עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by leyaniv,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by stingeR-,

וכמובן ש2 בלילה זה לא ממש הגיוני להתחיל לאן פרטי , אז הגידו בבקשה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  3. אשמח לשמוע את הנגנים שביניכם על שירים ספציפים שנותנים הרגשה טובה כזו כשאתם מנגנים אותם.. אחד שאני למשל נורא אוהב זה Tears in heaven של Eric clapton..

• 78 תגובות
    • 8.1k צפיות
  4. http://elitetorrents.org/ מפחיד, אני מנחש שזה קרה בגלל שהם התגאו כל כך שלהם היה את StarWars החדש לפני כולם

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by oded6188,

נהרס לי הצ'יפ CMOS של המחשב הנייד. קראתי את המדריך שעוסק בעידכון הביוס, ובסוף המדריך היה כתוב שאפשר גם להזמין צ'יפ חדש דרך האתר www.badflash.com, וככה עשיתי... אחרי שבוע שהמשלוח לא הגיע שלחתי E-Mail לאתר והם אמרו לי שזמן המשלוח הוא בין 3-5 ימים (לפי מה שאומרת חברת הדואר האמריקאית), אבל המשלוח יכול להתעכב עד 3 שבועות, ואם לא קיבלתי את הצי'יפ אחרי 3 שבועות - הם ישלחו לי אחד נוסף. בעוד יומיים יעברו ה 3 שבועות, והצ'יפ עוד לא הגיע - משהו פה נראה לי מסריח... :pissed: למישהו יש ניסיון עם האתר הזה? מה אפשר לעשות אם אני מגלה שרימו אותי? תודה.

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by KKK,

היי כולם! קניתי פלאפון(יותר נכון אחותי) MOTOROLA RAZR V3 והקטע הוא שאני לא מבין בכלל בפלפונים,אחרי חיפוש מידע באינטרנט ראיתי שיש את V3X שנראה לי נחמד. אז עכשיו ברצוני להחליף את הפלפון לV3X,האם אני אצטרך להוסיף על זה כסף?(חוץ מהמחיר שאני אצטרך להוסיף לV3X כי מן הסתם הוא יקר יותר) יעשו לי בעיות אתם חושבים? תודה

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by The_magament,

היום באתי הביתה, אימא שלי מספרת לי שהיא קנתה היום חלב מהמכולת (עד ה-30.5), וכשהיא באה לשתות אותו היא הריחה ריח מוזר, של נפט. לא האמנתי לה אז הרחתי אותו, והיה לו ממש ריח של נפט! תדמיינו לכם נפט או בתחנת דלק - ריח כזה היה מהחלב! וזה לא היה סתם ריח של מקולקל זה היה מוזר... זה היה חלב על הבוקר של תנובה, עם 1% שומן. עוד מישהו נתקל בזה בזמן האחרון??

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. חיפשתי באינטרנט ומצאתי כתבות יחסית ישנות אחת מ2005 ואחת מאפריל 2009. הבנתי שבבנק הדואר אין עמלה, בבנקים לא כדאי. עכשיו כדאי להביא את כל כמות הכסף שאני רוצה להמיר בפעם אחת? חייבים לי קצת כסף ואני אקבל את זה עוד מעט.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by FireStar,

שלום חברים יקרים היום התחלתי בשעה טובה את לימודי האקדמאים באוניברסיטת בר אילן בחוג לכלכלה. מכיוון שבחופש די התעצלתי, ולא למדתי למבחן אמי"ר באנגלית...נדרש ממני לעבור קורס מייסר ומעצבן. בתור מטלה ראשונה בקורס, המרצה ביקשה שנביא לה קטע ברמה אקדמאית בכל נושא שנבחר בהיקף של 6-8 עמודים. אני אישית מעדיף שזה יהיה קטע עם נושא טכני/מדעי/טכנולוגי ולא משהו משעמם והומני כמו שהמרצה כיוונה אותנו. אז חברים יקרים, אם יש לך משהו בשבילי, זרקו עצם לסטודנט נזקק :'( ואם למישהו יש משהו מתורגם ומוכן לתרום, מה טוב... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by --Adidas,

כמה בגרויות יש בכיתה י'? אם חשוב מגמה אז אני אלקטרוניקה ומחשבים .זה דיי רגיל כזה בקיצור אני צריך לדעת כמה בגרויות יש ? במה יש י יחידות ראשונות והכל. למה אני רוצה לעבוד על קטנוע וללמוד ורציתי לדעת אם זה יפגע לי בלמידה .שיעורים וכאלה אני לא עושה ,אבל ללמוד לבגרויות אני ילמד . ורציתי לדעת ,כמה זה זה בערך משמרת בתור שליח בשעות ? למה אם זה נגיד ככה 8 שעות ויותר ,אז לא ניראה לי מתאים לי העבודה . מה אתם אומרים ? בכלל כיתה י' נחשבת לשנה קשה ? עד עכשיו, לא למדתי. היתי במופת ,אבל בגלל התנהגות מלא חיסורים וכאלה אז מעיפים אותי . תודה למי שיעזור כי זה באמת חשוב לי .

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by MasterDK,

אני עוד מאט 17 (כרגע 16 וחצי) ולפי המידע מאתר של משרד התחבורה: כלומר אני כבר עכשיו יכול להתחיל ללמוד. מה עלי לעשות על מנת להתחיל אני צריך ללכת לבית ספר לנהיגה או מה? תסבירו לי קצת. נ.ב. גפ כמה כל העסק הזה עולה בערך?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  12. מכירים את הדברים האלה שיש בד"כ בבר מצווה בתמונות, שרואים כתבה במעריב ואז כתוב XXX חוגג בר מצווה? או לפעמים זה גם בחתונות... אז קיצר אחותי סיימה תואר רפואה ואמא שלי רוצה לעשות לה אחד כזה, יש איזושהיא תבנית שאני אוכל להוסיף את התוכן בפוטושופ? אם אני אלך לצלם הוא יוכל לעשות לי את זה?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by LioR CoHeN,

אחרי שטפחתי אותו במשך כמעט שבועיים ועודדתי אותו לא להתנתק (שיחות מוטיבציה) אני מתעורר לראות שיש לי 51 חלונות אקספלורר פתוחים והמחשב נתקע. כמה זמן החיבור שלכם מחזיק ללא התנתקות?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. לפני שאתם קופתים- הבנאדם לא חתום באקו"ם הוא לא שילם לאמינם ואמ סי מנצור מעדיף שיורידו את השירים שלו. חוץ מזה השיר לא נכלל באלבום שלו אז זה נחשב להפקה חובבנית חסרת תכלית אבל עדיין: http://rapidshare.com/files/39400063/__1488___1501____1505___1497____1502___1504___1510___1493___1512__-___1488___1502___1488____1505___1.html ועוד שיר אחד: http://www.youtube.com/watch?v=JsYCyBPwGac&mode=related&search= השירים די ישנים אבל הם נחמדים. - סליחה שאני מתלכלך רק הבית הראשון היה מצחיק לדעתי.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני יודע שאני לא ממציא את הגלגל, אבל אני רוצה לדעת. בשיא הרצינות, אם משחק היה עולה 50 ש"ח הייתם קונים משחקים הרבה יותר מעכשיו? אין ספק שמאתיים פלוס זה השקעה רצינית ואני יודע שיש אנשים שמורידים משחקים כדי לדעת איך הם ואז אם זה באמת בעל פוטנציאל להיות מותקן חודשים הם קונים את זה. אני גם יודע מנסיון אישי שלא התלבטתי הרבה כשאמרו לי לקנות האלף לייף ב 49 ש"ח למרות שלא ידעתי מה זה רק כי המליצו לי על CS. אנשים משלמים על סרט של שעה וחצי 30 ש"ח, לא הייתם משלמים 50 אפילו על משחק כמו מקס 2? לדעתי חברה שתוריד מחירים על משחק ל15 דולר במקום חמישים תרוויח פי כמה. מה דעתכם?

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by The UnKnown,

אין מה ללהוסיף, השאלה בכותרת.

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by ONKYO,

שלום אני רוצה לדעת אם מישהו התנסה או אולי יודע דברים על הליכים כאלה מסוג של גניבה מאתרים וכו' הסיפור הוא כזה גנבו מהאתר שלי באנר (שהוכן על ידי המעצב שלנו, ובתשלום כמובן) ומערכת, ולחצנים של המערכת (כמו פאנל כזה, שיש לו 7 לחצנים, לפי ימי שבוע) להפתעתי ראיתי אותם באתר אחר אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות? וגם כיצד מוציאים זכויות יוצר על אתר וחלקים ממנו? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  18. שלומות חברי הפורום, אני זקוק לעזרה, מחר מתכונת ב007. הנושא הוא וקטורים אלגברים. השאלה היא כללית, אך אני אתן דם דוגמא ממשית. השאלה היא "איך מוצאים ישר חיתוך בין שני מישורים?" והנה דוגמא "ממשית": נתונים המישורים(הנחתכים) הבאים: 11x-6y+z+10 = 0 2x+3y-4z+5 = 0 מצא הצגה פרמטרית לישר החיתוך של שני המישורים. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  19. Started by guycnaan,

אני יודע שבאיביי לפעמים מוצאים דברים מוזרים,אבל אם זה לא מתיחה,זה הדבר הכי מוזר שמכרו שם מעולם. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2450501898&category=26432

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אין לי כרטיס אשראי אז רציתי להשתמש בויזה נטענת של דואר ישראל, ולפי מה שקראתי היא מוגבלת ל1000 ש"ח. הבעיה שהמוצר עולה קצת יותר מ1000 ש"ח. יש אלטרנטיבה לויזה הזאת של דואר ישראל? או פשוט סוג נוסף של ויזה נטענת ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by pain_killer12,

נרשמתי לעתודה השנה. שלחו זימון בדואר ביום שלישי למכון קינן שפי ב8 בבוקר. בקיוסק שלי רשום שקיבלתי זימון למבדקי התאמה לקצונה. המכון הזה נמצא בת"א, אחת משם התקשרה אליי ואמרה לי שיהיו מבחנים, ריאיון אישי ופעילות קבוצתית. מישהו יכול לשפוך לי עוד קצת אור על מה שקורה שם ומה בדיוק עושים? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 16.3k צפיות
  22. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

איך אני מזהה גזרת חפי"ץ? (אני צריך שיטה שבטוח עובדת, כי אני יודע שהקטע של להעביר פועל לעבר נסתר כדי למצוא בניין לא עובד תמיד) ואיך אני יודע אם צריך להוסיף צ'? (אם אני זוכר נכון, אם מוצאים שזה חפי"ץ ולא צריך להוסיף צ', אז צריך להוסיף י')

• 16 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. Started by Pure-Gold,

אם רכשתי מוצר של חברה X ויש לה נציגות בארץ, אני יכל לגשת לחברה למימוש האחריות ?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by The-Devil,

מה הוא המספר הבא? 371852044352248824, 3655440051907792536, __________________?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by DarkShnizel,

יש למישהו שיטות\עצות? יש לי כמות עצומה של חומר ללמוד ליום שני בעל פה (הרבה חומר, אבל בפסקאות קצרות שלא קשורות אחת לשניה), ואחרי שישבתי 3 וחצי שעות על זה לא זכרתי כמעט כלום

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים