עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חיפשתי באינטרנט ומצאתי כתבות יחסית ישנות אחת מ2005 ואחת מאפריל 2009. הבנתי שבבנק הדואר אין עמלה, בבנקים לא כדאי. עכשיו כדאי להביא את כל כמות הכסף שאני רוצה להמיר בפעם אחת? חייבים לי קצת כסף ואני אקבל את זה עוד מעט.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by FireStar,

שלום חברים יקרים היום התחלתי בשעה טובה את לימודי האקדמאים באוניברסיטת בר אילן בחוג לכלכלה. מכיוון שבחופש די התעצלתי, ולא למדתי למבחן אמי"ר באנגלית...נדרש ממני לעבור קורס מייסר ומעצבן. בתור מטלה ראשונה בקורס, המרצה ביקשה שנביא לה קטע ברמה אקדמאית בכל נושא שנבחר בהיקף של 6-8 עמודים. אני אישית מעדיף שזה יהיה קטע עם נושא טכני/מדעי/טכנולוגי ולא משהו משעמם והומני כמו שהמרצה כיוונה אותנו. אז חברים יקרים, אם יש לך משהו בשבילי, זרקו עצם לסטודנט נזקק :'( ואם למישהו יש משהו מתורגם ומוכן לתרום, מה טוב... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by --Adidas,

כמה בגרויות יש בכיתה י'? אם חשוב מגמה אז אני אלקטרוניקה ומחשבים .זה דיי רגיל כזה בקיצור אני צריך לדעת כמה בגרויות יש ? במה יש י יחידות ראשונות והכל. למה אני רוצה לעבוד על קטנוע וללמוד ורציתי לדעת אם זה יפגע לי בלמידה .שיעורים וכאלה אני לא עושה ,אבל ללמוד לבגרויות אני ילמד . ורציתי לדעת ,כמה זה זה בערך משמרת בתור שליח בשעות ? למה אם זה נגיד ככה 8 שעות ויותר ,אז לא ניראה לי מתאים לי העבודה . מה אתם אומרים ? בכלל כיתה י' נחשבת לשנה קשה ? עד עכשיו, לא למדתי. היתי במופת ,אבל בגלל התנהגות מלא חיסורים וכאלה אז מעיפים אותי . תודה למי שיעזור כי זה באמת חשוב לי .

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by MasterDK,

אני עוד מאט 17 (כרגע 16 וחצי) ולפי המידע מאתר של משרד התחבורה: כלומר אני כבר עכשיו יכול להתחיל ללמוד. מה עלי לעשות על מנת להתחיל אני צריך ללכת לבית ספר לנהיגה או מה? תסבירו לי קצת. נ.ב. גפ כמה כל העסק הזה עולה בערך?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. מכירים את הדברים האלה שיש בד"כ בבר מצווה בתמונות, שרואים כתבה במעריב ואז כתוב XXX חוגג בר מצווה? או לפעמים זה גם בחתונות... אז קיצר אחותי סיימה תואר רפואה ואמא שלי רוצה לעשות לה אחד כזה, יש איזושהיא תבנית שאני אוכל להוסיף את התוכן בפוטושופ? אם אני אלך לצלם הוא יוכל לעשות לי את זה?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by LioR CoHeN,

אחרי שטפחתי אותו במשך כמעט שבועיים ועודדתי אותו לא להתנתק (שיחות מוטיבציה) אני מתעורר לראות שיש לי 51 חלונות אקספלורר פתוחים והמחשב נתקע. כמה זמן החיבור שלכם מחזיק ללא התנתקות?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. לפני שאתם קופתים- הבנאדם לא חתום באקו"ם הוא לא שילם לאמינם ואמ סי מנצור מעדיף שיורידו את השירים שלו. חוץ מזה השיר לא נכלל באלבום שלו אז זה נחשב להפקה חובבנית חסרת תכלית אבל עדיין: http://rapidshare.com/files/39400063/__1488___1501____1505___1497____1502___1504___1510___1493___1512__-___1488___1502___1488____1505___1.html ועוד שיר אחד: http://www.youtube.com/watch?v=JsYCyBPwGac&mode=related&search= השירים די ישנים אבל הם נחמדים. - סליחה שאני מתלכלך רק הבית הראשון היה מצחיק לדעתי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני יודע שאני לא ממציא את הגלגל, אבל אני רוצה לדעת. בשיא הרצינות, אם משחק היה עולה 50 ש"ח הייתם קונים משחקים הרבה יותר מעכשיו? אין ספק שמאתיים פלוס זה השקעה רצינית ואני יודע שיש אנשים שמורידים משחקים כדי לדעת איך הם ואז אם זה באמת בעל פוטנציאל להיות מותקן חודשים הם קונים את זה. אני גם יודע מנסיון אישי שלא התלבטתי הרבה כשאמרו לי לקנות האלף לייף ב 49 ש"ח למרות שלא ידעתי מה זה רק כי המליצו לי על CS. אנשים משלמים על סרט של שעה וחצי 30 ש"ח, לא הייתם משלמים 50 אפילו על משחק כמו מקס 2? לדעתי חברה שתוריד מחירים על משחק ל15 דולר במקום חמישים תרוויח פי כמה. מה דעתכם?

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by The UnKnown,

אין מה ללהוסיף, השאלה בכותרת.

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by ONKYO,

שלום אני רוצה לדעת אם מישהו התנסה או אולי יודע דברים על הליכים כאלה מסוג של גניבה מאתרים וכו' הסיפור הוא כזה גנבו מהאתר שלי באנר (שהוכן על ידי המעצב שלנו, ובתשלום כמובן) ומערכת, ולחצנים של המערכת (כמו פאנל כזה, שיש לו 7 לחצנים, לפי ימי שבוע) להפתעתי ראיתי אותם באתר אחר אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות? וגם כיצד מוציאים זכויות יוצר על אתר וחלקים ממנו? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  11. שלומות חברי הפורום, אני זקוק לעזרה, מחר מתכונת ב007. הנושא הוא וקטורים אלגברים. השאלה היא כללית, אך אני אתן דם דוגמא ממשית. השאלה היא "איך מוצאים ישר חיתוך בין שני מישורים?" והנה דוגמא "ממשית": נתונים המישורים(הנחתכים) הבאים: 11x-6y+z+10 = 0 2x+3y-4z+5 = 0 מצא הצגה פרמטרית לישר החיתוך של שני המישורים. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  12. Started by guycnaan,

אני יודע שבאיביי לפעמים מוצאים דברים מוזרים,אבל אם זה לא מתיחה,זה הדבר הכי מוזר שמכרו שם מעולם. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2450501898&category=26432

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אין לי כרטיס אשראי אז רציתי להשתמש בויזה נטענת של דואר ישראל, ולפי מה שקראתי היא מוגבלת ל1000 ש"ח. הבעיה שהמוצר עולה קצת יותר מ1000 ש"ח. יש אלטרנטיבה לויזה הזאת של דואר ישראל? או פשוט סוג נוסף של ויזה נטענת ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by pain_killer12,

נרשמתי לעתודה השנה. שלחו זימון בדואר ביום שלישי למכון קינן שפי ב8 בבוקר. בקיוסק שלי רשום שקיבלתי זימון למבדקי התאמה לקצונה. המכון הזה נמצא בת"א, אחת משם התקשרה אליי ואמרה לי שיהיו מבחנים, ריאיון אישי ופעילות קבוצתית. מישהו יכול לשפוך לי עוד קצת אור על מה שקורה שם ומה בדיוק עושים? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 16k צפיות
  15. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

איך אני מזהה גזרת חפי"ץ? (אני צריך שיטה שבטוח עובדת, כי אני יודע שהקטע של להעביר פועל לעבר נסתר כדי למצוא בניין לא עובד תמיד) ואיך אני יודע אם צריך להוסיף צ'? (אם אני זוכר נכון, אם מוצאים שזה חפי"ץ ולא צריך להוסיף צ', אז צריך להוסיף י')

• 16 תגובות
    • 4.9k צפיות
  16. Started by Pure-Gold,

אם רכשתי מוצר של חברה X ויש לה נציגות בארץ, אני יכל לגשת לחברה למימוש האחריות ?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by The-Devil,

מה הוא המספר הבא? 371852044352248824, 3655440051907792536, __________________?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by DarkShnizel,

יש למישהו שיטות\עצות? יש לי כמות עצומה של חומר ללמוד ליום שני בעל פה (הרבה חומר, אבל בפסקאות קצרות שלא קשורות אחת לשניה), ואחרי שישבתי 3 וחצי שעות על זה לא זכרתי כמעט כלום

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. Started by x-boy_24,

שלום לכולם לפני כמה ימים יצאתי מהבית ולא לקחתי מפתח אז כשחזרתי צילצלתי בפעמון והכפתור יצא מהמקום ועכשיו אי אפשר להחזיר אותו . אז אמא שלי נראה לי היום תקנה פעמון חדש אז יש לי שאלה . להחליף אותו לבד זאת לא בעיה ועכשיו השאלה שלי זה אם אני מנתק את החשמל בבית זה גם מנתק את הפעמון נכון ? לפי מה שאני יודע זה מנתק אבל אני רוצה להיות בטוח . תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  20. על זה אני מדבר: http://www.mako.co.il/tv-bigbrother/season3-live הפרסומת של הליפטון! הפרסומת לא מאפשרת לי להיכנס!

21. Started by Omri643,

שלום לכולם בקרוב אנחנו עוברים בית(כבר קנינו) והפעם אני רוצה להשקיע בחדר הזה כמה שיותר... המידות של החדר הן: רוחב בערך 2.5 ואורך 3.2 ואז יש מין נישה כזו שהופכת את זה לכמעט 4 אני מתכנן לשים שם מיטה וחצי הנה ההתלבטות הראשונה שלי: איזה מיטה לקנות אני יכול לקנות מיטה וחצי מתכווננת ולכוון אותה לאיך שנוח לי, או מיטת ספר(מישהו מכיר?) שמשמשת גם כספה(חברים שלי באים אליי הרבה שיהייה להם איפה לשבת) מה לדעתכם עדיף לי? כמובן שאת ספת הספר אני אפתח מתי שאני ישן, בלתי אפשרי לישון עליה שהיא לא פתוחה(זה ממש קטן) לבית החדש אנחנו קונים גם מקרר חדש. אז חשבתי לקחת את המקרר לחדר, ולשים בו שתייה אולי קצת גלידות וכאלה... שאני לא אצטרך ללכת למטבח כל פעם שבא לי לשתות משהו. אבל הבעייה שזה מקרר בגודל …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. בתל אביב.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Shadowman,

יש לי כמה מלים ממנו... ממ תפתחי את הרגליים..... משהוא עם ערבים... בקיצור שיר נחמד שאין לי מוג מי שר אותו ומה השם שלו.... אז עם משהו יודע... תודה!! ;D

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by Pure-Gold,

כמה זמן החיבור שלכם פעיל ברציפות ? מנסה לשבור את השיא הקודם של 23 ימים.

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by מסבחה,

אני רוצה לקנות זוג משקולות יד (5 ק"ג), והמקום היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה מגה ספורט. שם בטח יקרעו אותי במחיר... יש המלצות למקומות טובים לקנות? חוצמזה... יש סוגים? מה עדיף? מצופה, לא מצופה וכו'...

• 15 תגובות
    • 8.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.