כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
לשמעון פרס!! היום יומלדת, היום יומלדת,80. שמנמנים :funn::funn::funn: :funn: :funn: :funn: (הכותב איננו פעיל שמאל) http://news.walla.co.il/?w=//427748
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בעיקרון אם היו לי שעתיים אז הייתי כותב איזה "חוברת קטנה" על החנות . מה שיש לי רק להגיד זה שאל תתפתו מהמחירים הנמוכים כי כשהבעיות מתחילות (וכאן לפי דעתי נמדד השירות של כל חנות) -אז אתם בבעיה!! אני אותו בחור עם הכרטיס מסך שהגיע אלי שבור לפני כמה זמן והסיפור עדיין לא נסגר. הם חצופים,יהירים,שקרנים וקשה לקבל מהם תגובה. המינוס הגדול פה לפי דעתי הוא שהמנהלים "מתחבאים" מאחורי פקידות וככה עובר לפעמים שבוע שלם עד שהם מחזירים תגובה,אתם מבקשים לדבר עם המנהל אז "הוא בשיחה","בפגישה" ועל לחזור אליכם אין בכלל על מה לדבר. בקשר לזה שכמה אנשים קיבלו פה "פיצוי" בדמות חלקים הרבה יותר טובים או כאלו ששווים יותר אז יש לי להגיד לכם רק דבר אחד זה מרוב הבילבול שקיים בחנות הזו. הסיפור שלי עדיין לא נ…
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלוש שבועות אחרי הצו הראשון, קיבלתי הזמנה למבדקים לצוות אוויר אז רציתי לשאול את מי שכבר היה שם - מה זה כולל? מה בדיוק עושים ביום הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
איך אני עושה שלא יקפצו לי חלונות שאני נכנס לאתר או לפורומים ? בבקשה תעזרו לי :-\
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת יש לי תמערכת ואני צריך לתלות תשני אחוריים שלה על הקיר. אז חפשתי קצת ומצאתי את המעמד הבא : http://www.cohenitzhak.com/product.php?id=2227 זה יהיה טוב לרמקולים ? הרמקול פשוט יושב על מין פלסטיק בצורת מגרש בייסבול ללא שום מקומות לברגים. אם יש לכם מעמדים אחרים או הצעות דברו
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היום יום רביעי דודה שלי תלד בשעות אחה"צ בערך. היא תלד בניתוח קיסרי כך שזה בטוח היום. אני מאושר מאוד ואני מתרגש. יכול להיות שכבר היום אני אסע לראות אותה ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה חשמל בשעה צורך מחשב שיש לו ספק כוח של 350w. תודה על התגובות
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ליד איפה זה?????? איך מגיעים לשם מנתניה.????
-
-
האם תהיה בעיה עם זה שהשיטת שידור שם היא (נדמה לי)NTCP וכאן היא PAL ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
יש איזה אתר שנותן לשחק על הכסף שיש לכם בחשבון E-GOLD אתה מהמר על חצי דולר עד 10 דולר מהחשבון ולפי המספר של ההעברה של הכסף + המאיות של השעון באתר מקבלים כסף אם יוצא נגיד שהמספר של ההעברה הוא 845687436 לוקחים את הספרות האחרונות 36 והמאיות בשעון של האתר הן 087 אז עושים 3 + 6 + 8 + 7 = 24 אז הספרה היא 4 ויש שם טבלה לפי אחוזים לכל ספרה מספרים זוגיים הם הפסד ואי זוגיים הם רווח מי שרוצה לנסות שייכתוב אני אתן לו את האתר בהודעה פרטית זה נחמד לשחק על כסף שגם ככה לא תקבלו אף פעם
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות ריינגר אבל לפני שאני הולך לעשות רשיון או משהו אני רוצה לדעת כמה זה עולה.... אני מחפש ריינגר 2X4 בלי מערכת בלי מזגן פתוח....לא חדש אלא יד שנייה (או שלישית)שיהייה במצב טוב.... אני לא רוצה שתגידו לי פה אני מוכר אני מוכר אלא כמה זה אמור לעלות לי? ואם תוכלו להגיד לי על שתי דגמים: 1. מה שאמרתי למעלה... 2. סגור עם מזגן... תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
-
אני מחפש כבר דיי הרבה זמן כתוביות בעיברית לסרט :Ali G -bling bling חיפשתי כבר בכול האתרים האפשריים לכתוביות ,ואני עדיין לא מצליח למצוא כתוביות לסרט הזה ,הסרט גם ניקרא: da, Ali G show . אני מבקש אם מישהו יודע איפה אפשר לימצוא את הכתוביות לסרט הזה שיעזור בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שהומר נוסע לכפר ומגדל עגבניות רדיואקטיביות שיוצאות ממכרות כמו טבק נראה לי... מישהו יודע איך קוראים לו ובאיזה עונה הוא?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אז אם מישהו יודע על זה בבקשה שיביא לי לינק תודה. ומצטער אם זה הפורום "הלא נכון" לנושא הזה אם זה כך אז תעבירו אותו.... ראיתי "אינטרנט" אמרתי זה בטח שייך לפה.... טוב תודה לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
ובכן, ברשותי מחשב (תסתכלו במפרט שלי), לצערי עם לוח שרוף, אבל למיטב ידיעתי כל הרכיבים תקינים בו. כ-2 מערכות סטריאו, שני מסכים, טלויזיה (21/23 לא בטוח)... ו, אה... זהו. בקיצור, פחות או יותר נגמלתי מן ההתמכרות שלי לאינטרנט ואני מעוניין למכור את הכל. Everything MUST go. אני לא מתכוון לעשות את זה באמצעות eBay, אבל אתר ישראלי זהה יהיה נחמד. ... אני מנסה לגייס כ-550$ על מנת לרכוש iPod חדש. (ולא, אני לא מוכר את *כל* זה ב-500$..) הבהרה: חשוב מאוד: מכירה לא תתבצע באמצעות האתר, אני מבקש שלא תדפיסו הודעות בבקשה לקנות ממני את הציוד.. כמו כן, הודעות פרטיות יתעלמו. מצטער, ואני מקווה שיהיה לי פה סימפטיה מהמנהלים בקיצור, בקשתי אליכם: האם תוכלו להמליץ לי על מקום נחמד למכור את כל הציוד …
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אחים שלי הייייייי מה קורה שמעו אני רוצה עכשיו לקנות מחשב חדש ורק רציתי לדעת על איזה חנויות אתם ממליצים (הכי זולות או הכי נוכחות) אז בבקשה תהיו קצת נחמדים ושימו לי איזה לינק סבעבה בייייייייייי ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הסתובב אחד כזה ברשת בשבועות האחרונים, אני לא מצליח למצוא אותו, מישהו במקרה שמר אותו בbookmarks ? ואם כבר פתחתי תר'ד, אני נוסע בשבוע הבא לפריז, יש מצב למילון קטן עם מילים שחייבים לדעת?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
זאת השאלה. שמעתי שיש איזה תוכנה שעושה לך את זה אשמח לקבלה או לקבל הנחיות לאיך לכתוב קורות חיים.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מחפש מקום כמה שיותר זול שמוכר את פאנלים לנוקיה 3320, לא משנה צבע או משהו. חנות רשת או חנות באיזור ירושלים. הדגש הוא על זול, כי הפאנל רק יחליף אחד שנמס לי... תודה
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-