כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
מי שיכול להביא לי קישורים או לשלוח יתברך
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המהירות המותרת בכסיש 6 היא 110, עם נוסעים קבוע בואו נגיד... 50-60 מעל המותר, ואין שוטרים, המצלמות תופסות? ויש שם בכלל מצלמות של המשטרה? והיתקשרתי גם למוקד שלהם, לבדוק כמה אני חייב, אין להם חשבון על האוטו שלי, יכול להיות דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי שלום לא ממזמן התחלתי לאהוב את הלקה, ואני מחפש שירים נחמדים שלהם שאתם אוהבים, מי שמכיר שירים נחמדים שלהם, אשמח מאוד אם הוא ירשום כאן. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
וכמה זמן הוא צריך לחכות בשביל שהוא יוכל לנהוג??. יאללה עוד 18 יום למלווה הזין הזה...
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
גם אני לא. עד עכשיו. לפני כמעט שלושה שבועות התחיל לכאוב לי פרק כף יד ימין. הכאב היה חזק במיוחד כשהשתמשתי באגודל. לא התייחסתי לזה כי הייתי בטוח שזה שטות וזה סתם קרה ממכה שחטפתי או משהו שהרמתי. הבעיה שבימים שאח"כ הכאב רק הלך והתחזק. אחרי שבוע כזה, הגעתי למצב שממש כאב לי להקליד, להחזיק כל דבר (כמו דיסק או פלאפון) ביד ואפילו לבצע פעולות פשוטות כמו ללחוץ על הכפתור של המעלית. כשהלכתי לרופא, לא לקח לו יותר מדי זמן לאבחן אצלי את ה- Carpal Tunnel Syndrome. הוא הסביר שזה נגרם המון אצל אנשי מחשבים, בגלל הלחץ שמופעל על פרקי הידיים בעת השימוש במקלדת ועכבר, ושאפילו מקלדות מפוצלות שאמורות להיות בריאות יותר לא עוזרות למנוע את המצב הזה. מאז הביקור אצלו הספקתי לעבור סדרת צילומי רנטגן, ח…
-
- 48 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להזמין כרטיסים להיום בערב ל Sin City ורציתי לדעת אם הסרט מוגבל ל-18+ בלבד? בנוסף על כך, אם אני מזמין כרטיס ובעת הרכישה לא צויין שהסרט מוגבל ל-18+ יכולים למנוע ממני להכנס? אם כן, אני מקבל החזר כספי? תודה.
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני זקוק למחיר עבור קבוצה של 6 או 7 אנשים, הנוסעים לדאלאס, ארה"ב, באמצע אוגוסט. אין צורך במלון. למישהו יש מושג כמה זה אמור לעלות(+-), או שם של סוכנות נסיעות טובה שיכולה לארגן דיל? אין בעיה גם לטוס דרך כמה מקומות שונים כדי להוזיל את המחיר. בתודה.
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
-
-
אני רוצה לבדוק דואר אני נכנס ...שם יוזר וסיסמא...וזה מתאפס וזהו אני לא יכול להכנס למייל שלי בוואלה. זה רק אצלי או בעיה של וואלה?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
עצות הערות וכו' התקבלו בברכה. www.krembo.net
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
טוב אני יסביר, יש לי פלא 3100 נוקיה, יש לי כבל למחשב, אני יכול להעביר קבצים. אני רוצה להעתיק קובץ טקסט ולצפות בו בפלאפון, איך אני עושה את זה? כשאני מעביר קובץ TXT הוא נותן הודעת שגיאה כי הוא לא מכיר סוג קובץ, ואני לא מצליח לחשוב על רעיון אחר, יש הצעות?? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
http://www.johnstonsarchive.net/nuclear/nuclearwar1.html אומנם ישן משנת 88 אבל עדיין די נחמד חחח תקראו תראו איך ארה"ב נדפקת חזק ותקראו שם בין השעה 12:35 ל-12:30 ישראל משום מה גם משגרת נשק גרעיני על מדינות ערביות חחחחח :lol: קיצר הזוי לגמרי אבל עדיין!! זה כמובן עוד בתקופה של ברית המועצות וברית ורשה נגד ארה"ב ונאט"ו
-
יש לי בקרוב מבחן כזה ורציתי לדעת האם יש מקום כלשהו באינטרנט שאפשר ללמוד ממנו. למשל אני יודע שיהיו לי כל מיני צורות כאלו שצריך להשלים בסוף וגם סדרות כאלו שיש איזשהי חוקיות ואח"כ צריך גם להשלים למשל : 1,52,3,8,5,17 - מה צריך להיות למשל אחרי ה-17? למשל כאן יש 1 ואח"כ 3 ואח"כ 5 ואח"כ 7 שצריך לבוא אז השאלה שלי היא האם יש מקום שאני אוכל ללמוד ממנו כי הרי כמה כבר נוסחים של בעיות כאלו יש. מישהו מכיר משהו??
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.usatoday.com/news/offbeat/2005-05-29-mother-stripper_x.htm?csp=34 חבל שלי לא הייתה אמא כזו..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מצחיק בטירוף. שומעים את זה אצל חבר שלי באוטו, ונקרעים כל פעם מחדש (מצחיק במיוחד כשמתחילים לצרוח את זה וכל האנשים מסביב לא מבינים). מומלץ מאוד! ד"א, אם למישהו יש עוד שירים מצחיקים במיוחד, אתם מוזמנים ביותר לצרף פה. http://s10.yousendit.com/d.aspx?id=3NU84O5O1KHZ03OTWYGETLZSIO Anatoli.
-
-
מידע כמו מי אוכל שועלים, תנינים ואת העביידים (זן של עקרב כלשהו) ומה אוכלות החיפושיות והנמלים... לא הולך ממש למצוא את זה בגוגל אז קצת עזרה אם אפשר..(= תודה
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אחרי שקראתי את זה קיבלתי חום, אני לא מבין איזה שטויות האנשים האילו מכנסים לבני נוער המסכנים אשר דעתם עדין לא מגובשת וסופית. כמו שאתם רואים הם מיעצים להם לרוץ בראש, כאשר הם מודעים שיש סיכוי טוב טוב שהם ידרסו ועדין אין לאנשים האילו בושה. הם מיעצים גם לשרוף שמן על הכביש, אני לא יודע אם הם מודעים לגודל האסון שיכול לקרות כאשר מכונית תעלה על השמן. אחרי זה הם מתלוננים שהפשיעה בישראל גודלת. אני אישית ראיתי במשך כמה ימים שוטרים מפטרלים בין הצמתים, או מסוקים שסורקים את הצמתים זה רק עניין של זמן שכל העסק הזה יתפוצץ. אם הם תוקעים אותי בפקק בדרך לבית הספר זה עוד מילא אבל אם הם חוסמים את הכביש אחרי הצהריים אני הולך לעזור לשוטרים. פשוט בושה מה שהם עושים. היו שמועות שאתמול נערים שמו סרטי…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-