כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
טוב אז הסמארטפון שלי ספק נגנב ספק נלקח בטעות כי הוא היה בתיק במסיבה חשוכה , אז אולי סתם סטלן התבלבל ... בכל מקרה הסיטואציה היא כזאת ... כשאני מחייג לפלאפון ישר עולה מענה קולי , אבל כשאני מחייג בוואטסאפ אז יש צליל חיוג ... מה שמחזק דווקא את ההשערה שהוא נגנב . הרצתי עליו איתור ואכן מצאתי אותו , בתוכנה הוא מראה לי לאיזה וויי פיי הוא מחובר , אז לקחתי את עצמי ונסעתי עד אליו , ולפי הוויי פיי סיגנאל והשם שלו מצאתי אותו במיקום כמעט מדוייק של שני בתים . עכשיו הדילמה היא כזאת ... האם לדווח למשטרה ? היא באמת תעשה עם זה משהו במיידי ? או עד שהם יזוזו הטלפון הלך קפוט ? או לקחת את החוק לידיים ? אולי אפילו להיות נחמד .
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לא הבנתי את השירות הזה בדיוק, יש לי כרטיס ישראכרט צעיר עכשיו אני יכול להשתמש בשירות הזה ? עם כן אז זה נותן לי אפשרות לקנות דרכו בחו"ל ? תודה לעזורים.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלתי את תוצאות הפסיכומטרי ולשמחתי הרבה הציון מספיק בשביל להתקבל להנדסה באוניברסיטת תל אביב. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: אני למדתי בתיכון מתימטיקה ב4 יחידות והיה הולך לי די טוב, לא השקעתי מספיק בשביל 5 וה4 יחידות היה בדיוק ברמתי בתקופה ההיא. ועכשיו לפני הלימודים אני רוצה ללמוד את ה5 יחידות כדי "ליישר קו" לקראת הלימודים (אני לא צריך ממש לגשת לבגרות אלא רק לדעת את החומר). בדקתי במכוני הלימוד והבנתי שמשם לא תצא לי ישועה - אין קורסים בזמן עד שמתחילה השנה (בגלל שאין בגרות). אז חיפשתי וגיליתי שבאוניברסיטת תל אביב יש מה שנקרא קורס רענון במתימטיקה - http://www.eng.tau.ac.il/index.php?option=com_content&view=article&id=469:2010-04-07-06-32-21&catid=150:…
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
(850/478)Asus P4T-E -Intel P-4 1.8Ghz 512cach 2xRD-RAM 256MB = D-RAM 512MB Asus CD-RW 40X16X10 Asus DVD X16 1.44MB-"Teac 3.5 (7200) 60GB seagate Creative Live Value 5.1 56K Asus -V8200-T200 Deluxe G-3 64MB Midi Tower ATX Enermax Microsoft Ps2 Microsoft Win XP Home MICROSOFT MOUSE
-
אחרי חסכון רב של כסף , אני בא לקנות מחשב חדש ופתאום , (יוסי בניון מגיע לשער ...) הדולר עולה ועולה ..... הלך המחשב . איך אני אקנה מחשב בדולר המטורף הזה ??? ומה לאמר על אנשים שקונים דירה ? , שוכרים דירה ??? עצוב . :'(
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
ליום הולדת של אבא שלי.... אני מחפש באינטרנט, מי שיכול לתת לי המלצות ולינקים לאתרים טובים ואמינים יעזור מאוד, גם פומביות זה טוב אם תתנו מחיר שוק נורמאלי.... וגם אתרים עם ביקורות יעזרו... תודה מראש עריכה מס' 1: מצאתי את האתר הבא http://www.j-rubin.co.il והוא נירא לי די אמין, יש להם הצעות טובות??
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
נכון יש את המכוניות המפורסמות האילה שכולם שמים בחתימות שלהם? יאנטו מצויירות כאילה, יש כמעט את כל הדגמים.. מישהו אולי יודע את האתר של המכוניות האילה?? אני חייב את זה ממש דחוף לעבודה! תודה מראש הנה דוגמה למכונית דומה: http://images.google.co.il/images?q=tbn:0Z_vk_oxEYMJ:home.cfl.rr.com/kapanyko/Misc%2520Icons,%2520Pictures/Cartoon%2520Cars/Aqua.jpg
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אחחח הנוסטלגיה: http://www.00fun.com/lifebefore.shtml
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מחפש כבר כמה שעות הת המשפט מהקומדי סטור (יש גם שיר כזה): לקח נושא תמים ועשה אותו פושע תעזרו לי בבקשה, אני משתגע.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קיבלתי בימים האחרונים מנילה, במנילה קיבלתי רק קרבי לכל סוגיו. אימא שלי לא רוצה שאני אלך לקרבי, ואני לא יכול לא לכבד את החלטתה. רציתי לדעת מה צריך לעשות עם המנילה, אמרו לי [חברים] לסמן 1 ולחכות לעוד מנילה. האם זה נכון? אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח בקשת הצטרפות לתוכנית השותפים של Google AdSence רשום שם שניתן להזין פרטים רק עם תווים שמקורם בערכת התווים ISO Latin-1 ??? הם רושמים- "נא להשתמש באחד מהתווים השייכים לערכת התווים הבאה למילוי השם והכתובת שלך". לא נמצאת שם שום ערכת תווים... מישהו יכול לעזור בעיניין?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני בונה אתר ללימוד נהיגה ומחפש להכניס עמוד עם לוח תמרורים מלא! חיפשתי כבר את כל הרשת ולא מצאתי אולי למישהו בטעות יש אחד כזה על המחשב או יודע איפה יש? תודה..
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה שמעתי איזה שיר בגלגל'צ הוא לא חדש.. אבל גם לא עתיק זה שיר סגנון אמריקאן פאי כזה.. זה גבר שר.. והפזמון זה משהו כזה.. nothing less again.. im sorry i cant be perfect
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני מחפש מידע על הרכיבים מהם בנוי לוח חשמל ממסרים,קונטקטורים,פחתים,ריילים,בקרים וכול שאר החלקים שנמצאים בלוחות. לא הבסיסיים לבית אלא לוחות לתעשייה ,עסקים וכדומה אני צריך מידע על אופן פעולה,תפקיד הרכיב ,חיבורים בלוח וכו'. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
http://reshet.ynet.co.il/Shows/Ulpan_layla/videomarklist,177399/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ידעתי היכן לרשום את זה אז החלטתי לרשום כאן. אני יודע שכאשר אני פותח קובץ חדש בNOTEPAD ורושם דברים, כל אות שארשום המחשב ישמור בזיכרון 8 ביט (או ביייט אחד) בשביל לשמור את המידע הזה, כלומר אם כתבתי קובץ עם 10 אלף אותיות, אז יהיה בזיכרון 10 מגה בייט של אותיות (כולל רווחים והכל) נכון? השאלה העיקרית שלי היא כזאת... איך כתבו קבצים או אותיות כאשר היו מחשבים עם זיכרון של 8 ביט או אפילו 4 ביט? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני עומד להרשם לאוניברסיטה אבל איני בטוח לאיזה פקולטה אני יודע שאני אוהב דברים כמו ביולוגיה כימיה םפיזיקה תכנות ורובוטיקה יעני תוכנה וחומרה הנטיות שלי הם לביוטכנולוגיה ואם יש לננוטכנולוגיה ?? מה אתם מציעים ואלי תכלו להסביר לי יותר על ננוטכנולוגיה ובמיוחד על ביוטכנולוגיה אני אדם יותר מעשי האם יוצרים דברים מכאניים בביוטכנולוגיה??.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני יומיים ראיתי, לראשונה בחיי, אני חושב, את הקליפ של השיר It's My life של Bon Jovi. שם גיליתי שמה שתמיד נשמע לי כמו סאונד של סינטיסייזר או צלילי גיטרה חשמלית עם אפקטים כלשהם הוא בעצם צליל המופק מאיזשהו מיקרופון שמחובר אליו צינור או משהו כזה ומי ש"מנגן" בו בעצם עושה קולות לתוכו. לא הצלחתי לגלות מה הכלי הזה. השיר הזה הוביל אותי לקליפ מתוך הופעה חיה שלהם בלונדון, עם השיר Living on a prayer, שם גם נעשה שימוש בכלי הזה. אשמח לפרטים על זה. יום נעים אנשים. נ.ב הקליפים שהזכרתי - It's my life - רואים את הכלי ב 0:30 ובהמשך. Living on a Prayer - Live in London - החל ב 0:20 והלאה:
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
LOST season 4 trailer | אבודים עונה 4 - קדימון נראה בהחלט נחמד
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
מישהו יודע על כמה דיסקים מגיע המשחקrainbow six: Raven Shield החדש ? מישהו בכיתה שלי טוען שיש לו אותו והוא אמר לי שזה דיסק אחד, האם זה הגיוני?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ספוילר: בסצינה האחרונה שהסרט מראים את מגנטו נטול הכוחות שלו משחק עם עצמו שח... בסוף הוא מצליח להזיז את החייל במעט. לדעתכם היוצרים יעשו עוד סרט או ישתמשו בקטע הזה כדי לספק לנו קטעים חדשים ?
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
-
-
יאללה חברה, תתחילו לארגן מפגש, אני בא! 8) ברצינות עכשיו, מתוכנן מפגש בקרוב? אם לא, זה יכול להיות פתיח מצוין לקיץ\לחופש הגדול (לצעירים שבינינו). מה דעתכם? נ.ב. אולי אני אתן איזו הרצאה באודיו?