כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
היי, בשעות אלו ממש המקפיא שלי משחרר גזים (אחרי שעשינו לו מילוי לפני איזה חודש..) מה שאומר שהגיע הזמן למקפיא חדש כי החשמלאי אמר שאם תוך חצי שנה הגז יוצא - לא משתלם לתקן. מדובר על מקפיא של בקו עם 6 מגירות וזה הגודל שאני מחפש גם עכשיו (עם דלת מקדימה ומינוס 20 מעלות יספק אותי) אתם מכירים במקרה חברה טובה שמייצרת מקפיאים והם לא מתים תוך 3-4 שנים? דגם טוב? תודה מראש, Zinger777.
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
מחפש ציור מהסוג של שלד ליד מחשב עם קורי עכביש וכו', תמונת פארודיה, כאילו האיש מת מזמן ליד המחשב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.spiderman3oncomcast.com/ תמצאו שם את הטריילר החדש (וסופי) לסרט ספיידרמן 3 (יש אותו גם ביוטיוב, אבל בחרא איכות). מה אפשר להגיד.. פשוט מדהים, הסרט הזה הולך להתעלות על 2 בלי בעיה.
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מחר תערך פגישת פסגה בין שר האוצר בינימין נתניהו לבין יו"ר ההיסתדרות אמיר פרץ בפגישה זו ינסו לגשר על התאום הפעורה בינהם בעקבות התכנית הכלכלית החדשה והקיצוצים שיבואו בעקבותה. בינתיים האזרחיים יסבלו מאשפה ברחובות ומשרדי ממשלה סגורים ובעתיד שביתות במערכת החינוך. את הדובדבן משאירה ההיסתדרות לשבוע הבא שיסגרו נמלי הים והאויר בוא נחזיק אצבעות לבעל השפם שיסיר מעלינו את גזרות ביבי!!! שרון
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב ב-KSP, אבל ראיתי שכמה חלקים אצלם יקרים משמעותית מלמשל IQPC. רציתי לדעת אם מישהו התנסה עם ההתחייבות שלהם למחיר הזול ביותר? כלומר: אם אני יראה להם שהמחיר זול יותר ב-IQPC הם יורידו לי מחיר במקום? כמו כן, כיצד זה עובד עם מפרטי מחשב? אם מראים להם מפרט דומה, אך לא זהה לחלוטין יש מצב שהם יורידו את המחיר של המפרטים שלהם?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%A5_%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9D_%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8 תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://vimeo.com/11528827 איזה רוכב מוכשר, שם פס על כל חוקי הפיזיקה. ;D
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
לאחר תיקון אצל השכנים של המחשב, והביאו לי מחשב ישן מצאתי שם איזה כרטיס מסך R9250. עם חיבור DVI רציתי לשאול אתכם האם הוא שווה משהו? ובכמה אפשר למכור אותו? אריאל
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
המונדיאל מתקרב, ולפי מיטב הבנתי ערוץ 11 ישדר רק חלק מהמשחקים. איך אתם מתכוונים לראות את המשחקים ? דרכים מומלצות/אתרים מומלצים ?
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//1091851 יש לי מחר מגן, זאת אומרת מחר לא יהיה לי מגן?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
איך קוראים לאתר הזה שמצעים בו מחיר עם אגורות ומי שלוקח זה זה שהציע הצעה הכי גבוה ושאף אחד לא הציעה? נכנסתי אליו פעם ושכחתי איך קוראים לו יש מישהו שיודע?:\ תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כבר מבולבל מכל השינויים. חלק אומרים לי שמגיל 24 מותר לשתות שליש. ומתחת לגיל הזה אסור לשתות כלום. בקיצור כדי לעשות סדר בבלאגן - מה מותר, אם בכלל?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נגיד אם אני הולך לקנות כרטיס מסך מאילת אז זה יהיה בלי מע"מ???? או כאילו כל משהו אחר
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ז?כ??ר ע?ם י?ש?ר?א?ל א?ת ב??נ?יו ו?ב?נו?ת?יו, ה?נ??א?מ?נ?ים ו?ה?א?מ??יצ?ים, ח?י??ל?י צ?ב?א-ה?ג?נ?ה ל?י?ש?ר?א?ל, ו?כ?ל לו?ח?מ?י ה?מ??ח?ת??רו?ת ו?ח?ט?יבו?ת ה?ל?ו?ח?מ?ים ב??מ?ע?ר?כו?ת ה?ע?ם, ו?כ?ל א?נ?ש?י ק?ה?יל?י??ת ה?מ?ו?ד?יע?ין ו?ה?ב??ט??חו?ן ו?א?נ?ש?י ה?מ??ש??ט?ר?ה א?ש??ר ח?ר?פו? נ?פ?ש??ם ב??מ?ל?ח?מ?ה ע?ל ת??קו?מ?ת י?ש??ר?א?ל, ו?כ?ל א?ל??ה ש??נ??ר?צ?חו? ב??א?ר?ץ ו?מ?חו?צ?ה ל?ה? ב??יד?י מ?ר?צ?ח?ים מ?א?ר?ג?ו?נ?י ה?ט??רו?ר. י?ז?כ??ר י?ש?ר?א?ל ו?י?ת?ב??ר?ך ב??ז?ר?עו? ו?י?א?ב?ל ע?ל ז?יו ה?ע?לו?מ?ים ו?ח?מ?ד?ת ה?ג??בו?ר?ה ו?ק?ד?ש??ת ה?ר?צו?ן ו?מ?ס?ירו?ת ה?נ??פ?ש א?ש??ר נ?ס?פ?ו? ב??מ??ע?ר?כ?ה ה?כ??ב?ד?ה. י?ה?יו? ג??ב?ו?ר?י מ?ל?ח?מו?ת י?ש??ר?א?ל ע?טו?ר?י ה?נ…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יצאתי עם מישהי אתמול ,נסענו לחוף ירושלים מרוב שהייתי מרוכז בבחורה לא שמתי לב שאני חונה באדום לבן... ירדנו לחוף עשינו מעט גוד טיים במשך שעה וחצי . אנחנו עולים למעלה בחזרה לכביש מהחוף ועיניי מחפשות את הרכב, שוב ושוב אני בודק איפה שמתי אותו ואני לא מוצא. ??? שאלתי מאבטחים שעובדים במועדון ממול אם הם ראו את הרכב שלי ?... הביטו מעט סביב ואמרו לי שהרכב שלי נגרר, הייתי לרגע בשוק ומחשבות רבות רצות לי במהירות בראש "מעולם לא גררו לי את הרכב איזה מצב מביך :-[ מה אני פאקינג עושה עכשיו באמצע הלילה בלי רכב?!" שאלתי את המאבטחים איך אני יכול להגיע לרכב שלי? הם השיבו לי שעלי לצעוד 2 קילומטר עד למגרש הגרירות. הסברתי לבחורה את המצב והתחלנו לצעוד לשחרור הרכב, הליכה מייגעת באמצע הלילה…
-
- 31 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני מבסוט מיוסי מילשטיין, עדין נוימן ודניאלה פיק (גם הכתב הזה בהתחלה עיניין אבל אחר כך פשוט לא הצלחתי להאמין למילה למה שאמר, שום דבר לא נשמע הגיוני) הרשימה שלי: יצחק אברגיל (להכניס אותו לוילה מהראשונים) דרור אלפרון (אחרי שהם חושבים שאין יותר דיירים להכניס אותו בהפתעה כמו שעשו עם האקס של מאיה בוסקילה) דן מנו ביבי איזה פרופסור או שתיים שיהיה גם דברים מעניינים ירון לונדון אורי חזקיה אדיר מילר אורית פוקס אסתי גינצבורג קמילה מפרוייקט Y מורון אייזנשטין רותם סלע ואולי איה מנכ"ל של בנק
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם משתמשים במטהר אוויר רגיל של השירותים או בנרות או קטורת או פשוט מניחים סבונים ריחניים?
-
- 26 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
באיזה אתר ניתן לראות את התוצאות של הבגרויות בכלל ושל הבגרות בהסטוריה?
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין משהו מ-eBay. עכשיו הדילמה שלי היא: הם רוצים שאני יקפיא את ההגנה שיש על הכרטיס אשראי בכדי שזה לא יעשה בעיות בעת השליחה. מישהו כאן אי פעם קנה ב- eBay ? גם אתם עברתם את זה? גם אם כן וגם אם לא האם זה בטוח כל הסיפור הזה.. ?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
What do you think about that car ? i am thinking about buying one and i heared its quiet problematic car.. what do you think ? Thank you all...
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא הצלחתי לכנס פייסבוק מופיע שגיאה מוזר נסיתי 4 דפדפנים זה Google Chrome firefox IE 7 maxthon גם ניקוי עוגייה ועוד לא עוזר מה בעיה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברת הזכרונות המובילה *GeIL* מסתיימת ב IL שזה בעצם Israel... האם יש קשר בין החברה הזאת לישראל?
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-