עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by coolmeen,

שלום לכולם, אני לומד במגמת מחשבים בבית ספר בעיקף של 10 יח"ל הכוללות 5 יח"ל עיוניות ו5 יח"ל פרוייקט. השאלה היא האם על כל אחד מהמקצועות של ה5 יחידות יש לי בונוס או יש לי רק על אחד מהם.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  2. קיבלתי אישור מהעתודה האקדמית להרשם לסמסטר חורף במדעי המחשב באוניברסיטת תל אביב. הבעיה היא שבטופס ההרשמה לאוניברסיטה אני נדרש לבחור בין סמסטר א', סמסטר ב' וסמסטר קיץ, ותהיהי אם אחד מכם יודע מה המקבילה של אוניברסיטת תל אביב לסמסטר חורף.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  3. חיפשתי בהגדרות פרופיל, נאדה, כנראה שאני מפספס פה משהו... כן, שאלה שצצה לי פתאום אחרי כמה שנים טובות שאני בפורום... ? HELP!

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  4. לא נהגים חדשים אלה נהגים צעירים בני 19ומעלה! תודה!

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by J.allmighty,

יודעים איפה ניתן למצוא בארץ זרועות כאלה ? http://www.globalcomputer.com/products/product_details.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=3580777

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by Rammler1983,

מה אתם חושבים על הקטע הבא של Andy Kaufman ומה אתם מבינים ממנו? אם תצליחו להבין ממנו משהו בכלל... השיר הכי טוב שלו:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by silky,

האם קיימת תשובה רטורית? ואם כן, האם זו פשוט תשובה טפשית לשאלה רטורית? האם השאלה לעיל רטורית?(לא). והיכן חבויה לה הפילוסופיה?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by huber,

דברו עברית תקנית והתפללו שמישהו יבין אתכם ! המידע האחרון מהאקדמיה ללשון בתחום הטכנולוגיה: מעתה אל תאמרו DiskOnKey , אימרו ה?ח?ס?ן נ?י??ד . מעתה אל תאמרו פורט ( Port ), אימרו פ??ת?ח?ה .. מעתה אל תאמרו דונגל ( Dongle ), אימרו ת??ק?יע? . מעתה אל תאמרו גאדג`ט , אימרו ח?פ?יץ . מעתה אל תאמרו רינגטון, אימרו נ?ע?ימו?ן. מעתה אל תאמרו סאגווי, אימרו ר?כ?ינו?ע?. ומעתה אל תאמרו " יישום " או " אפליקציה ", אלא ה?ח?ל?ה. [ אמור מעתה - את החלה שבהחסן הנייד הצמדתי לפתחה] נשמע כמו פורנוגרפיה ? ? ? ... ולהזכירכם: ת??ק?ר?יש? , ולא ג`ל לשיער. ר?ג??ש??ת , ולא אלרגיה. ג??ח?ל?ת , ולא אנטראקס. מ?צ?ב??ע? , ולא טוש (צבע) ת??צ?ר?ף , ולא פאזל. מ?צ?ל?ה - אדם העושה לו מנגל, " ממנגל". יש לומר ת??ק?ל?יף , …

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by ScreaMan,

טוב אחרי זמן רב שלא הייתי באתר חזרתי ואני שוב פעם פה!

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  10. Started by GWeizman,

אני צריך מאמרים, העדפה רצינית לאקדמאיים (משהו שאפשר להסתמך עליו לעבודה), העדפה נוספת לאנגלית [או כל שפה אירופאית אחרת, כעקרון], אבל גם עברית עובד, בנושאים של התייחסות האנושות למוגבלים שכלית בחברה, ושינוייה במשך השנים, והתייחסות האנושות לגאונים. מה שיעזור לי: 1. מאמרים של אוניברסיטאות מוכרות 2. כתבות חדשותיות (אני מחפש כרגע באתרי חדשות, משם אני מניח שאפשר לנתח כל מיני מצבים קיצוניים) 3. וכו'. תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  11. Started by 00000,

עכשיו אני מדבר בשיא הרצינות, הם משתלטים על כל הענפים בעולם ובינתיים הם הכי טובים בשירותים שלהם. http://www.google.com/mars/ אסור לתת להם להיות מונופול!

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by Kidney_stonE,

אמור לצאת רשמית לחנויות עוד שבועיים בערך אבל כבר קיים ברשתות ה"שיווק". אני רק מיידע (לטובת אולי עוד אנשים שאוהבים TOOL) , אישית ברור שאקנה בשניה שייצא לחנויות. שמעתי בינתיים רק את השיר הראשון, ואני מרוצה סוף הדרך. למרות שהבנתי שדווקא הוא אחד החלשים באלבום חייב לזוז לעבודה, בלילה אשמע את כל השאר..

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by nirsul,

שלום לכולם בכוונתי לרכוש בחדשים הקרובים מחשב חדש (למעט מסך) למטרות עבודה גרפית מאומצת (3D) אני חי ונושם בחיפה והייתי מעוניין לרכוש את המחשב בחנות שבה יש קטלוג עשיר של מוצרי איכות ולצערי רובן או כולן נמצאות בגוש דן. (או ברשת) האם חנויות המופיעות ברשימת החנויות באתר זה - ראויות. שוב, מבלי להיכנס לשמות של חנויות - שזה אסור בפורום האם הן אמינות והאם תיווצר בעייה כאשר (אם) אני אזדקק לשירותי מעבדה ? האם ההרכבה של הטכנאים שלהם טובה והאם למישהו כאן היו אילו שהן בעיות ? אודה על כל תשובה, אפילו לדוא"ל שלי ניר חיפה nirsul@actcom.co.il

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  14. http://www.youtube.com/watch?v=5X-2grT7X1U&search=%D7%94%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9D%20%D7%94%D7%A2%D7%A8%D7%91 (כמה שזה נכון)

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by CroCoDile,

ראשית, אני מקווה שאני כותב את השאלה במקום הנכון. לא מצאתי פורום אחר באתר בו מתאים יותר להעלות את השאלה לדיון. ידוע כבר זמן רב שחלק מספקיות האינטרנט בארץ, חרף הכחשותיהן, מגבילות את האפשרות לשיתוף קבצים על ידי לקוחותיהן. אני לקוח של אינטרנט זהב (012 סמייל ועוד ועוד שמות שיש לחברה הזו...) ובשבועות האחרונים מהירות ההורדה המקסימלית אליה אני מצליח להגיע בשימוש ב-uTorrent נמוכה משמעותית מבעבר. באופן מוזר כל זה התחיל להתרחש דווקא אחרי שהגדלתי את החבילה שלי למהירות 2.5MB (הן אצל הספק והן בתשתית). שאלתי היא אם כן האם ידוע לכם שחברת אינטרנט זהב אכן חוסמת את שיתוף הקבצים ואם כן אז איזה ספק לא חוסם?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  16. כרגע היתה כתבה בערוץ 2 על המפעל של אינטל בקריית גט .. מישהו ראה ? עוד מעט היא תעלה לאתר אז אני ישים לינק מי שלא זוכר היתה גם כתבה באתר .. http://hwzone.co.il/news/1214942223/84526/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני רוצה ליסוע מחר (כן, כן, מחר) לכנרת וזה קצת בעיה כי האוטובוס האחרון מירושלים יוצא ב-15:00 ואנחנו רוצים לצאת ב-19:00. כמה יעלה לי טרנזיט מירושלים עד לכנרת (פחות או יותר... )ואילו חברות עוסקות בהסעות כאלו?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  18. היי, אני עומד לרכוש מחשב נייד של סמסונג והאחריות שלי תיהיה אצל "קבוצת חיון-מחשבים" ורציתי לדעת אם הם אמינים ואיך השירות שלהם? גם הבנתי שהאחריות היא בעצם של IBM אבל חיון מספקים אותה... אשמח לקבל את דעתכם ואם יצא לכם לקבל מהם שירות.. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. אז ככה - צרבתי כמה סרטונים לדיסק DVD, הכנסתי לנגן - מ4 סרטונים הוא עשה 96 או משהו כזה, אין לי מושג איך ולמה, הם לא היו מחולקים לחלקים במקור, כל סרטון מופיע עשרות פעמים (אותו שם בדיוק) הסרטונים בפורמט AVI קצת אחרי שמתחילים לנגן את הסרטון זה כותב שיש בעייה עם המידע במחשב זה עובד מעולה מישהו יודע מה הבעייה? פתרון? משהו? תודה איל

20. Started by Zap,

שלום לכולם מישהו יודע במקרה מה השם של השיר שהיה בפרסומת החדשה של הוט..? אני חושב שהשיר הוא די מוכר.. אם מישהו מכיר.. תודה מראש, אבי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by overload,

WWW.heavy.com אתר גדול! מלא בשטויות ודברים מצחיקים. יש גם מוזיקה טובה ברקע (תלחצו על POP UP RADIO בפינה למעלה) לא היה יפה מצדי לשמור אותו לעצמי. תחפשו את הקטעים על בוש יש שם שיר שנקרא GAY BAR, גדול! תהנו... אם יש לכם אתרים אחרים מצחיקים יותר שתפו אותי.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by d3vil,

מישהו יודע פרטים? אני לא מדבר על רשימת ההופעות והכל, אלא כרטיסים, תאריכים וכו'... עריכה: תאריכים כבר מאצתי, 24-25 לחודש הנוכחי..

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  23. אני חייב לדעת!! ועוד שאלה במקרה שאני לא יכול להגיע לגיבוש במועד מסוים.. אני יכול לדחות (למרות שזה נשמע טיפשי )

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by JUNGLE,

http://www.505.co.il/classics/class052.htm

• 2 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.