עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by YAIR,

http://www.joint.co.il/joint/jointnarco/data27.php

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  2. well, עד שאני יארגן את הכל לכתבה כלשהי שטפו מעט את העיניים... רוצים עוד ? ;D כן, זה טוב שיש לך מצלמה דיגיטאלית טובה ללכת איתה, 253 תמונות כבר אמרתי ?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  3. Started by y@eli,

אני חדשה כאן, מה בדיוק עושים כאן ?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by Cereal Killer,

מהו הסללורי שלכם?? שלי הוא נוקיה 3310 ברשת אורנג' מדוגם עם פנל מקורי תאורה שהוחלפה ל[glow=blue, 2, 300]כחול[/glow] ומקשים מקוריים

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  5. פתחתי סקר, למחוק את שלי או את שלך? ;D

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by Funkyzord,

מישהוא מקיר אתרים שמזבירם כול מיני דברים של פיסיקה כמו חוקים ועדיף בעיברית

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by 6kwar,

זה הפורום הכי טוב בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  8. או.קיי....הסיפור הוא כזה... בפסח ניתנה עבודה בתנ"ך לפרש 3 פרקים מספר בראשית (ט"ו, ט"ז, כ"א) ולענות על 50 שאלות מהספר... כמובן שאף אחד לא ציפה לזה שהמורה יבדוק שעשינו משהו (סתם מורה מעופף)... אז אף אחד לא עשה...מסתבר שטעינו... אומנם הוא לא בודק את העבודה...אבל הוא מסתכל מי עשה... יש לי יומיים לעשות את זה... :'( אולי מישהו מכיר אתרים שמהם ניתן להשיג פירוש לפרקים הנ"ל? אין לי פשוט זמן ועצבים לשבת עם קסוטו ביד ולהקליד את הכל...במיוחד שיש לי על הראש גם 50 שאלות... : בבקשה....

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by AK,

אני רוצה להתקין פורום של Yabbse 1.3 ואני לא מצליח,הוא אומר לי להעלות את שני הקבצים yse.ya במצב Binnary ואת הקובץ- install.php במצב ASCII מה שני המצבים האלה אומרים ואיך אני יכול ליישם אותם?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  10. דחוף להפיץ בין כולם. Subject: revoke arafat's novel prize 1000000 needed for it נדרשות מיליון חתימות לביטול פרס נובל לשלום של עראפת מסע המנוהל על ידי סנטורים אמריקאים חתמו והפיצו www.revoketheprize.org מהר גם תשלחו באיי מייל

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  11. אתר קניות של חומרה בחו"ל , אני זוכר שהוא מתחיל ב www.new חיפשתי בפורום ולא מצאתי אותו. מישהו זוכר מה היתה הכתובת המדויקת?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by The Grey Matter,

רציתי לאחל לכולכם יום עצמאות שמח( ושקט). והלוואי שנהיה קהילת הומרה הכי גדולה במזה"ת (אולי אחר כך גם העולם). רשמו את איחוליכם למדינה בהמשך הת'ראד.

13. Started by ilia121,

לפי דעתי זהו יום עצוב לקהילת המחשבים בישראל... טוב לפחות אתר אחד טוב נשאר... :saint:

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by MishaK,

כדאי שתעברו פה...

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  15. Started by chichy,

מממ.... אל תתאכזבו אבל תראו מה גיליתי היום חיחיח

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by udicol,

אחרי חסכון רב של כסף , אני בא לקנות מחשב חדש ופתאום , (יוסי בניון מגיע לשער ...) הדולר עולה ועולה ..... הלך המחשב . איך אני אקנה מחשב בדולר המטורף הזה ??? ומה לאמר על אנשים שקונים דירה ? , שוכרים דירה ??? עצוב . :'(

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  17. Started by THE_COMMANDER,

אני צריך נגד של 78 אום והספק של 0.3 W איך מודדים ברב מודד???

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by KapiSH,

http://www.sites.aveit-media.co.uk/fp/goo/

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  19. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, הנה משהו שכתבתי. החלטתי להשקיע את הכשרון הפואטי שלי בזמן שמשהו ירד במשהו קצב מבדר(זה מבוסס על When I am 64 של החיפושיות): When I have greending noise(IBM drive sings) When I get wobbled crashing my heads a few minutes from now... Will you still be sending me to a repair? To the shop or the importer. If you install me infront of fan don't you close the case! Will you repair me? will you replace me? When I have greending noise... WD had also crashed.... and if you use me less I will stay with you! I can't be handy banding my heads and all your data is lost. I can be a usefull paper holder Sunday morning pray in the church. 8 hours of working, without any files. Who c…

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  20. יש לי רק 3 תמונות כי יש בעיה בשרת אי אפשר להעלות תמונות אני לא יודע למה התמונות ממסיבה אחת שעשיתי ההאב היה מפוצץ היה מזה כיף שיחקנו כל הזמן אנריל (רוקט ארנה)כי כולם התעצלו להעתיק ברשת משחקים. המסיבה היתה מ- 5 אחה"צ עד 6 בבוקר. כולפ משחקים ומרוכזים במשחק כפי שאתם רואים. אותו דבר. אני זה זה עם הגב למצלמה . אני יפתח חשבון חדש בנענה ויפרסם עוד תמונות מעוד מסיבות. מה אתם אומרים??

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  21. מאיפה אפשר להוריד את הסרטון, שכחתי מאיפה להוריד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by sambusak,

שלום. אני רוצה להיות אנימטור FREE LANCER. מישהו יודע כמה אנימטור תלת מימד לוקח לשעה? ???

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by LermanIsUberCool,

כנסו ותראו, ידיעה ראשונה

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by ^DaRk-MiNd^,

אני רוצה לשאול בקשר לאיזה 4200 עם VIDEO IN

• 2 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.