עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by whitiger19,

שבת שלום ושקטה לכולם בקרוב אני מתכנן לקנות מסך LCD 22" והמחשב שלי לא משהו, די חלש..AMD64 3200@ 7800GT 2G זיכרון. עכשיו, לגלישה וקריאת טקסט אני יודע שלא תהיה לי שום בעי והכל ירוץ חלק. אבל,משחקים, לא נראה לי שאני אצליח להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך.. בכל אופן, השאלה שלי אם במשחקים אני אכוון את הרזולוציה על 1280X1024 לדוגמא, אזי המסך יציג עיוות מסויים? דברים יראו גדולים מדי ורחבים מדי? או שהוא יראה את הכל בסדר? נ.ב סרטים, אני אצליח להריץ בצורה חלקה? 720P..

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by idang,

שלום לכולם, מישהו יכול לענות לי מדוע האתר מבקש ממני שם משתמש וסיסמא עבור כניסה לקטגוריית הורדות ? ? דבר זה לא היה קורה לפני חודש בערך ..

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  3. איך לעזעזל הקבוצות מהNBA מצליחות לשחק יום אחרי יום משחקים בקטע פיזי איך? הם משחקים משחק ליומיים לפעמים יום אחר ייום מה שעבור עליהם זה רק טיסות הם משחקים 48 דק' למשחק (לעומת 40 באירופה) וגם יותר פיזי באירופה אם קבצוה משחקת פעמיים בשבוע עושים מזה סיפור(שלא לדבר על קבוצות בארץ) לא שאני מזלזל באירופה אבל איך השחקנים מהNBA עומדים בזה אני לא יודע...

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

שלום ידידים!,הרבה אנשים מצוננים עכשיו לצערי הרב והנה זה הגיע גם אלי,הצינון שלי מלווה בגרון חולה ובנזלת טורדנית,רציתי לדעת כמה זמן עד שצינון סטנדרטי חולף? תודה.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by amit_amit,

שלום לכולם, לפני כמה זמן לא זוכר כמה אבל בטוח אחרי תחילת שנה"ל הנוכחית מישהו נתן פה קישור למשחק אינטרנט שבו כל שלב עוברים יצורים שצריך להרוג אותם בעזרת מערך מכונות שיורות די דומה לCanyon Defence במיניקליפ http://www.miniclip.com/games/canyon-defense/en/ תודה לעוזרים (אני מחפש את הקישור) או את שם המשחק

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by Alex89,

האם יש מבחן שבו אפשר לשפר את החלק העיברי בפסיכומטרי? כמו מבחן לשיפור האנגלית -> אמי"ר

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by LOL,

לפני איזה כמה חושים אכלתי בצפון איזשהו פרי ולאף אחד לא היה מושג מה השם שלו ואני צריך את השם שלו אם זה עוזר הוא בא גם בלבן בפנים תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by nnfyrbsnss,

לא מזמן ניסיתי להשתמש בRSS של Gmail, ומשום מה העדכון האחרון הוא היה להודעה לפני 3 חודשים (באותו הזמן), עזבתי את זה. עכשיו באתי לGMAIL ולחצתי על כפתור הRSS בFF ועלתה השגיאה הבאה: Unauthorized Error 401 מה הולך פה ?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by SensatioN,

מי יכול עלי ?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by DarkMoh,

שמתי לב שבווידאו-טוקבקים בוואלה תמיד מופיעה אישה פסיכית בשם רינה שמתלוננת על אולמרט וממשלת קדימה בכל ידיעה שקשורה לביטחון... האם גם אתם יכולים למצוא את רינה? ;D הנה רינה! http://news.walla.co.il/?w=/1/1463799 הנה רינה מסתתרת מאחורי שמן שרוצה לחלוק את דעתו (תעבירו לווידאו השני): http://news.walla.co.il/?w=/9/1463772 הנה מישהו צוחק על רינה, ערס שמן שמח ורינה! (להעביר בעזרת החצים) http://news.walla.co.il/?w=/9/1463650 עכשיו תורכם למצוא את רינה! עריכה: מצאתי את רינה מסתתרת באפלה! http://news.walla.co.il/?w=/22/1463824

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  11. *נבדק ואומת

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  12. Started by pacsman,

שלום, יש לי סאב וופר שהיה עפם מחובר לרסיבר ורמקולים שמחוברים גם לרסיבר. הסאב הוא סאב אקטיבי ורשום עליו שני יציאות של to speaker ושתי יציאות של from receiver אז חשבתי שאני יכול לחבר את הסאב לכל מכשיר: מחשב טלוייזיה וכו' ואת הרמקולים ישירות לסאב. האם זה אפשרי ? הוספתי קובץ עם התמונה של הסאב עם האחורה שלו תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  13. מישהו יכול להגיד לי מה מדד הקרינה בין 2 המכשירים הבאים? GALAXY NOTE 5 ו IPHONE 6S תודה רבה ובין G3 לLG V10

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by Alina,

http://www.youtube.com/watch?v=eEj7vwrbSSE אני וחבר שלי משועממים

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  15. שלום לכולם, רציתי לאחרונה לקנות אייפוד- אבל העסיקה אותי השאלה: מתי הולך לצאת האייפוד החדש? אז ע"מ שאני לא יקנה ipod 5.5 ואז יתקע כי אפר יוציאו חודש אחרי דגם חדש, חישבתי את ההסתברות והחוקיות בהכרזת המוצרים של אפל ע"מ לקבוע מתי יהיה תאריך ההשקה של הipod 6G! > ובכן- אם ניקח את מועדי ההשקה של האייפודים ונעגל את החודשים נגיע לחוקיות הבאה : * בתרשים שציינתי מצויין דגמי האייפוד ותאריך השקתם. אייפוד דור רביעי ואייפוד פוטו נחשב אותו דור, כאשר האייפוד פוטו הוא עדכון של הדור הרביעי לכן יופיע כ 4.5 אייפוד ווידיאו הראשון הוא למעשה דור 5 והעידכון שהוציאו לו לאחרונה מיצב אותו כדור 5.5 >> הגעתי לחוקיות הבאה: * אפל בין השקה של דור אחד של אייפוד לעידכון של אותו דור שמרה מרוו…

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by intel suck,

שלום אני לומד בכיתה ט בקבוצת מתמטיקה א2 כשאני הולך להירשם לתיכון איך מתייחסים לזה כאל קבוצה ב? ואני אלך רק ל-4 יחידות?

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by tzolerguy,

ניסיתי לקנות את המשחק להורדה באתר של EA אבל הPAYPAL שלי משום מה ניהיה משתמש מוגבל ואני לא יכול להשתמש בו הם דורשים שאני ישלח להם בפקס Utility Bill ואין לי מושג מה זה ועכשיו אין לי איך לקנות את המשחק דרך האינטרנט מה עושים?? מה זה הUtility Bill הזה??

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by subarel,

הם כותבים ואני מצטט: "In he near future, we will update the program according to the progress of new world record" תראו את התאריך למטה.. בראל. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  19. שלום רב לכולכם זה מכבר קניתי מצלמת אינטרנט ורציתי לדעת כיצד ניתן לשדרה בשידור ישיר בנט אם דרך אתרים, אתר משלי או דרך תוכנה מסויימת. אודה באם תשיבו במהרה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  20. אני צריך שתעזרו לי למצוא חנויות מחשבים, מודינג ואביזרים בבוסטון ובאיזור בוסטון... בבקשה תתנו לינק או שתכתבו כתובת! זה דיי דחוף! בתודה Anas-Nanas

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  21. לא ליקוס למה הפורום נפל לי אחרי שבוע ויש להם גם פרסומות מעצבנת

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  22. לא יודע אם לבכות או לבכות...

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  23. שמעתי שנטויז'ן ואולי גם חברות אחרות דורשות מהעובדים שלהם שנה התחייבות מה זה בעצם אומר מי שיודע או מי שמשער (למרות שעדיף לדעת) מה? אתה חותם על חוזה ואם אתה מפר אותו הם קונסים אותך? תובעים אותך?

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  24. יענו שיראו את זה: כי אני מנסה ביומיים האחרונים למצוא אתר שמארח בחינם שאוכל לשים עליו את הקבצים שלי (צריך ממש קצת מקום). כי מאז שקרס לי ה Web1000 שלי ואין לי מושג למה הוא לא עובד, אני נרשמתי לאיזה 5 אתרים ובכל אחד יש את הבעיות שלו, שלא לדבר על אי תמיכה ב Image Linking. אז אם יש למישהו אתר כזה להציע לי, לא משנה כמה הכתובת מסורבלת או קצת מקום (לפחות מס' מגבייטים) אז שיביא לי, תודה! נ.ב: שימו לב שאם תלחצו על הלינק הזה: http://www.geocities.com/michaelyoffe/hamster.gif אז תראו את התמונה בדפדפן - ואז גם ב hwzone כי זה נשמר על המחשב שלכם.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  25. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, הנה משהו שכתבתי. החלטתי להשקיע את הכשרון הפואטי שלי בזמן שמשהו ירד במשהו קצב מבדר(זה מבוסס על When I am 64 של החיפושיות): When I have greending noise(IBM drive sings) When I get wobbled crashing my heads a few minutes from now... Will you still be sending me to a repair? To the shop or the importer. If you install me infront of fan don't you close the case! Will you repair me? will you replace me? When I have greending noise... WD had also crashed.... and if you use me less I will stay with you! I can't be handy banding my heads and all your data is lost. I can be a usefull paper holder Sunday morning pray in the church. 8 hours of working, without any files. Who c…

• 2 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.