עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הזמנתי ביום חמישי שעבר את הרמקולים Altec ADA880 מניורון דרך הטלפון באתר : http://www.newronstore.co.il/Content/ItemPage.asp?productId=102 עכשיו הם אמרו שתוך 3 ימים הם יגיעו אליי, זאת אומרת לכרמיאל, ובינתיים בראשון לחודש הכסף ירד, 650 ש"ח על הרמקולים ועוד 50 ש"ח משלוח. עכשיו אני בעיקרון קצת חושד שאני אצטרך לחכות הרבה מעבר למתוכנן. כי כשהתקשרתי נאמר לי שהרמקולים האלה לא נמצאים במאלי ומחר צריך להגיע מלאי חדש ואז הוא יישלח את זה אליי ותוך 4 ימים זה אצלי, אבל הוא לא רצה להבטיח לי שום דבר באופן ודאי. עכשיו רק כדי לוודא, רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון כבר, או אם מישהו הזמין את הרמקולים וקיבל אותם כבר? מחכה לתגובות מאנשים עם ניסיון בנושא זה.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by HellBoY,

תגידו מאיפה אני יכול להשיג את כל הפוסטרים היפים האלה של משחקי מחשב,מחשבים,חומרה וכאלה? אני ממשש מת להשיג כאלה אפילו לקנות כמובן... ;D

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  3. מישהו יכול להגיד לי מה מדד הקרינה בין 2 המכשירים הבאים? GALAXY NOTE 5 ו IPHONE 6S תודה רבה ובין G3 לLG V10

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by Guy King,

אני כותב עכשיו חיבור ארוך למדי באנגלית (כ-700 מילים) כעבודה לביה"ס. רציתי לדעת אם מישהו מכיר אתר או תוכנה שאפשר להכניס בה את החיבור באנגלית ושהאתר\תוכנה יבדוק את השגיאות הדיקדוקיות ושגיאות הכתיב וייתקן אותן אוטומטית או ידווח עליהם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  5. שלום אחים שלי רציתי לדעת האם יש תוכנה ששמה תוכנות הTRAY יענו החלק הימני של הSTART MENU אני צריך את זה ל MIRC אז האם יש תוכנה שעושה זו או שיש אפשרות בMIRC?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by roiv11,

באיזו חנות הכי זול להרכיב מחשב?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  7. אני בזמן האחרון הפסקתי ליראות פרקים של האבקות היתי רואה תתוכניות של WWE אבל אחרי שכניראה הקברן פרש או החליף אירגון או משהו ולפני הקברן עזבו מיתאבקים שיודעים מה זה בידור בהאבקות בידורית כמו STONE COLD\הרוק\YTJ \ועוד ועוד NWO מישהו? הפסקתי ליראות ואני מיסתפק בסירטונים באתר של WWE בזמן האחרון דיברו על ECW ואני אף פעם לא צפיתי בפרק מלא של ECW אני חושב שראיתי קרב של RVD פעם בECW באיזה ערוץ ערבי או משהו אבל חוץ מיזה כלום אבל לפני כמה ימים היה ECW-ONS ורציתי ליראות על מה היתלהבות אז הביקורת שלי על ONS הקהל מצוין מאוד אהבתי תברבריות של הקהל ואיך הם זרקו לסינה תחולצה בחזרה קראו לאורטון פוסי וכו וכו ממש מרענן ליראות קהל כזה מגניב וסך הכל היה נחמד אבל לא יותר מיזה פשוט חסר גם ל…

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  8. Started by arkady,

היי זה משגע אותי! יש איזה קליפ אחד שאני לא זוכר איך קוראים לו, אני רק זוכר איך הוא מתחיל. יש פוקוס על מנעול כזה, ואז הדלת נפתחת, ויש אנשים רצים כזה, ואז המנגינה מתחילה בתופים, זה שיר די ישן כזה. המילה היחידה שאני זוכר ממנו זהyesterday או משהו כזה. תודה למי שיעזור לי =]

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  9. Started by x-amin,

http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=33373 תהנו חברה

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by 125,

לאן אפשר לצאת באשדוד עם החברה היום ? תמליצו לי על מקומות שאפשר לצאת ביום האהבה באשדוד ,מסעדות וכד'

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  11. החלטתי להרים את הכפפה ולרכז את כל ההודעות בדיון מרוכז.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by Raziel Elmaliach,

שלום מישהו פה יכול להביא לי אולי מדריך איך להשתמש בטוויטר כי לא ממש הבנתי איך זה עובד תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  13. אז איפה אפשר לצפות בהמראה של החללית סמארט? ולא בסלקום..אלא בטלויזיה או באינטרנט..

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by Konst1988,

שלום. רציתי לשאול אנשים שהיו בבסמח, או שמכירים אנשים שהיו בבסמח, האם יש אפשרות לצאת לאקדמיה בזמן השירות חובה/קבע ליוצאי בסמח. אם כן אז לאן, כמה זמן ושאר מידע שאתם יכולים לספר. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by waizman,

כולם נפלו לפני איזה שבוע וחוץ מסאבס אין כלום... מה הולך פה?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

שמבצעות טריידאין מישהו מכיר כאלה?

17. ראיתי רמקולים במחיר מאוד זול יחסית לאיכות לפי הנתונים http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3304945&Sku=L23-6335 ואני מעוניין לרכוש אותם השאלה אם הם בכלל מוכרים לישראלים ואיפה עושים הזמנות ? לא מבין בזה

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  18. העיתון "לה מונד": רוכב האופניים לאנס ארמסטרונג הודה בשימוש בסמים ממריצים 21:34 23.06.2006 רוכב האופניים לאנס ארמסטרונג, הודה בשימוש בהורמון EPO הממריץ את מחזור הדם. כך העיד לאחרונה פרנקי אנדרו, חברו לשעבר לקבוצה של ארמסטרונג, בפני בית משפט בדאלאס. מדיווח של העיתון הצרפתי "לה מונד" עולה שאנדרו העיד כי בשנת 1996, שמע את ארמסטרונג מודה בשימוש בהורמון וכן בשימוש בהורמוני גדילה, קורטיזון, סטרואידים וטסטוסטרון. ארמסטרונג עצמו הכחיש את הדברים.

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  19. אני בצבא(יש אישור עבודה) ואני מחפש עבודה מישהו יכול לכוון אותי?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by stone cold,

יש שיר שמנגנים ברדיו הרבה אם משפטים כמו הי זה אתה כאילו -למה אתה לא שר ביוונית אפשר לעשות שם ימבה כסף ודברים דדומים מישהו יודע מה השם של השיר?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  21. קודם כל, נתקלתי במספר בעיות בהמשך החישוב, ולכן העלתי את את הבעיה לפניכם. מקווה שתוכלו לעזור לי. ידוע שניתן להכניס כל סרט שיצא עד היום לתוך 1 ג'יגה של זיכרון. 1 GB = 2^10 MB = 2^10*2^10 KB = 2^10*2^10*2^10 B = 8*2^30 bit כל מדיה אלקטרונית, בסופו של דבר היא רצף בינארי של אפסים ואחדות. לכן, מקומבינטוריקה, אנחנו מגיעים לעובדה שישנם 2^ (8*2^30) סידורים אפשריים של אפסים ואחדות על מנת לייצר 1GB של זיכרון. ( 2 אפשרויות לכל ביט : אפס או אחד , למשך 1GB של זיכרון). אבל, פה מתחילה הבעיה. רצף סתמי של אחדות ואפסים לא בהכרח יתקמפל ( או מה שלא יהיה המונח הנכון במקרה זה) לכדי תמונה וסאונד. השאלה היא 1 לכמה סידורים אפשריים יניבו קימפול הגיוני (כלומר, שהמחשב יוכל להריץ מבלי לקרוס). בנקודה…

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  22. אתמול השגתי( :) שיר MP3 שרשום עליו BRYAN ADAMS-BED OF ROSES,הקשבתי לו,שיר מצוין אבל אני בטוח לגמרי שהקול של BON JOVI בכל אופן הרצתי בדיקה בגוגל וגיליתי שגם לבון ג'ובי יש BED OF ROSES אבל זה לא השיר הזה.לבריאן אדמס לא מצאתי שיר עם כותרת כזאת. בכל אופן הנה חלק מהמילים בפזמון שקלטתי(הם לא לגמרי מדויקות אחרת הייתי מוצא את זה בגוגל),תגידו אם מישהו מכיר. i hold you i need you i get down on my knees for you and make everething allright if you were realy gone i love you i please you i'll tell you that i'll never leave you ----------------------------------------- (לא קלטתי) ...if you were realy gone

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  23. אוקי מישהו יכול לספר לי או לתת לי לינק על חומר על החזונו של בן גוריון + מאמרים וכתבים על הנגב . ממש דחוף פשוט אני לא מוצא כלום

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  24. בקרוב חברה של אימי טסה לארצות הברית , בתה גרה שם ואני מעוניין לרכוש מחשב של Alienware לשלוח לביתה והיא תקח אותה ארצה , לפי מה שהבנתי קודם כל יש צורך בחשבונית מיוחדת שצריך לבקש מהחנות על מנת לקבל החזר מע"מ אם רוכשים מוצר בחו"ל , דבר שני כמה יהיה עלי לשלם על מחשב שמחירו $799 - $899 , ומישקלו של המחשב הוא כ4.5LBS ואני מעריך כי יחד עם הקופסא והכל הוא ישקול כ2קילו (אם זה חשוב בכלל ) , אני שוב מציין ואומר כי הוא יגיע לארץ בייבוא אישי ע"י בן אדם , כמה , בנוסף למחיר של המחשב בחו"ל יהיה עלי לשלם על מנת להעביר אותו בצורה חוקית לארץ ? האם אפשר להעביר בצורה אינה חוקית ולא לשלם יותר מהמחיר בחו"ל? עד כמה זה מסוכן ומה יש לעשות? מצטער על כל השאלות , זה פעם ראשונה פשוט , תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  25. שלום, אני רוצה לשתף באתר תמונות שאיתו יהיה שיר שמתנגן ברקע, יש כזה דבר?

• 7 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים