כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אני חדש כאן , למעשה נרשמתי לפני כמה ימים אבל החלטתי קודם להתרשם לפני שאני כותב הודעות.. והפורום אחלה , בהצלחה . אני בן 18 מבאר שבע, עוסק בעיקר בחומרה במחשב , מקווה לעזור כמה שיותר .. ערב טוב.
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
שלום.... יש משהו במשטים שנקרא הוצאת שם רע .. אני רוצה לדעת איך זה מסתדר מבחינה משפטית מה צריך הבן האדם " הנפגע" לעשות ומה התהליכים אם מישהו יודע .. תודהה
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אם מישהו לוקח פטריית הזיה או סם אחר שאמור לתת הזיות הוא באמת יכול לראות דברים מוחשיים לידו כיאלו אני יכול לראות לידי אנשים או דברים אחרים שלמעשה הם לא שם? או שאומרים "סם הזיה" מתכוונים למשו אחר...? *לא שאני רוצה לנסות...סתם בשביל הסקרנות
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
הינה קומיקס שהכנתי על המשחק "נסיך פרס" המחודש של "אוביסופט". אם אינני טועה לא פרסמתי את זה פה. קישור להורדה של הקובץ: http://rapidshare.com/files/59070962/prince_of_persia_COMICS.rar
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש את הסאונד של האזעקה "מיאו חתולה" במקום "נחש צפע" כמו שהיה ברק בישראל. יבורך מי שיש לו ויתן לי לינק.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כמה יעלה לשלוח את המוצר לארץ? בהנחה שלא מדובר במשהו גדול מדי, נאמר מצלמה דיגטלית. בנוסף, האם בארץ יקחו במכס מס על המוצר?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
סוף סוף מצאתי את הE.P - Little Fluffy Clouds של The Orb המדהימים. ה E.P מכיל חמש גרסאות של Little Fluffy Clouds המפורסם ואת גירסת Fountain Of Elisha ל Outlands המשובח (8:05 דקות) פשוט תענוג, תענוג לחזור ולשמוע את הדברים הכ"כ מושלמים האלה. נ.ב, The Orb נמנו בין ההרכבים האלקטרוניים הראשונים שיצא לי לשמוע על נגן התקליטורים הראשון שלי, בסוני FH-B800 הצולעת. 8) למידע נוסף על ההרכב האלקטרוני המדהים הזה ולרשימת כל הרליסים - http://www.global-trance.co.uk/fr_index.html?/Orb.html
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי אני מחפש אתר אינטרנט ש במקום שאני יעבור עשרות מגה דרך האיימיל אני יעלה לשם ויתן לאנשים כתובת ויורדו משם מחפש אתר נוח וקל להפעלה
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכם , האם כל דבר שאני מזמין מחול אני צריך לשלם עליו מע"מ או מס מסוים ?? כי אני מזמין מחול מכשיר שהוא נחשב מכשיר רפואי קטן אני צריך לשלם עליו משהו פה? תודה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, קיוויתי שאולי מישהו פה ידע במקרה, באיזה מוסד כדאי ללמוד כיום עיצוב פנים? יש מסלול של עיצוב פנים באוניברסיטה הפתוחה, האם היא עדיפה על המכללות השונות? או שהשם "אוניברסיטה" פה לא ממש משנה הרבה..? תודה.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
אם אני בכיתה י"ב, עושה בגרות מלאה ויש לי 3 יחידות במתמטיקה ויחידה אחת בפיזיקה, אני יכול ללמוד באופן עצמאי ולהיבחן רק ב4 יחידות במתמטיקה ו3 בפיזיקה במסגרת אקסטרנית ואת שאר המקצועות להמשיך בבית ספר?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בשרשור הקודם העלאתי מדריך קטן שפתר בעיות בקשר להזמנת חברים. כל מי שיש לו הוטמייל בוודאי נתקל בבעיות שהמדריך הקצרצר ההוא פתר. הפעם יש לי עוד מספר נושאים להעלות לדיון שקשורים גם לרשתות חברתיות ומיילים. אתם לא מרגישים שכל אחד מעתיק מהשני? גוגל מעתיקה מטוויטר ומכניסה את הבאז. ופייסבוק מתכננת "להעתיק" מגוגל (כביכול) ותצא עם שירות מייל משלה... שמייספייס אגב כבר הספיקו לפניהם (לא שזה עזר להם הרבה לדעתי). ולא מזמן ynet יצאו עם שירות מייל. ובכלל כל האתר עבר התאמה חברתית קלה...יש כרטיסים אישיים... אופציה שהרבה זמן לא היתה שם. אפרופו ynet עשיתי ניסוי קטן וחביב. ניסיתי ליצור מייל בצורה יצירתית... משהו כמו WhyMail@ynet.co.il ונחשו מה...כנראה שמישהו צפה את הבדיחה מראש ;D כי קיב…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם. סיימתי סוף סוף יא, נשאר לי רק הבגרות בלשון. אז ככה, אני דיי חושש בקשר לבגרות כי אני לא יודע כלום על ה"פועל". כל הנושאים האחרים אני יודע, חוץ מה"פועל" שבו אני בכלל לא יודע מזה גזרות. והנושא הזה הוא תופס 25 נקודות בבגרות, שזה המון וחבל לי לבזבז אותם. מאיפה אני יכול ללמוד בחינם על נושא ה"פועל" בלשון? יש איזה אתר לימוד טוב שמלמש הכול על הנושא? אני חייב עזרה, כדי לעבור את הבגרות הזאת! תודה זה מאוד חשוב לי.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הייתם פשוט צריכים להסביר את המצב לפני שסמת את ההודעות הקופצות האלה. והאנשים לא היו הולכים נגדכם ככה. עכשיו מה שנותר לעשות, זה רק להוציא הודעה שתסביר את המצב של האתר, וכולם ירגעו. ללכת ראש בראש עם הגולשים לא תעזור.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
היי, בקרוב מסתיימת לי ההתחייבות לאינטרנט, ואני עושה סקר שוק לגבי אינטרנט ADSL במהירות 4mb. כרגע ההצעה הכי טובה היא 120 ש'ח לחודש (תשתית+ספק) האם זהו מחיר סביר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי זה משגע אותי! יש איזה קליפ אחד שאני לא זוכר איך קוראים לו, אני רק זוכר איך הוא מתחיל. יש פוקוס על מנעול כזה, ואז הדלת נפתחת, ויש אנשים רצים כזה, ואז המנגינה מתחילה בתופים, זה שיר די ישן כזה. המילה היחידה שאני זוכר ממנו זהyesterday או משהו כזה. תודה למי שיעזור לי =]
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
היי אני קצת פעור בכל הנוגע למכשירים סלולריים.. לא מזמן רכשתי את המכשיר 3220.. ותהיתי כיצד אני יכול להעיף את הלוגו המסריח של סלקום שמופיע כמו אייקון כזה במרכז המכשיר בין מד-בר הסוללה למד-בר הקליטה... שרשום כזה cellcom וזה מסתיר את הוואלפייפר בכל אופן אשמח לעזרה מה צריך לעשות על מנת להעיף את הלוגו הזה... וגם אולי את הלוגו המצולם של סלקום שכשאשר מפעילים את המכשיר מופיע... זה אבל פחות עקרוני יותר חשוב הלוגו הכתוב בכל מקרה אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם כדאי לי לקנות את הכונן מדגם (Maxtor 300GB 7200RPM 16MB SATA II) ב - 187$ ? מ E Bay כמובן. תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, כבר זמן מה אני מחפש קתודות במחירים סבירים בארץ, בעלי זמינות במלאי.. בכל החנויות שבדקתי או שלא היה זמין במלאי, או שהיו רחוקות והמשלוח היה יקר, עד שהיום ראיתי היום ב- pccoolשיש סניף בנתניה ו-2 קתודות אולטרא SunBeam עולות רק 65 ש"ח , מחיר זול ללא ספק. התקשרתי לוודא שהמוצר זמין במלאי והודעתי שאני אגיע בשעות אחרי צהריים. כאשר הגעתי לחנות המוצר המבוקש נמצא, אך לאחר בדיקה באתר המחיר היה 99 ש"ח ולא 65 ש"ח כפי שראיתי בבית.. המוכר אמר לי כי הם עדכנו מחירים . אני, שבאתי במיוחד (אני לא מנתניה) והתקשרתי לוודא - סיפרתי לו כי המוצר עלה 65 ש"ח כשיצאתי מהבית, וללא וויכוח קיבלתי את המוצר במחיר הקודם. כל הכבוד
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אחד הסרטים היותר טובים שראיתי לאחרונה, אמור להגיע לארץ בעוד איזה קצת ימים ככה... עם ברוס וויליס, ג'סיקה אלבה ועוד חבר'ה טובים. ממש נהנתי, מומלץ. אני שוקל אפילו ללכת לראות אותו שוב בקולנוע.
-
יש לי כסף מיותר ואני רוצה לקנוות דיסקים של אומנים מוכרים וטובים של רוק אני מתכוון למשהו בסגנון STEVE VAI,JOE SATRIANI, MALMSTEEN אילו אלבומים טובים אתם מכירים של נגיד VAI בקיצור אני פשוט רוצה את השירים הכי טובים של האומנים ההכי טובים של הרוק והפסט פיקינג. תוזה לכל המגיבים
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
משפחה אמורה להגיע מארה"ב בערך עוד חודש וכמובן צריך להעמיס עליהם קצת מטען. בינתיים ברשימה תוספי תזונה למינייהם. אני מחפש אתרים שמוכרים בגדים לאימונים (בגדי ספורט) שיש להם מבצעים ומחירים טובים, המלצות לדברים נוספים להביא מארה"ב יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-