עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SpiritKnight,

היי אני זקוק למחיר עבור קבוצה של 6 או 7 אנשים, הנוסעים לדאלאס, ארה"ב, באמצע אוגוסט. אין צורך במלון. למישהו יש מושג כמה זה אמור לעלות(+-), או שם של סוכנות נסיעות טובה שיכולה לארגן דיל? אין בעיה גם לטוס דרך כמה מקומות שונים כדי להוזיל את המחיר. בתודה.

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  2. Started by תחת,

???

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by תחת,

כן לא?

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  4. לבגרות של כיתה י...

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  5. אני רוצה לבדוק דואר אני נכנס ...שם יוזר וסיסמא...וזה מתאפס וזהו אני לא יכול להכנס למייל שלי בוואלה. זה רק אצלי או בעיה של וואלה?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by commander,

עצות הערות וכו' התקבלו בברכה. www.krembo.net

7. Started by guypld,

טוב אני יסביר, יש לי פלא 3100 נוקיה, יש לי כבל למחשב, אני יכול להעביר קבצים. אני רוצה להעתיק קובץ טקסט ולצפות בו בפלאפון, איך אני עושה את זה? כשאני מעביר קובץ TXT הוא נותן הודעת שגיאה כי הוא לא מכיר סוג קובץ, ואני לא מצליח לחשוב על רעיון אחר, יש הצעות?? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.johnstonsarchive.net/nuclear/nuclearwar1.html אומנם ישן משנת 88 אבל עדיין די נחמד חחח תקראו תראו איך ארה"ב נדפקת חזק ותקראו שם בין השעה 12:35 ל-12:30 ישראל משום מה גם משגרת נשק גרעיני על מדינות ערביות חחחחח :lol: קיצר הזוי לגמרי אבל עדיין!! זה כמובן עוד בתקופה של ברית המועצות וברית ורשה נגד ארה"ב ונאט"ו

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by zolder,

יש לי בקרוב מבחן כזה ורציתי לדעת האם יש מקום כלשהו באינטרנט שאפשר ללמוד ממנו. למשל אני יודע שיהיו לי כל מיני צורות כאלו שצריך להשלים בסוף וגם סדרות כאלו שיש איזשהי חוקיות ואח"כ צריך גם להשלים למשל : 1,52,3,8,5,17 - מה צריך להיות למשל אחרי ה-17? למשל כאן יש 1 ואח"כ 3 ואח"כ 5 ואח"כ 7 שצריך לבוא אז השאלה שלי היא האם יש מקום שאני אוכל ללמוד ממנו כי הרי כמה כבר נוסחים של בעיות כאלו יש. מישהו מכיר משהו??

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. http://www.usatoday.com/news/offbeat/2005-05-29-mother-stripper_x.htm?csp=34 חבל שלי לא הייתה אמא כזו..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by arkadur,

בנוסף למחשבים..

• 100 תגובות
    • 5.7k צפיות
  12. Started by anatoli,

מצחיק בטירוף. שומעים את זה אצל חבר שלי באוטו, ונקרעים כל פעם מחדש (מצחיק במיוחד כשמתחילים לצרוח את זה וכל האנשים מסביב לא מבינים). מומלץ מאוד! ד"א, אם למישהו יש עוד שירים מצחיקים במיוחד, אתם מוזמנים ביותר לצרף פה. http://s10.yousendit.com/d.aspx?id=3NU84O5O1KHZ03OTWYGETLZSIO Anatoli.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. תודה לעוזרים :-[

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by liav12,

מידע כמו מי אוכל שועלים, תנינים ואת העביידים (זן של עקרב כלשהו) ומה אוכלות החיפושיות והנמלים... לא הולך ממש למצוא את זה בגוגל אז קצת עזרה אם אפשר..(= תודה

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by darkman,

אחרי שקראתי את זה קיבלתי חום, אני לא מבין איזה שטויות האנשים האילו מכנסים לבני נוער המסכנים אשר דעתם עדין לא מגובשת וסופית. כמו שאתם רואים הם מיעצים להם לרוץ בראש, כאשר הם מודעים שיש סיכוי טוב טוב שהם ידרסו ועדין אין לאנשים האילו בושה. הם מיעצים גם לשרוף שמן על הכביש, אני לא יודע אם הם מודעים לגודל האסון שיכול לקרות כאשר מכונית תעלה על השמן. אחרי זה הם מתלוננים שהפשיעה בישראל גודלת. אני אישית ראיתי במשך כמה ימים שוטרים מפטרלים בין הצמתים, או מסוקים שסורקים את הצמתים זה רק עניין של זמן שכל העסק הזה יתפוצץ. אם הם תוקעים אותי בפקק בדרך לבית הספר זה עוד מילא אבל אם הם חוסמים את הכביש אחרי הצהריים אני הולך לעזור לשוטרים. פשוט בושה מה שהם עושים. היו שמועות שאתמול נערים שמו סרטי…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by The UnKnown,

If they said to writethe answers on the left side and the drift on the right side.. and i did the opposit... can i lose points ? or if the paper is not so organized or neat ... can i lose points for such stupids !?

• 36 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. זאת עם ההודים

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by PhP dUdE,

http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=20086 :lol:

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by shloosh,

אני עובד בחברת סקרים. ושאני ימגור לעבוד עוד חודש יהיו לי 3500 שקל חדשים לבזבוז. ואין לי מושגגגגגגגגג מה לעשות איתם. חשבתי לקנות פלאפון חדש סאמסונג d500 או מוטורולה e1000 או משהו בסגנון מתקדם.... יש לי T610 אבל חצי מת. לקנות אולי מערכת רמקולים לחדר(יש לי מערכת סטריאו חזקה תלויה שדי מספיקה וגם logitech2.1 מחובר לטלווויזיה) ויש לי בסלון קולנוע ביתי לקנות מסך דק נורמלי למחשב (יש לי aoc מלפני 4 שנים מסריחח לשפר תמחשב למרות שיש לי די טוב 2600+ 768ddr r9700pro בלה בלה.. נגן Mp3 כבר יש לי creative zen micro 5gb וגם אוזניות טובות px100 אממממממ יש לי שעון טוב לא צריך חדש,אופניים של פיג'ו טובות(אגב למכירה חחח) מצלמה דיגיטלית canon ixus40 4mp מקלדת ועכבר אלחוטי מיקרוסופט יש לי...דיס…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by cd73,

שלום לכולם: מי יכול להגיד לי בבקשה מי היבואנים של חברת giga bayte מי היבואנים של כל החנויות הגדולות. זה מאוד חשוב לי לדעת אז בבקשה מי שיכול לעזור לי בזה אני אשמח מאוד. תודה רבה לכולם מקווה לתשובתכם בהקדם.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by Guy King,

בצעו את הניסוי הבא: שאתם לבד בבית\חדר, והכל שקט, תשבו באיזה מקום ותקראו לעצמכם בקול רם. תגידו בקול את השם שלכם, כאילו שאתם קוראים לעצמכם. תחזרו על זה כמה פעמים, עם הפסקה בין קריאה לקריאה, במשך כמה דקות. מה הרגשתם? אמורים להרגיש אי-נוחות, מעיין תחושה של פיצול אישיות, בשביל "לפתור" את זה תגידו - "כן, אני בא".

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by avi2014,

אני יודע ששאלו על זה טריליארד פעם אבל לא מצאתי על זה תשובה.. » מחיר השרות הוא 7.77$ לכל 450 גר' (פאונד אחד) בלבד - מינימום שלושה פאונד, והוא כולל את העברת הזמנתך לכתובת המבוקשת בארץ. איננו גובים כל תוספת מחיר עבור דמי המנוי או על עצם הקצאת הכתובת שלך בארה"ב. המחיר כולל דמי הובלה, שחרור ממכס ואת ההובלה עד לכתובת שנמסרה. המחיר אינו כולל מיסים. מה הכוונה אינו כולל מיסים? (על איזה מיסים מדובר אלה שבישראל/ארה"ב?)

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

אהלן יש הרבה בלוגים משעשעים באינטרנט תביאו... http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=100641&blogcode=1439581 עריכה: מצאתי חיקוי של הערנב http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=65299

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  24. מי שעושה 007, ויודע מרוכבים, מוזמן לנסות: [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by The-Fox,

טוב אז אני משמ לא בעיניינים אולי מישהו יכול להגיד לי אם הם עוד שולחים לארץ ? כי עשיתי מהם הזמנה ובנתיים הם לא שלחו לי שום MAIL לגבי אם הם שולחים או לא. צריך לשלוח אליהם MAUL במיוחד או משהו כזה ? אני מנסה להזמין את ה SI 97 של ThermalRight, לא ראיתי שניתן להשיג אותו בארץ. כמו כן Frozen CPU עוד שולחים לארץ לא ? תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים