כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
מה אתם חושבים? יש כאלה שאומרים שעד גיל 18 זה עושה בעיות כי התאים בגוף עדיין צומחים.. ויש כאלה שאומרים שלא כדאי ללכת לחדר כושר... מה דעתכם?
-
- 29 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
תודה רבה לכל המצביעים, זה נושא שדי מעניין אותי ביחוד אחרי שהתחלתי לספור את הדקות עד שיגיע הנגן החדש שקניתי דרך Walla (ריו קארבון לכל המעוניין). הוא צריך להגיע עוד יומיים, לפחות ע"פי ה"הבטחה". סיונארה!
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
-
-
שאלה בכותרת למה? כי משעמם לי
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
-
אני לא חושב שכבר עשו סקר על זה... אני אישית כרגע לומד נהיגה. עריכה: הוספתי אפשרות לרשיון מסוג אחר.
-
- 149 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
מעניין אותי חוות דעת מקצועית מאשר אנשים אחרים. ותגיבו למה בחרתם את האפרשות הזאת...
-
- 81 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
אני רק ריב קשה מאוד עם חבר שלי על מה עדיף - לשדרג כל הזמן, ולהוסיף פעם כ. מסך, פעם זיכרון, פעם לשדרג לוח אם ומעבד, או שעדיף לקנות מחשב חדש לאחר בערך 3 שנים בלי לשדרג את הקודם? הביעו את דעתכם!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מהי התוכנית הקומית הטובה ביותר?? (היה לי משעמם, ואני חייב 5 הודעות כדי לכתוב הודעות פרטיות )
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לא יודע מה אתכם, אבל אני בחיים אין לי מושג מתי מעבירים לאיזה שעון מה קדימה מה אחורה ומה יוצא לנו מכל העניין אגב, 14 אחוז מהאוכלוסיה (או לפחות גולשי וואלה זון)... טוב תראו לבד: http://e.walla.co.il/?w=/6215/@poll.results
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות הדיון 'איך נכנסים לבנין דירות בלי קוד לאינטרקום'
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בזמן האחרון ניתן לראות יותר ויותר אתרים חינמיים נסגרים או עוברים בצורה זו או אחרת לאתרים בתשלום... הסיבה פשוטה: אתרים בקושי מצליחים להחזיק את עצמם בחיים בזכות הפרסומות, וגם אם כן - אנשי האתר לא מרוויחים כלום עבור עבודתם.. אפילו בארץ ה"מהפכה" החלה... VGames, למשל, הוא אתר המשחקים היחיד בארץ, למיטב ידיעתי, שמחזיק את עצמו לבד, משלם לעובדים שלו, ואפילו מרוויח... לכן, סקר בקשר לזה חייב להופיע.. האם הייתם מוכנים לשלם כסף עבור שימוש באתרי תוכן? הכוונה היא כמובן מתוך הנחה שאם לא תשלמו, לא תוכלו להמשיך להשתמש בהם בחינם.. (זאת תגובה מראש להודעה הצפויה כל-כך של מורעל אסוס... ;D) הכוונה היא בתשלום סימלי, משהו בסיגנון ש-VGames לוקחים... נניח, 250 ש"ח לשנה.. נ.ב. כדי למנוע מצ…
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
-
-