כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
משהו שראיתי בפורום אחר, כל הקרדיט על הלינק הולך למתי האגדי מפלאשו http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=16595&s=056553633bfedb8a39b3623ed4869d68 http://www.chucknorrisfacts.comו/ פשוט קרע אותי מצחוק
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
קיצר היום ב שעה הזאת 21:31 הגיעה עובדת של מתב איזה חוצפה לבית שלי ....... אבא שלי אמר לה לילה טוב לא אחשב מחר ......אז היא דפקה שוב על הדלת ואבא שלי אמר לה לילה טוב מחר ..... איזה חוצפה לבוא בשעה כזו לבתים של אנשים .... איך אני יכול להתלונן על זה על העובדת הזו ?????? שמה היה נופר להט..???
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני בעל חשבון חייל בלאומי. בקיצור בגלל טעות בחישוב (שמסתבר שיצאה די קריטית) יוצא שאני איכשהו עברתי את המסגרת אשראי שלי ב 107.4 שקל . מה שמוזר לי זה שאאל"ט אם החיוב שאני הולך לעשות הולך לעבור את המסגרת שלי - אי אפשר לחייב. מוזר לי שהצלחתי לשלם באשראי למרות שעם הסכום הזה עברתי את המסגרת. יש פה למישהו ניסיון עם זה? מה הולך לקרות (יבטלו לי את העסקה או שיורידו לי פשוט יותר מהמסגרת בחודש הבא?)?
-
- 11 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני עובר דירה לראשל"צ (מערב- נווה חוף) או בת ים (לאורך החוף) בסוף החודש/תחילת חודש הבא (בתקווה שאמצא דירה עד אז), ורציתי לדעת אם מישהו יכול להעביר ביקורת על האזורים האלה? אני מכיר טיפה את אזור נווה חוף, ולפי מה שראיתי המקום נראה מאוד נחמד, אבל מה לגביי בת ים והאזור של הטיילת? מפוצץ ערסים, עבריינים וכו', או מקום איכותי לגור בו? ואני יודע שהרוב פה גרים עם ההורים, אבל לאלה ששוכרים דירה לבד, איך אתם מסתדרים? כמה הוצאות וכו'? יש לי משכורת של 6000+-, אני מקווה שישאר לי גם מספיק לחסוך.
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני עובר דירה בעזרת השם עוד חודשיים. בניתי סקיצ'ה של החדר שלי אני מתלבט בכמה נושאים, אשמח לקבל עצות ולשמוע את דעתכם. אוקי בעיקרון זאת הסקיצה (למי שלא הבין: הקירות קצת חתוכים כדי שיהיה אפשר לראות הארון נמצא מול המיטה לא סירטטי אותו שוב מאותה סיבה , כנ"ל הדלת. (ניתן ללחוץ על התמונה לצפייה בדף חדש) - הקיר עם הגיטרה זה בעצם גיר גבס שיהיה לו אור לגיטרה + אור לדומגה הנוספת בגבס) -השולחן והמגירה לבנים -מתחת לשלחן ליד המגירות זה המגבר של הגיטרה, הוא בעצם אמור להיות מוסווה אחת ההתלבטיות החשבות היא לגבי הדוגמה בקיר גבס, בצורפות כמה רעיונות (למטה בתמונות המצורפות) הדוגמה הראשונה של התמונה מלעמה ממש לא אהבתי...בהתחלה זה נראה לי יפה אחרי זה הבנתי שזה נראה כמו צל…
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום . אני כרגע בהוט (טלויזיה +אינטרנט) . עכשיו ראיתי שחודשיים אחרונים הם לקחו 500 שקל . אחותי התקשרה לשאול והם אמרו שנגמר לנו המבצע על החבילה (או משהו כזה ) ושעכשיו במקום לשלם 240 לחודש על הערוצים זה הגיע ל500 שקל . אחותי שאלה למה הם לא הודיעו לנו והם אמרו שהם ניסו להתקשר אבל אף אחד לא ענה . אבל כששידרגתי את המהירות של האינטרנט דרכם והם היו צריכים לקבל אישור בשביל השידרוג איכשהו הם השיגו גם אותי וגם את אמא שלי . בכול מקרה כבר נמאס כל הבעיות שהם עושים ואנחנו רוצים לעבור ליס . אחותי דיברה היום עם יס והם אמרו שהם יטפלו בעיניין של הניתוק מהוט . איך הם בדיוק יטפלו בזה ? אני לא צריך להתקשר להוט ולהודיע להם ? יש לי עדיין התחייבות . ואפשרי להישאר עם האינטרנט של הוט ו014 ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מקציב לעצמי בין 10-12 אלף לקטנוע. צריך להוציא רשיון A, אך יש לי כבר רשיון קודם על קבוצה B אוטוטו 5 שנים. איפה להתחיל? איזה דגמי קטנועים? סאן-יאנג? הונדה? ג'וי רייד? (לא זוכר עוד שמות..) השימושים שלי יהיו בעיקר נסיעה לעבודה (מרחק של 7 ק"מ בכביש רגוע) וכן נסיעות כלליות מהלימודים חזרה לבית. יהיו מקרים נדירים שאצטרך לבצע נסיעות קצת יותר ארוכות (70 ק"מ +-) ולכן חשוב שהקטנוע יחזיק נסיעה בלי להתפגר לי על הכביש במהירות 70 קמ"ש. יש לי סיבה לדרוש יציבות ואפשרות להגיע למהירות של 100~110 עם קטנוע בתקציב הזה? ובכלל? עוד כמה דברים שיהיו חשובים: -צריכת דלק (למרות שנראה לי שזה קצת שונה מהרגלי הצריכה של הפולו-2003 שלי) -מנוע חזק. (מה ההבדלים בין 125 סמ"ק ומעלה? זה מורגש?) -מזגן. (ל…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. ביום ראשון אני עובר לדירה חדשה. בדירה יש תשתית (היו כבלים).. כיום אני ב ADSL אבל לא מעוניין לרכוש קו מבזק בבית החדש, אז עובר לכבלים. אני רוצה אינטנרט 1.5 מהכבלים, שאלות: * האם אני חייב כבלים (ממיר לטלוויזיה), או שהם מספקים לי מודם וזהו? * מחירים, מחירים... כמה עולה היום.. אני ירוק לגמריי, הרבה זמן לא בעניינים. מנוי ל 1.5 של הוט תשתית - כמה?? (או אולי תשתית + ספק?).. תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מה שקורה בחדר השינה שלנו: *מצורף* איך מתקנים את זה והאם זה יכול לגרום לבעיות רפואיות כאלה ואחרות, או שזה "סתם" פגם אסתטי?
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חבל שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה! http://lazyme.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=225232
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
האם קיים תוסף או שינוי בהגדרות *חינמי* שמונע מאתרים לקחת עוגיות? אם כן, אשמח להסבר\ הפנייה למדריך. תודה רבה (רלוונטי גם לפלא-אנדרואיד וגם למחשב נייד-ווינדוס)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שוב פעם פת"ח. הרשות אחראית אישית ל19 החיים שנגדעו ביומיים האחרונים. חייבים לנטרל את הרשות. http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=190522 דיווח
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
עוד 3 ימים....הלוואי עלי עוד איזה חודשים..... משום מה אני מעדיף להמשיך ללמוד....בעעע
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
-
-
היום אחרי שנים של חיסכון אחי החליט לקפוץ לים מוצף הכרישים של השכירות בשרון הוא מצא דירה נחמדה באחוזה ברעננה והתענוג עולה לו מעל 4000 בחודש אם מחשיבים ארנונה וועד בית עזרתי לו היום ומצד אחד אני מתוסכל מהמחירים באזור אבל מצד שני לפחות יש יותר מקום בבית יש לי אחות נשואה שגרה בשכירות כבר כמה שנים עוד אח שרשמית גר פה אבל רוב הזמן לא נמצא כי הוא הולך לחברה בקיבוץ ועכשיו עוד אח ככה שנשארתי אני ואחי הקטן ולא יודע תחושה מעורבבת תסכול מצד אחד שמחה מהצד השני אני תקוע לפחות לשנים הקרובות אבל כאילו הגדילו את הכלוב
-
- 65 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 204 צפיות
- 1 follower