כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
-
אני ניכנס תמיד כימעט לאוברקלוקינג וקירור
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
אוקי,שלום לכם קהילת HWzone,או לפחות כל מי שנכנס לפה. אז בואו נתחיל בהסבר קטן ,מה בעצם אני רוצה ממכם? חברי הפורום דנו מס' פעמים על השאלה הבאה : "למה אין לHWzone שרת קולי (Ventrilo ,Teamspeak וכדומה) שבו הם יוכלו לדבר בשעות הפנאי ,לשחק בו במשחקי רשת ובכלל לדבר ולהכיר אחד את השני?" אז התשובה היא כמובן : אף אחד לא הרים את הכפפה בכדי להקים דבר כזה. ופה נכנס הדיון הזה .. לדעתי צריך דבר כזה קהילה קולית או במילים אחרות ,שרת בתוכנה מסויימת שנוכל להפגש שם ולדבר ולהכיר אחד את השני. כחלק מהשרת הקולי שלנו נוכל להקים חדרים לכל משחקי הרשת ולכל המטרות והכוונות כגון : משחקי רשת ,חדר רדיו,חדר מוזיקה,לובי וכו'. אז מה הן האפשרויות שלנו? מס' תוכנות עומדות לרשותינו: התוכנה הראשו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקרוב קונה משם מחשב חדש ואני כנראה עושה את ה-OC שהם נותנים בחינם. רציתי לבדוק אם למישהו אכן הייתה היתקלות עם האחריות שלאחר OC שהם עושים או בכלל אחריות על מוצרים אצלם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מישהו מעוניין להביא לי מתנה בסכום של עד 1800-2000 ש''ח והוא לא מעוניין לתת כסף אלא מתנה ואם אני לא ימצא משהו שמוצא חן בעיניי אז הוא מוכן לתת לי את הכסף *מתנת יום הולדת* בכל מקרה מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
סתם מעניין אותי לדעת איך אתם משיגים תוכנות/סרטים/משחקים...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ואם אפשר לפרט למה ,קדימה להצביע!
-
- 43 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום אני הולך לארגן מסיבת רשת בדרום בישוב בשם להבים אני מעוניין לדעת כמה אנשים פה יקחו אותי ברצינות או מוכנים לנסוע כל הדרך מהצפון לפה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך להודעה הזו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=191160.msg1665992#msg1665992 תהיתי כמה פעמים נהגתם במשך תקופת המלווה שלכם.
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כמובן, מדובר באייקון הבא: עריכה: נמקו תשובותיכם, ואימרו לאיזה סיוטאציות הייתם או הייתן משתמשים או משתמשות בו.
-
- 30 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
http://www.nana.co.il/ אהבתי את האופציה השלישית, בחרתי בה כמובן =]
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
ותזכרו אם אתם מסמנים גיל בוגר יותר... הזין שלכם לא גדל מזה... ולא רימיתם אפחד חוץ מכם...
-
- 44 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עושה סקר עבור הפרוייקט באנגלית שלי בנושא הארי פוטר. אני אשמח אם תוכלו להקדיש כדקה מזמנכם להשתתפות בסקר, אותו ניתן למצוא כאן. בתודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעניינת אותי התפלגות הגילאים פה באתר... מצד אחד יש פה רבים שמפגינים ידע רב ומתנסחים כמו אנשי מקצוע מנוסים ומצד שני לא חסרות פה הודעות עם 20 שגיאות כתב ב-10 מילים... אז... בני כמה אתם?
-
- 78 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
תתחילו להמר לפני שיהיה מאוחר מידי
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
כפי שבטח רובכם כבר יודעים החל מיום ראשון הקרוב יופעל החוק בארץ שיאפשר ללקוחות בחברה סלולרית אחת לעבור לחברה סלולרית אחרת מבלי לשנות את המספר פלאפון. באותה הזדמנות מי שעובר שירשום למה הוא עובר ומה מציעים לו בחברה החדשה בניגוד לחברה היישנה.. אני עכשיו בסלקום וכנראה שאני יעבור לאורנג.
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
^^^^ מצטער, בד"כ אני משתמש מנומס ונחמד אבל האלפקה הסורית הזה, הייתי חייב להגיב איכשהו.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-