כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
מחפש גם את התמונות של האלבומים שלהם אך בגדול , כח מה שמצאתי היום זה תמונות מצ'וקמקות שלהם... חוץ מזה הכותרת אומרת הכל
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
-
האם עוד אנשים שמו לב שמ 18:25 עד עכשיו אפילו מפסיקים השידורים בתבל באזור הצפון? לא רואים כלום ואני פיספתי פרק בסידרה שלי בערוץ 10.... למישהו יש מושג מה קורה איתם ולמה השידורים משובשים?? :AR15:
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מיש הו יכוללהמליץ לי על אחד שכזה? משהו שיתרגם לי אנגלית לעברית דרך האינטרנט(אפשר גם תכנה) ויהיה חינמי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
למישהוא מכם יש דרמל (גם דרמלים לא מקורים, של ולףוכאלה) האם אתם יכולים להלוות לי כדי לעשות מודינג וחורים במארז כאילו, תבואו אלי הביתה ונעשה מודינג ביחד באיזור חיפה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
http://www.4boredom.com/movies/saddamplaysgames.swf
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני לא מבין איפו אני יכול לקנות כרטיסים למשחק כדורגל (חוץ מכמובן ללכת להצטדיון עצמו) בוא נגיד שאני רוצה לקנות כרטיסים למשחק של מכבי ת"א נגד מכבי חיפה שיערך ב 5 לאפריל באצטדיון בר"ג אז אך אני בדיוק עושה את זה ??? תודה מראש לעונים אתם תעזרו לי מאוד.
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
http://www.liquidgeneration.com/poptoons/saddamfromiraq.asp
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום ! לפני כמה חודשים אני זוכר שקראתי מדריך באיזשהו אתר חומרה ישראלי (אולי זה היה PCPRO ז"ל?) על מבנה של דיודות ואלקטרוניקה של המחשב עם אנימציות פלאש משהו ממש מושקע, עכשיו אני צריך לקרוא את זה שוב ואני לא מצליח למצוא אותו, חיפשתי ב: HWZONE GUIDES.CO.IL PCTIP.CO.IL PCPHOBIA.CO.IL TECHNO.CO.IL ולא מצאתי אותו... אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איפה אוכל להשיג אותו או איפה הוא פורסם אז ... תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים הגבילו את ההלעת הקבצים לאורט לקבצים שלא יותר גדולים ממגה . עכשיו השאלה שלי לאיפה אני אני יכול להעלות קבצים מהר ובחינם אני לא יכול על לייקוס כי הם לא מרשים. הקבצים הם קטעים שאני וחבר שלי הכנו וזה 100 אחוז חוקי!
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
http://www.subhi.com/public/bushwhacked2.mov
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
טוב אני יתחיל ככה... אני עושה לי משהוא מיוחד בבית ואני צריך בשביל זה טרמפולינה מקיר לקיר!!!! אם למישהוא יש מושג או איזשהוא כיוון איפה אני יכול לחפש זה נורא יעזור לי... ולא סתם טרמפולינה משהוא כזה איכותי עם קפיצים שמתחברים לקיר... תודה!!!! עריכה: סליחה על הסימני שאלה....
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קבלו את הגרסא החדשה לנובים שכולנו אוהבים...(אולי ישן אז אל תאשימו) http://www.starterupsteve.com/swf/stfunoob.html
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
אצלנו בקיבוץ יש מנהג שכל 1 באפריל החבה"נ(חברת נעורים ט-י'ב) עושים משהו בשנים קודמות היו לוקחים את כל העגלות\אפניים ושים בחדר אוכל הולכים בקיבוץ עם קולנועית ושים שירים וצועקים במגרופון וכו' וכו' השנה יותר נכון אתמול בלילה רצינו לעשות הרבה רעש לקחנו את המערכת של המועדון 4 רמקולים של מסיבה 2 מגירופונים דיסק של נירוונה והתחלנו לעשות הרבה רעש ואז התחילו להגיע כל התושבים(שהם לא חברי קיבוץ (חבר קבוץ=תושב וותיק\קבע) המסריחים קודם כל הגיעה הלסבית הראשונה ככה בעצבים בלה בלה בלה מדברצת איתנו לא שמים עלייה הולכת ומתחיל לשבור לנו את כל התקעים ,יש עוד לא אכפת לנו וומשיכים ... אח"כ באה החברה הלסבית השניהי מוציאה את כבל מרמקול אחד (כמו כל אחד אחר שבא לשם בעצבים ) ואומרת "אני אטלפ…
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אם אני רוצה להזמין משהו מחו"ל כל מיני HS ודברים למודינג וכו'. עד איזה סכום אני יכול להזמין בשביל לא לשלם מע"מ ומכס?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הוידאיו התקלקל אז החלטתי לקנות DVD. אין לי מושג איזה לקנות. התקציב הוא 1000-900 שקל . הוא לא צריך להיות ממש טוב , אין לי אפילו מערכת סראונד , בכלליות אני צריך רק שהוא יריץ את כל הDVD שאני אתן לו (מולטיסיסטם , אם בכלל מוכרים לא כאלה) וגם חשוב שיהיה אמין. תודה.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
עד היו ראיתי בכל שבת וויג'ר בערוץ יס פלוס אך הסידרה נפסקה ולא שודר פרק משבת שעברה. אני יודע שהסדרה לא נגמרה אלא אני שואל למה לא משדרים יותר פרקים שלה. אם מישהו יודע מתי היא תחזור למרקע זה יעזור.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לתת לי אתרים אם סמיילים? ואולי גם אווטרים. ;D
-
יש מן כאלו SoundBoards של מפורסמים,למשל: Ozzy גם של Arnold אז הם מתקשרים לאנשים ומשתמשים בזה . הנה כמה שיחות : Ozzy Call Arnold Call אין נשפכתי מצחוק .... כנסו כאן לעוד שיחות
-
אכלתי אצל חבר! זה שולט!!@#!@#! למישהו יש מתכון? :<
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-