עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Bingo,

ככה אני לפני שבוע הגעתי לבסיס חל האוויר 21 טכני בשמו,בוגר אלקטרוניקה הנדסאי. היה לנו שבוע מיונים מבחנים ראיונות לקורסים שכביכול עזר להם להתבסס על המידע בשביל שיבוץ לקורסים. קיצר נתנו לנו חוברת עם מקצועות ואמרו לנו לבחור 5 מקצועות שאנחנו הכי רוצים ללמוד אני בחרתי את שלי. בשבוע לאחר מכן הגיעו השיבוצים ולא קיבלתי שום קורס מבין ה-5 שבחרתי....קיבלתי קורס מסריח שלא מעניין אותי ובטח שלא מקצוע שאשרת בוא לפחות 3 שנים... אני מת לעוף מהקורס הזה לקורס אחר דרג ד לדוגמא ולפי מה שהבנתי לעבו קורס זה מאוד קשה. השאלה שלי האם נפקדות או עריקות תעזור פה או כל דבר אחר כי אני ממש חסר אונים הטכני הזה ממש גהנום!! ואם כן לכמה זמן כדאי להיות נפקד? או מה עוד יכול לעזור לעוף מהקורס?? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by ChrisBrown,

פרסומת מצחיקה וגאונית של יס! http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2281781

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  3. http://www.frozencpu.com/psu-107.html רק מי שיודע +- שיענה... תודה וחג שמח.. :biggthumpup:

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by ilanb0,

ראיתי במפרטים שלעיתים כתוב שהכרטיס למשל הוא retail, או רכיב אחר הוא in a box וכיוצ"ב. מכיוון שרכיב retail הוא זול יותר (למרות שאני מבין שאין הבדל בינו לבין מוצר זהה בקופסא), מה המשמעות מבחינתי כשאני לוקח את המפרט לחנות ומבקש להרכיב שם מחשב? מה, אני יכול לדרוש מהחנות שרכיב זה או אחר יתקינו לי ויתמחרו את התקנתו לפי retail כמו שהוצע במפרט? הרי החנות יכולה להגיד שהמוצר אצלה הוא לא retail ואז היא מתמחרת אותו במחיר גבוה יותר! ובכללת כיצד אתם מחליטים מתי להציע במפרט רכיב retail או את אותו רכיב בתצורה אחרת? האם יש כללים קבועים כאן?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by fire1ce,

לא יודע עד כמה זה חוקי לשאול את השאלות האלו פה אבל יש לי 2 שאלות אחת האם באתר lionetwork אפשר להוריד? הכוונה לינקים ישירים א אפילו שמות של קבצים? והשני אם למשיהו יש אתר טוב ל CRACKS ו SERIALS לתוכנות? אבל בבקשה שמתעדכן. ניתן לענות בפרטי תודה.

6. Started by MeTaLhAmMeR,

יכול ליהות שחלק מכם מכירים את זה אבל אותי בכל אופן זה קרע מצחוק!!! http://www.youtube.com/watch.php?v=cPdD0rEFmyA

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,לאחרונה גלשתי באתר ZAP וחיפשתי משהו,ופתאום כתוב לי הדבר הבא על המסך: http://img193.imageshack.us/my.php?image=150015001488151315013ek.jpg מה זה? האם זה בעיה במחשב שלי או בעיה שגם יש לכם באתר ZAP,אני גולש בכל האתרים מצויין,כן,וגם ניסיתי לחפש משהו בZAP עם אקפלורר וזה רשם לי אותו הדבר,יש לי אנטי-וירוס ואנטי-ספייר מעדוכנים וסרוקים,וניקוי רגיסטרי פעם בשבוע.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  8. שלום לכולם :] אז ככה, שנה הבאה אני מתכנן להתחיל ללמוד בטכניון. יש לי ממוצע בגרות 110.44 ופסיכומטרי 680 (שזה יוצא סכם 88.2). עכשיו אני מאוד אוהב את נושא ההיטק והמחשבים, ואני רוצה שמסלול הלמידה והעבודה שלי יהיה בזה. כמה שאלות, אודה למי שיכול לענות לי על אפילו חלק מהם ! 1. מה הם מקצועות הלמידה שאני הכי אתחבר אליהם ואלמד בהם מה שאני אוהב ? 2. איפה אני יכול למצוא מידע על כל מיני מקצועות אלה? למשל מדעי מחשב\ הנדסת מכונות\ הנדסת מערכות ומידע . מה הם מקצועות אלה ? כמה שנים לומדים ? ומה בדיוק הנושאים שמלמדים בכל אחד מהם ? 3. האם בוגר הטכניון זה משהו יותר "יוקרתי" מבוגר אונ' אחרת ? 4. איזה מקצועות בנושא הזה שיש להם את דרישת השוק הכי גדולה ? תודה רבה רבה מראש !! תשובתכם מאוד חש…

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by tom123,

^^^

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by J0HNiE,

ישלי שיעור כזה בארה"ב Web Page Development ואנחנו עובדים עם פוטושופ 6.0ו MS FRONTPAGE 2000 עכשיו קיבלנו משימה שיקח לנו בערך חודש והמשימה זה לבנות אתר לחברה שאתה ממציא עכשיו חשבתי על חברה שתתמקד בעיקר באחזקת ווינדוס (Windows maintenance) משהו כמו Tune up וכל התוכנות האלה ובאתר אני יצין מספר תוכנות ומדריכים וכל השטויות האלה האם יש לכם עוד רעיונות לחברות או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by hedva,

הבעיה אצלי, או שעוד מישהו מרגיש אותה?????? הבעיה בדפדפן מפרסם במקום המתאים

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by galz,

כמו המוזיקה בדיסק החדש שלו (lol). השירים המוכרים משם זה דוטא ובוטן אנה. מי שלא מכיר בדיוק את האמן, הסגנון הוא האוס מלודי לאללה שגובל בדאנס. תודה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  13. קניתי רדיו דיסק לרכב של LG LCS510IR עכשיו יש להם תכונה מסוימת שנקראת 2WAY CONTROL FOR IPOD עכשיו בפיוניר הקודם שהיה לי הייתה האפשרות לשלוט על האייפוד גם מהרדיו וגם מהאייפוד האם יש אפשרות לעשות את זה גם פה? מישהו יודע איך או איפה לשאול"?(לא באתר הדפוק של LG)

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by FoGo,

[glow=red,2,300]יום שישי ה7/7 יש מלחמת מים ענקית בכיכר רבין בשעה [/glow] 15:55 שמהרגנים צוות Pharsh http://www.pharsh.com/images/ww2-v1.jpg[ftp][/ftp]

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by DarkSid3,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3440811,00.html בכתבה הנ"ל תרצו או לא תרצו לקרוא אותה יש תגובה מספר 4 חחחח תקראו תבינו מה שעוד יותר קורע אותי שיש אנשים שמאמינים שזה רציני איזה סטלן זה שהתחפש לסבתא

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by shaycool,

אני רוצה עצה קטנה בנוגע ללימוד בס. אני אוהב מוזיקה ואני ממש רוצה לנגן על כלי כלשהו.. ניגנתי על תופים 4 חודשים וממש אהבתי את זה אבל מטעמי מקום רעש וכסף אני לא יכול לקנות לי מערכת ולהמשיך להתפתח עם התופים אז עזבתי אותם. אך עדיין אני רוצה לנגן על כלי כלשהו ואני גם די אוהב גיטרת בס אז חשבתי ללמוד עליה מה גם שזה יוצא יותר זול ממערכת תופים נורמלית. עכשיו יש לי כמה שאלות אם במקרה יש כמה נגני בס בפורום. א. אני קודם יצטרך ללמוד על גיטרה קלאסית? כי יש לי כמה חברים שמנגינים על חשמלית והם למדו קודם על קלאסית משום מה. ב.יש אפשרות שאני אצליח ללמוד לבד לנגן על בס? זאת אומרת בעזרת יוטיוב וספרים שאני יקנה, כמובן שאני יקח כמה שיעורי תאוריה לדעת איך מחזיקים וכו' (יש לי ניסיון קודם עם התופי…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  17. אני יודע שזה לא ממש קשור... אבל חפיף... כנסו לכאן שנייה: ותבקשו שישמיעו את הספירה לאחור... תודה...

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  18. תראו מה המצב: לפני חודש חבר שלי קנה פאלם מדגם חדשת ולי הוא היה נחמד והביא את ה M100 הישן שלו, היה עיברית של כלנית והכל. אבל לפני שבוע הפאלם נפל (אופס) והיה צריך לעשות ריסט. וכמובן בדגם הזה העיברית נמחקת. הבעיה היא שהחבר נסע לאן שהוא,(אין לי מושג קלוש לאן) ואני חייב קוד בשביל להפעיל את העיברית. עזרו לי בבקשה. שלחו לפרטי הודעות

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

צריך שמות של שירים\אלבומים בסיגנון של POP\RAP לדוגמה כמו 50 Cent,Eminem וכאלה אם אפשר תביאו את שמות השירים המדויקים. תודה.

20. Started by Sting,

מי שמכיר איזה שהם אתרים טובים בכל תחום לא רק מחשבים עדיף אתרים שמתעדכנים באופן קבוע לפחות פעם בשבוע ויכול להמליץ לי ולאחרים עליהם ? בבקשה תודה מראש

21. Started by eranmor,

ערב טוב לכולם בשנה הבאה אני מתחיל ללמוד בב"א בבן גוריון מכיוון שעדיין לא מצאתי דירה, חשבתי לנסות את מזלי פה בפורום אני מרחובות, מתחיל הנדסת מכונות בשנה הקרובה ואני מחפש דירה עם שותפים נחמדים מי שמכיר או יודע על חדר פנוי בבאר שבע, נא שיגיד 054-2360071 ערן

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by taimor,

אוקי משחק הגוגל הולך ככה, אני רשום מה לחפש עכשיו אתם עושים חיפוש בGoogle Images ומביאים את התמונה הראשונה שאתם מוצאים. ואחרי זה זה שמצא ראשון מפרסם את התמונה ומרושם גם הוא מה לחפש דוגמה: - " קוף מעשן " - " חפשו: משהו =\ " וככה זה הולך...מומלץ לרשום דברים באנגלית כי אז יש הרבה יותר תוצאות ומצחיקות ורישמו שטויות חח.. זה נראה משחק נחמד אז יאלללללללללללה =] LET's PLAY THE GOOGLE GAME אז אני אומר, חפשו : WTF????

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  23. שוק סרטי הקולנוע הבינלאומי חווה שנה עם הכנסות שיא מרשימות ב-2015, על אף האתגרים בשנים האחרונות נשמעו הרבה טענות על כך שעולם הקולנוע סובל ונחלש, כתוצאה מפיראטיות שממשיכה לגאות למרות המאבקים הרבה נגדה בעולם המערבי, וגם בשל כך שלרבים מאיתנו יש כיום גישה לשירותי טלוויזיה והזרמה המספקים לנו סרטים טריים בזריזות ובאיכות גבוהה, על גבי אמצעי התצוגה האיכותיים והמתקדמים שבבתינו. למרות כל זאת, נראה ששנת 2015 הייתה מוצלחת באופן יוצא דופן – ושברה את שיאי ההכנסות הכלל עולמיים של המדיום. לפי חברת חקר השוק Rentrak, שוק הקולנוע הבינלאומי אשר מונה כ-125,000 אולמות קולנוע ב-25,000 בתי קולנוע, הכניס קצת יותר מ-38 מיליארד דולר (לעומת כ-36.4 מיליארד דולר בשנת 2014) בשנה שהסתיימה לה לא…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by HellBoY,

תגידו מאיפה אני יכול להשיג את כל הפוסטרים היפים האלה של משחקי מחשב,מחשבים,חומרה וכאלה? אני ממשש מת להשיג כאלה אפילו לקנות כמובן... ;D

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  25. מעבד פנטיום 4 3GHZ זיכרון 512 כ.מסך FX5200 תודה רבה לעונים.

• 7 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים