאים נשלחים מכל מדינה לתחרויות בינ"ל? ישראל (או כל מדינה אחרת) יכולה לשלוח כמה מתחרים שהיא רוצה לאליפות אירופה בג'ודו או אליפות העולם באתלטיקה או שחיינים לאולימפיאדה? יש גוף שמפקח ומציב רף? אם כן-מה הקריטריונים?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני נכנס ללשונית Networks ומקליד Israel אבל יש כל מיני רשתות שאף אחד מהן היא לא ישראל אלא ישראל בתוספת משהו.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, לפי מה שהבנתי יש במקצוע הזה גם היבט כלכלי וגם הנדסי. זה נשמע לי מאוד נח, כי אני כבר הרבה זמן מתבלט בין שני הענפים (כלכלה / הנדסה) אני עדיין לא מבין אבל עד הסוף את מהות המקצוע, את התפקיד של מהנדס תעשייה וניהול. מה הידע הדרוש ממהנדס תעשייה וניהול בכל אחד מהתחומים? למשל, בהיבט ההנדסי, זה יותר בכיוון הנדסת אלקטרוניקה או תוכנה ? (שמתי לב שיש קורסים כמו JAVA בתכנית הלימודים של התואר) תודה.
-
- 27 תגובות
- 15.1k צפיות
-
-
-
טוב אני עושה איזה עבודה ואני צריך את זה בקיצור חיפשתי ולא מצאתי אז בבבקשה זה דחוף עם מישהו יימצא לי איזשהוא אחד שמסתתר שם מישהו זכר אז שייביא לי לא משנהה קל או קשה!.! תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
למה אין הוראות שימוש נורמליות על האריזה? אין אזהרות,האם יש בו חומרים רעילים? מותר לאכול אחרי השימוש בו?לכמה זמן הוא פעיל ומה הוא בדיוק עושה? וממה הוא עשוי(מרכיבים) מן הסתם יש בו אלכוהול-האם הוא בטוח לחוטין לשימוש ללילדים,תינוקות.קשישים?-אין שום מקורות מידע עליו,אף-אחד לא מדבר עליו ואם הוא כל-כך יעיל אז הינה הפתרון למשבר המים..
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מזה הדבר המוזר שרשום לכל אחד מימין : דפדפן: MSIE 6.0 על Windows XP :nixweiss: הכוונה לימין למטה מעל למפרט המחשב!!!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה מחיר המחירון עכשיו של הונדה סיויק 2001 1.6 אוטומט בלי סאן רוף 4 דלתות אני פשוט רוצה לקנות ביום רביעי אבל לא יודע מה מחירון מדויק
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
http://www.theonion.com/content/video/ninja_parade_slips_through_town?&utm_source=digg_1 ROFL
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני עובד על פורום חדש שכתוב ב CGI ויש לי איתו בעייה קטנה, אני ממש אודה למי שיוכל לתרום מהידע שלו בנושא לפרטים נא צרו איתי קשר באיי סי קיו 52927239
-
http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsdt_710h2c?c=us&cs=19&l=en&s=dhs פשוט מטורף! ורק 165$ בחודש!
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני מצייר בעיפרון בלבד, עיפרון רגיל, הכי רגיל שיש, לא למדתי את זה ולא כלום. אני לא ממציא, אני מוצא קעקועים יפים ומצייר אותם בגדול, בדרך כלל גם משנה קצת דברים. זה צוייר על בריסטול לבן 2.5 גרם, מידות הציור 70x100 ס"מ, את הבריסטול הדבקתי עם סלוטייפ דו-צדדי לכמו קלקר מוקצף כזה, שמשני הצדדים שלו יש משטחים חלקים, עובי ה"קלקר המוקצף" הזה 1.1 ס"מ. ציירתי את הציור הבא: עכשיו בגלל שאני מצייר בעיפרון, אם אני נוגע בזה, זה נמרח, ועם הזמן זה יהרס, כמו כן זה נייר, ומאחוריו "קלקר מוקצף", אני פוגע בזה, מזיז את זה, זה נהרס. יש אולי איזה ניילון מט? או איזה סוג של משו שאפשר לשים על הציור, לכסות בו את הציור ככה שהוא ישמר? חשבתי על הניילון הנדבק הזה של המטבח, אבל הוא לא רחב …
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אוקיי אני סובל מאקנה... עכשיו אני מטפל בבית טיפול רב שלבי לא נכנס לזה באמת דורש השקעת זמן לינה במיטה ובחדר סטרילי וכל זה... יש מצב שאני מקבל אישור עקב הטיפול אפילו ל4 חודשים עד חצי שנה ללינה בבית ? ושאלה נוספת היא מי רשאי לתת את ההיתר ? זה באמת נחוץ... לאו דווקא בשל רצון לישון בבית. תודה !
-
- 35 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
אל תבהלו, זה סרטון אנימציה קורע, "סוף העולם": http://www.vch.co.il/video-3.html תהנו!
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כולנו יודעים שיש היום מבחר די גדול של סרטים הן בקולנוע והן בוידאומט. משאני רוצה לשאול זה איזה סרטים אתם מעדיפים לראות כשיש לכם הזדמנות לראות סרט: סרטים איכותים או סרטים "הוליוודים טיפוסים". איכותים לאו דווקא חייב להיות במאי סיני שביים סרט הונגרי במצרים, זה גם יכול להיות פשוט סרט טוב. לדוגמא: הסרט גרין מייל עם טום הנקס. סרט איכותי ביותר שלא הייתי שם אותו באותה קטרוגיה של הנאה עם אמריקן פאי למשל. או סרט חומות של תקווה למי שמכיר עם מורגן פרימן וטים רובינסון. גם סרט איכותי ביותר. כמובן שענין העדפה זה סובייקטיבי ביותר אז בואו ננסח יותר מדויק אם אתם עוד לא הבנתם על מה אני מדבר: איזה סרט הכי השפיע עליכם/שינה אותכם/זיזעזע אתכם והאם אתם מעדיפים לראות סרטים כאלה או סרטים "הוליווד…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.pandora.com האתר אמור לפעול רק בארה"ב, אבל הוא עובד לי איכשהו. גם לכם?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-