עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. להלן השאלות: 1) כמה זמן נמשכה מלחמת מאה השנים? א) 116 ב) 99 ג) 100 ד) 150 הבלונדינית מדלגת על השאלה 2) באיזו מדינה הומצא "הכובע הפנמי"? א) ברזיל ב) צ'ילה ג) פנמה ד) אקוודור הבלונדית פונה אל החבר הטלפוני 3) באיזה חודש התרחשה מהפכת אוקטובר? א) ינואר ב) ספטמבר ג) אוקטובר ד) נובמבר הבלונדית מבקשת חצי חצי. 4) מה שמו של המלך ג'ורג' השישי? א) אלברט ב) ג'ורג' ג) צ'רלס ד) הנרי הבלונדית מתייעצת בקהל 5) על שם איזו חיה נקראים האיים הקנריים? א) ציפור קנרית ב) קנגורו ג) כלב ד) עכבר הבלונדינית נוטשת את המשחק. מצחיק, הא? מי שחושב עצמו חכם, שיקרא את התשובות לשאלות: 1) מלחמת מאה השנים נמשכה 116 שנים. (1337-1453)....... 2) כובעי פנמה הומצאו באקוודור. 3) מ…

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  2. http://stage.co.il/media/shaymelamed482167.swf ROFLAMOOOOOOOOOOOOOO הרבה זמן לא צחקתי ככה, פשוט לבהות בזה ולהאזין לדפקט שמדובב את זה... אין, אחד הדברים הגאוניים.

• 40 תגובות
    • 6.9k צפיות
  3. Started by 114508534,

שלום חברים אני מחשפ את המיקוד באזרחות בבקשה תביאו קישור , אני לא מצאתי

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  4. Started by Wood-Elf,

בבקשה מחר יש לי מבחן. =( אני צריך עזרה בהרבה דברים. נוסחאות וייטה - לא הבנתי כל כך איך משתמשים בזה.. כלומר הבנתי אבל כל הזמן יוצאים לי שוב ושוב תוצאות הזויות.. אני מניח שאלו רק טעויות טיפשיות, "פלוס-מינוס", אבל אני רק רוצה להיות בטוח שהבנתי... יש לי משוואה ריבועית נתונה. (m-2)x^2 - (m+1)x + 9m-3 = 0 ab = (9m-3)/(m-2) a+b = (m+1)/(m-2) ואז נתון לי: 2a-3, 2b-3 - אלו הם התוצאות של משוואה ריבועית אחרת. "הרכב משוואה ריבועית מהתוצאות האלו.." ואז אני עושה: x^2 - (2a-3+2b-3)x + (2a-3)/(2b-3) "מפשט" את המשוואה, ומציב את הערכים של ה ab ו a+b? זה נכון הנ"ל? ועוד משהו - פרמטרים במשוואות ריבועיות. אני יודע איך לעשות את זה, אני יודע את כל הכללים, אבל אני …

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  5. שלום, האם זה נכון שבזמן שבן אדם נמצא בתת מודע, בהליכה מתוך שינה או דברים דומים, האם זה נכון שהוא בחיים לא יבצע דברים שהוא לא היה חושב עליהם במודע או חושב לעשות אותם (או משהו כזה..)? האם זה הוכח מדעית? ואם בבקשה מישהו יכול להסביר לי את העניין. תודה.

• 44 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by tom123,

היום בבוקר קמתי בשמחה רבה, ולפתע אני מגלה שאני לא יכול להזיז את היד השמאלית שלי!!! אז אמרתי לעצמי... WTF!?!?!?!?!? התחלתי להישתגע כמו מטורף חשבתי אולי ישנתי עליה אז ניסיתי להזרים דם לייד חח אחרי חצי דקה בערך היא חזרה לעצמה.. עכשיו אני שואל.... מה לעזאזל זה היה?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by yanushka,

האופציות: טורקיה / אילת / אי נידח עם שרמוטות בקפריסין / צימר בצפון הארץ מה דעתכם ולמה..בהתחשב במקומות בילוי, מחיר וכו'? תודה.

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by נתן המלך,

תצביעו לסקר ;D

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני מתלבט בין TERRACAN 2006 הכי מפואר לבין TRAILBLAZER 5Passenger אם יש הצעות עוד יותר טובות עד 300 אלף שקל תגידו...לא LAND CRUIZER בבקשה...

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  10. קיים כזה מתקן שמאפשר לשים ולתפעל את שני הכרטיסי סים ביחד במכשיר אחד? הכוונה יש לי 3100 ואני רוצה לשים כרטיס של אורנג וגם של סלקום , [המכשיר עצמו פתוח מבחינת IMEI כלומר מקבל גם וגם] וכשיהיה דלוק אני ייקבל גם שיחות מסלקום וגם מאורנג , יש איזשהו מתקן או משהו כזה שמאפשר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by The UnKnown,

What do you think ? my friend thinking about purchasing one. Thanks !

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by R0ck,

וקצת פחות לעוסות... 8) Many years ago in Scotland, a new game was invented. It was ruled "Gentlemen Only...Ladies Forbidden"...and thus the word GOLF entered into the English language. In the 1400's a law was set forth that a man was not allowed to beat his wife with a stick no thicker than his thumb. Hence we have "the rule of thumb" The first couple to be shown in bed together on prime time TV were Fred and Wilma Flintstone. Every day more money is printed for Monopoly than the US Treasury. Men can read smaller print than women can; women can hear better. Coca-Cola was originally green. It is impossible to lick your elbow. The State with the highest perce…

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by Spirit Crusher,

אני חייב לדעת איזה סוג פרח זה! זה דחוף! תודה למתייחסים

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  14. Started by Einav,

היי היה לי ממש ממש (ממש) משעמם אז נכנסתי לכל מיני דברים עתיקים בוואי נט ואיכשהו מצאתי את האתר הזה.. אני לא מבינה יותר מידי במחשבים, פחות או יותר להפעיל סימס או להוריד סרטים מהקאזה אבל בכל זאת נכנסתי לפורומים ואתם נראים לי די אחלה אז סך הכל נראה לי שאני אסתדר פה שבת שלום! ד"א לי קוראים עינב. מי אתם?

• 45 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by sherlock1212,

להוריד סדרות ששודרו באר"הב זה גם לא חוקי?

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by MasterDK,

היי לכולם ולילה נעים. אני מחפש עבודה משיהוא מכיר מקומות לצעירים שאפשר לעבוד בהם? תודה מראש נ.ב. נאי בן 16 וחצי

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  17. Started by Chevy,

מזל טוב איתי ! יום הולדת שמח ומהנה שיהיה לך תודה על ההשקעה בפורום ובפרט, מודה לך תמשיך לעזור ולנהל כמו שצריך כחבר וחבר צוות האתר - wish you the best of the best

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by iakovl,

הכותרת אומרת הכל אנשים אני צריך להיות ביום ראשון ב0800 בתל השומר איך אני מגיע לשם תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by alsal,

אחחחח... נשים זה אושר לא חייב חברה לא חייב סקס אתה נכנס לזה איכשהו ואתה מבין שזה דבר טוב כמובן לא מכל אחת בוקר טוב בתור אחד שלא מצליח לישון כמה שעות כבר

• 53 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. היי. אתמול שמעתי שיר ברדיו שהזכיר לי ששמעתי אותו פעם ואהבתי אותו השיר מתחיל בקול של רובוט גברי שאומר We will rock it או משהו בסגנון ואז rock it rock it, או משהו כזה אחרי זה יש קול של בחורה, ואז שוב קול של גבר, והשיג נגמר בקול של רובוט שוב פעם מישהו מזהה ? תודה!

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  21. אתר זה צריך להיות כמובן אמין וטוב.

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by topgun,

אז מה נועם... יומולדת מה... פייי עכשיו יענו צריך לשבת לכתוב לך ברכה וכאלה? *sigh* : ...aren't we high maintenance well, בכל מקרה, תזכור שאני כותב את השורות הבאות אחרי בילוי (HA!) של יום במכון קינן שפי הידוע לשמצה, complete with נסיעות הלוך חזור להרצליה. למקרה שתהית, היום הזה כלל הפתעות מרנינות כמו מבחן 600 (כן, 600, לא 300. וזה אומר בערך 40 שאלות על הקולות שאומרים לי מה לעשות, 30 שאלות על עיקצוצים בגוף ועוד איזה 50 בנושאים הנחמדים של התאבדות, רצח והתעללות בבעלי חיים וכמה פעמים ביום אני חושב על לבצע משהו מהם); שאלונים; סיפורים על תמונות (ילד עם כינור, פרנקנשטיין וטרזן); ראיון אישי; מבחנים קבוצתיים (כמו להכין מצגת של שעה ב-5 דקות, כולל פלקט צבעוני); ועוד כהנה וכהנה הנא…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם לכול החברים בKSP מתי שהם מנשים להיכנס לאתר של "מעדון החברים" זה נותן להם רק לערוך את הפרופיל אני רוצה לדעת כי אם זה לא אז שאני יבדוק את זה עם KSP למה לי זה קוראה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Tapeworm,

שלום לכולם. אני יודע שמי שמקבל בחלק האנגלית בפסיכומטרי ציון 134 ומעלה יש לו פטור מאנגלית. האם נכונה השמועה שמי שמקבל ציון 130 ומעלה וציון כולל בפסיכומטרי של מעל 650 זכאי גם הוא לפטור (רלוונטי למי שקיבל בחלק האנגלית 130-133 כמובן)? אם הנתונים משתנים בין המוסדות האקדמאים, אולי מישהו יכול לתת לי תשובה לגבי אונ' חיפה לפחות. תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

http://www.rathergood.com/gaybar/ ;D

• 13 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים