כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר חנות שתשכפל לי כרטיסי ביקור בזול? אני נותן להם את זה מוכן בתמונה, מצידי מסודר כבר על A4, רק שישכפלו לי כמה שיותר ובזול... חנות בתל אביב.. באיזה קניון או קרובה לתחנות רכבת.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אתמול קניתי לעצמי סמסונג גלקסי אס ( מכשיר מדהים ) .. עכשיו ראיתי שכבל הטעינה שלו זה חיבור מיקרו USB וגם העכבר לוג'יטק שלי Performance MX נטען באמצעות כבל שמצד אחד הוא USB למחשב ומצד שניה מתחבר לעכבר מיקרו USB. עכשיו לפי כל הגיון בריא שבעולם זה מתאים ואני יכול לחבר את הכבל שמחבור למחשב לטלפון שלי . אני צודק נכון ?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כמו שכולכם יודעים החמור העברי הראשון עבר דירה ועכשיו אני מעביר את מבחן הידע השני אז מהרו להשתתף http://www.hamor.org/edonkey/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15143 הכל מוסבר שם
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,לאחרונה גלשתי באתר ZAP וחיפשתי משהו,ופתאום כתוב לי הדבר הבא על המסך: http://img193.imageshack.us/my.php?image=150015001488151315013ek.jpg מה זה? האם זה בעיה במחשב שלי או בעיה שגם יש לכם באתר ZAP,אני גולש בכל האתרים מצויין,כן,וגם ניסיתי לחפש משהו בZAP עם אקפלורר וזה רשם לי אותו הדבר,יש לי אנטי-וירוס ואנטי-ספייר מעדוכנים וסרוקים,וניקוי רגיסטרי פעם בשבוע.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
בהנחה וכל החנויות נותנות אחריות זהה על המוצרים. מה עדיף, קניית כל רכיב מחנות נפרדת יכולה להוריד עלויות ב 10% בערך, אבל קנייה מרוכזת במקום אחד יכולה להיות יותר נוחה, השאלה זה האם זה גם יקל לי את החיים במידה ומשהו ישתבש ? אני שואל בפורום הזה כי זה נראה לי המקום הכי מתאים.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום אנשים, עברתי דירה לפני כחודש וקצת, ועד עכשיו איכשהו אין לי כ"כ רהיטים, אחרי המון סיבובים בכל מיני חנויות ריהוט לא מצאתי שום דבר שמתאים לי, החדר די קטן, ואני חושב שאין מנוס מלבנות רהיטים בהתאמה אישית. אני יודע שהרבה מכאן נעזרו בנגרים לצורך דברים דומים, ואני מחפש המלצות לנגריה אמינה, שבונה דברים איכותיים מאזור הצפון (אני גר בקריות, אבל חיפה-עכו-נהריה גם יתקבל) עדיף מישהו עם נסיון, אולי קטלוג, אני אשמח אם יש רפרנס אונליין (אתר אינטרנט) וכו' אז, יש לכם המלצות בשבילי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הסתדר דווקא מהר: תנעלו לא עובד לי כלום אפילו לא גוגל. עכשיו אני מתקשר להוט יש קול של בוכרי ברקע "לקוחות בזק בינלאומי לא יכולים לגלוש, מצטער" WTF
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני ב-4 יחידות מתמטיקה אז חשבתי אולי יהיה אתר עם פתרונות שיעזור לי בספרים של בני גורן -005 ויואל גבע 003 תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מקצוע ללימודים אקדמיים. אני מתלבט קשות בין מקצועות מדעי המחשב להנדסת מחשבים , ובאיזה מוסד ללמוד - כשאני מכוון ללימודים במרכז . לגבי הנדסת מחשבים : בגדול עם הנתונים שלי כרגע ( ממוצע בגרות 99 ופסיכומטרי 665) אני יכול להתקבל להנדסת מחשבים באוניברסיטת בר אילן בלבד ולשאר המכללות במרכז. לגבי מדעי המחשב : אני לא מתקבל באוניברסיטאות אך אני מתקבל לכל המכללות שבדקתי, כשכרגע לפי מה שהבנתי מכללת ת"א יפו הכי נחשבת. בכל מקרה 2 האפשרויות הללו כרגע עומדות על הפרק ואני ממש מתלבט קשות לאן ללכת ??? ??? . - למה יש דרישה גדולה יותר בשוק? - האם יש יתרון כלשהוא למכללה על אוניברסיטה ? - לפי מה שהבנתי מדעי המחשב הוא תואר עם המון ביקוש אך גם המון "היצע" ( סטודנטים)?…
-
- 2 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
זוכרים את כל השאלונים האנומימיים שהיו מחלקים ב חטיבה? עם הטבלה של 1-בכלל לא, 2-לעיתים רחוקות... כל השאלונים האלה? האמריקאים. מישהו יכול להעלות לכאן תמונה או שניים של איך שהשאלונים הללו בנויים? או בכלל שאלונים אמריקאים שונים... לא חייב במלואם, אפשר גם חלקית.... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ההודעה הבאה פורסמה כרגע בדף הבית של TL: Unfortunately it seems, that a few Israeli ISPs, are intensionally altering the announces to our tracker of their clients, announcing to our tracker false stats (over 8.000.000 TB of upload and download) in order for these users to be probably banned (and save some bandwidth). We made a script to automatically detect this false announce, and reset the user's account (reset uploaded/downloaded). Although this is NOT a fix, only a temporary solution, we cannot do anything more from our part, since this is not a problem of our tracker. We know that reseting these accounts is not pleasant, but the other alternatives were to ban these ac…
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
האם עוד אנשים שמו לב שמ 18:25 עד עכשיו אפילו מפסיקים השידורים בתבל באזור הצפון? לא רואים כלום ואני פיספתי פרק בסידרה שלי בערוץ 10.... למישהו יש מושג מה קורה איתם ולמה השידורים משובשים?? :AR15:
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
צריך עזרה במציאת שולחן טוב למחשב חיפשתי קצת באתר של איקאה ולא ממש אהבתי רצוי חנויות בחיפה אני מחפש שולחן לא פינתי (יש לי עכשיו פינתי וזה די מעצבן), שיהיה עמוק זתומרת שהקצה שלו יהיה רחוק מהקיר, ושיהיה רחב. עדיף שיהיה בצבע כהה. מישהו יודע איפה אני משיג משהו כזה באיזור חיפה ? חיפשתי ברשת ולא מצאתי שום דבר כזה.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
http://www.file2host.com/437089 איך קוראים לשיר?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://www.click-a.com/product_info.php?products_id=129&osCsid=4c050c648a726abeda43ef9f6aa62950 חבילת באנדל לטכנאי
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ליד איפה זה?????? איך מגיעים לשם מנתניה.????
-
שלום חבר'ה מה זה ההגנה הזאת? ולמה כל כך קשה לפרוץ אותה? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי חלק מהשיר הזה מתוך פרסומת בערץ 2 לפני איזה שנה אבל לא זכרתי שום מילים ממנו. לפני כמה ימים שמעתי חלק ממנו בפרומו שערוץ 2, שוב לא זוכר מאיפה, והפעם גם לא היו מילים. בכל מקרה ממה שאני זוכר הוא מתחיל עם פסנתר עם ריוורב אני חושב, יש לו צליל מאוד אישי וישיר אבל עדין. אחר כך שרה מישהי מעליו עם קול מאוד נוגע ומעט כבד אך חושני. מתישהו אחרי זה הוא מתחזק ומצטרפים כינורות. הקלטתי מה שאני זוכר בערך מהפסנתר עם הגיטרה, מקווה שזה שסוף סוף השיר הזה יפסיק לטרוד אותי https://www.box.com/s/etgadcafdkvxfug2t5t6 תודה למי שמנסה לעזור.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש יישוב בישראל שאפשר לגור בו שעונה על שלושה הרפמטרים הבאים: 1) לא צפוף\לא עיר גדולה. עיר וצפיפות יוצרים לחץ והתושבים יותר לחוצים ואגרסיבים באזור מגורים כזה. זה משהו אוניברסאלי לכל הערים הגדולות בעולם כמעט. תלוי גם בתיכנון עורבני. 2) לא מזוהם(מדי). בא נגיד שזיהום מרכבים זה איכשהו סביר, אבל זיהומים קשים ממפעלים אוליי זה יותר בעייתי. בכלל הבנתי שעדיף לגור ליד כור גרעני מאשר תחנת פחם. 3) לא בסוף העולם. כלומר מיקום שיהיה ניתן להגיע למרכז או לצפון בזמן סביר. אז עדיף באזורים צפונית לתל אביב, ואם לא אז לפחות שתהיה תחנת רכבת קרובה. הפרמטר הרביעי הוא כמובן כסף. כי יש לי תחושה שהמקומות היחידים שיענו על כל הדרישות יהיו לעשירים בלבד. חשבתי על פרדס …
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
האם מישהו יודע באיזה שעה מתחילה הבגרות בפיסיקה ביום שלישי? וגם הבגרות בידע עם ומדינה (חלק ב') יום ראשון ה-13 ? תודה רבה! ???
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לנסות את שירות הסקייפ ולהתקשר דרך המחשב למספרי טלפון... הבנתי שהמחיר החל מ-4 ש"ח לחודש... לא ממש הבנתי את התעריפים ת'אמת.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
היי לכולם. אובכן, צה"ל הכריז היום על שלושה מועמדים סופיים ( אגב, גם ההתחלתיים ) של פרוייקט הרכב המשוריים העתידי של צה"ל. הפרוייקט, "כרמל" שמו, אכן עושה רושם של מערכת עתידנית ומרשימה מאוד, כשכל המטרות בסירטון התדמית מושמדות בהינף לחיצה על בקר דמוי קונסולת משחק עכשווית דווקא. הממממ אני לא בטוח עד כמה זה הכיוון הרצוי, ביחוד בשכונתנו. הרבה פעמים עדיף נאבוט פשוט מכלי יריה מועד מעצורים. מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני מחפש את השם של השיר מהפרסמות של רנואר בערוץ 22. אני חושב שזה שיר ישן של gwen stefani. תודה.
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
היי כולם, אני כתב באתר iandroidil.net ורציתי להקשיב לעצות/טיפים כיצד לגרום לאתר להיות פופלרי יותר?
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-