עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yuval_routing,

אני עורך סקר קצר של קורסי CCNA ומחיריהם בארץ. הסקר: קורסי CCNA בארץ - מחירים פרטים וביקורת אם יש לכם פרטים (קורסים נוספים, מחירים שקיבלתם, המלצות/ביקורת מרצים, ציוד בקורס וכו', שילחו אלי, פרסמו כאן (ואני אעביר) או הגיבו שם. תודה יובל

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by DAVIDD,

כל אלה שטסו באל על תענו בכנות לקחתם את האוזניות או לא?? אני הרמתי להם את האוזניות רק בשביל המזכרת (כל טיסה ני עושה את זה חח) למרות שהאוזניות ממש חראאאאא אבל לא נורא מה איתכם אתם משאירים את האוזניות או לוקחים איתכם?

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  3. שלום אני עובד במקום מסודר מעל ל 20 שנה ונמצא 8-10 11 שעות ביום במקום העבודה עובד מול מחשב..יש במקום העבודה ציוד סביר מחשבים של DELL או HP מסכי 21 אינץ..הכל רגיל.. בגלל שאני רגיל מהבית לדברים גדולים יותר איכותיים יותר הקו מחשבה שלי היא שזה בעצם כמו הבית שלי וגם אני מול מחשב בעבודה יותר מזה של הבית. רכשתי לי זוג מסכי DELL דקים יפים עם רגל אחת של DELL מקורית מקלדת ארגונומית של מיקרוסופט.. רמקולים ובעצם כל הציוד החיצוני שרציתי שטוב יותר לעיין ערוך למה שמספקים בעבודה.. כולם מסתכלים עלי בצורה עקומה ומתפלאים מה פתאום ולמה להשקיע על עבודה וכו' ולא מצליח להסביר להם שבעצם זה שלי וזה מה שאני נוגע ורואה מול העיינים ולמה לא בעצם ? ,אם ציוד הקצה דיי מעפן של ה…

4. אז אחרי שהיום המחשב חווה כמה נפילות מתח, חשבתי לעצמי לקנות אחד(עם כל הכסף שאנחנו משקיעים בהם, חבל שאיזה נפילה תהרוס הכל...) אז... האם אתם משתמשים בUPS? ואם כן איזה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום!!! אני אבקש ממכם בקשה קטנה ולא קשה. זה מאוד חשוב לי. אני עושה עבודת מחקר לקורס כלשהו ואני מאוד אודה לכם אם תענו על הסקר הקצר הזה. תודה רבה צטטו את ההודעה הראשונה הזו ואז ענו בתוך הציטוט בבקשה 1. כמה שעות בערך אתם באינטרנט ביום? 2. מהם עיסוקיכם העיקריים באינטרנט?(צ'אטים\פורומים\חדשות\משחקי רשת?) 3. איך ההורים מגיבים על זה שאתם באינטרנט? 4. האם יש עוד חוגים או תחביבים עיקריים אחרים שמעסיקים אותכם? ומה הם? כמה שעות ביום\שבוע אתם עוסקים בהם? (לא חובה) 5. מה גורם לכם לצאת מהאינטרנט? (תכתבו כמה דוגמאות כגון: אתם חושבים שהגיע הזמן להפסיק וללכת לישון\נמאס\משעמם\ההורים מכריחים להפסיק\יש דברים אחרים לעשות) 6. האם, לדעתכם, האינטרנט עזר לכם במשהו? 7. האם אתם יכולים לדמיין את…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום רב, אנחנו קבוצת תלמידים מתיכון קריית חיים. במסגרת לימודי האזרחות נדרשנו לכתוב מטלה שבה אנו בודקים בעיה אזרחית על המתות חסד. נבקש לסמן את התשובה הקרובה ביותר לעמדה שבה אתה מחזיק בה. השאלון מנוסח בלשון זכר אך הוא מכוון לנשים וגברים כאחד. תודה על שיתוף הפעולה. https://docs.google.com/forms/d/1CdqJAuENlPrATZyVlHSNOOeIhVcnSSkX7vJeHvZTg5s/prefill

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by Zinger777,

היי, בשעות אלו ממש המקפיא שלי משחרר גזים (אחרי שעשינו לו מילוי לפני איזה חודש..) מה שאומר שהגיע הזמן למקפיא חדש כי החשמלאי אמר שאם תוך חצי שנה הגז יוצא - לא משתלם לתקן. מדובר על מקפיא של בקו עם 6 מגירות וזה הגודל שאני מחפש גם עכשיו (עם דלת מקדימה ומינוס 20 מעלות יספק אותי) אתם מכירים במקרה חברה טובה שמייצרת מקפיאים והם לא מתים תוך 3-4 שנים? דגם טוב? תודה מראש, Zinger777.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  8. Started by kfirbep,

סקר להמצאה:https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dE5oVWxneXo5VjFoZkx0cFZKc3FwNXc6MQ חולצה שמקררת ומחממת את גופך. נשמע אחלה רעיון לקיץ לא? בסך הכל 2 שאלות קצר וקולע ולא ארוך וצולע

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. אני סטלן דרך אגב... אה ולא להתייחס זה השעה...פשוט לא בא לי לישון ומשעמם תחת אז....מרוב עייפות פתחתי את הסקר הזה לילה טוב!!! וסטלנות נעימה

• 52 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by KvodHagab,

אלה המפרטים של כל אחד DMS 3 http://www.mods4less.com/catalog/product_info.php/cPath/25_28/products_id/65 משיח 2 http://www.mods4less.com/catalog/product_info.php/cPath/25_28/products_id/66 תודה לעזורים!! ואם זה לא חוקי לדבר פה אז מצטער לא ידעתי ואם זה מקום לפורום אחר (פשוט לא ראיתי פה קונסולות) אז שיעבירו בבקשה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  11. עשיתי סדר פסח ופתאום ראיתי את הכיסויים למחשב שקיבלתי לפני 4 שנים, ונזכרתי איך פעם (לפני 6 שנים בערך) הייתי מכסה את המחשב, ואיך כולם היו מכסים, והיום אי אפשר למצוא בן אחד שמכסה את המחשב עם הכיסויים האופציונליים (מסך, מקלדת, מארז, מדפסת), אך בכל זאת רציתי לוודא זאת, ואולי להיווכח שאני טועה?

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. כל כמה זמן יוצא לך לשתות אלכוהול ? איזו כמות אתה שותה, ואילו משקאות ? (כלומר סתם בקבוק בירה, או יושב ודופק שוטים עם חברים מפה ועד הודעה חדשה) ובנוסף לכל, בן כמה אתה ?

• 96 תגובות
    • 7.3k צפיות
  13. אני אישית לא הולך לשמור כשרות מה איתכם?

• 306 תגובות
    • 28.5k צפיות
  14. Started by ybe,

באתר יש "תערובת" של גולשים החל ממקצועני המחשב וכלה בגולשים שמעידים על עצמם כחסרי ידע בתחום המחשבים.להיכן אתם חושבים שאתם משתייכים: [poll] [opt]אני תותח בתחום המחשבים, מקפיד להתעדכן באופן שוטף בכל החידושים בתחום ,ומסוגל לפרק ולהרכיב את המחשב שלי בעיניים עצומות. [/opt] [opt] יש לי ידע נרחב בתחום המחשבים ולעיתים אני עושה דברים בעצמי במחשב שלי.[/opt] [opt]אני מתמצא בתחום המחשבים באופן כללי ביותר .[/opt] [opt] לא מבין כלום במחשבים !!.[/opt] [/poll]

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by IlanF,

סתם רוצה לדעת מה אנשים חושבים. מה אתם מעדיפים, לדבר בסקייפ או בבזק? לא בדקתי את המחירים של בזק, אבל המחירים של סקייפ די זולים.. אז אני חושב שאני אתחיל להשתמש בו...

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  16. סתם מסקרן אותי מי הקבוצה הכי אהודה בפורום.:-)))))

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. היי כולם! תרשמו פה את שם הלהקה האהובה עליכם (ותבחרו אותה למעלה...) + השיר האהוב שלהם עליכם... שלי זאת להקת Evanescence, והשיר המועדף (להיום) הוא Away From Me.

• 118 תגובות
    • 12.1k צפיות
  18. ושאלת בונוס: האם הייתם מוותרים על האפשרות להקליד אותיות גדולות אנגליות במהלך כתיבה בעברית (באמצעות החזקת Shift או לחיצה על Caps Lock) עבור אפשרות קלה יותר להקלדת ניקוד עברי?

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. Started by spon83,

שלום לכולם אני עושה עבודה בתקשורת ואינטרנט וצריך את עזרתכם בסקר

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. בלה בלה בלה.. מה שרשום בכותרת המשאל^

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by Component,

אני לדוגמא מפרמט בערך פעם בחודש-חודשיים.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by mrsph666,

תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  23. בשביל לאכול צריך, בד"כ, לעבוד.. לכל אחד ואחד יש עבודות מהנות, ויש עבודות שנואות... השאלה היא, אם אתם עובדים בעבודה מהנה, שגוזלת לכם את כל היום, האם הייתם מוכנים לעבוד בה בחינם (כלומר: בהתנדבות, ללא קבלת תשלום), או שלמרות שהעבודה מהנה, הייתם דורשים תשלום עבור עבודתכם אשר גוזלת לכם את רוב שעות היום ? נ.ב.אני מבקש מכל מי שבוחר "כן", להשאיר הודעה... יש לי כמה עבודות בשבילו..

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. עניין אותי האם יש כאן מישהו שהישתתף במיזם הנהדר הזה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.