כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
טוב עכשיו נגמר לו החלק השלישי בטריגו' שאני יושב רואה כבר 3 ימים (בפעם השניה או השלישית אנלא זוכר) ועכשיו אני בטוח שהבנתי את כול מה שאפשר להבין, את כול מה שהולך לאיבוד בתרגום ו.....הקיצר הכול ועדיין יש לי כמה דברים שלא הבנתי אז נפתח בשאלה ראשונה היא לא קשורה להבנה אלא לידע - למישו יש מושג איך קוראים לשיר/מוסיקה בסוף של החלק השלישי (מן סוג של אופרה) שאלה שניה היא מה לעזאזל נסגר עם ניו? כאילו חלק ממה שהארכיטקט אמר לו זה שהמטריקס נבנת מחדש ואז יש "אחד" חדש אבל לא קרו הדברים שהוא אמר אז..... וחוץ מזה לא הבנתי איך ניו הרג את סמית' אההה ו..........שאלה אחרונה אם מישו יודע איפה אפשר להשיג עוגה כמו ש"מרב" כתב (כן כן הזאת מהסרט השני) אבל אחת שעושה אותו דבר הוא מוזמן ליצור איתי…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מוכר כרטיסים להופעות שבניצנים: 1. מוקי+מוש בן ארי 2. היהודים 3. משינה! 4.פורטיסחרוב! 5.אביב גפן כל מי שמעונין לקנות במחיר מצוין ! שיפנה אלי ב: ICQ 199242260 MSN liorm6@walla.co.il או אימל lior11@gmail.com כל הקודם זוכה!
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
חשבתי שכדאי שקרוב משפחה שמגיע השבוע לניו יורק יביא לי את ה-psp . הוא עולה שם 250$. מה אתם אומרים שווה? מישהו יודע מה קורה עם משחקים שקונים בארץ? נ.ב אם יש המצלמה למשחקים למי שמכיר.... תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני באתי עם מגן 70, בקושי למדתי (ניסתי, אבל הספר כ"כ משעמם שזה קשה להתרכז יותר מ-10 דקות) , הייתי עייף..ככה שבערך קיבלתי 90 :bigglasses: באמת נראה שמשרד החינוך אחרי ה-66 ממוצע של שנה שעברה (אם אני לא טועה) רצה להעלות את הציון הכללי, כך שעכשיו הממוצע בטח יהיה 80. ד"א, שאלה ראשונה - סעיף ראשון - התלבטתי בין "חופש העיסוק" לבין "הזכות לקניין" ובסוף רשמתי "הזכות לקניין". רק בזה אני לא בטוח. זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה עם הסינים. יש פשוט יותר מדיי מהם וזה מתחיל לעצבן אותי. אני צריך עזרה בלתכנן רצח עם אבל זה צריך להיות מבצע סודי כבר אירגנתי כמה חברה, לוחמי הצבא הסרבי לשעבר ועכשיו אני צריך לארגן מקום סגור ודרכי תחבורה לסינים. עוד רעיונות יתקבלו בברכה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
יש לי שכן ממש מעצבן ובא לי להרוג אותו אני צריך עצות על איך להרוג אותו ומי שמוכן לעזור אז שיגיד
-
- 14 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להתחיל לימודי נהיגה בחופש הקרוב וכך גם אחותי, חשבנו ביחד לחפש אנשים שגם מעוניינים ללמוד נהיגה כדי ללכת ביחד למורים ולנסות לארגן הנחה איכותית. זוהי הסיבה שאני פונה אליכם, אם אתם או אנשים שאתם מכירים: 1. גרים באיזור ירושלים 2. רוצים ללמוד נהיגה אנא צרו איתי בקשר בICQ או מסנג'ר שרשום בפרופיל שלי באתר. תודה!
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שיר מפורסם, שהושמע היום בתוכנית המיטב של פספוסים עם זו שחולמת כביכול. מילים זכורות מהפזמון: dreams ... will/are aalways תודה.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אתרים שמוכרים סרטי DVD וסדרות בזול, עדיף עם תרגום בעברית. האם יש איזשהו שירות בארץ בסגנון של נטפליקס? (כלומר ניתן להזמין כל פעם מספר מוגדר של DVD, להחזיר ולקבל עוד DVD ע"י תשלום חודשי קבוע ובלי הגבלה על מספר הDVD סך הכל, חוץ מהמגבלות שנוצרים בגלל הדואר וכו').
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מוצא את לוח בחינות הבגרות באתר משרד החינוך אז אם מישהו יוכל להגיד לי בבקשה באיזו שעה הבגרות באזרחות מחר 23.06.05 אני אודה לו מאד. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי את הכבל הזה לטלפון, עכשיו בעזרת התוכנה PC SUITE את הצלצולים ואת התמונות לתוך המכשיר. השאלה שלי זה איך אפשר להעביר משחקים ותוכנות שונות לתוך מהכשיר? איך אפשר ישירות לגשת לזכרון של המכשיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת, האם יש דרך כלשהי להבטיח שאני אקבל מיונים ליחידות מחשבים של מודיעין וכאלה (ממר"ם וכד') איכשהו? נגיד האם יש להם אתר שאני יכול לבקש שישלחו לי מיונים או משהו כזה (אוף,התכוונתי לכתוב משהו יותר ארוך ועכשיו זה נראה לי מטומטם... טוב נו, שש בבוקר עכשיו,איך אפשר כבר?)
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, יום שני נגמרים הלימודים,והמחוייבות האישית שלי בקושי התחילה :-X,שתים עשרה שעות בלבד... כתלמידי אל"צ,אפשרו לנו לעשות "רק" 40 שעות,והייתי רוצה לדעת מה קורה למי שלא השלים את מכסת השעות שלו,מניסיון או ידע אישי. האם לא יתנו לי את ציוני הבגרות :s05:שעליהם שקדתי ימים כלילות ?... :'( - לחוץ...
-
- 42 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
לכל אלה שהיו בדיגיטל סיטי. אני אישית מאוד נהנתי! למרות שהמעבר בין ההרצאות היה מאוד צמוד והיו צרכים לתת 5~10 דקות הפסקה בין הרצאה להרצאה. סתם מאחרים להרצאה, אין זמן לנשום וזה חבל. בכל מקרה היה ממש יפה!! אני מאוד אהבתי את ההרצאה של "טכנולוגיות עתידיות - Minority Report" היה מדהים!! ובסוף הלכתי להרצאה של "גיימרים - ספורטאי הכורסא" שזה בכלל היה מגניב לאלה, במיוחד לחובבי האלקטרוניקה ואפילו מודינג! 2 בחורים בני 30 וקצת משוגעים על כל הראש! (שאחד מהם הרצאה והציג) שהלכנו וקנו שילדה של אוטו שעבר תאונה, ממש קנו את הפח של האוטו בלי גלגלים ובלי מנוע וכו'..חיברו מחשב למכונית, שמו מקרן מאחורה, שיפצו לחלוטין את האוטו והפכו את האוטו לסימולטר של מירוץ מכוניות! יושבים באוטו ונוהגים…
-
- 12 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
שהכובים בו היו ההורים שלו.. חחחח איזה דרך לגלות מה אבא ואמא אוהבים לעשות בשעות הפנאי חחחח ועוד יותר מצחיק זה התגובה של ההורים..
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://gprime.net/video.php/fireauction מצחיק חבל על הזמן :lol:
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לפרטים: www.mymusic.co.il מישהו מכאן הולך? אם כן אז לאיזה ימים\הופעות? אני אישית חושב שהשילובים השנה לא הכי מוצלחים אבל את זה עוד נראה.. מה גם שיולי זה לא כזה חודש טוב (עדיין יש לי בגרויות חוזרות כנראה ) אבל...בכל זאת...כפר מוזיקה..שנה שעברה היה פשוט טוב!
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מידע על הסדרה הזאת? תודה..!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה ואני לא יודע מה צריך להיות בטלווזיה טובה 100HZ או 50HZ איזה ניגודיות. איזה חברה הכי טוב לקנות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
http://www.putfile.com/media.php?n=fights כול אחד יותר אפס מהשני
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום כולם אני מחפש אתר שיש בו עיצובים להודה לא עיצבוי php phpnuke עיצובים כאלה כרגילים שיש תתמונות ותדפים ושסה''כ צריך לערוך תודה!
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-