כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
סתם רוצה לדעת מה אנשים חושבים. מה אתם מעדיפים, לדבר בסקייפ או בבזק? לא בדקתי את המחירים של בזק, אבל המחירים של סקייפ די זולים.. אז אני חושב שאני אתחיל להשתמש בו...
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
-
ושאלת בונוס: האם הייתם מוותרים על האפשרות להקליד אותיות גדולות אנגליות במהלך כתיבה בעברית (באמצעות החזקת Shift או לחיצה על Caps Lock) עבור אפשרות קלה יותר להקלדת ניקוד עברי?
-
- 20 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עושה עבודה בתקשורת ואינטרנט וצריך את עזרתכם בסקר
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בלה בלה בלה.. מה שרשום בכותרת המשאל^
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
בשביל לאכול צריך, בד"כ, לעבוד.. לכל אחד ואחד יש עבודות מהנות, ויש עבודות שנואות... השאלה היא, אם אתם עובדים בעבודה מהנה, שגוזלת לכם את כל היום, האם הייתם מוכנים לעבוד בה בחינם (כלומר: בהתנדבות, ללא קבלת תשלום), או שלמרות שהעבודה מהנה, הייתם דורשים תשלום עבור עבודתכם אשר גוזלת לכם את רוב שעות היום ? נ.ב.אני מבקש מכל מי שבוחר "כן", להשאיר הודעה... יש לי כמה עבודות בשבילו..
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
עניין אותי האם יש כאן מישהו שהישתתף במיזם הנהדר הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
מה אתם חושבים? יש כאלה שאומרים שעד גיל 18 זה עושה בעיות כי התאים בגוף עדיין צומחים.. ויש כאלה שאומרים שלא כדאי ללכת לחדר כושר... מה דעתכם?
-
- 29 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
תודה רבה לכל המצביעים, זה נושא שדי מעניין אותי ביחוד אחרי שהתחלתי לספור את הדקות עד שיגיע הנגן החדש שקניתי דרך Walla (ריו קארבון לכל המעוניין). הוא צריך להגיע עוד יומיים, לפחות ע"פי ה"הבטחה". סיונארה!
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
-
-
שאלה בכותרת למה? כי משעמם לי
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
-
אני לא חושב שכבר עשו סקר על זה... אני אישית כרגע לומד נהיגה. עריכה: הוספתי אפשרות לרשיון מסוג אחר.
-
- 149 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
מעניין אותי חוות דעת מקצועית מאשר אנשים אחרים. ותגיבו למה בחרתם את האפרשות הזאת...
-
- 81 תגובות
- 9k צפיות
-
-
אני רק ריב קשה מאוד עם חבר שלי על מה עדיף - לשדרג כל הזמן, ולהוסיף פעם כ. מסך, פעם זיכרון, פעם לשדרג לוח אם ומעבד, או שעדיף לקנות מחשב חדש לאחר בערך 3 שנים בלי לשדרג את הקודם? הביעו את דעתכם!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-