כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
האתר שלהם כל כך דפוק שאני אחרי 20 דקות לא הצלחתי למצוא איך אני שולח להם מכתב או בכלל נרשם לSupport הגלגלת בעכבר שלי נדפקה, אפשר ללחוץ עליה אבל כשמסובבים אותה זה כבר לא עובד. העכבר במסגרת האחריות ואני רוצה לדעת אולי הם יחליפו אותו כמו שראיתי שלוג'יטק עושים. בכל מקרה, למישהו יש מושג אם KSP יטפלו לי בבעיה הזו? קניתי מהם לפני פחות משנה והעכבר באחריות.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מונית שירות (אין ברירה, חייבים לעבוד בלילה), מפתח תקוה תחנה מרכזית עד תל אביב אבן גבירול. איזה מונית שירות מגיע הכי קרוב לשם? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן מסיבת חוף ל-15-20 אנשים, משהו עם אוהלים, על האש, מוזיקה ותאורה. הבעיה שלי היא שאנחנו חבר'ה די צעירים ואין לאף אחד אוהל ואף אחד לא מתעסק ב-DJיינג אז אין גם גנרטור ומערכת הגברה רצינית, לכן חשבתי ללכת על השכרה. יש את אתר RENTCENTER שמציע השכרה ליום בתמורה לכמה עשרות דולרים, נניח אוהל ל-8 אנשים ב-36$ או גנרטור של 850W גם ב-36$ מערכת הגברה מצד שני לא תהיה בדיוק בעיה, יש לי Z623 של לוג'יטק שמוציאה ווליום מכובד (ראו ביקורת בביקורות->סאונד) אז נראה לי שזה מספיק. נראה לי שהגנרטור יספיק לרמקולים של 200W, ותאורה של ~300W? (שש נורות של 50W) יש למישהו נסיון עם השכרת דברים כאלה? ובכלל בארגון מסיבות חוף? יצא לי לארגן הרבה מסיבות אבל אף פעם לא בחוף. יש פה המון סיבוכים …
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי צילינדר ו מספרים של -3.85 ו -4 ביררתי קצת ואמרו לי שמתאים לי PRK ו Lasik ה PRK יוצא יותר זול השאלה עם זה עדיף יש למישהו המלצות וניסיון עם השיטות הנ"ל ?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
Norwegian Wood / Kashmir (Beatles and Zeppelin) The Aaron English Band
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי חשבון בטורנט ליץ עכשיו רציתי לדעת אך אני יכול לדעת איזה קוד יש לי הוא פשוט נשמר לי ואני לא זוכר אותו והוא מופיע כ****** ואני לא יכול לשלוח לי מייל של הקוד כי זה לא האימייל שלי שהכניסו
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת, וגם עדיפות לאתרים שאינם צריכים קורות חיים, העדפה היא לדבר מיד עם המעסיק בפלאפון. וגם העדפה היא להרבה משרות שמתאימות לחיילים.
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
לא הייתי בטוח איפה לרשום את זה... אבל יש לי בעיה מאוד מוזרה בפייסבוק בפיירפוקס. עד עכשיו הכל היה תקין, לא עשיתי שום דבר מיוחד. ופתאום הפייסבוק נראה ככה: (לינק שיהיה אפשר לראות נורמלי) http://i51.tinypic.com/208h7hx.jpg וב Internet Explorer הכל תקין. ניסיתי למחוק עוגיות וכאלה שום דבר לא עזר. אשמח לעזרה תודה!
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
אהלן למי שמכיר את הפרקים האלו, ולמי שלא פשוט עשו מיני סידרה של 10-15 דק לכל פרק ובערך איזה עשרה פרקים עכשיו לא הבנתי בדיוק מה זה, פרולוג לסרט כלשהו? למה עשו את זה מיני סידרה ולמה כזה קצר? בכל מקרה הבימוי נראה הרבה יותר טוב מכל הסרטים שהיו בעבר, נראה נחמד לגמרי.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
שלום רב. אחי הצעיר מחפש הכוונה ללימודים גבוהים ומכיוון שאני בחרתי בדרך שונה בחיי (ולדעתי האישית מוצלחת יותר) איני יכול לייעץ לו בנושא. משיטוטתי בפורום התרשמתי שיש פה מספר אנשים בעלי דעת שיכולים לעזור בעניין ללא השפעה של גורמים סובייקטיבים חיצוניים ולכן בחרתי להשתמש בפלטפורמה הנוכחית בנושא. אני בכוונה לא רוצה לפרט מה תחומי עניינו אלא להתרכז ביכולות שלו ומשם להתקדם הלאה. אחי גאון בגאומטריה וטריגונמטריה ובעל יכולת ראייה במרחב מעוררת הערצה (לצערי נאלצתי לעזור לו רבות באלגברה בתיכון - הצד החזק שלי) ואני חושב שחבל לפספס את הפוטנציאל שלו בתחום. מה לדעתכם המקצועות האקדמיים שימצו ויפתחו את כשרונו? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
-
כרגע אני גר בדירה שכורה ואין לי תנור, והטוסטר אובן שיש לי שווה לתחת . אני יודע שזה לא המקום המושלם אבל בכל מקרה אם למישהו יש מושג או דגם מומלץ אשמח להמלצה .
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
http://www.pottermore.com/ מישהו שמע? ראה? מכיר? בעוד כחמישה ימים הולכת להכריז ג'יי קיי רולינג על ה"Pottermore" שרק אלוהים (ורולינג בעצמה) יודעים מה הוא. יש שמועות שאומרות שזה יהיה מאין אנציקלופדיה של הארי פוטר, מפורטת, אך לא עוד ספר בסדרה. רעיון אחר אומר שזה יהיה משחק (!) רב משתתפים בסגנון world of warcraft שיתרחש בהוגוורטס. הרעיון הזה הדליק אותי דרך אגב. מאוד מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם על נעליים יש מכס + מע"מ ? במידה וכן רציתי לשאול כמה דברים, סכום הנעליים כולל משלוח הוא 113$ (Economy Int'l Shipping) כמה אצטרך לשלם מכס + מע"מ מהסכום הזה ? שאלה נוספת היא האם אצטרך ללכת לשחרר את החבילה מהמכס ולנסוע עד ת"א או שהתשלום יתבצע בסניף הדואר הקרוב אל ביתי ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר, חנות בארץ, שאפשר לקנות אותם במחיר סביר יחסית? http://cgi.ebay.com/Muscle-Fitness-Workout-Gymnastic-Ring-Gym-Exercise-Dip-/280597902112?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4154f03320 חרשתי על הגוגל. לא הצלחתי למצוא שום דבר...
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם אפשר למצוא פנס באיכות סבירה המוציא אור לבן ב100 שח ? מצאתי כל מיני חבילות שכאלו שמציעות פנס קסנון משטרתי + בטריות + מטען ... השאלה היא כמה הפנסים האלה באמת עמידים בפני מים או מוציאים אור מספק ? כמה לומן אני צריך בשביל לעוור מישהו טוטאלית וכמה לומן כדי להאיר בצורה מספקת את המטרים הקרובים ? אם אני רוצה להאיר על המנוע ברכב בשעת לילה מאוחרת נגיד .. כמה לומן אצטרך ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך קצת עזרה עם יוטיוב כי יש לי בעיה קטנה.. אין לי מושג איפה אני צריך לפתוח את הנושא הזה אבל אני כבר יסביר מה הבעיה... בעמוד ה Subscriptions המיקום של הסרטונים השתנה. הנה 2 תמונות כדי שתבינו יותר טוב. ככה זה עכשיו http://imageshack.us/photo/my-images/221/subscriptions.jpg/ וזה היה ככה http://techbays.files.wordpress.com/2008/07/20080705-youtube-tags.jpgכלומר, סרטון ליד סרטון ולא ברשימה כזאת.. אני חייב עזרה כי זה משגע אותי. כל שינוי קטן גם במשהו לא כל כך חשוב , אם אני לא יצליח לסדר את זה אני יהיה מודאג לגבי זה במשך חודשים.
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
נראה שהכל פועל כרגיל והם עובדים דרך הזמנות טלפוניות http://www.skypc.co.il/default.asp
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
איפה יש כספות? בדואר? או שהכי בטוח כספת מוחבאת בבית?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום הפעם אני מחפש אתר, לא תוכנה.. כיוון שאין פורום "אתרים", אז אני עדיין משתמש בפורום הזה.. אתם מכירים אתר שניתן להוריד ממנו מגוון כמה שיותר גדול של ebooks? תודה רבה card
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שקצת לא קשור... אבל בכל זאת אשמח להמלצה לגזיה טובה שאפשר להזמין מאייבי במחיר של בערך -30-50 דולר ... תודה לך העוזרי
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-