כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 281 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 323 צפיות
- 1 follower
-
-
היייי יש את הערוץ החדש ההוא yes stars עכשיו יש שם פרומו למגרש ביתי מישו במיקרה יודע איזה שיר הם שמו בקרע? תודה לעוזרים ולמנסים עידו
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
http://www.speed4u.co.il/sg_products~29~33.htm זאת חנות מומלצת ביותר!!! תיראו איזה מיבחר, איכות ומחירים טובים(LOL) פשוט מציאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
למי שלא שם לב, התאריך היום י"ד במרחשוון התשע"ב
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני צריך לקנות מפה מוצר כל שהוא עכשיו יש שם הכל אבל אין את המספר טלפון. החנות הזאת לפי מה שהבנתי היא החנות הישראלית של החברה COOLERMASTER ואני רוצה לקנות משם מארז כי שם הוא זול יחסית לשאר האתרים. זאת החנות: http://www.coolermaster.co.il וזה המארז: http://www.coolermaster.co.il/product_info.php?products_id=75&osCsid=d9c60f00e90d09dd10ee77fef6811d0f אני רק צריך את מספר הטלפון שם.. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי קובץ שהתקנתי היום, אבל אני חייב אותו תואם לכל שאר הקבצים שתאריכם היה ב7.12 אז איך אני משנהה שהמחשב יחשוב שהקובץ נוצר ב7.12? סליחה אם זה לא קושר לכאןץ פשוט לא ידעתי לאן...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מדובר בטלפון קווי עם צג שמראה את פרטי השיחה הנכנסת. מה ההבדל בין שיחה נכנסת שמזוהה כמספר חסוי, לבין שיחה נכנסת שגורמת לתצוגה על הצג "שם לא מזוהה מספר לא מזוהה"?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני קיבלתי אישור להירשם בינתיים מהעתודה ללמוד הנדסת מערכות מידע אז השאלה שלי היא מה דעתכם על הנושא: קשה, מה לומדים במסגרת הלימודים, אם אני אוכל למצוא לזה עבודה באזרחות ואם מישהו מכם לומד את זה אז אני אשמח לתגובות ד"א גם נרשמתי ללמוד יג' יד' באורט לימודי תוכנה אז אם מישהו יכול לעשות לי בערך השוואה ומה שווה יותר
-
- 43 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן =) אני מחפש את השיר בו משתמשים בפתיחה של להציל את איש המערות של קושניר . אשמח אם תוכלו לתת לי את שם השיר והמבצע =]
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
מה מהנושאים הבאים פשוט ללמידה (יצא מבולגן אבל תנסו להפריד כל מילה ומילה) Windows 2003 ServerWin NT/2000 Serverרשת Unix\Linux [דירוג] התקנתי רשת בבית ניהלתי רשת ביתית ניהלתי רשת בארגוןרשת Windows [דירוג] התקנתי רשת בבית ניהלתי רשת בארגון ניהלתי רשת ענקWindows InternalsWin32 APIMFCSTLPKIWDMUnix System ProgrammingIIS/ApacheFireWallsTcp/IPCOMNetworkingDB AdminXML/XSL3DMaxPhotoShopeאבטחת מידעמערכות הפעלה Low Level Penetration Test Reverse Engineering Data MiningGoogle hacks פיתוח אתרי WEB פיתוח סקריפטים Http System Administration Secure Coding SnmpSmtpמוצרי Security (IPS,FireWalls)מערכות SIM/SOCPOP3OSPFSSLMultythreaded Programmingאלגוריתמי גרפיקהניהול נתביםDNSHardware and Devi…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
-
הייי, אני מחפש את השיר הזה שיש בו yep yep yep חחח אני חושב שקוראים לו To Late אבל אני לא יודע של מי. מישהו יכול לעזור לי??? אדם
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
חבר שלי הימר בווינר על הטור הבא: בנפיקה - ברסה 2 : לפי דעתי פה הוא צדק,ברסה הולך לפרק אותם. שערים- רונאלדיניו-אטו:2 נראה לי פה יש סיכון.. מצד אחד אטו חלוץ ויש לו הרבה מצבי הבקעה ,מצד שני רונאלדיניו בועט פנדלים ובעיטות חופשיות של ברסה.. הנרי-טרזגה: 1 .אם אחד משניהם יבקיע זה נראה לי באמת יהיה הנרי.. אתם אומרים ,יש לו סיכוי לזכות ? הוא שם 20 -הזכייה 320.. ד"א אני אשמח אם תמליצו לי על נושא לעבודת גמר..
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני כרגע סטודנט שמחפש עבודה והציעו לי שירות טכני ב012. האם מישהו מכיר את התחום? יכול לספר איך העבודה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הם אמורים להיות עשויים ניילון או כל חומר אחר דוחה אבק. יש לכם המלצות מאיפה לקנות כי אני לא מוצא את זה בשום מקום? אולי אפילו הצעות מקוריות איך להכין (יתקבלו בברכה). :nutty: נמאס לי מכמויות האבק שמצטברות, חשבתי להפחית את תדירות הניקוי ע"י כיסוי. כמובן שברור לכולנו שהכיסוי יתבצע רק בזמן שהמחשב כבוי ! (כאילו דהההה)
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
האם מומלץ לשלב את כלל המערכות של סיסקו ומיקרוסופט בחצי שנה לימודים בטכניון או לעשות חצי שנה במכללה כמו צ'ק פוינט?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה? רציתי לדעת אם למישהו מוכר המספר 449085300099? איכשהו חייבו אותי בפאלפון על סך 2000 בחודש שעבר. עברתי כבר על הרבה אתרים בתקווה למצוא מה הקטע של המספר הזה, אבל לא הצלחתי. למישהו יש מושג מה זה? או המספר 1900?
-
- 25 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
http://forums.somethingawful.com/showthread.php?s=&threadid=1431989 סתכלו על כמה דוגמאות שם...
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-