כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
שלום, אפשר לקבל הסבר לגבי הבחירה בחלק האחרון של בחינת הבגרות בתנ"ך(תכנית חדשה)- כמה שאלות חתך וכמה שאלות בהיקף מצומצם(לא כולל עלילות הראשית)? בנוסף על כך, מה הכוונה לשאלות "באותו הנושא"? אותו נושא בחירה או אותו פרק בתנ"ך או אותו רעיון כללי? Thanks in advance.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בשרשור הקודם העלאתי מדריך קטן שפתר בעיות בקשר להזמנת חברים. כל מי שיש לו הוטמייל בוודאי נתקל בבעיות שהמדריך הקצרצר ההוא פתר. הפעם יש לי עוד מספר נושאים להעלות לדיון שקשורים גם לרשתות חברתיות ומיילים. אתם לא מרגישים שכל אחד מעתיק מהשני? גוגל מעתיקה מטוויטר ומכניסה את הבאז. ופייסבוק מתכננת "להעתיק" מגוגל (כביכול) ותצא עם שירות מייל משלה... שמייספייס אגב כבר הספיקו לפניהם (לא שזה עזר להם הרבה לדעתי). ולא מזמן ynet יצאו עם שירות מייל. ובכלל כל האתר עבר התאמה חברתית קלה...יש כרטיסים אישיים... אופציה שהרבה זמן לא היתה שם. אפרופו ynet עשיתי ניסוי קטן וחביב. ניסיתי ליצור מייל בצורה יצירתית... משהו כמו WhyMail@ynet.co.il ונחשו מה...כנראה שמישהו צפה את הבדיחה מראש ;D כי קיב…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש קשר לערנב המפורסם שמסתובב כאן באתר? http://news.walla.co.il/?w=/8/888160
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
האם אתה מתכוון לצום ביום כיפור, אם כן אז זה כרוך בכל השיט האחר (אי הדלקת חשמל וכו' וכו') ? מילא לצום, אבל יומיים בלי מחשב זה טירוף... בקשר אליי, עוד לא סגור על זה. נ.ב אם אני אראה פה תחילה של מריבה או רמיזות לכיוונים מסויימים I'll kick your virtual asses !
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום אחים שלי רציתי לדעת האם יש תוכנה ששמה תוכנות הTRAY יענו החלק הימני של הSTART MENU אני צריך את זה ל MIRC אז האם יש תוכנה שעושה זו או שיש אפשרות בMIRC?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש כאן מרחיבי אלק' ? מה אתם אומרים שיהיה ? ניראה לכם יהיה מימושים של פליפ לופים בעזרת שערים ?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אם אני בכיתה י"ב, עושה בגרות מלאה ויש לי 3 יחידות במתמטיקה ויחידה אחת בפיזיקה, אני יכול ללמוד באופן עצמאי ולהיבחן רק ב4 יחידות במתמטיקה ו3 בפיזיקה במסגרת אקסטרנית ואת שאר המקצועות להמשיך בבית ספר?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי פרונטמן אבל אמרו לי שהוא גרוע. אז יש המלצות למגברים טובים בתקציב? אם אפשר אז מהתרים האלה: www.yad2.co.il www.winwin.co.il www.homeless.co.il
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן לכם, אני מבקש הערכת מחיר למפרט של המחשב שלי (מה שמופיע בפרופיל בתור מםרט מחשב) תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הם כותבים ואני מצטט: "In he near future, we will update the program according to the progress of new world record" תראו את התאריך למטה.. בראל. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
-
עברתי עם האוטובוס בדרכי לביה"ס וראיתי את הפרסומת הזאת, כשחזרתי צילמתי את זה, כמובן שיש פה פנייה לקהל הרוסי בלבד, אז מה כתוב פה? ולמה מראים את ליברמן עם אף ארוך?
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
עשיתי משם הזמנה לפני רבע שעה (פעם ראשונה). נכנסתי אחרי רבע שעה לבוק מה קורה עם ההזמנה והאתר לא פועל לי (כבר התחילו להתחמק הזו** ;D). אין תוכנות ריגול/טרויאנים/וירוסים במחשב ואתרים אחרים (כמו האתר הזה) פועלים לי מצויין (חוץ מעוד כמה אתרים שבהם יש לי את אותה הבעיה). האתר שלהם קרס אומה?
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ערוץ 3 מבלבלים את המוח לגמרי? לפני עונה או שתיים צ'אנדלר ומוניקה התחתנו, מה איתם עכשיו? והתינוק של רייצ'ל? מי שיודע בבקשה שיכתוב כי אני כבר אבוד שם! (עדיין מצחיק )
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הורדתי את CONKER'S BAD FUR DAY והוא בא בסיומת של V64. אם מה אני פותח אותו ?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני וחברים שלי מתכננים נסיעה לחרמון מיאזור מודיעין וחרמון ללא רכב פרטי... לכן חשבתי על שתי אופציות מתחנה מרכזית בת"א או מהמרכזית בחיפה.... למישהוא יש מושג אילו קוים מגיעים לשם מהמקומות הנ"ל וכמה הם עולים? תודה מראש רז
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
מילים שזכורות מהשיר (מי שמכיר חייב לזהות): "...zingarella zigarella" (נדמה לי שהכוונה היא ל- Cinderella Cinderella) מחפש את שם האמן ושם השיר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
עבדתי בחברת אבטחה "מרכזי" איבטחתי בשלוותה וב-TLV שהגיע היום למשכורת חבר שלי אומר לי שמורידים על מס בריאות ומס ביטוח , האם יש דבר כזה? או שזה סתם חארטה ולהגיד להם על זה? הוא אמר שיורידו לי בין 40 ל-70 שקל בערך...
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום רב לכולכם זה מכבר קניתי מצלמת אינטרנט ורציתי לדעת כיצד ניתן לשדרה בשידור ישיר בנט אם דרך אתרים, אתר משלי או דרך תוכנה מסויימת. אודה באם תשיבו במהרה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מי שיודע הייתה תאונה קשה מאוד לאחד ממנחי טופ גיר, אני לא ממש זוכר איך קוראים לו אבל אני חושב שהמונד. הוא היה במצב קשה ואז יציב. מישהו יודע מה קורה איתו עכשיו ?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה לשקם מכונית "דזרט-פוקס" למי שזוכר אותה בנזין הנעה שרשרת חסר לי 2 סרוויים + ששדר לשלט ומתקן לבטריות למשדר אני מאזור ראשל'צ ומחפש עזרה כן בקניה וגם בהרכבה אז אם יש משהו שמוכן לעזור יתקבל בברכה ואם לא ילך כל העינין אז אני ימכור או יזרוק אותה למחסן
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מחפש ציורים מימי הביינים של רדיפת מכשפות נבואות אפוקליפטיות ערפדים וכו אתרים תמונות וידאו וטקסטים יתקבלו בברכה תודה מראש לעוזרים איגור
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-