עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, יש לי קובץ asx שעושה סטרימינג לווידאו ואני רוצה לשמור את הווידאו הזה.. יש למישהו מושג איך אני עושה את זה? כי אני צריך לשים את הסרטון על דיסק או קי ולהראות אותו על מחשב שלא מחובר לרשת... (מצידי אפילו להקליט את המסך..) תודה, אור.

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  2. Started by redead,

אני מודה לכל הביקורות הלא כולכך מחמיאות כלפי איבורי, השאלה היא מה הסיכון שבקניה של מסך סמסונג דרך איבורי? הרי גם ככה האחריות 3 שנים היא של חיון מחשבים.. אז האם בכל זאת לא להתקרב לשם או שאפשרי?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by ag43,

http://tech.walla.co.il/?w=/4002/1621297 אני אישית לא אתגעגע לפאנבואיזם שלו ולכתבות הלא קשורות לעולם. מקווה שיביאו לו מחליף נורמלי.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  4. איפה אני מוצא מידע לגבי ההסעות לעצרת הזיכרון בכיכר רבין? אני בירושלים, אבל הייתי רוצה גם לדעת אם יש הסעות מרעננה. תודה!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by LazyBoy,

http://www.dumpalink.com/media/1138445591/Vibrator_Prank_Call_ :lol: :lol: אני עוד רגע מת מצחוק! תקשיבו איך היא משנה גרסאות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, שמי רומן מליך ואני סטודנט לתואר ראשון במחלקה לחינוך ולפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. במסגרת לימודיי אני עורך מחקר שמטרתו לבחון קשר בין שינה, הערכה עצמית ולחץ. אודה לך אם תסכים/י להשתתף במחקר שלי. המחקר כולל מילוי שלושה שאלונים שניתן להגיע אליהם דרך הקישור. מילוי השאלון ייקח כעשר דקות. אין כל צורך לציין את שמך או פרטים מזהים, ולמערכת אין כל דרך לדעת מי ממלא כל שאלון. כלומר, כל תשובותיך יישמרו באופן אנונימי לגמרי ולא תהיה לנו דרך לדעת מה ענית, כמו כן, הנתונים שמילאת לא יישמרו כל עוד לא לחצת "שלח". אם תרגיש/י אי נוחות תוך כדי מילוי השאלון את/ה רשאי/ת להפסיק למלאו בכל שלב. בתודה מראש! =) https://docs.google.com/forms/d/1szxBfDAJVgA9kuUtQ0iaT64U6GhcrpVQPvXJaRjYkls/viewfo…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by ofer40,

היי יש לי בעיה בדיסק הקשיח וצריך להחליף אותו. החנות EASY DEAL ששם קניתי אותו לא עונה כבר שלושה ימים. כשאני מנסה להיכנס לאתר של EASY DEAL אני מקבל הודעה עם מספר טלפון ודואר אלקטרוני. שלחתי להם הודעות וניסיתי להשיג אותם בטלפון אך אין תשובה כבר מיום ראשון. דיברתי עם טקדטה והם דורשים 20 דולר+מע"מ כדי להחליף את הדיסק שהוא באחריות. לחילופין היא אומרת לי לפנות לגרנד אדוונס שזה דיסק שלהם. נראה לכם הגיוני שצריך לשלם 20 דולר בשביל להחליף דיסק באחריות? תודה

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by Zeev86,

נוצר במכשיר סדק קטן בצד אחד של המסך באייפון4. לפי מה שהבנתי, מסך כולו יעלה לי להחליף 550-600 שקל. אני לא ממש מבין בדברים האלה, אבל אם הסדק לא מתפשט לאורך המסך כולו, האם יש דרך זולה יותר לתקן את זה? (כלומר, החיישן מגיב כשאני נוגע באיזור הפגום, לכן אולי נסדק המגן ולא החלק של המסך?) ואם יש עדיין אחריות, התיקון יעלה לי פחות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by who_Cares,

אני מנסה להשיג את מני כבר כמה חודשים ולא מצליח... הוא חייב לי כסף כבר איזה שנה והוא לא עונה על אי-מיילים, טלפונים, וכו'... הצלחתי לתפוס אותו באי-מייל לפני חודשיים והוא הבטיח שיחזיר לי את הכסף, אבל מאז לא שמעתי ממנו... מישהו יודע מה אני יכול לעשות? איך אני יכול להשיג אותו? בתודה מראש, Who_Cares

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  10. למי שלא מכיר, מדובר בשירות שמאפשר גישה לחשבונות בפרימיום בכמה עשרות אתרי שיתוף קבצים בקנייה של מנוי אחד. מישהו ניסה ויכול להמליץ?

• 37 תגובות
    • 6k צפיות
  11. מחפש חנות שמוכרת באגיז על רמה... לא JANCO או חברות מטומטמות?(כמו X BOY). למרות שזה יישמע מטומטם: בבקשה בלי המלצות על MADMAN ואם אתם יכולים תביאו גם תמונה של הג'ינס שמוכרים בחנות. לא משהו שפריקים/פריקים למחצה יסתובבו איתם אלא משהו שכאלה ששומעים ראפ יסתובבו איתם (כמה שזה יישמע מטומטם- לG UNIT יש דווקא ג'ינסים יפים)

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by the red dragon,

מה השעה עכשיו באמסטרדם?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  13. אז ככה, יום ראשון יש לי מבחן ואני אבוד, החסרתי 9 שעות מהשיעור עקב הבגרויות האחרונות ובדיוק בשעות אלה הכיתה למדה משהו חדש. משהו בשם מרבב וכדומה. אין באפשרותי להשיג חומר ברגע זה ואני חייב אותו עכשיו בשביל לקרוא ולנסות לפתור תרגילים אחרת אני אכשל ביום ראשון =\ כמו כן, IG וחבריו לבן גוריון, אשמח אם תוכלו להתחבר ולהביא לי את ההרצאות אשר סוכמו והועלו לאתר. תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by gkman,

היי. אני נמצא כרגע על הטלפון עם הצבא כבר שעה. ובזמן שאני יושב וממתין לנציג אני תוהה לעצמי אם עולה לי כסף כל זמן ההמתנה הזה. מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  15. Started by imac,

קולה זה החיים שלי היום עשיתי שיא שתיתי 3 בקבוקי קולה גדולים איך מפסיקים?

• 112 תגובות
    • 8.2k צפיות
  16. Started by asili,

עוד 3 חודשים אבא שלי טס למזרח לתיאלנד ולהונג קונג רציתי לדעת מה מחירי החומרה שם לעומת הארץ? והאם שווה לקנות שם פריט חומרה כמו זכרון או כרטיס מסך?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Fkl0ster,

ב-YNET ובפורומי תפוז ישנן מודעות הנמרחות בכל חור בהם נראה סטופר העומד כרגע על 45 דק', משמע שבשעה ארבע אחה"צ הספירה תגמר ואנחנו נהיה עדים ל...?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Mantis,

אני לא מצליח למצוא בשמיים את כוכב הצפון, הדובה הקטנה והגדולה...למישהו יש מושג ? אני יודע מה הצורה שלהם אבל לא יודע את המיקום ואת הגודל היחסי שלהם. אפילו את כוכב הצפון שאמור להיות הכוכב הכי בהיר בצפון אני לא מוצא... מישהו מבין ויכול לעזור לי? תודה.

19. Started by itaysk,

מישהו יכול לתת לי כתובות של אתרים שונים בנושאי מחשבים? (חומרה וכו'...) אנגלית,עברית

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  20. זוהי שיחה שקיבלתי במייל, בין אשת מכירות לבין לקוח (סתום, סתום זאת לא מילה) בנקודת מכירה של אורנג'. כדאי להשקיע חמש דקות, זה משהו טוב.

• 44 תגובות
    • 5.3k צפיות
  21. צעד קטן נוסף בדרך להגשמת החזון המקורי עבור ביצועים של עד 12,600MT/s בדור החדשלכתבה

דיונים חדשים בפורומים