כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכל ידידי! כבר כמעט 4 שנים שאני עם הכינוי SuB, והוא עוד מפעם שנרשמתי ל-HWZONE, וזה היה הכינוי שלי בעבר, אז נשארתי איתו... למי שמעוניין לדעת מה זה SuB, אז זה קיצור של Subliminal (סאבלימינל) הראפר החביב שהוציא את הראפ מהמחתרת. הייתי שומע אותו עוד מזמן, כאשר יצא האלבום "האור מציון", בימים עברו, כאשר אף אחד לא ידע מי זה, וכל מי שאמרתי לו שאני שומע את זה אמר "לא שמעתי עליו.." ואז הוא פרץ ושיגע את המדינה וכל שיר שלו הפך ללהיט, אלו הימים שבהם כבר הפסקתי לשמוע אותו, לא בגלל שהאלבום "האור והצל" לא טוב, אלא בגלל שכל ילד קטן ברחוב התלהב שהוא מכיר אותו, והסיבה העיקרית שכבר דיי נמאס לשמוע אותו.. אז המשכתי הלאה לראפ אמריקאי.. בקיצור, אני לא רוצה להמשיך ולהרחיב, בא לי לשנות לאיזה…
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני רוצה לנסוע לסלארוס לביקור של חודשיים. אני רוצה לעשות ביטוח בריאות. השאלה שלי היא באיזו חברה הכי קדאי לעשות את הביטוח כך שבעת הצורך לא ינפנפו אותך? ועוד שאלה קטנה: איך אני מיישם את הביטוח אם אני נמצא בחול וחס וחלילה קרא לי משהו?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
תגידו אמא שלי טסה לחו"ל ולא חוזרת יותר נישארתי אם אבא שלי החורג... ואני מתכוון אוטוטו להיכנס לקבע האם יש סיכוי אני אקבל לשנה הראשונה חייל בודד...
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני חדש פה,גולש בפורום כשלושה חודשים... אני מגן יבנה - ישוב ליד אשדוד. בן 15,חולה על מחשבים בעיקר על חומרה ובאנצ'מרקים וחובב רשתות. מקווה להשתלב פה.., אז קדימה תנו בברכות...
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למישהו יש אולי פרטים נוספים/כתבה שפורסמה על הדבר ברשת (אני חיפשתי ולא מצאתי) תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
בקרוב אני יחליף את המחשב, אבל ישאר עם אותו המארז, עכישו בניגוד למצב העכשוי במחשב החדש יהיה רק כונן אחד במקום ה3 שיש כרגע , שאלתי היא אם יש למישהו איזה רעיונות לפנאלים יפים או פיצ'רים אחרים שאפשר להתקין במקום אחד הכוננים? או שפשוט לחסות את החורים עם המכסים השחורים וזהו? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מנהלים בבקשה לא למחוק .. אני מה זה שמיייח !!! שמעו אני בא כזה לפתוח את ה- DVD-ROM שלי.. פתאום אני רואה אותו יוצא בהמשכים.. באתי לסגור ואני רואה שהוא נסגר אבל לא עד הסוף ואז אני בא שוב לפתוח והוא לא נפתח !! ואז גם לא נסגר ולא כלום.. לפי הרעשים ותזוזות הבנתי שזה מגלגלי השיינים.. אמרתי יאללה בוא נפתח אותו סתם DVD מסכן... פתחתי את המחשב.. הוצאתי את ה- IDE חשמל וכ"ו הוצאתי ברגים.. (בכוונה אני מדייק בשלבים שאנשים שלא כ"כ מבינים תיהיה להם הזדמנות) והוצאתי את הכונן.. פתחתי אותו...אחרי שפתחתי אותו היה מן דבר כזה שחור על חלק מהכונן... הוצאתי גם אותו... עכשיו במגש בקצה שלו איפה שרשום למשל LG או את המהירות.. אז חייב להוציא את זה כדי להוציא את מכסה המגש.... הצאתי את זה... עכשיו.. נ…
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם!שאלה סילחו לי על בורותי אבל איך אני מוריד קבצים מרפיד שר בעמוד הבית יש רק אפשרות העלאה האם קיים מצב חיפוש גם ללא חשבון פרימיום?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/10807917/unknow.wav.html הקלטתי את זה בבקשה אני מחפש את זה מזמן.
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קיבלתי פאלם מחו"ל ואין בוא עיברית איך אני יכול להתקין בו עיברית?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
לפני שמתקבלים לעבודה הם מחייבים לחתום התחייבות לשנתיים. האם זה אומר שמי שירצה לעזוב לא יוכל אלא אם ישלם קנס? אני מתכוון האם בפועל מקפידים על זה? איך אפשר לאכוף כזה סעיף?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/862962 אמיתי או לא? תשמעו את הטקלית.....מוזר/מדהים/דפוק...
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מאכזב ביותר שלא ניתן להעלות קבצים יותר, הסיכומים במסמך וורד באירוח Nana. (קישור בסוף ההודעה) להלן המבוא מתוך הסיכומים: שלום רב, להלן מאגרי השאלות הראשון והשני והתשובות להן לפי מיקודי הבגרות בהיסטוריה לכיתה י' (קיץ תשס"ד). קיבצתי בקובץ זה תשובות, רובן בצורה של 8-שורות per תשובה. תשובות אלה נלקחו ממחברתה של תלמידה מצטיינת בהיסטוריה (מגן 100 וציון 97.5 במתכונת). מוטב שאציין כי אין בסיכומים אלו את התשובות לכל השאלות, אלא רק לשאלות שתצטרכו בשיטה שמנפה כ-6 שאלות מהבגרות, בעזרת ניצול שיטת הבחירה, כך שאתם יודעים בדיוק את מספר התשובות שעליכם לדעת ולא קיימת מבחינתכם אפשרות בחירה. לטעמי, ולטעם רוב התלמידים זוהי שיטה הרבה יותר טובה ללמידה, שבה במקום ללמוד 20 תשובות מספיקות רק 14. (…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם בסרטון שעלה ב youtube צולם במושבה הגרמנית בחיפה מי שמכיר. מי שגר בחיפה או בכלל בצפון בוודאי מרגיש וחווה מה שבסרטון.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
הלכתי לאיבוד...... מה הדרך היעילה והפשוטה ביותר לשלוח תמונות במילי? בסביבות 50 תמונות למייל אחד. התמונות כבדות כי אין לי תוכנה שמכווצת אותן תודה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכל שוכני הפורום מנהלים וגולשים כאחד, אני חייב לציין שאני גולש באתר הזה כבר כמה שנים ואף פעם לא היתאכזבתי מהעצות של המנהלים !!!כל הכבוד לפי ידעתי האתר הזה הוא בין המובילים (אם לא ה-מוביל) בתחום החומרה בישראל. יש כתבות, מומחים, מיליון גולשים וכו' ... אבל אני חייב לציין שהעיצוב הכללי של הפורום ממש לוקה בחסר! העיצוב לא הישתנה שנים כאילו שכחו ממנו הצבע האפור עכבר שולט בגדול והלוגו משעמם ישן ופשוט. חבל לאתר בכזה קליבר!!! מה אתם אומרים? יש מקום לשיפור...? אני מצטער אם אני פוגע במישהו, המטרה שלי היא רק לתת ביקורת בונה בשביל לשפר את האתר המעולה הזה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://www.clieuk.co.uk/dodge.html אני הגעתי ל-21 שניות בינתים.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי שהדומיין הבא "פנוי"-לפחות זה נראה כך....מעניין אותי לדעת כמה יעלה לי לקנות אותו.... אני גם אשמח לדעת אם הוא פנוי באמת או לא.... http://www.eytan.net/ תודה רבה איתן
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
תגובות בונות יתקבלו בברכה המיקרופון שלי לא כל כך טוב, המבטא והגיל (הקול) גם משפיעים. אז אני נשמע מוזר אבל אני מעדיף לעשות את זה באנגלית כי אז אני פונה לקהל יעד הרבה יותר רחב. How to create 3D text layers in after effects CS5 (not a 3D software) without any third party tools
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
תיראו פעם בשנה יש תמתיחות המפגרות האלה כמו באתר הזה אם הeXtreme 360 ובאתרים אחרים יש עוד מתיחות מפגרות ולי זה נימאס אני יכול לקבל מתיחות באמת מצחיקות אבל שאומרים לכם על מוצר חדש ואז אתם רואים שזה 1 באפריל או שאומרים לכם משהו כמו שמישחק מאוד צפוי יתבטל זה לא מצחיק זה מטומטם ולמנהלים אני מקווה שתיזכרו את זה לשנה הבא ואולי תיתנו לפחות מתיחה מצחיקה ולא משהו בסיגנון של IBM מוציאה מעבדים לPC או מערכת ההפעלה של אפל תגיעה לPC
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את המוצר הבא דרך קנייה קבוצתית, https://www.massdrop.com/buy/aune-t1-amp-dac-combo ויש שם בחירה בין שני שנאים: 110v 220v, מי מבניהם מתאים לארצנו?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אמרו לי שיש אתר ששמים תמונה וזה מדמה אותו למפורסם מחו"ל.מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
חיפשתי בהגדרות פרופיל, נאדה, כנראה שאני מפספס פה משהו... כן, שאלה שצצה לי פתאום אחרי כמה שנים טובות שאני בפורום... ? HELP!
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-