עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מזל טוב לכל מיש סיים את הלימודים היום! חופשה מהנה אני אישית סיימתי את חטיבת הבניים

• 145 תגובות
    • 11.4k צפיות
  2. Started by TermiNal,

אוקיי אז ככה.. חברה שלי ואני בני 15 שנינו חברים כבר שנתיים.. ויש לה יומולדת עוד מעט.. עכשיו אין אני מת על הילדה הזאתתת אנחנו כל-כך אוהביםם וחושבים כבר על חתונה אז יש לה עוד מעט יומולדת ואני רוצה לארגן לה יום שהיא לא תשכח בחיים... אז ככה.. בבוקר אני בא אליה - ממלא את כל החדר בפרחים ובנרות כותב: (השם שלה) מזל טוב אני אוהב אותך ובזמן שהיא ישנה אני מתחיל לנגן לה בגיטרה איזה שיר רומנטי (צריך עזרה למישהו יש המלצות לשיר טוב בעברית??) ואז היא תתעורר ככה ביחד עם הגיטרה ויהיה לה תהפתעה.. אחרי זה קמים והכל ואז אין לי מושג מה לעשות לה ואני צריך תוכנית עד הערב.. קיצור פה אני צריך את עזרתכם.. משו לעשות בתקציב של עד 1000 שקל!! כולל מתנות למרות שאני די סגור כבר על מתנות אבל בכל זאת תציעו…

• 72 תגובות
    • 7k צפיות
  3. Started by HeaT-SinK,

גם אם אני לוחץ על הדבר הזה הוא לא נעלםםם ! אני רוצה ללחוץ על כפתור שנמצא מעל התפריט שרואים..אם אתם מכירים אז "שווה ציון". [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  4. Started by Libby,

עשר דקות הזויות, בן אדם בהיסטריה, נדיר לראות דבר כזה... מה לא עושים בשביל המחקר? http://www.lookatentertainment.com/v/v-1212.htm

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, הגעתי למסקנה שאני צריך כסף זמין ומהיר, מחשבים זה עסק יקר ואודיופיליות אפילו עוד יותר, אז דיברתי קצת עם חבר שלי והחלטנו שאנחנו צריכים לשדוד בנק. כבר דיברתי עם טייס מסוקים שאני לא יגיד את שמו משדה התעופה בהרצליה שיטיס לנו את המסוק בתור רכב מילוט.. הצלחנו לארגן M16 קצר בנתיים, בקשר לעוד אקדח שאנחנו צריכים חשבתי לשאול אותכם איזה הכי כדי לי? אני צריך משהו עם מינימום 12 כדורים ושיהיה קל להפעלה. בקשר לבחירת הבנק חשבתי שכדי דווקא בנק עם 3 קומות ושיהיה לו גג בשביל שהמסוק יוכל לבוא לעסוף אותנו מהגג וככה נוכל לברוח משם דיי בקלות יש לכם איזה עוד טיפים שאני צריך לדעת? ואם אתם רוצים לעזור אנחנו צריכים עוד איזה שני אנשים בתור עוד כח אש, עדיף אנשים עם ניסיון לנשק. אנחנו צריכי…

• 135 תגובות
    • 11.8k צפיות
  6. לא רק שסיימת אותי ידעתי פשוט הכל הכל ,היו שם את השאלות שבדיוק התמקדתי עליהן לא חשבתי שניה ואני על השאלות בלי לעצור (כמובן אחרי שבדקתי שהשאלה מה מה שחשבתי על זה אז אל תתפסו אותי על המילה D:) חחחחחחחחח סימתי!!!!!!!!!! איך הלך לכם?

• 10 תגובות
    • 726 צפיות
  7. בתאריכים 10-17.7.2005 מראשון עד ראשון מלון: Club In אילת מקום: יחידה שלמה שבתוכה שני חדרים (בכל אחד 2 מיטות), סלון (ספה נפתחת למיטה זוגית), מטבח, שירותים, טלוויזיה וכו' עריכה: מחיר: 3200 ש"ח בדקתי עם מתווכים וזה הכי זול שיש לשבוע הזה ובאופן כללי לחופש מי שרוצה לסגור 050-520-5485 זה הפלאפון של אבא שלי, קוראים לו אבי

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by עמיר שחר,

אני מחפש ברחבי האינטרנט תמונות של מצדה בעיקר מבטים כוללים לפרויקט שאני עושה אך לא מצאתי. לכן אני פונה עלייכם אם למשהוא יש תמונה של מצדה ומוכן לעזור לי אני הודה לו מאוד. בתודה מראש עמיר שחר

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by SilverCivic,

אהלן רציתי לשאול אם לבחינת בגרות בהסטוריה יש מועד חורף או שצריך לחכות שנה שלמה??? ( לא יודע כלום למחר ) תודה

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  10. Started by Guy King,

שלום, חשבתי בזמן הצבא לעשות כמה מועדים חוזרים של בגרויות בשביל לשפר את הממוצע שלי (98.5 בערך) לציון יותר גבוהה בשביל שאוכל אחרי הצבא להתקבל ביתר קלות לאוניברסיטה. האם הצבא מאפשר לצאת לבגרויות אקסטרניות? אם כן, כמה אפשר לעשות בשנה? יש הגבלה בנוגע לכך? איזה חופש, אם בכלל, אני מקבל לפני הבגרות בשביל להתכונן אליה? תודה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by arkadur,

אני רוצה לדעת איך בולסים במדינה שלנו.. האם אתם מתורבתים? או טורפים ג'אנק בידיים..

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. חד וחלק הטרנסים הכי טובים ששמעתי הם של מילק ,מישהו פה מכיר אותם חוץ ממני (וממתן שנקרא על שמם בפורום) Livin A Lie_New The sun always shines on tv Time in my eyes אלה בנתיים השירים ששמעתי והאהבתי במיוחד את הראשון,אם מישהו מכיר שירים שלהם שיותר יפים נא לציין פה.........שירים חזקים ביותר ,אצלי עכשיו הסאב וופר עומד למות מרוב הווליום ששמתי את השירים......... ;D

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by moses_23,

יש כאן מישהו שנוסע בקו 454 של סופרבוס? אני צריך לדעת אם הוא עוצר או עובר קרוב לדרך הטייסים או ללא גארדיה. תודה!

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  14. Started by TommyBoy,

מחפש דרכים להעביר את הזמן בנסיעות ארוכות , אפשר לשמוע מוזיקה , מחפש דרכים נוספות להעביר את הזמן עם אחי . בינתיים כל מה שעלה לי בראש זה טאקי ואולי דמקה . לא בקשה רגילה , אבל עדיין

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by darkman,

המזלג: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=36071&item=6540885298&rd=1 הסכין: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=36071&item=6540885361&rd=1&ssPageName=WDVW חחחחחחח גדול גדול תיראו מה הוא מוכר בטח כמה כסף הוא עושה גם אני רוצה!

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  16. יש איזה אתר שבאמצעותו אני יכול לשים תמונה בכרטיס שלי . למישהו יש את הלינק שלו ?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  17. Started by MushMush,

מי הולך לאיזה מההופעות של ניצנים?? אני הולך להופעה של עברי לידר ולהופעה של מוש בן ארי\מוקי

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  18. אני מנסה כבר שעה למצוא את האתר שלו ולא מצליח.. אם הוא בכלל קיים עדיין למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  19. Started by דניאל מלנקי,

היי, אני רוצה לקנות פלאפון חדש ואני ממש מתלבט בין נוקיה 6600 לבין מוטורולה e398 איזה משניהם הייתם מציעים לי, או שבכלל אחר? התקציב הוא עד 1650...אני לא קונה מהמפעיל

20. http://w3.castup.net/jfa/filmsscreen.asp?ai=148&ar=20041215-27 יש בו הכל ומהכל! עם הרבה סבלנות, תביטו על הכל ואל תדלגו - המון הפתעות שלא חלמתם לראות. תשריינו לעצמכם שעה ורבע ככה, זה פשוט שווה את זה.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  21. או'קי , חבר של ההורים , מחפש לקנות טלויזיה פלאזמה . הוא אמר לי שאם אני אמצא לו את הדגם הזה , להזמין מהאינטרנט (רצוי מחול בגלל המחירים) הוא יביא לי 1000 שקל. זה דיי דחוף , ורציני. החברה היא של פיוניר , הדגם הוא : 50inch PDP-505PE ומגיע עם זה גם רסיבר , או טיונר , לא יודע מה זה הדגם שלו הוא PDP-R05E אני ממש יודה לכם (וגם הכיס שלי :) אם תצליחו למצוא חנות באינטרנט להזמין את הטלויזיה.

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן קבלו את הסודוקו המצורף... הוא אמיתי ופתיר לכל החכמולוגים... בואו נראה מי יכול לפתור את הדבר הזה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מחפש תמונה גדולה ומיוחדת לעשות ממנה פוסטר גדול צריך תמונה עם איכת גבוהה מאוד למי שיש תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. איך מגיעים לנמל חיפה באוטובוסים מירושלים? לא ממש הבנתי איך משתמשים באתר של אגד

• 6 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.