עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, רציתי לדעת מאיזה שיר לקוחות המילים ? מי המבצע ומה שם השיר ? (בספק קיילי מינוג). Its such a beautiful night for love! The moon is shining on me from above My dreams at night are only of u I hope sometimes u dream of me too I dream of your soft and tender touch I wonder if you know, i love you so much I have so much to say, but how should i start First i will say, "you have stolen my heart" How i would love to hold you so near Oh my darling how i wish you were here תודה.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  2. קיבלתי היום וגם אתמול את המייל הבא, אבל זה נשמע לי ממש מוזר כי אני לא יודע מי השולח וגם זה מפנה לאתר אינטרנט-דבר שבד"כ מעיד על דואר זבל. Just a friendly reminder: aviv shared availability information with you last week. Click this link to see aviv's availability: http://app.timebridge.com/user/availability/NNUW7J1LiBn85T You can even bookmark the link for future use - it will save you time when you schedule with aviv. This is your last reminder. Please don't send me reminders

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by Chymes,

אז ככה, אני עושה טירונות בזיקים, גיוס של חיל האוויר. אין לי מושג למה לא שלחו אותי להיות נהג, אבל תודה לצה"ל. נתקעתי בבקו"ם מיום חמישי ועוד יום שני. ביום שני בצהריים צירפו אותי לפלוגה שהולכת לחיל האוויר. (הם הגיעו לזיקים ביום חמישי) בסוף הטירונות (עוד שבוע וחצי) אני הולך לטכני ללמוד אלקטרוניקה. הטירונות עצמה ממש בית זונות. לא עושים כלום. כלום. כל היום יושבים (נרדמים) בהרצאות, מסתדרים בשלשות ופעם בשבוע עושים מטווחים. בכל אופן, מישהו למד בטכני?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by alexta-z,

הורדתי את CONKER'S BAD FUR DAY והוא בא בסיומת של V64. אם מה אני פותח אותו ?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by matteo,

חזרתי מהשאלון שאלון קל ביותר לא תיארתי לעצמי כמה קלה יכולה ליהיות בגרות תשובה לאלגברה א . a שונה מפלוס מינוס 3 ב. ושליש a>3 גיאומטריה שאלה 4 א. = 135 הסתברות 5 א. 1. 5/9 2. 4/5 ב. 7/90 ג. 43/90 תשובות בדוקות בקשר לשאר השאלות אני לא יודע

• 9 תגובות
    • 721 צפיות
  6. יש לי קובץ מסויים שהוא טופס הזמנת מוצרים, אני מחפש דרך לעשות כמה קבצים שירכזו לי את כל הנתונים של מס' טפסים שאני שומר לפי מה שאני בוחר(אפשר להתחיל עם קובץ אחד ביינתים). הוא נועד כדי שאני יעשה משלוח יהיה לי כבר טופס מרוכז של מה שצריך לעלות לרכב מכל דבר. אני יודע שניתן ליצור לחצן בטופס שברגע שאני לוחץ עליו הנתונים שלו ישלחו לקובץ אחר (אבל אני לא יודע איך?). אני צריך גם אפשרות לבטל את השליחה ולהעביר אותו למשלוח אחר. אשמח לרעיונות ולעזרה .

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  7. שלום, רציתי לדעת איפה אפשר להשיג מעמד לקופסאות של משחקי מחשב בגודל הזה: לפי מה שאני יודע שאי אפשר להשיג דבר כזה בכל חנות....

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  8. שלום לכולם, יש את האתר הזה שמוכר שרתים יד שניה, מישהו זוכר את הכתובת שלו? פשוט ברח לי מהגוגל. תודה, מקס.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by elvisalive,

(ב) עבד העובד ברבע השנה כאמור בתקנה 2(3) פחות מארבעים יום, ייווסף לשכר רבע השנה שכר משוער והסכום הכולל יחולק ב-90. "השכר המשוער" - בתקנת משנה זו - הוא הסכום המתקבל מהכפלת השכר היומי הממוצע במספר ימי ההיעדרות ובמספר הימים ברבע השנה שלפני היותו מבוטח לפי פרק ב' לחוק, ובלבד שלא יעלה מספר הימים כאמור על ההפרש בין מספר ימי העבודה למעשה ובין 60. מישהו יכול להסביר לי את זה? איך מחשבים במצב הזה את הסכום ?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by tom123,

^^^

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by xTz,

מצטער לא מצאתי כותרת מתאימה יותר יש כל מיני אתרים כאלה עם תמונות מוכנות שמאפשרות לי "לגזור" את הפרצוף מהתמונה שלי ולשים בתמונה המוכנה,והתוצאה נראית ממש טבעי ויפה כאילו זה התמונה המקורית. מי שהבין יודע על מה אני מדבר אפשר דוגמאות לאתרים כאלה? תודה

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by 00000,

.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  13. טוב קודם כל ערכתי חיפוש אז על תתנפלו עלי! עכשיו ככה אני מחפש חנויות מחשבים בתל אביב אשר ניתן לקנות בהם ציוד היקפי(כל מה שלא קשור לחומרה שנמצאת בתוך המארז, רמקולים,עכברים, מקלדות) ונכון לעכשיו ראוטר. עכשיו יש לידי את אייבורי אבל לפי מה שהבנתי פה לא אוהבים אותם.. האם זה מתייחס גם לציוד היקפי? או שאין בעיה לקנות אצלהם? תודה רבה מראש, ושוב ערכתי חיפוש ולא מצאתי תרד דומה, יש מצב שפספתי תרד דומה.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by FoGo,

[glow=red,2,300]יום שישי ה7/7 יש מלחמת מים ענקית בכיכר רבין בשעה [/glow] 15:55 שמהרגנים צוות Pharsh http://www.pharsh.com/images/ww2-v1.jpg[ftp][/ftp]

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by JAMOOS GADOL,

אני מחפש אתר\ים שיהיו כמו אנציקלופדיה גדולה אני צריך לסכם כרגע (במסגרת ביה"ס כמובן) על בית הלל, בית שמאי, ויוסף בן מתתיתיהו אני בטוח שבמהלך השנים שנשארו לי בביה"ס אני אצטרך להכין עוד לא מעט סיכומים אז אם מישהו יכול לתת לי כתובת של אתר (בעברית), שיהיו בו סיכומים במכלול נושאים -אני אשמח מאוד :saint: שנה טובה וקלה לכולם!

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by idang,

שלום לכולם, מישהו יכול לענות לי מדוע האתר מבקש ממני שם משתמש וסיסמא עבור כניסה לקטגוריית הורדות ? ? דבר זה לא היה קורה לפני חודש בערך ..

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  17. Started by J0n1,

היי חברה מכירים את האנימציה הזאת של הסקלה של המוסיקה? שעולה ויורדת...? קיצר אני מחפש כזה בפורמט GIF או פלאש ואני אשמח לקצת עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3305227,00.html סוף סוף.. אבל נקווה שלא הסןף

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by avivhhaviv,

למצוא מתכון למשהו זה לא בעיה, השאלה מה להכין שהיה טעים (ומזין גם חשוב) אז פרסמו פה שמות של דברים מומלצים שאתם אוהבים/שהכנתן לאחרונה ולא ממש מוכרים (שניצל/שוואמרה) מי שיתקשה למצוא את המתכון שיבקש אני הכנתי: לחם בננות (שתמשו רק במתכון הזה, הוא הכי טוב מניסיון) http://allrecipes.com/Recipe/Banana-Banana-Bread/Detail.aspx שניצל ווינאי - רישמית הדבר הכי טעים שאכלתי בחיים (אחרי שנמאס משווארמה). שניצל מעגל. סלט פירות - יצאו מלא פירות חדשים ולא צריך להוסיף לא קצפת לא גלידה = זה מושלם ככה. קציצות קינואה - הדבר היחיד נראה לי שאפשר לעשות עם קינואה שיצא טוב. http://www.hashulchan.co.il/_Recipes/Recipe.asp?CategoryID=107&ArticleID=10989 בקרוב מכין- ממרח שעועית איטלקי (כמו חומוס) h…

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by hitman123,

בזמן הקרוב אני רוצה לנסוע לסלארוס לביקור של חודשיים. אני רוצה לעשות ביטוח בריאות. השאלה שלי היא באיזו חברה הכי קדאי לעשות את הביטוח כך שבעת הצורך לא ינפנפו אותך? ועוד שאלה קטנה: איך אני מיישם את הביטוח אם אני נמצא בחול וחס וחלילה קרא לי משהו?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by SpEcToR,

הם עושים משלוחים לקנדה?

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by ofir123,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2347674,00.html

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  23. שמתי לב שלכל הודעה מצורפת גרסאת מערכת ההפעלה והדפדפן שלו מכיוון שאני מסרב להאמין שיש עוד מישהו שעובד עדין בWIN NT וגולש ב IE6 אז אני אנחש שהרוב של החברה הללו הם כמוני מחובר דרך טרמינלים. אני טועה?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  24. Started by UNDERDOG,

צצה לי הודעה שהןינדוס שלי לא מקורי איך אני נפטר מההודעה הזאת?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by X-BLADE,

הנושאים : נגזרות,ומשפטים על נגזרות (לאגרנז' רול וכו') וכלל לופיטל. 1)מצא את הגבול של הפונקציה הבאה כאשר x שואף לאפס: x^2sin(1/x) ___________ sin(x) 2) שאלה ממש קשה - תהי f פונקציה מהקטע הפתוח שמ a עד אינסוף לR. היא גזירה בכל תחום הגדרתה, והגבול של פונקצית הנגזרת שלה כלומר של f', כאשר x שואף לאינסוף הוא L. צריך להוכיח ללא שימוש בכלל לופיטל כי הגבול של f חלקי x כאשר x שואף לאינסוף הוא גם L. יש גם רמז שאין לי מושג כיצד להשתמש בו: רשום את f/x כך: f(x)=f(x)-f(c)*(x-c) + f(c) ____ _________ ______ ____ x x-c x x ובחרו c מתאים כדי להתמש במשפט לגראנז'. 3) הוכחתי שלכל פונקציה השווה לפונקציה ההפוכה שלה קיימת נקודת שבת - נק' שבה f©=c. צריך למצוא פונקציה כזו, שיש לה נק' ש…

• 2 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים