כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש משהו טוב. על מה אתם ממליצים? תנו חוות דעת בקשר לריח, עמידות, ו(חוסר)השארת כתמים על הבגדים וכו' .. אה, וכל האנשים שימליצו על החלבילין הזה, אל !! ניסיתי וזה בזבוז של 35 שקלים..
-
- 31 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
טוב, עברנו דירה לא מזמן, ובדירה החדשה יש לנו בויילר כזה: אני יודע איך להשתמש בו פחות או יותר (לכוון לאיזה שעה וכמה זמן הוא יידלק) וזה עובד, אחלה. אבל עדיין יש לי כמה שאלות לגביו, אני אשמח אם מישהו שמכיר יוכל לענות: 1. למה אני צריך את הכפתור בפאנל השמאלי? אם יש לי בויילר לפי טיימר, למה הכפתור הזה מועיל לי בכלל? (הוא לא מדליק את הבויילר, ניסינו...) 2. למה לכל הרוחות נדלקת הנורה שם למטה בפנאל הימני? היא דולקת רוב היום, מן הסתם גם כשהבויילר כבוי. (ועכשיו קיץ, אז אנחנו בכלל לא מדליקים בויילר, והיא עדיין דולקת רוב היום) האם היא אינדיקציה לגבי העובדה ש"המים חמים!"? אם לא, אז למה היא בדיוק שם ולמה היא בדיוק דולקת? 3. אם אני מרים את כל הפינים, ומרים\מוריד את הסויץ' הקטן (…
-
- 13 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לטראקים איכותיים מ-2005, אפשר גם מ-2004 אבל עדיף בעיקר חדשים... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי, סתם רציתי לדעת אם מישהו יודע איך מתקדמת הפריסה של ה NGN של בזק. לפי הרושם שלי הפריסה דיי איטית, אבל אולי אני טועה. בעיר שלי, רמת השרון, כבר התחילה פריסה לפני הרבה זמן, משהו כמו שנה אני חושב, ועדיין אין אצלי NGN. מישהו יודע האם הפריסה מהירה מתי אמורים לסיים לפרוס את התשתית ? משהו ? אולי אתקשר לבזק לשאול אותם מתי התשתית אמורה להגיע אלי. יש מספר ספציפי ל NGN או שסתם להתקשר לבזק ? בכל מקרה אם מישהו יודע משהו, אשמח למידע סתם מתוך עניין... תודה
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
-
אפילו לא ראיתי עד הסוף, כמעט השתנתי, כשתראו תבינו גם למה: http://www.youtube.com/watch?v=1HjeyxnvvuQ
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שניהם ביקורת די טובה .. אפילו הפיליפס יותר מפורסמת ביוטוב מסיקור קטן שעשיתי ולא מצאתי על Moser 1873 ..הפיליפס ניראת מכונה חזקה מאוד מנוע מאוד חזק מימה שניתן לראות ביוטוב השאלה מה עדיף מבחינת נתונים בפועל האורגינל ללא צער בקניה מישהו פה אולי ניסה אחת מהדגמים האלה? ויכול לתת חוות דעת..למרות שכולם אומרים שמכונות moser טובות מיוצרות בגרמניה וכו' השאלה דגמים במיוחד ה2 שהבנתי מה טובה יותר איפה ניתן לראות באמת נתונים של שני המכונות כדי להשוות? בגלל זה התייעץ איתכם פה..תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אם אני לא יכול, ואתן לאבא שלי להשקיע במקומי. איך אני עושה זאת? אני רוצה להשקיע במשהו מסויים, לא לתת ליועץ שם לשחק עם הכסף
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב שאלה קצת דבילית אבל כל מי שאני מכיר יודע על מה אני מדבר אבל לא יודע איך קוראים לזה , אתם מכירים את הצעצוע המשרדי הזה עם הכדורים שזה כמו מטוטלת שכדור אחת מכה בכדור השני ואז נוצרת תגובת שרשרת שכולם זזים ביחד? משהו כזה: ____________ | | | | | | | o o o o | איך קוראים לזה? אני צריך תמונה של אחד כזה לפרוייקט ואין לי אחד בהישג יד
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
דחוףף... כמה שחקנים מיסגל מכ. חיפה שיחקו בקריירה שלהם בבית"ר ירושליםם..??
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין מעבד כרטיס מסך לוח וזכרונות. מישהו מכיר חנות טובה וזולה ?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני כרגע לומד בכיתה י', אבל הקצב שם הוא מאוד איטי ואני פשוט משתעמם שם בשיעורים. בגלל זה חשבתי שאולי כדי לי לעשות בגרות אקסטרנית ואולי לחסוך לי הרבה זמן. יש פה מישהו שעשה בגרות אקסטרנית ואולי יוכל להסביר לי על התהליך?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
פשוט אין מילים לתאר את הכישרון שלו... http://www.glumbert.com/media/badrobber
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע, ראיתי שהם בתהליכי "גירושים", דיברתי עם נציג מTMS ותשובתו הייתה שעכשיו האתר TMS&FOX בשליטת FOXPC, והם בחרו לא לפרסם את המצב כרגע. בנוסף הוא אמר שאם אבחר לקנות בסניף ראשון, האחריות והשירות יהיו דרך סניפי ראשון ומגדל העמק בלבד ושסניף חיפה לא נכלל. הוא הציע לי לחכות כמה ימים... מישהו יודע עוד פרטים לגבי מה יקרה ומתיי? כי אחרי ראש השנה בערך תיכננתי לקנות את המערכת i5 שרציתי הרבה זמן... מה לדעתכם כדאי לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://ebaumsworldsucks.com/ תחשבו על זה בפעם הבאה שאתם משתמשים בתמונות שלהם. not.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו לי למצוא כל מיני באגים בדמקה, אז מי שבא לו שישחק ויהנה עריכה: זה אחרי תיקון קטן http://download.yousendit.com/CF4F017279C9043E [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם... קודם כל מזל טוב לאתר על העיצוב החדש, חמוד ופרקטי. אני פותח את הדיון הזה בתור סוג של פנייה למפעילי האתר. אני משתמש בדפדפן פיירפוקס ביחד עם התוסף ABP שמעיף את כל הפרסומות, אבל לאחר שראיתי את העמוד שמבקש לנטרל אותו פה וקראתי את ההסבר ניטרלתי אותו. עד עכשיו הפרסומות היו דיי מציקות אבל נסבלות, משום מה במעבר לעיצוב החדש, הן הרבה (!!!) יותר מפריעות. עוד דבר ששמתי אליו לב שהם ממש מאיטות את כל הניווט באתר (והאתר איטי בכל מקרה)... אז בעצם מה שאני מנסה לומר...תעשו עם זה משהו, מצד אחד אני יכול להפעיל מחדש את ה-ABP (מה שכן עשיתי בינתיים) ופספסתם עוד גולש שיראה את הפרסומות... אני מניח שיש פה עוד כאלה שזה מפריע להם. קחו לתשומת לבכם, דוד.
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
נקלעתי לוויכוח אוד גדול אם חברים שלי על האם טוב טוב הגמד הוא גמד? אני טוען שלא פשוט צריך להסתכל עליו ולראות שהוא פטריה מייצרת אנטיביוטיקה בשם שושו השועל אתם יכולים לעזור לי בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות X800GTO2 למחשב שלי ויש לי שתי אפשרויות לקנות את הרטייל ואת הגרסה המחודשת ב^0 דולר פחות מה לדעתכם עדיף?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-