עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by overload,

לכל מי שלא מכיר את הקומיקסים של VGAMES הפעם זה אחד ממש טוב :

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by MishaK,

אנגולה: ברזיל: בוריקנה פסו: אירופה: סומליה: ארה"ב: קולומביה: סין:

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by nehmia,

המממ זהו...כן או לא?

4. Started by NightWing,

מוזר. פתאום זה לא הצליח לשלוח הודעה (תוך כדי שיחה) ומאז אני לא מצליח שהתוכנה תתחבר או להכנס לאתר שלהם... זה רק אצלי ? (עכשיו 2:30, זה התחיל לפני חצי שעה ככה...) *עידכון: 2:44 - זה מצליח להכנס לאתר, התוכנה עדיין לא מתחברת. :'(

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  5. הקדמה קצרה: שירים אלו הובאו, משום שהורגש הצורך לשפוך את כל דברי הנאצה כנגד הממסד, שנשמרו בפנים במשך שנים. שיר על החיים --------------- אני לא יודע למה שתיתי.. מים מהברז והם היו טעימים. אתמול בא איזה אחד צלצל באינטרקום שאל אותי לפתע יש לך מים בברז אמרתי לו לא! למה מה - אני פראייר ?! מי ששותה לבד מים מהברז עם טעם הלוואי של ביציי יתושים מת לבד נו..זה ברור. פזמון: תמי 4 זה חרטה! הטעם הוא שונהה. X1 שירותים בשקל ----------------- הסתובבתי עם חברים בעיר פתאום נתקפתי לחץ אטומי אני חייב לשירותים ניסיתי להתאפק אבל כבר לא יכולתי נכנסתי לשירותים בשקל התאים היו תפוסים אין ברירה - למשתנה! התחלתי להשפריץ ולפתע לידי החל כושי גדול להציץ התביישתי התכווצתי הכושי צחק עשיתי לו את החג פיזמון…

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by MishaK,

אני מניח שזה ישן , אבל תהנו בכול זאת

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by dids22,

משהו יכול להביא לי קשור לאתר שבו מראים תמיקוד (כי נכנסתי לאתר של מדרד החינות ולא מצאאתי)

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  8. Started by yanushka,

איך הוא פועל? ניקח לדוגמא את pcpro.co.il, המסד קיים עוד על השרת של פלונטר?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by sergey_k,

טוב שמעו סרט ענקי כל כך היה כייף ליראות אותו ישבתי בלי לזוז ICE CUBE מרסק שם מכונית שעולה חצי מליון אחרי שהגיע איתה ל 350 קמש בסוף יש לו גם MUSTANG GT כחול יפה ביותר באותה MUSTANG הוא גם עשה את חברתו בעבר שהיא שווה ביותר הייתה גם בלונדה עם חזה משגע אבל ירו בה כי הייתה עם הלא טובים את כל השאר תיראו לבד סרט ענק 10 מתוך 10 הסאונד טראק של הסרט גם פצצה אה ובסוף הם אומרים שהם בדרך לבחור את ה XXX החדש זה אומר יהיה גם XXX 3.

• 40 תגובות
    • 3k צפיות
  10. זה פשוט מדהים כמה שאנשים נואשים!! http://img155.echo.cx/my.php?image=p51300197np.jpg ומאחורי הצד הזה של הדף יש עוד צד שמלא בתיאורים על האישיות של הבן-אדם ועוד חרא. O_0

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by 888,

משהו מכיר אתר שאפשר לבדוק איתי מזג האוויר שיש בעולם?

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by Bose,

http://www.miniclip.com/crypt/cryptraider.htm יש במשחק 100 שלבים, אני תקוע בשלב 20 כבר חצי שעה

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  13. I heard on the radio remix of the whistle from kill bill, if it helps so there is spanish singer also but almost the whole song is whistle. Please help me find it ! Thnx ! 8)

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  14. שלום כולם האם מישהו יודע איך קוראים לטראנס אופרה הזה במטריקס רבושליון בקרב האחרון שבו סמית נלחמם נגד ניו בגשם ויש מלא סוכנים מסביב והאופרה נשמעת בסגנון כזה עם מילים בעברית "מזל טוב מזל טוב מאיה" ככה זה נשמע ויש אחרי זה מעין טראנס קצבי ויש שירה הודית או יפנית ברקע מישהו יודע איך קוראים לזה זה גם מופיע בקרדיטים מתי שמראית את כול האנשים שעבדו על הסרט

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by amisha,

לטמעי בין הדיסיקים היפים והמוצלחים של הבחור הישראלי שעונה לשם המלא - יהל שרמן פשוט מגיע לו ב אני פשוט נהנה לשמוע את הדיסק עוד פעם ועוד פעם !! הטראקים שעשו לי את זה מהדיסק : Kamasutra ו Automatic ...... פשוט כיף לנהוג איתם באיילון עושה את הנהיגה לחוויות על ! וגם סתם לשמוע אותם ככה ........ שוה ... במילה אחת

16. Started by Pure-Gold,

עדיין בשלבים אבל מצורפת תמונת ביניים. מה אתם אומרים ? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 875 צפיות
  17. Started by TimoTy,

טוב השיר הזה לא ידוע הוא מלפני 4-2 שנים ככה שר אותו גבר והשיר הוא על מישל ואני חושב שאחת השורות בפיזמון הולכות ככה : michel...... what im gonna do with you michel ........... וככה זה ממשיך אני מחפש אותו כבר הרבה זמן וחשבתי שאולי יש סיכוי שאחד ממכם ידע ....... נ"ב אם אתם מכירים איזה אתר או שניים שאפשר לכתוב שורה משיר והוא יתן לך את הטקסט ואת השם של השיר והמבצע זה גם יעזור ..... תודה רבה מראש !!

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  18. מישהו יודע מה השם של השיר? בזמן האחרון פלאפון עושים פרסומות לא רעות עם שירים טובים וישנים...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. זה נקרא Thinking putty לינקים : האתר הרשמי : http://www.puttyworld.com/ firebox.com (בכלל אתר עם מלא שטויות וגאדג'טים והמצאות מוזרות) thinkgeek (כנ"ל?) וכל השאר.. זה נראה כ"כ כיפי וממכר , לא ? או שאני היחיד שחושב כמו ילד בן 3 ? אני פשוט מת להזמין איזה 5 כאלה !!! (ירוק זוהר בחושך, שחור לגמרי, תכול "חשמלי" , ועוד כמה.. ) בעיה : אין לי כרטיס בינ"ל בעיה : לא מצאתי אתר שמוכר את החומר הזה, וגם מקבל paypal (נרשמתי ל paypal במיוחד בשביל זה... ) אם מישהו מכם, מתכנן להזמין כזה , ויש לו אמצעי תשלום בינ"ל, אני מאוד מאוד מאוד אשמח לדעת, ולהשתתף בהזמנה.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Fufaikin,

בחיים על תקחו כלב לדיג הוא קופץ למים עושה בלגן וכול מה שתצליכו לתפוס זה רק צמחים וקוצים.... עריכה: תיקנתי תתמונות [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  21. מציעים לי לשעתק ראיון בין שני אנשים הראיון הוא על קלטות רגילות 3*45דקות כמה לדעתכם צריך לקחת על זה?

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  22. Started by .AloN,

בוקר טוב לכולם, אז עוד 6 יום בדיוק והסרט האחרון בסאגה מגיע לקולנוע ומסיים סופית את סדרת מלחמת הכוכבים. אני זוכר בסרט השלישי של שר הטבעות היה הקרנה של שני הסרטים הקודמים בקולנוע (באותו יום נדמה לי) ובערב בהקרנת בכורה שידרו את הסרט השלישי. לצערי, לא יצא לי לראות את כל סרטי מלחמת הכוכבים בקולנוע וקיוותי שיעשו כפי שעשו בשר הטבעות, הקרנה של הסרטים הקודמים בדיוק לפני הקרנת הבכורה של הסרט האחרון. מישהו יודע אם יש בית קולנוע שמתכוון לעשות את זה ?

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  23. לכל התוהים, מדובר במאבק הצרכנים נגד חברות הסלולארי. בימים אלו מופצים בהרבה מאוד פורומים ברשת הישראלית מידע על השביתות ואיך אפשר להירתם ולעזור במאבק, ולצערי עוד לא ראיתי דיון כזה פה. קודם כל, השביתות מתקיימות כל חודש באופן הבא: בחודש מאי (זה החודש החמישי) השביתה התקיימה ב-5.5, בחודש יוני השביתה תתקיים ב-6.6, בחודש יולי השביתה תתקיים ב-7.7, ככה כל חודש עד שיענו דרישותינו למסחר הוגן ומחירים נורמליים ברשתות הסלולאריות (פלאפון, אורנג', סלקום). במהלך השביתה אתם מתבקשים לכבות את המכשירים הסלולאריים, אבל אם באמת יש לך לכם שיחות שלא סובלות דיחוי אז תקיימו אותם, תשתדלו לעשות את השיחות יותר דרך בזק ופחות מהפלאפון - בקיצור לצמצם את השימוש בסלולארי, אם אפשר עד אפס - כל שיחת טלפון אח…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אהלן. אני כיום מנוי באסקייפ, ויש לי חשבונות ממש מנופחים (מאוד) לאורנג' למספר מסוים שאני מתקשר אליו ממש המון, והחלטתי לעשות משהו ולקנות שני מכשירים שיהיו במסלול משפחה עם מינימום הוצאות. המכשירים האלה יהיה אך ורק(!!) לשיחות ביניהם, ללא יוצא מן הכלל. זאת אומרת שאני מחפש מסלול משפחה/יעדים נבחרים איכותי ביותר שיהיה לי איזה 0 אג' או משהו כזה. האם אתם מכירים מבצע/מסלול/משהו שיהיה איכותי לזה? (ולא אני לא מתכוון ללכת עם ווקי טוקי של מאבטחים סטייל לבנת בטון).. תודה רבה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.