עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אז ככה, יום ראשון יש לי מבחן ואני אבוד, החסרתי 9 שעות מהשיעור עקב הבגרויות האחרונות ובדיוק בשעות אלה הכיתה למדה משהו חדש. משהו בשם מרבב וכדומה. אין באפשרותי להשיג חומר ברגע זה ואני חייב אותו עכשיו בשביל לקרוא ולנסות לפתור תרגילים אחרת אני אכשל ביום ראשון =\ כמו כן, IG וחבריו לבן גוריון, אשמח אם תוכלו להתחבר ולהביא לי את ההרצאות אשר סוכמו והועלו לאתר. תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by gkman,

היי. אני נמצא כרגע על הטלפון עם הצבא כבר שעה. ובזמן שאני יושב וממתין לנציג אני תוהה לעצמי אם עולה לי כסף כל זמן ההמתנה הזה. מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by imac,

קולה זה החיים שלי היום עשיתי שיא שתיתי 3 בקבוקי קולה גדולים איך מפסיקים?

• 112 תגובות
    • 8.1k צפיות
  4. Started by asili,

עוד 3 חודשים אבא שלי טס למזרח לתיאלנד ולהונג קונג רציתי לדעת מה מחירי החומרה שם לעומת הארץ? והאם שווה לקנות שם פריט חומרה כמו זכרון או כרטיס מסך?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Fkl0ster,

ב-YNET ובפורומי תפוז ישנן מודעות הנמרחות בכל חור בהם נראה סטופר העומד כרגע על 45 דק', משמע שבשעה ארבע אחה"צ הספירה תגמר ואנחנו נהיה עדים ל...?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Mantis,

אני לא מצליח למצוא בשמיים את כוכב הצפון, הדובה הקטנה והגדולה...למישהו יש מושג ? אני יודע מה הצורה שלהם אבל לא יודע את המיקום ואת הגודל היחסי שלהם. אפילו את כוכב הצפון שאמור להיות הכוכב הכי בהיר בצפון אני לא מוצא... מישהו מבין ויכול לעזור לי? תודה.

7. Started by itaysk,

מישהו יכול לתת לי כתובות של אתרים שונים בנושאי מחשבים? (חומרה וכו'...) אנגלית,עברית

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  8. זוהי שיחה שקיבלתי במייל, בין אשת מכירות לבין לקוח (סתום, סתום זאת לא מילה) בנקודת מכירה של אורנג'. כדאי להשקיע חמש דקות, זה משהו טוב.

• 44 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. צעד קטן נוסף בדרך להגשמת החזון המקורי עבור ביצועים של עד 12,600MT/s בדור החדשלכתבה

10. Started by FlameThrow,

שלום, רציתי לדעת מהם התהליכים הנדרשים כדי להקפיא קו בבזק

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by עוף קפוא,

חשבתי שזה יהיה נחמד אם נפרסם כאן תמונות של עצמנו, ככה נוכל לזהות אם יש כאן אנשים שאנחנו מכירים במציאות ולא ידענו שהם שורצי HWZONE אני אתחיל:

• 51 תגובות
    • 6.6k צפיות
  12. Started by WarMachine,

הכותרת מדברת בעד עצמה. אני מטורף על המשקה הזה ולא ראיתי אותו להשגה בארץ בשום מקום ואני פשוט חייב אותו אז אם מישהו יודע על איזשהו מקום או משהווווו שניתן להשיג בבקשה שירשום.

• 27 תגובות
    • 6.4k צפיות
  13. Started by shapin,

היי חבר'ה, תוכלו לעזור לי למצוא מהיכן אני קונה את הפקקים הנ"ל שימנעו מאבק מיותר להיכנס לחיבורים? דוגמא להמחשה:

14. Started by LastForOne,

כתבתי פה הודעה בקשר לאתר BUX... לפי הידוע לי לא עברתי על אף חוק מחוקי הפורום... למה ההודעה נמחקה?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  15. Started by liav12,

השאלה בכותרת מת על הגבינה הזו, אני זוכר את הטעם שלה כ"כ טוב עוד כשהיו מביאים אותה לסופר סנטר של פעם, ואז הפסיקו. מחפש בנרות, ואם למישהו יש מושג איפה ניתן למצוא (עוד יותר טוב אם בראשל"צ ) אשמח למידע! נ.ב אה וכן, אני מדבר גם על המוקצפת...מדהימה!

• 8 תגובות
    • 5.6k צפיות
  16. שלום, גלשתי בבלוג מוזיקה מסויים ופתאום לאחר כשבוע הוא לא נותן לי להכנס מדובר בבלוג משירות BLOGER של GOOGLE , " נראה שלא הוזמנת לקרוא את הבלוג הזה. אם אתה סבור כי מדובר בטעות, ייתכן שכדאי לך לפנות למחבר הבלוג ולבקש הזמנה. " איך אני מבקש הזמנה? ואיך פתאום זה קרה? והאם יש אפשרות לצפות בתוכן הישן שנצפה בבלוג ?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  17. אצלי הוא איטי כבר יומיים, ניסיתי כבר כמה פעמים כל מיני דברים כמו ריסטים או פירוק חשמל סטטי אבל זה לא עזר.

• 116 תגובות
    • 12.2k צפיות
  18. Started by OR007,

יצא לי לראות לאחרונה את הקליפ של השיר של מטליקה ( ONE ) , וגם לשמוע את השיר. מישהו הבין על מה מדובר שם ? אני חייב לדעת, הקליפ הזה פשוט צמרר אותי ! איזה קליפ מפחיד ! לא הבנתי מה הרעיון של השיר הזה - לבן אדם אין רגליים,ידיים,ראייה,שמיעה,קול ? הוא איבד אותם במלחמה ?

• 42 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by טל קורקוס,

קניתי לוח אם משומש ASROCK P4FSB1333-650 ב 100 שקל , ציפסט 945G זה יקר ? 3 חודשים אחריות הבעיה בלוח שאם אני נכנס לביוס ועושה ברירת מחדל בהגדרות הוא עושה OC ? במקום לאפס את ההגדרות עושה את הבאס של המעבד 266X12 במקום 200X12 ואז אני צריך לעשות הכול ידני , והזכרונות הוא מראה 533 במקום 667 ואז אני צריך לכוון את זה גם ידני לא מבין למה ? שאני רואה בביוס 333X2-667 ב CPUZ אני רואה רשום 250X2 למה ? משהו מוזר לאללה מכפלה רשום 4/5 ובביוס אין לי אפשרות לשחק עם זה הלוח מאוד בסיסי . http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4FSB1333-650

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  20. הדיבור הנפוץ הוא ששינה צריכה להיות בת 6-8 שעות ורצופה, אך האם גם שעה-חצי שעה פה ושם מסייעות? אני חייל ומתחילת החטיבה אף פעם לא הלכתי לישון לפני 12-1 בלילה, ללא קשר לשעה בה אני צריך להתעורר. זה כמובן הביא לבקרים קשים מדי פעם אבל בסה"כ אני בסדר. נניח ואני ישן 4 שעות, קם לאוטובוס ב6:15 לבסיס ויורד ממנו ב7, האם 45 הדקות האלו עזרו לי, או סתם דחו את שלב הערנות שלי? ועד כמה כל העניין מזיק לאורך זמן? בימי הלימודים ישנתי יותר (לקום ב8 ולא ב5-6) ובשנה וחצי האחרונות בצבא השינה הממוצעת שלי היא 4-5 שעות במקרה הטוב והיציאות שלי 3/4 מהחודש הן יומיות. תמיד יש את האפשרות להמשיך לישון עוד שעה-שעתיים בבסיס ובאוטובוסים אך כאמור נשאלת השאלה - עד כמה זה טוב?

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים