כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יום ראשון יש לי מבחן ואני אבוד, החסרתי 9 שעות מהשיעור עקב הבגרויות האחרונות ובדיוק בשעות אלה הכיתה למדה משהו חדש. משהו בשם מרבב וכדומה. אין באפשרותי להשיג חומר ברגע זה ואני חייב אותו עכשיו בשביל לקרוא ולנסות לפתור תרגילים אחרת אני אכשל ביום ראשון =\ כמו כן, IG וחבריו לבן גוריון, אשמח אם תוכלו להתחבר ולהביא לי את ההרצאות אשר סוכמו והועלו לאתר. תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי. אני נמצא כרגע על הטלפון עם הצבא כבר שעה. ובזמן שאני יושב וממתין לנציג אני תוהה לעצמי אם עולה לי כסף כל זמן ההמתנה הזה. מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 242 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
- 1 follower
-
-
עוד 3 חודשים אבא שלי טס למזרח לתיאלנד ולהונג קונג רציתי לדעת מה מחירי החומרה שם לעומת הארץ? והאם שווה לקנות שם פריט חומרה כמו זכרון או כרטיס מסך?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב-YNET ובפורומי תפוז ישנן מודעות הנמרחות בכל חור בהם נראה סטופר העומד כרגע על 45 דק', משמע שבשעה ארבע אחה"צ הספירה תגמר ואנחנו נהיה עדים ל...?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא בשמיים את כוכב הצפון, הדובה הקטנה והגדולה...למישהו יש מושג ? אני יודע מה הצורה שלהם אבל לא יודע את המיקום ואת הגודל היחסי שלהם. אפילו את כוכב הצפון שאמור להיות הכוכב הכי בהיר בצפון אני לא מוצא... מישהו מבין ויכול לעזור לי? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי כתובות של אתרים שונים בנושאי מחשבים? (חומרה וכו'...) אנגלית,עברית
-
-
-
-
צעד קטן נוסף בדרך להגשמת החזון המקורי עבור ביצועים של עד 12,600MT/s בדור החדשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 389 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
- 1 follower
-
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה. אני מטורף על המשקה הזה ולא ראיתי אותו להשגה בארץ בשום מקום ואני פשוט חייב אותו אז אם מישהו יודע על איזשהו מקום או משהווווו שניתן להשיג בבקשה שירשום.
-
- 27 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, תוכלו לעזור לי למצוא מהיכן אני קונה את הפקקים הנ"ל שימנעו מאבק מיותר להיכנס לחיבורים? דוגמא להמחשה:
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כתבתי פה הודעה בקשר לאתר BUX... לפי הידוע לי לא עברתי על אף חוק מחוקי הפורום... למה ההודעה נמחקה?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
השאלה בכותרת מת על הגבינה הזו, אני זוכר את הטעם שלה כ"כ טוב עוד כשהיו מביאים אותה לסופר סנטר של פעם, ואז הפסיקו. מחפש בנרות, ואם למישהו יש מושג איפה ניתן למצוא (עוד יותר טוב אם בראשל"צ ) אשמח למידע! נ.ב אה וכן, אני מדבר גם על המוקצפת...מדהימה!
-
- 8 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום, גלשתי בבלוג מוזיקה מסויים ופתאום לאחר כשבוע הוא לא נותן לי להכנס מדובר בבלוג משירות BLOGER של GOOGLE , " נראה שלא הוזמנת לקרוא את הבלוג הזה. אם אתה סבור כי מדובר בטעות, ייתכן שכדאי לך לפנות למחבר הבלוג ולבקש הזמנה. " איך אני מבקש הזמנה? ואיך פתאום זה קרה? והאם יש אפשרות לצפות בתוכן הישן שנצפה בבלוג ?
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
יצא לי לראות לאחרונה את הקליפ של השיר של מטליקה ( ONE ) , וגם לשמוע את השיר. מישהו הבין על מה מדובר שם ? אני חייב לדעת, הקליפ הזה פשוט צמרר אותי ! איזה קליפ מפחיד ! לא הבנתי מה הרעיון של השיר הזה - לבן אדם אין רגליים,ידיים,ראייה,שמיעה,קול ? הוא איבד אותם במלחמה ?
-
- 42 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קניתי לוח אם משומש ASROCK P4FSB1333-650 ב 100 שקל , ציפסט 945G זה יקר ? 3 חודשים אחריות הבעיה בלוח שאם אני נכנס לביוס ועושה ברירת מחדל בהגדרות הוא עושה OC ? במקום לאפס את ההגדרות עושה את הבאס של המעבד 266X12 במקום 200X12 ואז אני צריך לעשות הכול ידני , והזכרונות הוא מראה 533 במקום 667 ואז אני צריך לכוון את זה גם ידני לא מבין למה ? שאני רואה בביוס 333X2-667 ב CPUZ אני רואה רשום 250X2 למה ? משהו מוזר לאללה מכפלה רשום 4/5 ובביוס אין לי אפשרות לשחק עם זה הלוח מאוד בסיסי . http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4FSB1333-650
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הדיבור הנפוץ הוא ששינה צריכה להיות בת 6-8 שעות ורצופה, אך האם גם שעה-חצי שעה פה ושם מסייעות? אני חייל ומתחילת החטיבה אף פעם לא הלכתי לישון לפני 12-1 בלילה, ללא קשר לשעה בה אני צריך להתעורר. זה כמובן הביא לבקרים קשים מדי פעם אבל בסה"כ אני בסדר. נניח ואני ישן 4 שעות, קם לאוטובוס ב6:15 לבסיס ויורד ממנו ב7, האם 45 הדקות האלו עזרו לי, או סתם דחו את שלב הערנות שלי? ועד כמה כל העניין מזיק לאורך זמן? בימי הלימודים ישנתי יותר (לקום ב8 ולא ב5-6) ובשנה וחצי האחרונות בצבא השינה הממוצעת שלי היא 4-5 שעות במקרה הטוב והיציאות שלי 3/4 מהחודש הן יומיות. תמיד יש את האפשרות להמשיך לישון עוד שעה-שעתיים בבסיס ובאוטובוסים אך כאמור נשאלת השאלה - עד כמה זה טוב?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-