כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, חשבתי לנסות את שירות הסקייפ ולהתקשר דרך המחשב למספרי טלפון... הבנתי שהמחיר החל מ-4 ש"ח לחודש... לא ממש הבנתי את התעריפים ת'אמת.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אנחנו מתכוונים לקנות אחרי פסח טלוויזיה חדשה, אני לא יודע אם התקציב מתאים אבל האם יש משהו טוב ואיכותי בסכום הזה? הטלוויזיה תחובר לממיר של HOT HD אם זה משנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אם העליתי סרטון שזוכה למליוני צפיות-האם מקבלים תמלוגים? אם כן-כמה ואיך החישוב מתבצע? נ.ב יש לי בעיה עם בממשק החדש. בעבר הגדרתי שכל הודעה שאני פותח או מגיב אני מקבל מייל כנוספת תגובה. עכשיו משום מה אני צריך להגדיר בכל פעם מחדש. יש לזה פתרון או שככה זה יישאר לתמיד?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ערב טוב. אז ככה, זו בקשה קצת שונה אבל אני אנסה : ) אני צריך המלצה לרעיון לשנה וחצי עם החברה. אני אשתדל להגיע מחר לבית הספר שלה בחצי שעה האחרונה של השיעור להפתיע אותה. יש רעיון מקורי? סרט - אולי בסופ"ש. שרשרת - קניתי לה מספיק (אבל לא בתקופה האחרונה, לפחות לא בחצי שנה האחרונה). קרמים של ללין - אופציה טובה. שוקולדים - תמיד טוב, בפרט שזה של מקס ברנר. המלצות?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
לכל מי שזוכר את הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=362353.0 אז יצאה גירסה 2 למשחק הזה שהיא משמעותית קשה יותר וכוללת הרבה יותר שלבים. http://www.sparkworkz.com/fc2/ ויש גם גירסה בתשלום עם עוד יותר שלבים. תהנו
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות טלוויזיית led. ולחבר אותה למחשב המיועד בעיקר למשחקים. חיפשתי ברשת אנשים שעשו זאת גם. או ביקורות על שילוב שכזה. אבל לא מצאתי. למישהו יש ניסיון לגבי השילוב בין השניים. האם המשחק יראה כמו שPS3 נראה על טלוויזיה? ואף באיכות טובה יותר בגלל כרטיסי המסך של ימינו? מה לגבי גלישה באינטרנט במסך טלוויזיה גדול. מישהו ניסה? אשמח לחוות דעת.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות דגלים של ישראל לאוטו באיזור חיפה? למכור שתיה יזרום טוב ? זה חוקי בכלל למכור משו בכמויות ביום עצמאות סתם ככה ? תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש התחלתי תהליכים (מאוד ארוכים) של יציאה לקצונה טכנית.. ואני רוצה לדעת כמה דברים שיעזרו לי לקבל את ההחלטה הלא פשוטה הזאת.. קצת רקע - קצונה טכנית זו קצונה של המערך הטכני של חיל האויר, זו קצונה של שלוש שנים קבע יוצאים אליה רק אחרי שנתיים ושמונה ולפעמים גם רק אחרי שנה קבע. אני טכנאי F16 דרג א' שעדיין לא התמקצע.. יש חמש (מהמילה חימוש..) ויש מכונאי מטוסים. אני רק חצי שנה בצבא וכבר הוציאו אותי לקצונה בגלל שזה תהליך מאוד ארוך.. אז ככה, רציתי לדעת עד כמה נחשבים קצינים משוחררים באזרחות? עד כמה זה יתרום לי בהמשך העובדה שהייתי "קצין"? אני דיי בטוח שבתור קצין ממס אני ימצא עבודה בתעשייה האוירית ואם אני יהיה קצין חימוש אז אולי אפילו (סיכוי קטן אבל עדיין קיים) שאני ימצא עב…
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
נתקלתי בזה באתר אחר וחשבתי שאולי יעניין פה אנשים. לפי מה שהבנתי ההגרלה פתוחה גלובאלית לכל מי שמעל 18. http://www.evga.com/articles/00625/
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה. הסיסמא שלי בgmail היא ייחודית ולא השתמשתי בה בשום מקום אחר. היום נכנסתי לדואר וכתוב לי למעלה שהם מצאו פעילות חשודה במשתמש. לחצתי על ההודעה וראיתי את זה: [table][tr][td]Turkey (ttnet.net.tr:85.99.7.22) למישהו פעם קרה? אני פשוט לא מבין מאיפה הם השיגו את הסיסמא שלי.[/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום חברים ,מבקש המלצות לסרטים טובים -קומדיות ,דרמות פעולה וכו תודה !
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
בוקר טוב, עקב חוסר הניסיון שלי בתחום היתי מעוניין לדעת אם יש כאן אשקלוני שיהיה מוכן לרכוש עבורי באייבי, כמובן, שטרם הקניה אני אגיע אליו וישלם לו במזומן. אז, יש מתנדבים?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
נבנה ב3DS MAX, נראה הרבה הרבה יותר טוב ב1080 (ונטען על 1080 בכמה שניות) http://www.youtube.com/user/JonnyboyVideos?feature=mhum
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הייתם יוצאים עם מישהי שיש לה ילד או ילדה? בלי שטויות עכשיו של milf hunter וכו'
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם! כמו שחלק מכם יודעים, בסוף החודש הזה תתקיים הבגרות במחשבים מדעי המחשב ב', בנושאי ג'אווה ומודלים חישוביים וכעיקרון זאת שנת הלימודים האחרונה שלנו עם המורה שלנו ואנחנו בכיתה רוצים לקנות לו שי מכובד. את התקציב שלנו נתאים לרעיון הטוב ביותר. אשמח לרעיונות שלכם
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלתי את תוצאות הפסיכומטרי ולשמחתי הרבה הציון מספיק בשביל להתקבל להנדסה באוניברסיטת תל אביב. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: אני למדתי בתיכון מתימטיקה ב4 יחידות והיה הולך לי די טוב, לא השקעתי מספיק בשביל 5 וה4 יחידות היה בדיוק ברמתי בתקופה ההיא. ועכשיו לפני הלימודים אני רוצה ללמוד את ה5 יחידות כדי "ליישר קו" לקראת הלימודים (אני לא צריך ממש לגשת לבגרות אלא רק לדעת את החומר). בדקתי במכוני הלימוד והבנתי שמשם לא תצא לי ישועה - אין קורסים בזמן עד שמתחילה השנה (בגלל שאין בגרות). אז חיפשתי וגיליתי שבאוניברסיטת תל אביב יש מה שנקרא קורס רענון במתימטיקה - http://www.eng.tau.ac.il/index.php?option=com_content&view=article&id=469:2010-04-07-06-32-21&catid=150:…
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום איזו רזולוציה יותר איכותית 720P או 1080I ??? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להזמין משהו מאיביי,המוכר הוא מאוסטריה והמשלוח הוא חינם מסוג : Versicherter Versand אין לי מה זה.. מישהו התנסה עם משלוח כזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני עובד 5 ימים בשבוע, 9 תשע ביום. כמובן שמעבר ל-9 שעות ביום המעביד חייב לשלם לי שעות נוספות, כאשר השעתיים הראשונות הן 125% ולאחר מכן זה 150%. עכשיו המעסיק מעוניין שאני אעבוד גם בימי שישי, ולפי מה שאני מבין, גם יום שישי צריך להיות משולם בתור שעות נוספות. עכשיו אני שמעתי שתי גרסאות סותרות בנושא, ואני רוצה לדעת מה החוק קובע (חיפוש בגוגל לא ממש העלה כלום מועיל), אם אני עובד ביום שישי, כיצד השעות נחשבות? שמעתי גירסא אחת שטוענת שהשעתיים הראשונות הן 125% ולאחר מכן זה 150% ושמעתי גירסא אחרת שטוענת שהארבע שעות הראשונות הן 125% ולאחר מכן זה 150% אז איזה מהן (אם בכלל) צודקת? (ואני אשמח לראות סימוכין רשמי לכך באיזשהו מקום)
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי,אם שיטור קהילתי פונה אליי בטענה שעל הדלקת אש בפרסיה בשבת אני אקבל קנס! אז מה הקנס שאני אמור לקבל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לצערי הרב מתה מדפסתי היקרה בטרם עת (מדפסת hp d1560, למי שתוהה). אז החלטתי לקנות מדפסת חדשה. לצערי מחסניות הדיו במדפסת הישנה עדיין יחסית מלאות, וכמובן המדפסת החדשה משתמשת במחסניות מסוג אחר. יש חנויות שממחזרות מחסניות, אבל מחזירות כסף בהתאם למחסנית ריקה (יענו, שקלים בודדים). כיוון שהמחסניות כמעט מלאות אז חבל לי "לזרוק" אותן ככה. יש מקומות שישלמו מחיר סביר עבור מחסנית כמעט מלאה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-