כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו יודע על כמה דיסקים מגיע המשחקrainbow six: Raven Shield החדש ? מישהו בכיתה שלי טוען שיש לו אותו והוא אמר לי שזה דיסק אחד, האם זה הגיוני?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ספוילר: בסצינה האחרונה שהסרט מראים את מגנטו נטול הכוחות שלו משחק עם עצמו שח... בסוף הוא מצליח להזיז את החייל במעט. לדעתכם היוצרים יעשו עוד סרט או ישתמשו בקטע הזה כדי לספק לנו קטעים חדשים ?
-
- 2 תגובות
- 452 צפיות
-
-
יאללה חברה, תתחילו לארגן מפגש, אני בא! 8) ברצינות עכשיו, מתוכנן מפגש בקרוב? אם לא, זה יכול להיות פתיח מצוין לקיץ\לחופש הגדול (לצעירים שבינינו). מה דעתכם? נ.ב. אולי אני אתן איזו הרצאה באודיו?
-
כשאני מנסה להיכנס לשם דרך האימייל (כשיש הודעה חדשה) אז פיתאום זה כותב לי Please try again. If you come back to this error screen, report the error to an administrator. מה קרה?
-
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]צונזר[/glow] תמונה מושלמת, מכל בחינה אפשרית! גאונות לשמה!
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם המוכר טוב ואם אפשר לסמוך עליו שהמוצר יגיע לא פגום או משהו בשליחה לישראל? ונגיד מבין שתי המוכרים האלו, ממי עדיף לי לקנות? והאם זה משלתם לי בכלל המחירים האלו?? מוכר#1 מוכר #2
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
זה ידוע שרעש בעוצמה חזקה יכול לגרום נזק לאוזניים. אבל האמת היא שגם רעש בעוצמה בינונית יכול לגרום נזק אם אתה שומע אותו רצוף לאורך זמן. אז השאלה האם הרעשים בתדירות גבוהה של מחשבים עלול לגרום טינטונים באוזניים(מכיוון שלאלו שעובדים עם המחשב אנחנו יושבים שעות רבות ליד המחשב)? יש לכם מושג? הסיבה שאני חושש היא התדר הגבוה של רעש מהמחשב, כי התדר הגבוהה הוא מה שבדרך כלל נפגע ראשון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו עובר על התגובות שממתינות לאישור או שזאת פשוט הדרך שלכם לומר שהמשתמש קיבל באן?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
בקיצור, זוכרים בסרט אני רובוט, שהבחורה נכנסת לו לחדר ולא מצליחה לסגור את המערכת?? איזה שיר מתנגן שם בדיוק??? מי שיודע פעמיים גבר. (סתם באמת מי שיודע שירשום, אני מחפש את השיר הזה בנרות).
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
פתאום אני בה לערוך איזה תמונה אני רואה שאין לי אותו איך אפשר להתקין אותו בחזרה ?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
שלום, כשאני נכנס להודעה חדשה שדואר אני לא רואה תמונה. למשל כשאני מקבל דואר מאורנג'. אשמח לפיתרון.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ס קראתי ושמעתי בהרבה שירים וספרים את "kool aid smile" מהזה אומר חיפשתי במילון באינטרנט וכל דבר ולא מצאתי את הפירוש למילים האלו.. אולי מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון בעניין? אני צריך חשבון די דחוף...
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם אתה מכירים חנויות בבירות הנל שיהיה שווה לי לקנות שם נגן אמפי3 (Ipod or Iriver) בזול... אם כן איפה? וכמה יעלה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הזמנתי מוצרים שנשלחו דרך מסטופ בשווי של כ-250$. החבילה כבר אצלי ביד, חוייבתי בגין המשלוח, אך לא עבור מכס. האם זה אומר שהחבילה באורח פלא לא חוייבה במכס, או שאל לי להיות נאיבי, והחיוב יבוא בהמשך?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את המוצר הבא דרך קנייה קבוצתית, https://www.massdrop.com/buy/aune-t1-amp-dac-combo ויש שם בחירה בין שני שנאים: 110v 220v, מי מבניהם מתאים לארצנו?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אז כמה אייפונים יש בארץ? כנסו להצביע! http://isrtv.blogspot.com
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מישהו מצליח להכנס לפורטל start.co.il ? אחלה פורטל וכבר כמה ימים שאי אפשר להכנס. יאיר
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
http://www2.haaretz.co.il/special/dinozaur/a/185483.asp
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-