כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני מחפש שיר ראפ שבערך הולך ככה : Ba li li ba li li (בא לילי בא לילי) זה נשמע אולי מפגר אבל זה העיקר ,תודה .
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
קיצר ככה הוא לא מצליח להתחבר ל ICQ שלו הוא גם לא זוכר את המייל שהוא רשם כאשר נרשם .. הוא רצה להחליף סיסמא הוא נכנס וזה רשם הכל מחדש ואז פתאום זה התנתק לו כאילו יצא כנראה שזה לא החליף סיסמא ...כי לפי הסיסמא הישנה הוא לא רושם INCORECT PASSWARD ובסיסמא החדשה כן . תגידו מה קורה כאשר מישהו אחר מחובר ל ICQ של אותו בנאדם שבדיוק אחשב רוצה להחבר ?זה מתנתק או מה ? קיצר צריך עזרה כדי שהוא יוכל לחזור להשתמש ב ICQ שלו תודה
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה בדיוק בדיוק עשיתם איזה גרסא של אימיול צריך וכמובן איזה מכשיר יש לכם
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אתם מתנפלים עלי, מה זאת אומרת פעם שניה ??? מתי היתה פעם ראשונה אולי תזכירו לי ? וחוץ מזה אני יגלה לכם סוד קטן אני לא עושה את זה רק בשביל עצמי אלה גם מתכנןן לשלוח חלקים למבצע ענק שנפתח באתר PCTIP אז תבררו לפני שאתם שופטים ותודה על הערכה !!! :-[
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
זה הולך ככה לוחצים על באנרים של פירסומות משאירים את הקישור שלהם כמה שניות שצריך ומקבלים על כל באנר איזה רבע דולר פחות או יותר ,צוברים לפחות 50 דולר ואז אתה יכול לדרוש את הפאיי צ'ק ואתה מקבל 50 דולר או יותר וממשיך לצבור ,קיצר הרשמה בחינם ופשוט לוחצים על איזה כמה פרסומות ביום ועושים כל יום איזה כמה דולרים סוף החודש זה משתלם... אני עכשיו נרשמתי לזה אמרתי מה יש לי להפסיד עם המשכורות העלובה של הצבא כבר אתה נואש חחחחחחחחחחח קיצר אחים שלי בהצלחה עם הכסף הנה הקישור:
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם. Long story short : לאחר ניסיונות חוזרים ונשנים להתקבל ליחידת המחשבים בצבא, העונה לשם ממר"ם, הגעתי למבוי סתום (למחצה) התקשרתי אליהם מספר פעמים, ניסיתי להשיג את מספר הפלאפון של קצין היחידה ללא הצלחה, ניסיתי לדבר ולהסביר בצורה מאד מנומסת ומפורטת מדוע אני חושב שאנוכי מתאים ליחידה, אך שוב כל שקיבלתי בתשובה היה: "כנראה שצהל לא מצא אותך מתאים ליחידה זו".. או לחילופין: "שלח פקס לפה ולשם ותיראה מה יהיה".. עד שלבסוף נאמר לי מחבר אשר נמצא ביחידה שעלי לשלוח להם את קורות החיים שלי, עם כל המידע אודותי ובייחוד המידע אשר קשור למחשבים באופן כללי ופרטני. ובדרך זו הם ישימו לב אלי ויאתרו אותי. כאן רציתי לשאול את דעתכם בנושא, מה דעתכם על כתיבת הקורות חיים? זה יעזור? יש לכם…
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
רק שתידעו.. זאת המצלמה: http://www.welectronics.com/camcorder/panasonicm9500.shtml תודה..!
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
למשהו יש מושג איפה אני יכול ללמוד אלקטרוניקה באיזור השרון?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מעוניין לשאול את הסניף של אפל בניו יורק, ניו יורק כמה שאלות בנוגע לאיי פוד החדש. מישהו יכול למצוא לי את האי מייל שלהם? תודה רבה רבה לעוזר.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול לענות לי מדוע האתר מבקש ממני שם משתמש וסיסמא עבור כניסה לקטגוריית הורדות ? ? דבר זה לא היה קורה לפני חודש בערך ..
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אני צריך את האימייל של ישפאר לפניות/תקלות חיפשתי באתרם ובמנועי חיפוש ואני לא מוצא תעזרו לי בבקשה תודה!
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
דבר ראשון אני מצטער אם זה לא המקום לנושא הזה. עכשיו, אני מתכנן בקרוב לקנות מחשב ורציתי לקבל חוות דעת על החנות FOXPC בראשון לציון. אשמח לקבל חוות דעת עליהם ועל שרותיהם.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש כמה שאלות ואני צריך תשובות רציניות תודה הנח שאתה עובד בארגון בינוני המתמחה בייצור סחורות בנפח גבוה ובמחיר נצוך ללקוחות קצה בעלי מחזור מסחרי שנתי של 20 מיליון דולר הארגון החליט לישם מערכת ICT במטרה לנהל את יחסיה עם הספקים עם הלקוחות ובתוך הארגון עצמו לארגון יש כרגע מערכת PC בסיסית ובה קיימת מערכת של הזמנות ממוחשבות ותוכנת הנהלת חשבונות א.הסבר את ההיתרונות העסקיים שיתרחשו בארגון קבלת החלטות טקטיות ואסטרטגיות ברמות השונות בארגון ב.הסבר את תפקידיהם של החומרה, התוכנה , הציוד ההקיפי ורשתות התקשורת בהקמת מערכת המידע וזהה את הרכיבים האופיניים שישלימו האחד את השני. ג.מהם ההתחשבויות המרכזיות שעל הארגון לקחת בחשבון כאשר הוא מחליט על פלטפורמת התוכנה המתאימה ביותר(שרת מחשבי מיני וכ…
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אולי מישהו יכול לעזור לי ולהביא לי אתר עם תשובות במחשבים ליחידה הרביעית והחמישית חיפשתי בהמון אתרים ולא מצאתי בתודה מראש ברבר
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
תיווך? אני רוצה לקנות משהו שאף חברה לא שולחת לישראל, איך אפשר שהמוצר יגיע לישראל בלי שאני יטוס לארצות הברית/קנדה או שמישהו שאני מכיר יהיה באזור?
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
תגידו אמא שלי טסה לחו"ל ולא חוזרת יותר נישארתי אם אבא שלי החורג... ואני מתכוון אוטוטו להיכנס לקבע האם יש סיכוי אני אקבל לשנה הראשונה חייל בודד...
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אפשר בבקשה לקבל הערכת מחיר למחשב יד שנייה עם המפרט הבא: מעבד- E8400 קירור - AC Alpine 7 לוח- ASUS P5K-SE זיכרונות - 4GB DDR2 Corsair HDD - Seagate 500GB 32MB כרטיס מסך - GTX260 192SP ZOTAC צורב LG X20 SATA ספק HEC 500W מארז - JSP-Tech H550-D-F25 שוקל למכור ולקנות מחשב חדש תודה!
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
זהו האתר הכי אהוב עלי. מאדם שלא מבין כלום אני מתחיל לקבל תמונה. אין לי שמץ של ספק שאתם עושים עבודה נפלאה עם מסירות נפש. אך לדעתי יש נקודה שיש להקפיד עליה יותר בפרומים והיא נקיון הפה של השואלים, מילךים כמו חרא קקה וזבל רק מורידות ויש לנזוף יותר במי שמשתמש בהן. אם הודעה זו אינה חוקית כולי סליחה. בהצלחה ותודה!
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, בשעה טובה החלטתי לשדרג את המערכת אודיו ברכב, מכוון שאני לא הרבה בנסיעות (האוטו תמיד אצלי, אבל זה נסיעות קצרות של 3-4 דקות, רק פעמיים בשבוע יוצא לי לנסוע איתו למרחקים). ומכוון שאני חייל שחי מהמשכורת הצבאית המזעזעת. אז אני לא מתכוון להשקיע במערכת יותר מידי, אין צורך וחבל לזרוק כסף (אני עוד צריך כסף לדברים אחרים ) קיצר אחרי החפירה הקלה, מה אתם ממליצים? משהו שיגיע לסביבות ה1000 שקל, פלוס מינוס שכזה לא חריגה רצינית. הלכתי לאיזה "אביזרי רכב" באיזור שלי, והוא המליץ לי להשאר עם רמקולים מותגי מדבקה (כמו שיש לי עכשיו, או להחליף למותגי מדבקה אחרים), מכוון שפיונירים זולים נותנים איכות צליל בינונית כמוהם, ורק כשמשקיעים ברמקולים עם מותג טוב ובמחיר גבוה יותר (400+ שקל לזוג) א…
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן, ביום ראשון הזה, ה19 לחודש, אני מתגייס לשייטת 7, צוללות. אני מתרגש מאוד מהגיוס אבל למרות זאת כבר מת להתגייס כי כל החברה שלי התגייסו... אשמח אם מישהו שהיה ביחידה/מכיר חבר/מכיר איכשהו את היחידה, ישפוך לי עוד אור על היחידה הלא מוכרת הזאת. איך התנאי שירות שאחרי הקורס?(הבנתי כבר שאני לא הולך להיות הרבה בבית בקורס ובלי פלאפון וכאלה...) על מה לשים דגש, איך היחס שם, וכאלה... כמה שיותר מידע יהיה יותר טוב
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
http://www.morpheme.co.uk/frenzy/ תנסו להקליד את הABC כמה שיותר מהר, השיא שלי הוא 3.75 שניות, נראה אותכם עוקפים אותו [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 696 צפיות
-
-
1. לא עשו לי ראיון אישי, אמרו לי שהיום לא עושים. זה אומר שיזמנו אותי שוב? 2. בסוף הפסיכוטכניים היה מין שאלון, ששאלו אותי בין היתר אם הייתי רוצה להיות בחיל טכני (אוויר, חימוש, קשר) כטכנאי, ואם אני אתנגד\אהיה מרוצה במקרה ששבצו אותי שם. האם השאלון הזה זהה לכל אחד שמסיים את המבחנים הפסיכוטכניים, או שהוא משתנה לפי מספר התשובות הנכונות שלי (המערכת יודעת לבדוק מיד הרי)? 3. מה אומר, בכללי, פרופיל 82 (תת משקל)? 4. איך אני יכול לדעת כמה קיבלתי בפסיכוטכני? 5. מה קורה עכשיו? ובלי קשר, אם אני מעוניין במקומות כמו 8200, גמא או משהו אחר דומה, אני צריך לפנות לאנשהו או למישהו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה נשרף לי כרטיס מסך של המחשב שלי, את המחשב קניתי מאחת מחנויות מחשבים בארץ היותר ידועות ושמומלצות ע"י רבים [ועל מנת להמנע מפגיעה בשמה הטוב אני אמנע מלהגיד אותו] כשהעברתי את המחשב לבדיקה ומימוש אחריות, נמסר לי כי אכן הכרטיס מסך נשרף וכי יוחלף בתוך כשבועיים. כאשר החנות התחייבה בפניי לכך שמדובר בעד שבועיים מרגע תחילת הפרוצדורה. לצערי הרבה אני נכנס כבר לשבוע הרביעי והמחשב עדיין עומד במעבדה שלהם כאבן שאין לה הופכין. עצוב מזה, כל פעם שאני מתקשר לברר מה קורה עם זה, הם אומרים לי "בשבוע הקרוב", "בעוד כמה ימים", "עד יום שישי"... ובכל אופן, תהיתי לעצמי, לדעתכם וע"פ מה שאתם יודעים, האם יש לי דרך לבדוק מה הזמן המקסימלי שמותר לחנות \ יבואנית \ מי שאחראי על השטות הזו, למרוח א…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת.. לא משנה לי אם יש משלוחים לארץ, אבל אם בחנות אין משלוחים לארץ -חשוב לי שיהיה משלוחים לארה"ב -כדי שאוכל להשתמש בשירות של MUSTOP. תודה רבה לעוזרים, עמית
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הייתם פשוט צריכים להסביר את המצב לפני שסמת את ההודעות הקופצות האלה. והאנשים לא היו הולכים נגדכם ככה. עכשיו מה שנותר לעשות, זה רק להוציא הודעה שתסביר את המצב של האתר, וכולם ירגעו. ללכת ראש בראש עם הגולשים לא תעזור.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-